Upd.

Glömde säga det. Min granne hemma i Järbo, Silvy, vissa av er kanske vet vem de är. Hon dog i söndags av en stor hjärnblödning som  ja tror hon fick i torsdags elr fredas, hon kunde inte prata och sen blev hon bara sämre, och i söndagsmorgon somnade hon in. Hon va som en extramormor för mig. Ja va alltid där och hon bjöd på fika i sin lilla lekstuga elr på sin terass. Malin, hennes barnbarn och min  gamla barndomskompis va alltid där och lekte med barbies elr åt en massa glass vi fick av henne !

Vi har alltid varit som  hennes extrafamilj, vi hjälpte henne med allting, skotta, kratta och klippa gräsmattan, you name it. Och vi fick alltid ett äpple elr mandarin :) Hon ringde alltid oss när de var något.

Träffade henne när vi va hos mamma och pappa sist och då va verkade hon så pigg, vi blev bjuden på fika som vanligt, tyvärr kunde inte ch komma med in för han hade så mycke att göra, men vi gick in till henne innan vi åkte hem och sa hejdå, och hon vart så glad när hon fick kramen av ch, det verkligen lös om henne och hon log jätte mycke ! De va verkligen ett riktigt hejdå.

Innan hon dog så va de som om hon väntade så alla hennes barnbarn va hemma för att säga hur hon modde. Malin hade sagt att hon inte skulle dö fören killarna kom hem, och de gjorde hon inte heller. När dom kom hem och hade varit där så somnade hon in sen. Det är nästan så dom vill att alla ska kunna ta hejdå. Det var lika med mormor, hon väntade på att sin bror skulle komma, och när han kom så reste hon på sig och kramade om honom och sen la sig ner igen och sen fick dom ingen mer kontakt med henne. Sen somnade också hon in.

Har inte fått veta än när begravningen är, men ja vill verkligen dit !

:((


lugn måndag

Gick bra på jobbet idag tyckte ja, de blir alltid så mycke bättre och finare med allt när Tabita är med och jobbar.. Om de är jag och en annan så känns de som inget blir fint.. som om inget har hänt fast man är där i fem timmar typ.

Ska jobba hela veckan också, måste jobba lite extra nu eftersom vi slutar snart och ja får inte så mycke lön sen. Så för att kunna ha råd med allt så får de bli så, de är ju typ bara två månader kvar på bageriet elr nåt. Tror vi slutar den sista oktober.

Kom på idag också att ja snart får köpa en ny mobiltelefon i oktober, ja vill ha en LG men vet inte vilken, något förslag på någon som är bra ? Måste inte vara en LG heller, men helt, ja gillar som telefonerna :)

Känns skönt att man har sagt upp tv,bredband och telefonin. De kostar ju nästa 1000kr i månaden och telfonen använder vi inte och så mycke ser vi inte på tv heller.. Dom har redan stäng av tv, och lite tomt är de faktiskt, men de är inte så man får panik :P Vi kollar mest på film så vi behöver egentligen inte en massa kanaler. Vi ska köpa en projektor istället :) Sen så har älsklingen betalat klart sitt ena lån  nu och då blir de ju 2000  över där varje månad, så dom lägger vi nog undan och spar till vår bröllopsresa den 6 december :)

Om fyra månader har vi varit gift i 1 år. Va snabbt de har gått ! Känns som de va igår vi gifte oss :) Vi pratade om barn igår, och vi sa att vi skaffar de när ch har blivit av med sitt stora lån, och de är om ugefär 1-2 år. Tror de blir bra :) Men man får ju se vad som händer under tiden, MOHHAHAHAA, haha, ne:P

Ja är fortfarande för ung för att skaffa barn, de är nog lite för tidigt, och sen har vi ju bara varit gift i snart ett år. Bättre att man får mer tid tillsammans och man vet att de funkar med precis alls. Än att man ger sig in på något som inte alls funkar. Jag vill verkligen ha barn nu.. Men de är ju en väldigt stor grej att skaffa det, de är lixom inget man bara kan ge bort när man tröttnat och inte orkar längre. Man ska ha ansvar för ett litet liv, och de i minst 18 år. 
 
Men jaja :)

Vi tänkte vara lite i lägenheten idag och spakla, så tråkigt när inte ja kan göra nåt bara. Jag ska be älsklingen lära mig hur man gör så kan ja hjälpa till också, tapetsera vågar ja inte mig på, tänk om man förstör en massa rullar ;P


Nu tänkte ja vila en stund, ja har haft sån huvudvärk hela dagen, fick en tablett av Magnus på jobbet, så tack för det :)
Men ni får ha de så bra så länge så uppdaterar ja nog senare.

See you later ! pusspuss

Slänger in en bra låt också :)


oooold pictures !

   Haha, ja har suttit och kollat igenom en skiva som de stog "Mina bilder" på, och de är en skiva från Andy. En maaaassa gammla bilder, så här kommer några !




Maskerad på Andys student





Jag och Jessika har också varit små en gång i tiden, haha





Haha, bilresan på väg till Betel








Jag, Kattis & Jessika i nian på maskerad elr nåt :P



Nathalie & Natalie :)



Riketsalsbygget i Sandviken. Thim, Nathalie & Jag




Solar på stranden




Såå de va lite bilder från när ja va yngre, och lite av mina vänner, haha.


MJ

Idag begravdes Michael Jackson och han skulle också ha fyllt 51 år :´(

Hoppas verkligen folk kan se att han va en bra människa som bara ville alla gott.
Han va den som gav mest pengar till barn av alla kändisar, och de enda han fick va bara massa hat. Han var en god och kärleksfull människa ! Hoppas alla kan inse de nu bara och hoppas att man låter honom vara för gott.

R.I.P <3


Filmkväll hemma hos Simoen

Sitter hemma hos Simoen nu och ska strax äta, de blir nå kött och ris med bea tror ja, Simeon som lagar mat som vanligt, blir allt bra :)

Är iaf på mycke bättre humör som tur är :) Åkte och hyrde tre filmer, Den ena hette typ "He knows he was right", 4 timmar lång !! Men den va rätt bra, "Stolthet & Fördom" och "Bridget Jones dagbok" hade regissören gjort tidigare, så den va lite rolig med samtidigt väldigt allvarlig. Det handlade om en kille som gifte sig och och va jätte lycklig och hade ett barn med sin fru. Hon träffar sig gudfar väldigt mycke och de gör mannen så avudsjuk så han blir galen, fast hon inte har gjort något så anklagar han henne för att bedragit honom. Sen prästen som va med, haha, han va rolig ! Han hade massa problem med en galen tjej som hade friat till och sen ville han inte längre och hon vart ännu mer galen, haha.

Vi köpte dippsåser och gurka och moräter och doppade, jätte gott, fast ja orkade inte skära sista gurkan så den doppade ja hel, haha. Sen en massa vindruver :) gottgott !  

Sen hyrde vi "Fireproof" och "the Oxford murderer" Vi började kolla på Fireproof men så ringde Simoen och ville att vi skulle komma, så här sitter vi nu och ska som sagt snart äta och sen se filmerna, Alex har kommit också och kanske att Carl kommer senare.

Men ni får ha en jätte trevlig lördagkväll, Vad ska ni göra för något roligt ? :)

See you later ! pusspuss


Lördag

Blev aldrig att ja gick ut igår eftersom Carlos aldrig hörde av sig.. snällt.

De är verkligen något som ja kan bli fruktansvärt irriterad på, attt folk säger att dom ska ringa och höra av sig, men sen så skiter dom i de.

Vet inte vad som händer idag. Ch orkar inte göra något i lägenheten, fast vi måste eftesom en helg försvinner för oss när vi åker till Kicki och Macke. Och han säger att han inte vill flytta in när vi inte är klara.. så  ja vet inte hur han har tänkt med de där.

Är inte alls på bra humör idag, är irriterad över allting och trött, men de får man visst inte vara för man jobbar mindre än andra..

Ja hatar spel som tar tid.. mest av allt !

Ja kanske slänge in ett inlägg senare idag om ja är på bättre humör.. Tänkte ja skulle gå och se om "Män som hatar kvinnor" finns att hyra..men de lär den väl göra ? den finns ju att köpa ute i affärerna.. Men alla som har stett den säger att den är jätte bra, först hade ja väl inte jätte mycke att förvänta mig av den eftersom svenskar aldrig gör några bra filmer, men nu har ja börjat fått upp förväntningarna lite eftersom alla ja har pratat med och läst om säger att den är jätte bra ! Så ja får allt ta och hyra den ikväll..

Men ni får ha en bättre dag än mig idag.

See you later ! pusspuss


Utgång

Sitter och väntar på att Carlos ska ringa och säga om vi ska ut elr inte, elr om dom ska hit elr inte..

Ja skrev precis ett jätte långt inlägg, men ja råkade ta bort allt. bajs..

Aja, ja har iaf precis ätit en pizza, kebab med sallan, MHH !! godast !

De va en gubbe hit idag som började fråga en massa om våran bil och att han skulle ringa senare ! haha, ja fattade inget. De får älsklingen ta hant om ! :P

Nee lägger upp lite bilder på mig och älsklingen nu.









Så, nu får ni ha en bra kväll som sagt :)

See you later ! pusspuss

Färgar håret

Håller på att färga håret tills ikväll.. Denna gången färg och inte toning, Håret började se så fult ut så de behövdes. Men är svart över ben, armar, rygg och ansikte, plus att ja tappa färg på golvet som ja sen klev i och smeta ut över hela toan och hallen, haha, blått överallt :D


21 år idag

Hejhej ! Har precis varit nere på torget och satt in lite pengar på kontot också bjöd Carlos mig på fika, snällt av han ! Sen blev de systemet. Har inte hunnit gjort så mycke mer, elr jobbade fram till tolv sen åkte ja hem och gjorde iordning mig.
De regnar jätte mycke ute, har inte regnat så här mycke på länge tror ja, förutom på nätterna då. Blev dyngsur när ja åkte hem på moppen, och ja såg inget heller :P

Ikväll blir de nog utgång med Carlos och hans nya flickvän, dom kommer förbi vid sex och sen får vi se vad de blir. Hoppas på ugång.. men samtidigt är ja inte alls sugen, älsklingen ska ju inte med :( Kanske inte blir ute så länge, vi får se hur de blir som sagt.

Ska städa upp lite innan dom kommer också, tur att ja storstädade igår så slipper ja göra så mycke idag, de blir nog inte ens en diskmaskinsväng. Får byta i kattlådan och sånt så de inte stinker kattpiss här inne :P

Imorgon blir de nog att åka in och köpa tapeter, hoppas ja iaf. Och hoppas vi kan komma överens om något.

Haha, Bissan (ena min katt) kom precis in och är jääätte blöt, ser jätte söt ut, helt spretig i pälsen :P

Inatt kom min andre katt (Jermina) in med först en mus som ja tror ja levande, som hon tappde, inne i SOVRUMMET också !! ja blev ju tokig och kunde inte alls sova för ja låg och lyssna efter ljud efter den hela tiden, låg med lampan tänd och kolla om ja skulle se den i typ en kvar :P Men ja såg ingen, men Jermina satt och vakntade och smög runt där hela tiden.
Sen kom hon in igen med en ny !! och la sig under sängen så ja nådde henne inte ! Så vi fick ligga och lyssna hur de knaka när hon tugga, usch ja höll på få panik !! Fick ta på mig hörlurar och spela hur högt som helst på Ipoden !!
Sen efter de kunde ja inte sova nått allt typ, och i morse stog jag i sängen och klädde på mig och sen hoppa ja ut ur sovrummet, haha ! Hatar verkligen möss och sånt, USCH !!

Idag blir ja gammlare, ja fyller 21 år.. ja känner mig inte som 21, ja känner mig som... 13, haha.  Ne men ibland gör ja verkligen de. Ja vill inte bli gammlare nu, kan de inte ta stop här och gå neråt istället ? De hade vart bättre.

Ne.. nu ska ja kolla runt lite. Men vi hörs också får ni hade en trevlig fredag eftermiddag/kväll:)

See you later ! pusspuss

Snart sängdags

Har precis kollar på Quantum of Solice elr va den heter.. tvåan alltså. Men de fanns ingen text så ja orkade inte koncentrera mig så mycke.. sist ja kolla på den somnade jag. kanske  att den inte är nå bra ?

Va precis till Kvantum och handlade lite åt älsklingen. Har varit så jobbig på han senaste, vf vet ja inte :/ Så ja gick och köpte mackor, äpplen och en yoghurt. Han ska jobba heela dagen i morgn, börja halv sex och kanske inte kommer hem fören sju åtta tiden, stackarn, han kommer ligga slut hela helgen ! Han sa att dom kommer jobba utan raster, så df gjorde ja lite frukost  åt han som han kan äta i bilen så han har fått i sig något, sen gjorde ja en matlåda utifall, något måste dom ju äta !

Jag har inte alls gjort mycke idag, ja städade och tvättade och laga mat som ja sa.. sen inget mer, har inte orkat, har varit så trött hela dagen fast ja har varit ledig och haft sovmorgon. Somnade till fem minuter i soffan när ch kom hem, hjälpte litegrann.

Vet inte vad ja ska skriva mer nu. Men ni får hade så gött så hörs vi i morgon. Godnatt på er ! 


Jag i morse upp i all städning :)

Speechless

MJ. Sån vacker låt. Älskar den !


:)

Var kommer du ifrån ? Järbo
Heter? Petra Amdal
Hur gammal är du? 21 i morgon
När fyller du år? 28 augusti
Tycker du om någon just nu? Jaa, de är klart jag gör, tycker om min ch:)
Du samlar på?  SKOR :D
Gröna eller röda äpplen? gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Mamma om ja är ledsen på ch, men om ja är de på någon annan ringer ja ch,haha
Vilken tid gick du upp idag ? halv tio
Har du sovit i din egna säng inatt? Ja de har ja
Har du sovit ensam inatt? Neej, de tycker ja inte om
Har du strumpor på dig nu? Nope
Hur svarar du i telefon? Aah hallå
Hur svarar du i mobilen? eh..samma ?
Vad ska du göra ikväll? Ingen aning !
Vad ska du göra imorgon? Jobba sen en runda på krogen
Var vill du bo när du blir stor? I ett stort flott hus
Vad vill du bli när du blir stor? En mamma :)
Är det okej att gråta? Jaoja
När grät du senast? I förrgår tror ja
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar, massa sommar !
Laddar du ner musik och filmer från internet? Nej, de gör ja inte
Skulle du göra om du vann en miljon? Köpa massa skor och åka utomlands
Bär du glasögon eller linser? Inget, fast ja behöver dock glasögon
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej, de är inte viktigt
Har du piercing? Öronen, gills de ?
öronen? 2
Har du tatuering? Nej, men funderar på det
Vill du gifta dig? Vill ? ja ÄR gift :)
Vill du ha barn? Ja ! Självklart ! Gärna nu :D
Solar du ofta? Ja, älskar att sola
Är du bra på att laga mat? Heh, nja
Gillar du att dansa? Ja men ja dansar aldrig nykter, haha
Hur vig är du? som ett kylskåp
Vilken är din favoritglass? Vanilj !
Tror du på ett liv efter döden? Nej
Bor dina föräldrar tillsammans? Ja de gör dom:)
Är du morgon eller kvällsmänniska? inget av de, är lika trött på morgonen som på kvällen
Vilken ögonfärg har du? blågråa
Vilka hårfärger har du haft? oj, you name it ! blond,brunt,rött,grönt,svart,orange,lila och en massa fler
Är du beroende av något ? Min ch
Senaste låten du hörde? oj de kommer ja inte ihåg
Bukar du bädda sängen? Sällan
Har du kysst någon under den senaste veckan? Älsklingen såklart
Vad var det senaste du sa? Hejdå
Vem kramade du senast ? Älsklingen
Saknar du någon nu? Jaaaa, älsklingen ! haha


Godmorgon

Vaknade fär ungefär en halv timme sen, vill sova mer men ja kan inte. Sitter och käkar sura nappar, FY SKÄMS !! Ja får ju inte äta sånt !! men ja kunde ju inte låta bli, ch äter ju inte så den kommer ju ligga där på bordet hur länge som helst och fresta mig, de går ju inte.

Igår medans ja satt och blogga kom Jermina in med en pyytte liten mus, en liten bebis, tyckte så synd om den. Sen inatt kom hon in med en till jätte litet. De är som om dom vill ha uppmärksamhet när dom har fångat något och kommer in med det för dom skriker jätte mycke och kommer in i sovrummet och sen går dom ut igen, dom vill lixom visa vad dom har fångat. Tror också att dom har tagit föräldrarna till dom här små mössen, för i början så va mössen lite större, och nu är dom pytte småa. Usch, tycker inte alls om att dom tar inte sånt :(

Idag vet ja inte vad som händer, vi får se under dagen, tänkte kolla igenom mina skor lite, städa lägenheten och laga mat, sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på. 

Hoppas ni får en bra dag allesammans.

 See you later ! pusspuss


De ser ut som ja lyfter på rumpan för att fisa elr nåt, haha


Gbg

Ligger nu i sängen med datorn i knät, älsklingen ligger brevid och sover som en stock och snarkar som en gris, fast tio ggr högre :P Underligt att ja kan somna av de egentligen, för de låter verkligen. Men ja tror de är för att ja är van att höra pappa sen ja bodde hemma. Ja bodde på övervåningen men ja hörde han så bra endån, haha

Va till Gbg en sväng idag också, va och kollade på dom tapeterna älsklingen hade kollat på, och de va faktiskt jätte fina ! Meeen som vanligt så kommer vi inte alls överens, vi har heeelt olika smaker. Han vill ha lite mer gammaldagsa färger och ja vill ha mycke färger som är modern och snyggt ! Inte sånt man hade på 70-talet :P Men vi kom iaf överens om EN tapet, haha. Så de får väl bli den då, de är en som ska sitta inne i köket, ska bara hitta en färg som passar bra till den också ! Vi hann inte va där så länge eftersom dom stängde sex och vi kom dit typ halv sex, så vi åker dit igen på lördag tror jag ? får se hur de blir ! Gick också in på Jysk och köpte sånna luktpåsar, två st, luktade jätte gott. Stina-Lee kom ju med tipset att lägga de i byrålåderna, så ja tänkte testa de :)

Okaj, folk tycker ja skriver för mycke och lägger inte för lite bilder.. och att ja stavar Sushi fel, hahah ( kattis;) ) Sååå, ja tänkte väl lägga upp lite bilder nu dådå. Dock gamla bilder ! Men de får ni nöja er med så länge ! Tänkte låna älsklingen kamera i morgon och knäppa lite kort :)



Bara därför fick Kattis vara med på ett litet(?) kort, haha


Mig just nu, skabbig och trött :)


Jag & Älsklingen på väg på fest


Jessica, Carlos, Jag & en tjej som vi träffade ute på Harrys


Förfest hos Maria. Carlos, Nicole som kollar under och killen vet ja inte vad han heter, haha


Ett helg gäng ute på Diamond dogs inne i stan !


Min älskade systerson Rasmus :)


Ne nu får de räcka med bilder, kan lägga ut mer sen i dom andra inläggen och kanske berätta lite mer vart dom kommer ifrån osv :P

Men nu slutar ja här och tänkte kolla runt lite mer innan ja lägger mig ner och sover :) Ledig i morgon(L)

Hade så bra.

See you later ! pusspuss

Liseberg ??

Har precis sovit en stund, men typ bara 20 minuter, men de räckte, ja är lite piggare nu. Har inte sovit nå bra alls inatt, ja va jätte trött men de gick inte att sova, så tillslut gick ja upp när klockan va typ två. när katten kom in och va jätte blöt för hon  hade varit ute i regnet, så ja gick upp och torka henne lite, gick på toa och sen la ja mig igen, lyckades somna tillslut !

Andy skickade precis sms om att han va i Gbg ! Frågade om ja ville in och gå på liseberg med han och han mamma och pappa och bror, men ja har så lite pengar, och de mesta måste gå åt lägenheten just nu ! Så får se hur de blir med det. Hade ju varit roligt, men inte roligt att stå och kolla på när alla andra åker. Bara bussen fram och tillbaka kostar 200 spänn ! Så sjukt dyrt är de ! de är fyra mil, och från järbo (okaj, nu jämför ja med Järbo och Gävle med endån, haha) till Gävle är de också 4 mil, och de kostar inte ens 30 kr !! Vilken skillnad de kan vara bara för detta är en större stad !

Om de inte bli liseberg så blir de nog att köpa lite suchi, är sjuk sugen på de idag, och sen åka t lägenheten. kaaanske att ja lyckas övertala älsklingen om att åka och köpa tapeter ? :D Han hade ju varit där och han sa att de fanns jätte mycke snygga ! Den dyraste tapeten kostade typ 124 kr, och de är ju inte alls mycke ! De är en sån affär där dom har sånt överblivet, och sånt som dom inte har mycke av, men endån fanns de en hel del ! Vi ska ju ha fondväggar och de räcker de ju lätt ill :) Har bara inte  bestämt vad vi ska ha i köket ännu, men eftersom vi har ett sånt barbord måste de bli något snyggt och som passar in, gärna nått svart med mönster, de hade varit fräckt. I sovrummet hittade han en tapet som de va typ röd bakgrund på och svart mönster på, undra om de skulle vara snyggt !?

De finns också maaassa garderober så ja har fått två stora garderober där ja kan ha alla mina skor :D Iofs ska ja rensa nu bland alla, ja vill inte de, men ja älsklingen vill att ja gör de så ja gör väl de för hans skull då, men de blir inte många skor som försvinner.. Men.. om ja tänker efter.. så.. Ja vill ha kvar alla ! Klacka om dom och använda dom igen !! Ja de ska ja nog göra :D haha. Ja fyller ju lätt upp två garderober iaf. Kul de är att få göra om en massa ! ÅHH, nu vet ja ad vi ska ha i sovrummet också ! Sånna stora bokstäver och typ skriva en låttext på väggen över sängen elr över byråerna ?! DE hade väl varit snyggt ? Hoppas älsklingen gillar idén :)

Finns så mycke att göra ! :)

Igår när vi va och handla på Kvantum så fanns de sån om man köper produkter från te.x  Loréal Paris för 125kr så får man en platttång på köpet, så ja gjorde det, så nu äger även  jag en sådan, fast ja inte ens behöver det, ja som redan har så platt hår :P Men de går ju faktiskt locka med den, och min locktång är trasig, så de får bli en platttång, kanske bra sen när ja sätter i löshåret också :)

Vi va i lägenheten hela kvällen igår och spakla. Älsklingen spakla och jag lagade mat, ris och churrygryta, sen satte vi oss på balkongen och åt, jätte mysigt :)

Vi flyttar  nog inte på riktigt i mitten av november, OM vi har fått allting klart tills dess ! men hoppas de !

Nej nu måste ja städa  upp lite innan gubben kommer hem ! Han är duktig som jobbar hela dagarna medans ja bara jobbar till typ halv ett och sen åker hem och lägger mig :)

Men ni får ha de så bra allesammans !

See you later ! puspuss

Slänger upp en bild lite snabbt ;)

Hemmkommen från tandläkaren

Kom precis från tandläkaren och jag kan inte sätta ord på hur mycke ja hatar de, dom bara gör illa en hela tiden.. men iaf så fick ja tre nya tider.... hahaha, hatar detta, vågar inte ens säga hur många hål ja hade.. men tre nya tiden säger väl en hel del :P Ja har alltid haft mycke hål, även när ja va liten, de spelar ingen roll hur mycke ja borstade och sköljde och de där man ska göra, ja hade alltid minst ett hål, elr två, haha. Men nu har ja iofs inte användt tandtråd så mycke. Så de måste ja börja med igen. och som sagt så ska ja ju ha dom här tänderna i hela mitt liv ! och ja vill gärna att dom ska se fräscha ut :P 

ja tror nästan han blev lite irriterad på mig, han fick mig att må dåligt, haha. Sen dom där tanterna som brukar hjälpa till kunde ju inget alls... hon va nog rätt ny där skulle ja tro. 

Men iaf så kommer älsklingen hem snart, men först skulle han kolla på tapeterna som vi skulle kolla på i morn !!! taskigt av han !  bara därför SKA vi dit i morn, moahahha !! Ja får ju alltid som ja vill ;D hihi

Nu ska ja kolla runt lite, hörs igen ;)

See you later! pusspuss

Tandläkaren

Sitter hemma just nu och gör inget alls, kollar runt lite på bloggar och får mig ett gott skratt, haha, dom är så ju rolig alla dom blondiner som provoserar så himla mycke för att få mer besökare :P Men ja kan erkänna, ja kollar på kissies doms bloggar för skojs skull... men den bästa bloggen måste ju endån vara Nbitchie.blogg.se En tjej som driver med alla dom små "barbiesarna" "the one and only" och allt de där dom kallas sig. Kissie måste ju ha dom fulaste läpparna.. Ser ju jätte snyggt ut om man sprutar in Botox i bara ÖVERLÄPPEN, inte underläppen, haha. anka typ :P
Ser så äckligt ut på hennes blogg.

aja, nog om dom.

Han som vi skulle hyra lägenheten av hörde av sig igår och sa att vi fick den ! Jätte kul !! Så ikväll ska vi dit och spakla och grejja.. käka lite mat hemma först bara, sen så åker vi dit. kanske att vi kan åka t Gbg i morn då och kollar tapeter :) Kul detta ska bli ! Ja ska börja packa ner lite grejjer och sånt. De är verkligen jätte mycke att göra med en flyttstädinng, man måste tänka på ALLT ! Tur att vi inte har någon ugn för en sån tar typ en vecka att  få ren, haha. Men tänkte packa ner sånt som man inte använder och som mest är i vägen. Vi får ju lägenheten den 1 oktober, men tror inte vi flyttar in på riktigt fören den sista oktober, ch sa att han ville de, men vi får se, ja förstår inte vf vi inte kan flytta in den första, haha.


Idag ska ja också till tandläkare. Hoppas verkligen INTE ja har några hål, ja vill inte ha de, orkar inte springa hos tandläkaren igen !! Men måste väl de nu om ja har hål, vilket ja tror ja har, ja tror ja fått hål i dom nylagade tänderna också, men de är bara för han som lagade dom sist gjorde de så dåligt. Haft ilningar enda sen ja gjorde dom och de har inte alls kännts nå bra  ! Får se vad dom säger om, hoppas ja inte har samma tandläkare som sist, men förmodlingen så har ja väl de :/

Vad händer mer ? Tror inte de finns så mycker mer att göra idag. Som sagt blir vi nog i lägenheten så länge som möjligt. Måste höra av mig till Jenni och se om ja jobbar på freda.. och i morn ? Chefen den lilla luringen har ju åkt utomlands !!! skönt !! ja vill också !! men snart så

Just ja !! Vi va ju upp till grannen igår och vi blev bjuda på pizza ! Jätte god !! Men vi bytte andresser och telefonnr och allt och dom sa att vi va tvugna att komma och hälsa på dom nån gång !! och de ska vi lätt göra ! :D Dom har fyra barn, två pojkar på 18 & 19 år och två flickor på 8 & 9 år, pojkarna åkte hem efter en vecka här typ, så dom har vi inte pratat något alls med.. men flickorna är såå söta, dom står i fönstret när man kommer hem och vinkar och är utanför och leker med katterna jämt :D haha. Dom knäppte massa kort på oss och där dom va med. Och när vi skulle gå så kramades flickorna hela tiden och sa hej då på svenska :P Sen innan vi gick så sa dom att vi kunde få deras säng !! som va ny också ! De är typ en sån säng som man kan ha när de kommer gäster. Dom behöver den inte längre för dom åker hem till Italien nu och där har dom ju allt, dom frågade också om vi ville ha deras helt nya sterio, för dom har redan en hemma och dom behöver inte den, hahah !! Kul ! :D sen när vi skulle gå så frågade dom om vi gillade att fiska, och de gör vi ju, synd att de blir så sällan, men iaf, så tog hon fram tre fiskespön och massa drag, som vi FICK !! haha, helt otroligt, ger bort saker för flera tusen typ :D Men sa ja de t älsklingen att vi får ju betala för grejerna !
Men tror dom tjänar ganska bra eftersom dom får flytta omkringa nästan varje år, och pappan va typ chef för allting gissade vi på !

Men de ska bli så roligt om vi åker dit till dom och hälsar på ! De blir nästa sommar isfl, då de är värmt där !

Ne, nu ska ja nog gå och vila en stund innan ja drar till Bilia och sen tandläkaren. Vi hörs !

See you later ! pusspuss

Bjuden på mat av grannarna

Hejhej ! Jag har nästan precis kommit hem från jobbet, elr först kom ja hem vid typ kvart över tolv, satte mig vid datan en stund och sen gick ja och la mig och sov till klockan tre sen åkte ja till Bilia och har nästan precis kommit därifrån. Så nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hem så vi kan få mat av grannarna, haha.

Italienarna som bor på övervåningen tänkte bjuda oss, frun och dom två flickorna åker hem i morgon. De va egentligen vi som skulle bjudit dom, men dom hann före :) Vi får pizza, och den är sååå god ! Dom kom ju ner med en hel plåt för typ två veckor sen också, och fast vi redan hade ätit och va proppmässa så fick vi i oss hela den iaf :P

Så hoppas vi får sitta uppe i deras lägenhet, så får vi se hur dom bor, har alltid varit lite nyfiken på de :)

Ja har hela dagen gått och trott att de är den 25:e idag, och att ja ska t tandläkaren halv fyra, men så när ja lägger mig i sängen och ska sova så kommer ja på att de är inte alls den 25:e idag, de är ju den 24:e, så ja lär ringa älsklingen och fråga omde verkligen är de, och de är de. haha, han bara skarattade åt mig :P åh. tänk om ja hade åkt dig :P Samma som ja gjorde sist, fast ja åkte till fel tandläkre, haha, Ja hade ju tid där, men de hade blivit ett missförstånd, och ja skulle ju vara nere på torget. Och vi hade ju gått ända bort dit bara för att få höra att de blivit fel och få en tandborste för besväret.. en väldigt ful sådan också.. typ en sån barn har :P haha

Aja, så då blir de i morgon iaf. ja HATAR tandläkaren ! kunde de inte varit idag så ja fått de överstökat !?
Ja kommer ha hål, de vet ja.. ja har alltid haft typ mins FEM hål !! vart kommer dom ifrån !?

Ne.. nu ska ja ta mig lite glass.. elr nej.. duscha kanske så man inte luktar gammalt mjöl sen jobbet :P

See you later ! pusspuss

Helgen redan över ?

Har aaaaldrig haft en sån tråkig helg.. Är den verkligen redan över ?!
Vi har inte gjort nått !! bara typ städat och inget mer :/ Man känner sig ju deprimerad över att man inte har gjort nått och man börjar jobba redan i morgon ! Ja vill inte. De är väldigt skönt att ja bara jobbar mellan typ halv åtta och tolv, så skönt, jag älskar det. Men som sagt så blir de ju bara bilia varje dag och de räcker inte så ja måste söka nytt jobb, men ja orkar inte skiva ett CV som tar timmar att göra !! Ja orkar inte lära mig nått nytt !

Ja trodde aldrig ja skulle bli någon som kunde undervisa andra om ett jobb.. elr visa hur de går till. Ja trodde att ja inte räckte så långt. Men de gör jag... Iofs bara städning, men de krävs lite talang de också :P Men nu är de folk som frågar mig om hur man gör de osv.. Trodde alltid att de va jag som skulle behövas läras hela tiden.. tänka sig..

Men nu får ja ju börja om, ja måste söka nytt jobb och lära om mig allt, ja hatar de ! Ja tycker själv ja är rätt svårlärd. Ja blir så nervös och alla hjärnceller sviker mig. Frågar föör mycke ibland. Dom förklarar på de enklaste sättet men ja fattar iaf inte.. de är som om dom måste förklara de krångligt för mig för att ja ska förstå, haha.. ja är krånglig.

Älsklingen har redan lagt sig, ja frågade flera ggr när han la sig i sängen med alla kläder och allt på, om han skulle sova, men han sa att han tyckte de va skönt att sträcka på ryggen, men ja tror han somna:P
Jag ska väl gå och lägga mig strax ja med.. Men ja är inte trött,  har nog ätit för mycke godis igen,  haha.

Andreas ringde igår... han va på coldplay i sthlm, och bland allt skrik och allt så fick  ja faktiskt höra att dom gjorde en Michael Jackson låt.. Billy jean ! Va glad ja blev !! :D så roligt ! Nu kan ju faktiskt ja också skryta med att ha hört dom live :P ne.. vf skryta ? tycke rinte dom är så bra endån, haha, men roligt att dom gjor de en MJ låt ! Beyonce gjorde ju typ de med, elr inte en MJ låt, utan hon gjorde om sin  "Halo" låt så hon sjön typ "  Michael I can see your halo". Ärligt så började ja grina när ja såg de på youtube, haha, ojoj. Ni borde kolla :)

Ja har bitit ner alla mina naglar igen..  inget ovanligt för mig dock, men de gör ont, så ja orkar inte skriva mycke längre t.

ANDREAS !! FIXA MIN BLOGG NU DÅ !! DEN ÄR FUUUUUL SÅ HÄR !! fixa färgerna  taaaaaack :P

see you later ! pusspuss

Äntligen helg

Har inte skrivit på ett tag nu kännsde som, men ja har inte haft orken till att göra de. Vad har hänt i veckan då ? inte mycke, ja, förutom lägenheten då. Men nu ringde han hyresvärden igår, och sa att han måste prata med styrelsen först om han får låna ut lägenheten till oss !?!? de gör man väl INNAN man hyr ut den elr !? så hoppas verkligen att vi får den eftersom vi har sagt upp denna lägenheten.. och vi har redan börjat rivit tapeter i den andra, men de får han skylla sig själv. Vi som skulle åka och kolla på nya tapeter och spakla och grejja där idag :(

Såå.. vad händer idag då? Ingen aning faktiskt. Jag ska försöka övertala älsklingen att köpa kräfter :) åt de iofs typ förra veckan, men men :)

Igår jobbade jag heeeela långa dagen, usch va ja inte tycker om attt jobba istan :P tråkigt, men ja behöver lite extra pengar nu om vi ska flytta, de blir ju att betala en extra hyra en månad.

Vad kan ja berätta mera då.. ? Har ju inte så mycke att säga.

Ne.. ja slutar där.

See you later ! pusspuss

1 oktober

japp, 1 oktober flyttar vi in i lägenheten, FÖR VI FICK DEN !! WOOOHOOO !!! haha, är såååå överlycklig, vi behövde de verkligen ! Vi skrev kontraktet efter typ tio minuter bara ! Så nu är de i full gång med renovering, de ska tapetseras om i alla rum, elr alla.. två rum och ett kök :P kanske toan. Sen ska de kaklas lite i köket och fixa golvet inne på toan för de va så fult.

Så idag va vi där i några timmar och rev en massa tapeter, i morn blir de städning och sen på fredag åker älsklingen dit och spaklar :) Jag jobbar hela dagen så ja kan tyvärr inte vara med.
Den stora väggen i vardagsrummet ska vi fråga om min storebror som är konstnär/grafitti, vill måla hela den väggen, och de kommer bli grymt, ja lovar !! så de hoppas vi mycket på !

Och de är en sånt fint område, allt är verkligen pedant skött. och de fanns en jätte fin grillstad med tak och handgjord stengrill som va hur snygg som helst, lekparken såg helt orörd ut och alla blommor som finns ! åh de är så fint !:) Ni får komma och hälsa på oss :)

okaj.. nu vart all text kursiv.. ?? de går inte att ändra heller.. haha, aja, spelar ingen roll !

Näe nu ska ja sova.. älsklingen har somnat för länge sen. haha han va så söt häromdagen när han skulle upp på morgonen.... klockan ringde strax före sex, men han vaknade inte, så då väcke ja han och sa att "Nu lär du kliva upp" och han frågade bara "va... varför ??" då sa ja " men du ska ju upp och jobba" då hörde man bara "åååååååh neeej" hahaha, också va han typ helt borta för han va så trött, men ojojoj va ja skratta, haha , han trodde de va lördag och undrade vf ja väckte han så tidigt, vi brukar ju aldrig gå på klockan sex på en lörda ! haha, de är min ch de :)

Ne, nu ska ja sova. jag är iofs ledig i morgon, men ja ska iväg och träffa Rose-Marie. Hade gött allesammans. Sov sött vakna blött.

See you later ! pusspuss

Kolla lägenhet

Kom nästan precis från jobbet, har hunnit käka lite tacos sen igår, oj så gott ! Men ska snart tillbaka och jobba, har inte varit på bilia ännu, så ja åker om ungefär en timme, vid halv tre blir de, så har ja en och en halv timme på  mig att städa, de blir nog bra !

Det blev inget med lägenheten igårsom sagt, men de blir att kolla lägenheten idag istället. Det här är en köplägenhet som vi hyr, men skulle man typ kunna säga de om man tapetserar om och grejer, att man slipper betala en måndadshyra ?? De lär väl gå !? Hoppas de :) De är ju en lägenhet med 60:tals stil, de är lite oroande, tänkt om köket är jätte fult ? typ gula kökslucker.. elr om toan är helt gul !! usch, min granne hade så, tyckte inte de va fräsch ! ville aldrig gå på den när vi va där ! Aja..

Annars idag då ? De händer inte så mycke, kanske att vi åkte och köper ett par nya byxor till oss båda, vi har ju blivit sånna tjockisar :) ja har typ 6,7 par byxor och kan ha två av dom, haha,  börjar få lite panik ! :/ Ska kolla senare med älsklingen när han kommer hem ! 

Men ni får hade så bra, ska slänga in mig lite glass nu som vanligt !:P

See you later ! pusspuss  

Myskväll

Det blev inget med att kolla på lägenheten idag, han ville städa upp där elr något och han skulle inte hinna det idag. Så i morn åker vi dit istället, det ska bli så spännande :))

Har en liten myskväll med älsklingen, och sitter och lyssnar på tunnan & moroten, hahaha, bajs i bastun ! moget...
Ne, men vi gjorde massa tacos och åt tills vi höll på spy, romantiskt. Sen snart blir de efterrätt, chokladpudding, maränger, glass och grädde ! gott !!

Hoppas ni har en trevlig kväll. Hörs i morn.

See you later ! pusspuss

Wilde child

Hemkommer från jobbet, gick ganska bra och fort idag.

Åkte hem mellan bageriet och Bilia och sa hej då till killarna, dom åkte hem idag, tråkig. kommer bli tomt och tyst nu.. elr ja, inte jätte tomt eftersom ja har ch, men ja.. ni vet.. haha.. aja..

Har städat hela lägenheten och undrar vad killarna fick med sig hem för de verkar som dom har allt kvar här, haha. Hittade massa som va deras ! Men dom får väl de sen, elr så postar ja de !

Nu tänkte ja se på  Wild child tills älsklingen kommer hem, får se när vi kollar på lägenheten, han som äger den bor i sthlm och åkte hem idag på förmiddagen, så de blir nog lite senare ikväll skulle ja tro !

Nu börjar filmen, har bunkrat upp med glass också ;)
Aja, hade bra !!

See you later ! pusspuss

Liseberg

Hej hej !  Idag har de varit en sådär dag, de har gått från regn till sol hela tiden, men de är ju en perfekt dag för att gå på Liseberg ! Så vi åkte dit vid ungefär halv två, käkade onyttig mat på Mac donalds innan sen så stack vi vidare in till Göteborg. Åkte den nya saken som inte alls va rolig, den  va såå tråkig. Man tyckte de va läskigt typ 30 sekunder, elr ja.. läskigt va de väl inte heller, de va precis så de pirrade lite i magen men inget mer ! Tråkigt.

Skulle de inte vart två nya karuseller ?? Jo.. elr ? haha, ja vet inte, ja tror ja inte såg någon ny förutom den.. Men iaf så va de inte alls som förr, förr sprang man som en tok mellan alla karuseller och åkte samma flera ggr om, nu gick ja och åkte först de nya tråkiga sen balder, kanonen, uppskutet och sen nån till tråkig, sen gick ja till ch och andreas och kolla på när som spelade lite.. vi fick två chokladkakor.. för 50 spänn :P vann dom på sånt hjul ! Alla förutom vi fick sån jätte stor. Våran vanliga tur..  Sen käkade vi lite och åt glass :)

Sen när vi kom hem åkte jag och Andreas och hyrde film, så en nu som ja inte kommer ihåg namnet på, men den va lite långtråkig, men lite bra också :) Hyrde tre andra som ja kan säga sen vilka de var, om ja kommer ihåg de !

Usch, min ena katt är verkligen bäst på att ta in möss !! Hon kom in med en nu, och nästan varje natt kommer hon in och tokskriker, och då vet man att dom har tagit in en död en. usch de är så hemskt. Spolar ner dom i toan.. hoppas de inte blir stopp :P Vad kan man göra för att dom inte ska jaga så mycke !? Hittade massa musbajs i skrubben också, inte fräscht !! DE hoppas ja verkligen katterna tagit reda på :P

I morgo är de jobb !! Känns så mycke bättre nu när man kan ta sig till jobbet utan att behöva cykla !! Ja hatade verkligen de, och hoppas moppen håller ett bra tag så ja slipper de i fortsättningen också ! Men ja kommer ju bli mer tjockis eftersom du får ja ingen motion alls :P haha, får se hur de går !


Nej nu får ni sova så gott så skriver ja nog ett inlegg i morgon, ska ju kolla på lägenheten ! Spännande !
Aja.. Hade bra !!

See you later ! pusspuss


 


IKEA

Hejhej igen ! Kom hem för ungefär en och en halv timme sendan. Åkte ju först och jobbade på Bilia med Joel, sen kom älsklingen hem tidigt idag, redan vid ett, så han åkte till Uddevalla och köpte min moppe, så nu har ja en sån också :) Så
ja kan ta mig fram och tillbaka till jobbet utan att behöva slita ut mig helt innan ja ens är där :P



 
Här har ni den vackra skapelsen :P

Den är lite repig och så där, men de funkar för mig iaf eftersom den ska bara användas fram och tillbaka till jobbet.

Efter att han hade kommit hem med den åkte vi och köpte lås och hjälp, de gick på ungeför 1700:-, dyrt :/ Men de behövs.
Ja har hellre mitt liv i behåll.. och min moppe, haha.

Sedan bestämde vi oss för att åka till IKEA för att kolla på sängar, våran har blivit så sunkig nu efter att vi haft den ungefär ett år.. sen hade ju svärföräldrarna den innan oss i ett par år, så den hade sina år på nacken.

Så vi köpte en ny, vi tog inte en speciell alls, en helt vanlig enkel 160säng, elr madrasser, som va sköna och ligga i, det gick på ungefär 2000kr. Sedan köpte vi ett till skåp, ett typ likadant som vi redan har fast ett högre och smalare.
1 295kr

Sedan köpte vi lite galjar och smått. Köpte också nya  tallrikar, i helvitt och två st sänglampor. Tyckte om dom vi hade jätte mycke för dom gav sånt mysigt ljus, men dom gick sönder så lätt så vi köpte några andra för typ 59kr.  Köpte också handukshängare som man kan hänga på dörren.

Ett vardagsrums bord blev de också, ett enkelt brunsvart.
299kr

Köpte också jätte fina gardiner som både jag och älsklingen blev helt försjusta i, ett par bruna med typ blommigt mönster, låter inte alls fint men de va dom, och sedan ett par tida panelgardiner bakom dom så vart kanon :)
379kr

Tänk er dessa med vita slappa gardiner hänger bakom :)

Sedan köpte vi en blomma som stog i en stor vit blomkruka som vi har inne i vardagsrummet.

Vi tänte köpa lite tavlor också, men utifall vi får lägenheten så köper vi det senare och ser vad som passar in där:)
Kommer inte ihåg mer vad vi köpte, vi köpte ju massa små plock också.

Ska lämna in gardinerna till svärmor så hon får sy upp dom för de är inget ja kan ännu ! Har inte lärt mig plus att ja inte har något symaskin.. tror ja... nej de har ja nog inte, haha.

Så nu ikväll så är vi rätt trötta, iaf jag, men älsklingen är i full gång med att skruva upp byrån, Han sa precis till mig att ja skulel fixa lådorna, men ja tror han tog på sig det iaf eftersom ja fortfarande sitter här och skriver. Men jag ska strax gå och hjälpa honom.

Andreas är på wow som sagt och kommer inte hem fören i natt, så ja får väl försöka hålla mig vaken till halv två då. Har hyrt en film som ja tänkte se med älsklingen också. marline & me, elr va den hette, den med den söta huden :) Hoppas den är bra.

I morn blir de som sagt Walona, det ser vi fram emot ! :)
Men ni får hade så bra också hörs vi.

See you later. pusspuss

Tjörnrunt

Andreas har åkt iväg på wow, så bloggen kommer se ut så här ett tag nu, typ två tre dagar eftersom ja kan inte med sånt här.

Ska strax iväg och jobba och får lite hjälp av Joel, elr ja tvingar han att följa med mig, mohah. Men ja bjuder han på fika sen, så lite snäll är ja också :)

Idag är de tjörnrunt, vet inte riktigt vad de är, haha, men de är typ en massa båtar som åker runt också tror ja de är lite marknad elr liknande, ja ska köpa en t Michael Jackson t-shirt för den andra va så trång i armarna och halsen, tjockis jag :) iofs tog ja en barnstorlek, haha.

Senare ikväll har ja ingen aning om vad som händer. Vi ska iaf åka och kolla på en moppe sen när älsklingen kommer hem, roligt, ja vill ha en nu, haha, men töntigt och åka runt på moppe när man är 21 :P men ja måste ha en t jobbet, cykeln rasar ihop snart känns de som, sen är den helt fel byggt så när man svänger så tar fötterna i hjulen och man nästan trillar omkull :P

Vet inte om ja skrivit de, men på måndag ska vi åka och kolla på en lägenhet, typ vid kopper på Uppegårdsvägen ! Ska bli roligt ! De va några fler som hade ringt på den, men HOPPAS vi får den ! vi behöver den mest !! haha. Men vill verkligen flytta nu, vill inte bo kvar i denna lägenheten :(

På söndag blir de Liseberg också ju, ska dit med ett helt gäng. Man ska väl försöka hitta på något med killarna, inte bara sitta inne och kolla på film :P

Nu ska vi snart sticka t jobbet. Ni får hade så bra också kanske vi ses på Liseberg på söndag ?! :D

See you later. pusspuss


www.Mjjpictures.com

Bloggen

Får hjälp med bloggen från Andreas, men ska bort nu, så den får se lite ful ut med vissa färger.. Fick hjälp av Malin också med bilderna, tacktack ! Fortsätter sen.

See you later. pusspuss

Ledig och inget händer

Har inte skrivit ett riktigt inlägg på några dagar, men har som sagt min lillebror och kusin här, så dom tar all tid från mig !
Men här kommer ett.. kanske inte blir långt.. men aja..

Väntar  fortfarande på mina skattepengar, dom har inte kommit än, HOPPAS dom kommer idag för vi har nada pengar hemma.. har lånat en massa av Andreas och Joel. Så.. ja dom får gärna komma nu, de skulle göra nytta.

Iförrgår träffade jag Nathalie och tog en fika och tjöta lite.. får hända igen :) Alltid lika trevligt.
Sen så gick Andreas och köpte en film.. Control.. handlar om Joy Division, den va väldigt deprimerande.. men lite bra också.. tyvärr ett sorligt slut.. plus att han va dum i huvet, otrogen mot sin fru.
Senare av den dagen hände de inte så jätte mycke.. ätit piggelin, typ ett packet om dagen :P asgott.

Igår hände de heller inte så mycke.. Ja jobbade halva dagen och kom hem och .... åt piggelin :P

Vet inte riktigt vad som händer idag, får se vad vi hittar på. Andreas tjatar om att ja ska raka han, haha, så ja får väl göra de då:)

I morgon är de tjörnrunt, och då brukar de... tror ja.. va typ marknad nere på torget och sånt, så ska väl ta dit Joel och kolla runt lite. Andreas drar ju in t Wow i morn, kul. lämna oss bara.

På lördag ska vi ju åka Walona, ska bli kul ! får se om de händer något efter ?

Nej nu ska ja gå. Hade bra

See you later. pusspuss

MJ

Jag bara måste !! kolla in människan !!!!!!!! Jag är så kär !
www.mjjpictures.com





Lekt med kameran

Har inte alls gjort mycke idag, vi sov ju till tolv, elr jag gjorde med killarna sov till ungefär ett tror ja. Medans gick jag runt och åt glass som vanligt :)

Andreas har ju sin systemkamera med sig, så då passade ja på att fråga om han ville ta lite bilder på mig och älsklingen och de vill han :) Så tänkte lägga ut lite. Har även lagt ut på Bilddagboken.se och Facebook.com.

Hm.. det vill sig inte.. datorn är lite seg nu, försöker senare igen.

Men annars ikväll så hyrde vi film och käkade godis, gjorde köttfessås och spagetti innan vi kollade på film. Jag började göra maten, men ja får verkligen aldrig t smaken ! antingen är de för att ja är förkyld, elr så är ja värdelös på att laga mat... kanske både och ? haha

Men iaf så hyrde vi Barnhemmet, Resan till jordens mittpunkt & Watchman. Barnhemmet va jätte bra ! den va jätte läskig, tyckte jag iaf eftersom ja hatar att se barn i filmer, de måste vara de läskigaste som finns ! Men den är något ni måste se. Dock är den på spanska, men de gör inget alls, blir nästan bättre då ! Men ja måste nog se den en gång till eftersom ja satt och blunda halva filmen, haha, och man skrek faktiskt till ibland, och de brukar ja aldrig göra ! Hålla för ögonen brukar ja göra, men aldrig skriva :P Andreas såg den för andra gången och han va lika rädd som mig, han skaka tillochmed, haha. Resan till jordens mittpunkt va sådär, man fick anstränga ögonen så  mycke när man kollade med glasögonen - är en 3D film btw - och de gjorde så man blev så tung i huvudet, och de va inte alls så som ja trodde de skulle vara, allt va mycke sämre. Innehåller i filmen va väl inte heller super, de finns bättre filmer :) Watchman hann vi aldrig se, och ja är väl inte jääätte intresserad av att se den heller, inte alls min film, men om dom andra vill så får väl ja det med. Jag ska iaf hyra Surfer boy i morgon :D rrrraoorr ;)

Bilderna vill sig fortfarande inte, lägger upp dom i morgon annars !! Nu tänkte jag sova.
I morgon blir de tandläkaren. Lite konstigt för ja har fått en tid i morgon på ett ställe som ja aldrig har gått till, och sen har ja fått en en till tid den 25: de på mitt vanliga ställe:/ kanske att de har blivit något fel ?? Aja.. de får vi se i morgon. Ha det bra så länge.

See you later. pusspuss

Lillebror och kusin

Hela fredagen jobbade jag inne i stan igen, gick fort och bra ! Började på Bilia klockan nio och slutade klockan sex inne i stan, trodde vi skulle komma hem vid nio tio tiden, skönt att vi inte gjorde det.

Så när ja kom hem så satt Älsklingen och Carlos ute och drack öl i solen, såg så gott ut men ja va inte alls på humör för något egentligen, bara ligga hemma och mysa med älsklingen. Men ja blev ju självklart lite taggad senare, så ja gick och duscha och fixade mig och allt annat, och va redo för att gå ut, inväntade tiden bara. Men... de vart lite tjaffs så jag och ch stannade hemma iaf och Carlos stack iväg med nå andra. Sen va den dagen slut.

Vaknde på lördagen och gick upp och städa lite eftersom min lillebror och kusinen skulle komma. Dom kom vid halv tolv ungefär. Stackrarna hade varit uppe hela natten och suttit på en tågstation och väntat på tåget som skulle åka från Jönköping klockan halv åtta på morgonen, och dom hade kommit dit vid tolv från gävle. Så dom va lite trötta när dom kom, men dom klarade iaf av kvällen, vi åkte hem t Carlos och grilla och hade jätte skoj resten av kvällen :D
De va en tjej som kom fram till lillebrorsan, hon kanske va runt 26 27 år, och sa att han va skit snygg, och han blev så nervös så han bara svara "jag vet". hahah. Så gulligt. Han såg så förvånad ut :P

Idag vet ja inte vad som händer.. Vi ska väl åka och bada var de tänkt och sedan ska vi gå på södras möte klockan fem.
Senare får vi se vad som händer, kanske lagat nått gott :)

På fredag nästa vecka så ska vi åka på en båt som heter Walona där ja har jobbat några ggr, riktigt skoj också. Men de är en massa räker och mussler och allt möjligt, hur gott som helst är det ! Tur att ja slipper jobba den kvällen :)

Nej nu vet ja inte vad ja ska skriva om längre.. Men ni får hade bra. Så hörs vi,

See you later. pusspuss

Fika på torget

Kom nästan nyss från torget, var och tog en fika med Carlos och gick runt lite och träffade en annan tjej lite senare och satt och små tjöta lite. Måste köpa linnen ! Var och kollade runt lite men hittade inga, vill han några som sittler lite slappt men endå sitta bra. Får ut och leta sen igen.

Vet inte vad som händer av resten av dagen, Älsklingen är snart hemma så tänkte städa undan lite och göra lite mat kanske. Men vet inte vad ja ska göra eftersom vi inte har något hemma.. Något förslag ??

Jobbade hela dagen igår, gick faktiskt bra.. hoppas ja.. hoppas att man inte får några klagomål :/ Men jobbade med en kille som ja aldrig jobbat med tidigare, har träffat han tidigare och så bara, men de gick bra :) Hade dock aaaasont i fötterna i slutet på kvällen, ja kunde knappt gå elr stå för de gjorde så ont, så när ja kom hem fick ja lite massage iaf :)


När ja va hemma i Järbo så va  ja första dagen till Valbo med min favvo kusin så krart :)
Fikade och kollade lite kläder sådär :)





Snodde bilder från Andreassjälv. Nanana.blogg.se

Måste börja söka jobb också, passa på nu att göra de man vill... men.. vad vill jag göra då !?! kan ju va bra och veta :)

Nej nu får jag börja med maten. Hade bra !

See you later. pusspuss

Michael Jackson på marknaden

Har precis kommit hem från torget, tog en bullle som ja blev jätte illamående av:/ och en vaniljlatte som ja inte ens tycker om, haha.

Gick till Sthem och hon hjälpa mig lite där hur man skulle fylla i osv.
Det var marknad också, så då började ja kolla efter en ny Ramoneströja, ville ha en huvtröja men dom är så  himla dålig dom man köper på marknadena, så ja köpte en t-shirt istället, men inte vilken t-shirt som helt, utan Michael Jackson !! haha, så himla bäst ! Jag älskar den !! Denna låten är min favorit ! 


 

Nu ska ja käka piggelin och kolla lite på tv innan ja sticker t jobbet :)

See you later. pusspuss

Söka ny lägenhet

Ska ner på torget och fika med Carlos och sedan t Sthem och söka ny lägenhet :) Hoppas det finns något ledigt, tyvärr är de fruktansvärd lång kö, men vi skulle prata med någon tjej som Carlos tyckte va bra, så vi får väl hoppas :)

Var och fika med min chef och några t igår, fick tyvärr reda på att vi inte får vara kvar på Tjörnbagarn. Dom skulle testa något nytt med ett annat företag. Så de betyder nästan inget jobb för mig :S Ja har Bilia kvar, men de är inte många timmar i veckan. Ska kolla om de finns några lediga jobb nånstans.

Va ju på bio i söndags, skiiiit bra, älska den ! och Johnny Depp ! oh ! haha, så snygg. De är en film ni alla borde se om ni inte redan gjort de ! Ska också gå på Transformers som vi inte hunnit sätt ännu ! Men de får bli en annan kväll.

Hoppas på att mina skattepengar kommer idag, ska köpa en bil och en moppe för dom :) Vi kollade på bilar igår, och ja vet inte vad, men ja har fastnat så mycke för en Saab 9000. Mamma och pappa hade en sån förrut och ja gillade den. De ska vara en svart med skinnsäten :)

Ja har börjat läst en hel del på sista tiden, elr de blir när man åker långa turer med bilen, har bla läst En blomma i afrikas öken för andra ggr, Ökenblomman återvänder hem, Den vita masajens dotter och nu läser jag 14 år till salu. De är faktiskt riktigt bra böcker ! Något att rekomendera. 14 år till salu är liiite seg, men den är verkligen bra men samtdigt hemskt, hur en tjej kan må så dåligt över sig själv. Jag får nästan ångest över det, mår jätte dåligt i mig själv :P

Nej nu måste ja nästan kliva upp och göra mig iordning om ja ska hinna. Men hade jätte bra.

See you later. pusspuss

public enemies

Kom hem igår klockan åtta nästan exakt. fixade iordning lite och Carlos kom och vi beställde pizza och gjorde några goa groggar. Satt sedan och små tjöta lite innan vi stack ner på torget och gick in på hamnkrogen. Dj:n va skit bra och spelade precis den musiken som de ska vara på krogar, men så klart när ja ställde mig på dansgolvet så  spelade han mindre bra, men helt ok iaf ! bättre än dom som har varit där tidigare ! hade jätte roligt hela kvällen, lite tråkiga saker hände bara.

Idag bestämde vi oss för att gå på bio och bjuda med Carlos eftersom han har vart så himla snäll att ställt upp och passat katterna varje dag i tre veckor ! Tänkte gå på Public enemies ! är så himla sugen på att se den filmen så vi drar in t gbg vid fem och går på den som går klockan sex för de inte ska bli så sent hem sen. Måste ju börja ändra tiderna på att gå upp på morgonen nu. Älsklingen kliver upp kvart i sex och jag sju. Vill verkligen inte börja jobba ! Men jobbar tre dagarn sen är ja ledig igen ! är ledig varje torsdag och de är verkligen bäst !

Nu ska vi säga upp både tv, bredband och telefon. Vi betalar nästan tusen kronor i månden på det, och tv kollar nästan vi aldrig på, det är mest film, och telefonen använder vi inte heller, med vi använder ju internet hela tiden, så vi skaffar bara en sån dingeldongel :P lär ju lätt bli billigare, plus att vi betalar en tv avgift på 500 kr i månaden, och eftersom vi tar bort tvn så behöver ju vi inte betala de heller,  och 1500 i månaden skulle hjälpa oss väldigt mycke. 

Nej nu måte ja börja göra mig iordning, duscha och grejja mig. Skriver sen om filmen och kvällen :)

See you later. pusspuss 

Åker hem till Stenungsund

Hinner inte skriva så mycke, vi vaknade sent och älsklingen måste fixa i badrummet och ja måste packa en massa innan vi åker, och vi sticker om typ en timme.

Vi va ju som sagt ut och käkade på resturangen igår, och fyyyy va gott de va !! Ja åt kycklingbröst med smält ost och bacon och friterad potatis, men två olika sorters vitlöks dipper och en bea dipp, och man får så mycke ja man orkar nästan inte. Ja lämnade några potitsar denna gången, sist orkade ja inte ens de utan lämnade jätte mycke ! Till efterrätt köpte ja en glass med marsmallows, fem olika sorters nötglass, grädde, nötter, maränger och allt möjligt som va i den, och toppad med ett litet sött körsbär :) Tyvärr lite för mycke grädde, så man blev väldigt äcklad i magen efter ett tag, men kunde inte äta allt själv så pappa fick hjälpa mig !

Har aaaaaldrig varit så mätt nån gång förrut, men mätt på ett bra och gott sätt ! Så de är helt värt pengarna. Ni borde prova det !

Som sagt åker hem om en timme ungefär. När vi kommer hem så får vi tydligen middag och grejjer av några kompisar hemma som  har passat lägenheten medans vi har varit borta, så snällt efter allt som varit :) kanske om man orkar att de blir utgång ikväll också. Jag orkar deffenetift, men de är om älsklingen orkar. Han är väldigt trött:(

nej nu ska ja ut på treassen med mamma och morfar och fick lite :)

See you later. pusspuss

RSS 2.0