VÄRLDENS FINASTE

Han är helt otrolig min pojk ! ja har gått och varit orolig hur länge som helst för den här sprutan.. Att han ska grina och skrika.. Men tror ni har gör ett ljud ifrån sig elr ? Nej de gör han inte, haha, helt otroligt !!

Hon sa att han garanterat skulle börja grina.. Så ja ställde mig beredd och kollade bort när hon tog den första sprutan, han gjorde ifrån sig typ ett stonk, inge mer. Den andra sprutan sa hon att han gaaaranterat skulle börja grina t för den sved mer, men inte ett enda ljud gjorde han. Så ja har gått och haft ont i magen i onödan !

Får se hur dom kommande dagarna blir om han får feber elr inte, men ja har laddat med alvedon för säkerhetsskull.

Hon vägde och mätte också.. 7240g och 65,4 lång ! Stora killen !

Nu ska ja laga mat.. puss på er !


BVC

Vi ska till BVC idag och ta tremånders - sprutan.. Usch ja är så nervös !! Att veta att han kanske kommer få feber gör mig så orolig, de är inget man vill orsaka honom ! Men egentligen så hellre de än att han ska dra på sig de andra man kan få om han inte tar den.
Men ja har ont i magen för ja är så nerövs !

Måste köpa alvedon.. Vad ska man köpa för sort !?

Vi ska dit halv fem så de kanske är bäst att ja börjar med maten och hoppar in i duschen. Robin sover just nu så ja får passa på !

Åhh.. Va jobbigt ! :(
Min lilla älsklling !


SKA JAG ELR SKA JAG INTE ?

Ja funderar på om ja ska ta bort bloggen.. Elr iaf stänga ner den för ett tag..

Ja vet inte.. men ja funderar iaf väldigt mycke på om ja ska stänga ner den ett tag.. Känner att ja inte orkar med en blogg just nu. Jag skriver iaf ingen intressant.. utan de är mest typ "ja idag har ja inte gjort nåt"

Vad är de som är så kul att läsa sånt ?

Ja får fundera lite till.. puss på er !


--

I två timmar har ja försökt att sova.. Men de går inte.. Har alldeles för mycke tankar i huvet, och sen försöker ja tvinga mig själv att somna för ja vet att Robin kommer vakna tidigt och vill ha mat.. och då kan ja inte somna bara därför.. Får ont i huvet av att ja ligger och spänner ansiktet för att ögonen inte ska åka upp när ja slappnar av.

Nu sitter ja uppe en halvtimme till tills pengarna är inne på kontot.. Borde ju komma in efter tolv. Sen betalar ja räkningar.. DE lär ja ju blir trött av !

Nu ska ja se på lite tv.. puss på er !


Valbo

Heeeyy yaaall !!

Tänkte slänga in ett inlägg medans Robin underhåller sig själv i babygymmet :) Han har ju fått tag på stjärnan och ligger och pillar på den hela tiden, och förrut så hade han den och balanserade typ på händerna,  han fick inte tag i den riktigt, och sen helt plötsligt så smällde han till den, som han gav upp med att försöka ta den med handen :P
Ligger och små pratar så sött :)

Imorn ska ja till Valbo med mamma och Malin. Ska bli skit kul för ja har inte handlat på evigheter känns det som ! Ska köpa nya skor som ja inte har gjort på lääääänge, förr köpte ja typ ett par skor i veckan, nu har ja inte köpt ett enda par på typ ett år !! Nästan lite stolt över mig själv :)
Sen blir de att köpa en tjockare overall till älsklingen. Han har bara en tunn fleasoverall just nu. Vill ha den som ja fick i present av en, men den är de stl 56 på och de kan han inte ha längre, synd. Har letat i Sandviken på Lindex efter den, men den finns inte i hans strl där heller.. Så hoppas den finns i Valbo. Sen ska ja köpa massa snygga bodys åt han. Älskar att shoppa åt honom ! :D
Men ska faktiskt också köpa ett par byxor åt mig själv. Har ett par hemma som ja inte kan ha, men ska köpa ett par sånna iaf.. Tycker dom är skitsnygga och dom är hög i midjan vilket ja måste ha på byxor.. hatar verklign låga byxor, visar ju hela rumpan när man böjer sig ner.. vilket inte är en vacker syn just nu, haha.

Ska också kolla på nya sängkläder till älsklingen för de behövs nu  när han spjälsängen och de stora täcket.


Igår så blonderade ja min utväxt, och håret va nästan vitt, lite slingor i vitt typ, innan.. Men nu är ALLT gult igen ! Att ja hela tiden ska hålla på ! Så har gått med silvershampoo i i typ en kvart, sen ska ja ha i mer i morgon och hoppas att de gula försvinner lite mera !

Nu börjar Robin lessna.. puss på er !


Tinnitus

Igår när ja och malin va ute och gick så fick ja lock för ena örat och hade de hela dagen. Hörde nästan inget på hela kvällen.. Älsk orkade inte ens prata  med mig för ja bara sa "VAAA" hela tiden, haha.
Idag är de bättre.. MEN.. de tjuter hela tiden, locket är borta, men de där tjutet försvinner inte. Så ja hoppas innerligt att de är borta tills i morgon.. Vad ska man göra annars ? Tinnitus är ju inget man kan bota. Isfl får man väl gå med ett konstant tjut i örat hela tiden.

Just nu ligger älsklingen i babygymmet och har fått tag på solen som hänger.. han ligger och pillar på den hela tiden och slår till den ibland. SÅ söt ! Men tror han börjar bli lite trött, så de blir nog att vila en stund till. Medans passar ja på att blondera utväxten och lite i luggen ! :)

Sen blir de att åka hem till mamma och pappa.. Det där ja beställde har kommit.. iiiih !! Vågar inte berätta för älsk bara, haha. han lär bli galen ;D

puss på er !


lip plumper

Haha, jag gjorde det ! Jag har beställt något som ska förstora läpparna. En olja som tydligen funkar.. Om nu inte alla dom bloggarna ja har kollat på, förstorar läpparna i photoshop elr nåt. Men ja ska testa iaf. Tycker som sagt inte om min överläpp.. så ska bara ha på liiiiiite litelitelite. Får se om de funkar. Den luktar och smakar kanel.. Jag tycker inte kanel.. usch. Men älsk gör, så då kanske ja får lite mer pussar av han ;D


Skriver sen och kanske lägger ut en före och efter bild. Hoppas den funkar ! Det återstå att se om nån dag :)
Nu ska ja ner och köpa blöjer. puss på er !


----

lalalal.. ja har tråkigt. Maten står i ugnen och ja funderar på att ta en dusch faktiskt..

ja de gör ja.. puss på er !


--

Haha skönaste ungen :D


I väntan på..

att Greys ska börja så sitter ja här.. Älsk har redan lagt sig och Robin somnade brevid honom ! Så skönt att fått in lite rutiner ! Fast idag har han sovit länge, han sov nog 1½timme och de brukar han inte.. Som längst brukan han sova kanske en halvtimme. Så då hann ja göra lite mat åt mig och lillebrorsan !

Väntar på att lönen ska komma in på kontot så ja kan åka och handla. Måste ha en massa saker. Men de viktigaste är nog riktiga skor så ja kan börja gå ut och gå igen ! Har typ bara sommarskor ! Har varit till mamma och pappa och hämtat skor men inga ja kan gå ut och gå i direkt..
Men ska t Valbo med andreas nästa helg så får se t att få med mig ett par hem då !

Måste även köpa en resesäng t Robin. Elr om de är någon som kommer och hälsar på som har barn med sig. Dom vi låg brevid på BB ska vi nog träffa en helg framöver. ska bli skitkul ! Gå på churt (stavning?) street saloon och käka ! GOTT ! Sen kanske dom sover över eftersom dom bor i Bollnäs !

Idag badade vi med lillgrabben.. Han tycker om de jätte mycke. ligger och skrattar och får till en liten plask då och då ! Försökte ställa sig upp flera gången och stog på tå, men tyckte att de blev lite kallt när han kom upp ovan för vattnet :P Badade tills vi blev russin. Men de är lite trångt med tre st i badkaren :P





En timme kvar tills de börjar.. Läser lite bloggar sen går ja och sätter mig framför tv med en sallad :) puss på er !


Sängen

Kom ju på att vi är klar med sängen också !



Eftersom vi har en förliten madrass i så får den stå på vanliga ben så länge :P Ska köpa nya madrasser inom kort ! Ska också köpa nått fint överkast att ha i den..Mamma hade ett jätte fint i spets som min gammelmormor har sticka för läääääääänge sen, men tyvärr har ena hunden biti sönder ett hål i det. Får se om de går att laga !


Onsdag

Ännu en ny morgon ! Måste byta sängkläder i våran säng för min lilla älskling spydde ner hela mig och mitt täcke.

Är så nervös inför sprutan Robin ska ta.. Man kanske skulle ha tagit en tid tidigt på morgonen eftersom dom brukar få lite feber.. Så kanske man kan få sova på natten eftersom hela dagen har gått då.. Har ju en tid halv fem på eftermiddagen bara för att ja ville ha älsk med mig ! Men men.. Han kanske kommer vara lika grinit under natten fast man tar den tidigt.. Om han nu blir det !

Nu dom senaste tre nätterna har han vaknat fem igen.. Han gjorde det innan också, men ett tag sov han hela natten.. men nu är de tillbaka. han kan även vakna klockan två och vill ha mat och sen fem igen och sen igen runt sju, halv åtta. Får hoppas att de bara är något tillfälligt så han börjar sova hela nätterna igen.

Måste även sätta upp spjälsängen nu.. Min rygg pallar inte av att böja sig så långt ner när ja tar upp honom ! Snart kan ja nog inte få upp honom därifrån för de gör så ont och ja är så stel !

Hade tänkt att sattsa på ett kort på badhuset denna månaden, men vi har så mycke utgifter till annat så de får vänta en månad till !

Har även beställt en soffa nu också ! Fick min vilja igenom ! hihi



Denna är det.. Man får öven bordet och mattan med.. och vi kommer ha de svarta bordet och den vita mattan. Men bordet är bara tillfälligt tills vi köper ett indobord. SÅ snygga ! detta har vi beställt ifrån Tigrens här i Sandviken !

Just ja, har inte lagt ut några bilder på pannacottan ja gjorde. OJ så god den vart !! Det ska ja göra om :)



Skulle ha lagt lite hallon längst ner också ! Då skulle de ha blivit PERFEKT :)

Sen har ju Jessika varit här och vi lagade pizza. Vart också jätte god ! :P

Ost, banan, kyckling och nötter. Curryn glömde vi :P


Nu kommer snart lillebrorsan hit ! Vi hörs ! puss på er !


--

Shit va duktig ja va på keramik alltså ! haha




LÖRDAG

Igår kom Jessika hit och vi gjorde pizza. För oss blev det med banan och jordnötter, kom på imorse att vi hade glömt curryn :P Sen efter de blev de lite skumpa och Lips ! Vi låg nästan exakt lika dant på varje sång vi sjöng ! Trevligt hade vi det !

Ikväll blir de mys med bara mina små älsklingar ! Jag ska göra kycklinggryta och sen t efterätt blir det pannacotta med vit choklad och hallon ovanpå :) gottgott ! Ska börja på pannacottan nu tänkte jag eftersom den ska stå i kylen minst två timmar innan man kan äta den !

Inatt sov robin jätte länge ! Han somnade halv elva och vaknade inte nån gång under natten, och sov enda till halv nio !! Synd att ja gick och la mig två annars hade ja varit riktigt utvilad just nu :P Men hoppas på att han sover lika inatt !

Nej nu måste ja börja på pannacottan. puss på er !


BVC

Var till BVC idag och oj så han växer. Han ligger +2 över kurvan på både längd och vikt.
6610g & 63cm

Nu ligger han i babysittern och tokpratar ! Tror han börjar bli lite trött !
Ska strax börja med maten ! De blir köttfärslimpa med bacon ! NEJ !!! Ja har glömt potatismos !! Skit.. jaha.. då blir de väl nåt annat då !

puss på er !


Irriterad..

Vad irriterad man blir när andra folk ska lägga sig i andras förhållanden..  Det är väl dom själva som avgör om dom inte passar bra ihop elr inte ? Inte ska väl andra bestämma det .. ? Att dom är för ung för att vara tilms ? Allt handlar ju bara om avundsjuka.. Om den andre personen hade velat varit tilms med den som håller på.. Så hade den väl blivit det ?

Låt dom vara och låt dom fatta egna beslut !

puss


Oj

Jag och Malin har varit ute och gått idag.. och igår.. Vi kanske gick en timme och sen gick vi på stan ett tag och tog en sallad sen ! Mysigt ! Ska förska bli av med några kilon nu på riktigt ! MEEEEEEN ... Vad ja gör ja inte nu då !? Jo.. Ja sitter och äter en center och dricker hallonsoda, haha. Måste ju äta upp allt innan, annars blir ja bara så sugen.. och älsk äter inte sånt här :P *skyller på de iaf*

Men nu har vi iaf flyttat in i lägenheten och oj va ja trivs ! Så mycke bättre än Stenungsund ! Nu ska de bara städas upp och allt ska in i garderoberna.. måste fixa galgar bara ! Är klar med sängramen också så den ska sättas ihop och sen ska ja ta lite bilder på den :) SÅ fin !

I helgen hade ja hur trevligt som helst.. testade ju om Robin kunde ta flaskan, men de kunde han inte på fredagkväll. Men så köpte ja en annan napp som är lite plattare.. och den tog han på en gång ! Hur bra som helst om man behöver barnvakt en stund :)

Men iaf så gick jag och några kompisar och tog en öl på Mulligans.. Mysigt ställe faktiskt ! Sen så fick vi för hos att vi skulle dra t Lobbyn, så de gjorde vi ! Ungefär en timme vart vi där inne och dansade och hade oss.. Riktigt kul ! Får bli nån mer gång ! Men de enda ja kunde tänka på va Robin.. och kändes som ja va den enda morsan där inne :P

Sen på stan idag gjorde ja en litet fynd.. har varit på apoteket och kollat på bröstpumpar, men den som ja har velat haft har inte funnits.. känns som man inte ha velat att köpa en bröstpump för 500spänn när man nästan aldrig ska pumpa.. MEN så gick ja in på Ånyo idag och hittade en !! En sån som har kostat 500spänn men som kostade 30kr där ! Skit bra ! Plus att ja fick två extra muggar !:) Så nu ska den tvättas och kokas och sen tänkte ja testa den !:)

Sen beställde ja en soffa också på Tigrens, De är ett erbjudande där man får en soffa, soffbord och en matta för ett ganska så bra pris ! Så de slog vi till på ! Om två veckor kommer den !:)

Nej nu blir de att göra nått annat ! puss på er !


--

haha Tack syrran :P

Har testat gett Robin flaska med bröstmjölk för att se om han kunde ta den.. Men de gick inte så bra. Det kan vara för att han precis har ätit som han inte vill.. elr om han helt enkelt inte kan ta den bara..Ska testa igen sen när han börjar bli lite hungrig och se om de går då.. Men vissa barn kan ju inte ta flaska om dom bara ammar..

Nu blir de tv iaf :) puss på er !


ARGH

Blir bara mer och mer irriterad.. Dom som är storbystade.. Ska inte dom kunna få bada ???
Det finns INGA bikinsar i stora stolekar.. De går upp till F och inge längre !
Ska gå topples på badhuset bara därför.. Så kanske de är nån som kommer på att man kan göra bikinisar i stora stolekar.. Fast om ja gör de.. Då tuppar väl alla av och slår sig så hårt i golvet att dom dör, och då finns de ju ingen som kan göra dom.. Så ja hoppar nog att gå topless endån..


FREDAG

Idag de är de fredag, skönt :) Så vad händer då.. ? Vet faktiskt inte. Skulle ha vart t Sandviken och fixat in alla kläder och sånt.. Men tror inte de blir något sånt idag.. Om älsk inte slutar tidigare från jobbet, men han trodde inte att han skulle få göra det.. Tråkigt.

Men i morn är vi iaf lediga hela dagen.. Så då blir de till lägenheten och fixa, kommer nog sova där från och med i morn också.. Men ja har tappat bort skruvarna till spjälsängen så ja vet inte riktigt vad ja ska göra.. har letat överallt. Hade ju tänkt lämna kvar vaggan här så man har något när man sover över här.. för ja tror de kommer bli nån gång ibland faktiskt :)

Sedan i mornkväll ska älsk på hockey.. Så han kommer nog bli borta ett tag.. Så ja funderar på att fixa barnvakt och gå ut och ta en öl faktiskt :) Va ju rätt så länge sen och ja är såååå sugen på att gå ut :) Men de blir ingen krog.. bara pub men de känns som de räcker, vet inte om ja är så jätte mycke för att gå ut och dansa längre.. Ibland kan ja få nått sånt rus att ja är jäääätte sugen på det.. När man lyssnar på någon bra musik och är på sjukt bra humör :) Men att sitta och tjöta på något ställe och bara ha trevligt är nog mycke trevligare :)
Får se hur de blir med barnvakt bara.. plus att ja måste pumpa isfl om han blir hungrig.. Elr så matar ja han innan han går och försöker lägga honom så han sover ett par timmar.. De är ju ganska nära om de skulle vara så att han vill ha mat igen.. De är ju bara att gå hem isfl !

Nu ska ja göra annat.. Robin sover hos mormor.. han kommer nog vakna om en liten stund ser de ut som ! puss på er !


?

DUUUU!!! kan det ha varit ett ufo kanske??? eller vad tror du???? läskigt det här!!! kanske någon som är kär i honom typ!!!!!

Seriöst ..

--

Amigo kom tillbaka halv två inatt. Men han var bara blöt på tassarna men ingen annanstans.. om han har varit ute och sprungis i skogen så måste väl endån pälsen har blivit lite blöt ?? Aja..

Nu började tråkiga med att flytta.. att packa ihop alla grejer som ligger utspritt överallt ! Har packat ihop mina och älsks kläder och rensat bort som ja inte kan ha. 

robin vakna, skirver mer sen

--

Jag hade ingen blogglust och har gjort typ fem inlägg på en dag ? haha hur de blir när man skriver att man inte har nån blogglust !

Nej ja tror ja går och lägger mig.. somnar snart


Suck..

Amigo, mamma och pappas hund, brukar sitta uppe på bakgården på dagarna.. vilket han gjorde idag också.. elr nu på kvällen.. När mamma skulle gå ut och hämta honom för dom skulle ta kvällspromenaden.. Så är han borta..
Hans koppel ligger på terassen som om någon bara har tagit av han det och lagt det där.. De är inte trasigt elr nånting.. Och om han hade slitit sig hade kopplet legat ute på gräsmattan.. och trasigt.. Så de är lite konstigt.. Det var jag som satte ut honom och ja känner alltid riktigt på kopplet innan ja släpper ut honom, och det satt fast, de är ja  helt säker på.

Mamma och jag har varit ute och gått och letat efter honom och haft visselpipan med som han alltid kommer på.. för om man visslar i den.. då betyder de godis och de har han lärt sig. Men han hörs ingenstans.. Så vi får hoppas att han kommer tillbaka. Hoppas bara att han inte har gjort illa någon...


Lägenheten

Var i lägenheten idag och städa lite.. Nu blir de inflyttning ! :)

Sovrummet. Tyckte tapeten blev ganska så mysig :)


Vardagsrummet. Det ska dit en soffa och nya gardiner.. + lite mer saker :P


Andra delen av vardagsrummet. Där sängramen ligger och blir klar, där ska de stå ett vitt bord men en kristallkrona tänkte ja att ja ville ha :)


Glömde knäppa kort på köket så de får komma senare :)
Ska blir så kul att få inreda !!


<3

JAG ÄLSKAR MIN BEBIS !










Ingen blogglust

Känner att ja inte har något blogglust alls just nu..

Idag ska vi iaf till lägenheten och städa upp all byggdamm mm. Finns gott om det ! Men de är ju iaf klart nu så de är bara städningen som fattas sen är de bara att flytta in. Ska bli skönt, men lite tråkigt också.. själv hela dagarna :( Men ja har ju Robin :)

Slänger in en bild på gobiten iaf ! puss på er !


Han ska sitta upp hela tiden


RSS 2.0