Liseberg

Hej hej !  Idag har de varit en sådär dag, de har gått från regn till sol hela tiden, men de är ju en perfekt dag för att gå på Liseberg ! Så vi åkte dit vid ungefär halv två, käkade onyttig mat på Mac donalds innan sen så stack vi vidare in till Göteborg. Åkte den nya saken som inte alls va rolig, den  va såå tråkig. Man tyckte de va läskigt typ 30 sekunder, elr ja.. läskigt va de väl inte heller, de va precis så de pirrade lite i magen men inget mer ! Tråkigt.

Skulle de inte vart två nya karuseller ?? Jo.. elr ? haha, ja vet inte, ja tror ja inte såg någon ny förutom den.. Men iaf så va de inte alls som förr, förr sprang man som en tok mellan alla karuseller och åkte samma flera ggr om, nu gick ja och åkte först de nya tråkiga sen balder, kanonen, uppskutet och sen nån till tråkig, sen gick ja till ch och andreas och kolla på när som spelade lite.. vi fick två chokladkakor.. för 50 spänn :P vann dom på sånt hjul ! Alla förutom vi fick sån jätte stor. Våran vanliga tur..  Sen käkade vi lite och åt glass :)

Sen när vi kom hem åkte jag och Andreas och hyrde film, så en nu som ja inte kommer ihåg namnet på, men den va lite långtråkig, men lite bra också :) Hyrde tre andra som ja kan säga sen vilka de var, om ja kommer ihåg de !

Usch, min ena katt är verkligen bäst på att ta in möss !! Hon kom in med en nu, och nästan varje natt kommer hon in och tokskriker, och då vet man att dom har tagit in en död en. usch de är så hemskt. Spolar ner dom i toan.. hoppas de inte blir stopp :P Vad kan man göra för att dom inte ska jaga så mycke !? Hittade massa musbajs i skrubben också, inte fräscht !! DE hoppas ja verkligen katterna tagit reda på :P

I morgo är de jobb !! Känns så mycke bättre nu när man kan ta sig till jobbet utan att behöva cykla !! Ja hatade verkligen de, och hoppas moppen håller ett bra tag så ja slipper de i fortsättningen också ! Men ja kommer ju bli mer tjockis eftersom du får ja ingen motion alls :P haha, får se hur de går !


Nej nu får ni sova så gott så skriver ja nog ett inlegg i morgon, ska ju kolla på lägenheten ! Spännande !
Aja.. Hade bra !!

See you later ! pusspuss


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0