Kolla lägenhet

Kom nästan precis från jobbet, har hunnit käka lite tacos sen igår, oj så gott ! Men ska snart tillbaka och jobba, har inte varit på bilia ännu, så ja åker om ungefär en timme, vid halv tre blir de, så har ja en och en halv timme på  mig att städa, de blir nog bra !

Det blev inget med lägenheten igårsom sagt, men de blir att kolla lägenheten idag istället. Det här är en köplägenhet som vi hyr, men skulle man typ kunna säga de om man tapetserar om och grejer, att man slipper betala en måndadshyra ?? De lär väl gå !? Hoppas de :) De är ju en lägenhet med 60:tals stil, de är lite oroande, tänkt om köket är jätte fult ? typ gula kökslucker.. elr om toan är helt gul !! usch, min granne hade så, tyckte inte de va fräsch ! ville aldrig gå på den när vi va där ! Aja..

Annars idag då ? De händer inte så mycke, kanske att vi åkte och köper ett par nya byxor till oss båda, vi har ju blivit sånna tjockisar :) ja har typ 6,7 par byxor och kan ha två av dom, haha,  börjar få lite panik ! :/ Ska kolla senare med älsklingen när han kommer hem ! 

Men ni får hade så bra, ska slänga in mig lite glass nu som vanligt !:P

See you later ! pusspuss  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0