Åker hem till Stenungsund

Hinner inte skriva så mycke, vi vaknade sent och älsklingen måste fixa i badrummet och ja måste packa en massa innan vi åker, och vi sticker om typ en timme.

Vi va ju som sagt ut och käkade på resturangen igår, och fyyyy va gott de va !! Ja åt kycklingbröst med smält ost och bacon och friterad potatis, men två olika sorters vitlöks dipper och en bea dipp, och man får så mycke ja man orkar nästan inte. Ja lämnade några potitsar denna gången, sist orkade ja inte ens de utan lämnade jätte mycke ! Till efterrätt köpte ja en glass med marsmallows, fem olika sorters nötglass, grädde, nötter, maränger och allt möjligt som va i den, och toppad med ett litet sött körsbär :) Tyvärr lite för mycke grädde, så man blev väldigt äcklad i magen efter ett tag, men kunde inte äta allt själv så pappa fick hjälpa mig !

Har aaaaaldrig varit så mätt nån gång förrut, men mätt på ett bra och gott sätt ! Så de är helt värt pengarna. Ni borde prova det !

Som sagt åker hem om en timme ungefär. När vi kommer hem så får vi tydligen middag och grejjer av några kompisar hemma som  har passat lägenheten medans vi har varit borta, så snällt efter allt som varit :) kanske om man orkar att de blir utgång ikväll också. Jag orkar deffenetift, men de är om älsklingen orkar. Han är väldigt trött:(

nej nu ska ja ut på treassen med mamma och morfar och fick lite :)

See you later. pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0