Hei

Hai !

Nu är ja äntligen hemma ! Fick åka hem vid ett tiden idag. Fick stanna ja om ville men ja ville hem :)
Blev sjukskriven och tabletter med mig hem, ska hämta mer i morgon på apoteket.

Ch är iväg och handlar nu, ja ska äta klockan fem. Ska försöka hålla dom tiderna som va på sjukhuset med både mat och tabletter för de har funkat bra ! Så idag blir de potatismos och långkorv med grönsaker :)

Magen börjar växa lite nu, är lite roligt, men de känns så tungt ! Undrar hur de kommer kännas med en meeeega mage, haha.



Bebis i v15 :)


Godnatt

Blir nog en tidig kväll för mig tror ja.. började må illa igen för en stund sen men hoppas innerligt att de går över igen. Ska lägga mig ner och sova ! Blir ingen sömntablett inatt iaf.. aldrig varit så groggy :P
Kommer inte ihåg om ja gick upp och kissade och vinglade jäätte mycke, elr om ja drömde det, känns lite smått läskigt :P Fick också jäääätte ont i magen, verkligen så de högg, och de vill ja inte ha tillbaka.

Fick en liten nallehaj med en bebis på magen av bror när han och ch kom hit idag, tyckte ja va lite gulligt:P också fick  ja en chokladkaka, men ja vet inte vad de är med mig, ja har både en påse med kexchocklad, riesen och en chokladkaka.. men ja är inte ett dugg sugen, ja har ätit en Riesen bit inget mer. Aja.. Nu lägger ja mig.

Godnatt på er. puss


Lördagskväll

Hej hej.

Idag har de inte alls hänt mycke, har sovit för lite grann då och då. Skönt att bara få släppa allt och bara vila, ja gör ju de hemma med, men då ligger ja bara och tänker på allt som måste göras och då kan ja inte sova alls.

Droppet tog dom bort i morse så nu slipper ja gå med en sån stång med påse överallt :) Men blir kvar här inatt också. Tillståndet kan tydligen försämras när man tagit bort droppet så dom ville ha lite koll.

Älsk och Kentan va och hälsade på för en stund sedan, men har åkt nu igen, kul för ch att komma ut lite också och ja håller han inte hemma bara för att ja ligger här, han kan få ut och ha lite roligt, de har han så sällan :)

Tänkte kolla på Melodifestivalen ikväll, man får passa på nu när de finns en tv ! Vi har ju inga kanaler hemma !

Nu måste ja gå och kissa !! puss på er !


godnatt

Kritoner hette de visst de där dom mäter i kisse på morgonen :P 5 va tydligen de högsta man kunde ha sa dom och de tyder på väldigt uttorkning.

Har iaf suttit och kollat på lets dance och pratat med två trevliga tjejer här. De va bra att Gudrun åkte ut, ja gillar inte henne.. minns bara henne från hennes fyllor hon hade då hon kissade i en blomma elr nåt på nån fest för några år sen, haha.  Iaf kul att ha någon att prata med när tiden går så långsamt. Men nu ska ja iaf sova. Fick en tablett som gör att ja ska sova hela natten.. kommer dock kanske va groggy när ja vaknar, får se hur de blir :P

Godnatt på er ! puss


Hej på er

Heej hej !

Sry att ja inte har uppdaterat något, men just nu ligger ja inne på kvinnokliniken på Sahlgrenska. Fick åka in hit akut igår eftersom ja bara låg och skrek och grina för ja hade sånn huvudvärk och mådde så illa då ja inte fått behålla maten på ett tag nu.. Så igår gick de inte längre, ja har verkligen inte velat komma hit, men när man inte får i sig något så kommer man ju till en viss gräns så det inte funkar längre och man kan inte ta hant om det själv. Så när ja kom in hit så kunde ja till en början inte kissa, och dom sa att om man ska sätta dropp så måste dom få ett urinprov, men dom sa sen att dom ser att ja mår så pass dåligt så dom sätter de iaf, och de visade sig senare då ja kunde kissa att de inte alls såg bra ut för de va för mycket med vita blodkroppar, tror ja de va.

Ligger med dropp nu, är inne på typ sjätte elr sjunde påsen och kissar hela tiden !! Men mår mycke bättre iaf men kommer troligen får stanna över helgen sa dom, mitt blahablaha (kommer inte ihåg vad de heter) låg på fem och de ska ligga på noll innan man får åka hem.. de är något som dom ser i kisset på morgonen, så om de fortfarande inte ligger på noll i morgon så får ja stanna kvar.. Får tabletter för illamåendet och huvuvdet regelbundet.

Fick också se bebisen igår för dom skulle se så allt såg ok ut, jätte fin liten bebis, stor har den blivit sen ja såg den sist också. Och denna gången fick också älsk se vilket va jätte roligt, han stog mest och flinade :)

Ni får ha en trevlig fredaskväll allesammans. Ja ska vila en stund nu. puss på er !


Film

Nu ska ja se en film, och inte vilken film som helst.. utan.. THIS IS IT !!!  den har kommit ! :D Åh vad glad ja vart när ja såg ett tjockpaket ligga i brevlådan, DE tycker vi om !

Har även vart på Naturmedicinska idag.. de är typ liknande apotek fast allt är framställt från naturen typ.. tror ja :P Iaf så såg hon att ja inte mådde bra, och  Jessica sa att ja va gravid och inte mådde nå bra alls ! Då vart hon helt hyper och sa att så får de inte alls vara, man ska må bra !! Så hon rekomenderade B-vitamin som ska vara jätte bra mot illamående. De skulle börja försvinna redan efter tre dagar redan, så ja köpte en sådan burk.. sedan frågade hon om j ahade internet och då tycker hon att ja skulle köpa en film som hette typ "orgasm burth", haha ja bara börja skratta för ja har sett de på youtube, och de är en barnmorska som har kommit fram med en ny metod på att föda barn.. istället för att man ska ha ont vid en förlossning så kan man få orgasmer istället.. vilket känns lite sådär... njaaa... haha, ja tror ja hellre går igenom en hemsk förlossning istället för att få massa orgasmer runt en massa sköteskor :P

Aja.. nu ska ja se filmen och äta sen måste ja sticka t jobbet. puss på er !


Frukost

Nu går ja till Jessica och äter frukost.

Till helgen blir det Ulricehamn.

puss på er !


Möte

Nu är de dags för möte för oss.. ska bli kul och se hur de ser ut på riketsalen. Dom har iaf en röd vägg ute i foajen och två limegröna väggar inne i salen.. lite annorlunda faktiskt, men de såg bra ut ! De smälte ihop med varandra.

Vet inte vad ja ska skriva mer. puss på er !


Uppe med tuppen

Ja nästan uppe med tuppen iaf, Jessica ringde och väckte mig kvart över nio tror ja de va och frågade om ja ville komma och äta frukost, så de va bara att klä på sig och gå dit :) Vi mötte även upp hennes mamma Rose-Marie som vi sen gick till Ica med och handla lite smått !
Sååå jätte skönt väder ute ! Nu kommer våren ! Jej ! :P

Dom skulle åka till Bvc nu med Alva, hon har ju en dotter på 8 månader, världens sötaste ! Ser precis ut som en liten docka :) Men iaf så kanske ja går tillbaka dit sen igen. Ja har ju inge att göra hemma nu iaf, elr jo, egentligen,  men ja hoppar de idag.. som ja gör varje dag, haha.

Men älsk kommer hem vid fem så då får ja vara hemma och ha duschat coch lagat lite mat, det är möte ikväll i nya riketsalen, ska bli spännande och se hur de ser ut nu när allt är klart !

Nu ska ja göra annat. puss på er !


Ravioli ?

Nu ska ja och älsk se The children.. andra gången för mig idag som sagt.. har inte jätte lust till de men ja får skylla mig själv när ja tittade utan ch i morse :P Till de blir de Ravioli (stavning) och kladdkaka med glass :) Gott !!

Filmen gick typ så här..

Dom åker till huset med sina barn, ett av barnen är jätte konstig, leker inte och säger inget. Ena barnet börja hosta blod och kolla kostigt på alla. en annan pojke hostar en droppe blod och blir jätte konstig.

pappan åker kälke in i en leksak som hade en vass grej på sig, han dör. ena barnet skär upp hans mage och stoppar in sin docka där, pappan vaknar plötsligt till liv och sen dör igen direkt. Det konstiga barnet som inte åt och inte prata skulle döda sin syter med en sak efter att han brytit benet på sin mamma när dom klettra i en lekställning.. hon hade högklackat, smart. Mamma knuffar pojken så han blir spetsat på en glasskiva och dör. den andra levande pappan åker iväg med den "friska" dottern i bilen. Den andra mamman letar efter sina två barn i skogen.. hon blir dödad av pojken som tycker ur hennes örhänge och flickan som sticker en kajal i hennes öga.

Dom springer tillbaka till huset får syn på den levade mamman, dom ska döda henne, men storasystern som också är med dödar pojken och sen springer mamman och stora systern ut i bilen och åker iväg.. Då får dom syn på den levande pappans bil och flickan som åkte iväg tidigare.. de visar sig att flickan inte va så frisk trots allt, hon har dödat pappan och ska döda storasystern men hinner inte då mamman kör på henne så hon dör.. sen kommer de en massa barn ut från skogen och dom åker därfrån.... slut...

en fråga.. vad blev dom sjuk av ?


aja. puss på er !

haha


ååh

Fy vilken dålig film, lite läskig och så men slutet fatta ja inget av. Aja.. jobba nu. puss på er :)


film mat jobb

Nu ska ja se THE CHILDREN !!!! Klart ja vågar se den när de är ljus ute .. ? elr .. ?
Till de blir de köttferssås och spagetti, sen jobb. Har redan fixat mig så de är bara att kliva upp ur sängen och sen gå utanför dörren ;)

Ja hatar snö.

puss på er !


God morgon

God morgon på er !

Nu sitter ja i sängen och dricker te och har ätit en macka och en banan :)
Tror ja ska se Tidsresenärens hustru en gång till faktiskt, är lite sugen på det ! The Cildren vågar ja inte se utan älsk :P

Idag blir de jobb, sen bara slapp som vanligt tror ja. Om inte Jessica ringer och vill att ja kommer.

Ja skulle skriva något men ja kommer inte alls på vad de va just nu.. Aja

Gick in i vecka 14 igår också, känns jätte konstigt i magen, som om de skulle vara en massa luft längst ner i magen typ, så när ja sätter mig på ett armstöd på fotöljerna så känns de som all luft trycks upp och de känns hur wierd som helst. Men så kan de vara sa syrran ! :) De är ju trots allt en liten bebis som ligger där :)


Nu är bebisen ungefär 9 centimeter lång och väger cirka 43 gram. Nu växer kroppen fortare än huvudet. Denna vecka kommer den papperstunna huden att täckas med den duniga kroppsbehåring som kallas lanugo och vanligtvis försvinner innan bebisen föds. Ögonbryn börjar växa och huvudet kan vara täckt med dunigt hår, men det är svårt att förutse hur ditt barns hår kommer att se ut efter förlossningen.

Kring den här tiden kan fostret gripa, kisa, rynka på ögonbrynen och grimasera. Det kanske till och med kan suga på tummen. Forskare tror att dessa och vissa andra rörelser utvecklas i takt med att impulser i hjärnan utvecklas.


2 filmer

Nu har vi kollat på två av filmerna vi hyrde, först kollade vi på Tidsresenärens hunstru. Den va jätte bra ! Lite lång och seg ibland, men jätte bra ! Grina typ genom hela filmen så fick världens huvudvärk, haha.
Sen kollade vi på linje 1 2 3 kapad, den va bra den också, lite små spännande så..

The Cildren orkar ja nog inte kolla på ikväll, den får bli i morgon, verkade ju inte så jätte bra heller så ja är inte så sugen på den ikväll heller.

Nu ska vi laga köttferssås och spagetti tills i morgon så älsk har matlåda till jobbet och ja har nått att äta under dagen :)

Ha en fortsatt trevlig kväll. puss på er !


3 filmer

Nu har vi ätit och varit och handlat, ja köpte en kladdkaka också, så sen ska vi äta kladdkaka med mangoglass, MH så gott !

Vi hyrde också tre filmer, de fick bli..

The children


Tidsresenärens hustru (Börja grina bara jag såg trailerna, haha )

The taking of Pelham 123 ( Linje 1 2 3 kapad )




Tidsresenärens hustru verkar väldigt bra, men syrran sa att den va rätt hoppig, men trailern va jätte bra och om ja gråter redan av att se den så kommer ja ju nästan garanterat grina i filmen :P Hatar att vara känslig ! haha

The cildren verkade sådär nu när ja såg trailern, men ja ville ha en skräckis, och barn blir ja verkligen rädda för när dom är med i filmer.. haha .. kommer ja våga skaffa barn nu !?

Nu ska vi se Tidsresenärens hustru. puss på er ! ha en trevlig söndagskväll.


300 inlägg

Hei på er !

Nu är vi vakna och ch sitter och spelar lite och ja sitter brevid med datorn, vi ska snart börja laga mat, entrico tror ja de blir ! Sen ska vi ner och hyra film, vi ville gå på bio men gick inga bra här i stenungsund och gbg orkar vi inte åka till ! Billigare med tre filmer istället :) Ja ska hyra en riktig skräckis !!
Nån som har nått bra tips ?

Igår va vi bjudna till Jessica och Klabbe, jätte trevligt ! Blev bjuden på plankstek, huuuur gott som helst ! Ja fick en liten tallrik också, jätte gulligt :P Eftersom ja inte äter så mycke. Sen till efterrätt va de jätte god kladdkaka med vaniljgrädde, nått bär och en godis som Ludwig gjort själv hos farmor. Suuper gott va de !
Sen vart de massa prat och sen lite guitar hero ! skit kul :D
Sen så gick vi hem vid halv ett tror ja, va så jätte trött så ja somnade på en gång !

Nu ska vi börja med maten ! puss på er !


Sötast av alla

Heillo.

Sitter nu och gör inget alls, ch har precis diskat och spelar nu tv-spel och ja sitter här.
Väntar på att få gå t Jessica & Klabbe, skulle bli bjuden på mat, en annan familj kommer också ! Så det ska verkligen bli trevligt ! Har inte träffat Jessica på en vecka eftersom dom har varit bortresta.

Ja måste också få säga att ja har världens sötaste systersöner !

Galet söt ! Willebanan !!



Sötaste Rasmus !




Saknar dom <3


Colbie Caillat






 

She's got a baby inside,
And holds her belly tight,
All through the night,
Just so she knows,
She's sleeping so,
Safely to keep,
Her growing.

And oh when she'll open her eyes,
There'll be no surprise,
That she'll grow to be,
So beautifully,
Just like her mother,
That's carrying.
Oh, Capri,
She's beauty.
Baby inside she's loving.
Oh, Capri,
She's beauty.
There is an angel growing peacefully.
Oh Capri,
Sweet baby.

And things will be hard at times,
But I've learned to try.
Just listening,
Patiently.
Oh Capri,
Sweet baby.
Oh, Capri,
She's beauty.
Baby inside she's loving.
Oh, Capri,
You're beauty,
Just like your mother,
That's carrying.


Hårtork

Va in på coop forum och köpte en hårtork igår också, de fick bli en rosa ! :D


OBHNORDICA 299:-


Den ser lila ut på bilden, men den är jätte rosa i verkligheten :)


Glasögonen..

Vi åkte motvilligt till ica för att köpa mina strumpbyxor som ja glömde som ja skulle ha på sammankomsten i morgon, köpte tre packet mangoglass när ja endån va tvungen att åka dit igen ! Gott va de också !
men när ja kommer tillbaka till bilen så sitter älsk i telefon, och när han lägger på säger han att sammankomsten är INSTÄLLD. Blev helt paff för ja har aldrig hörttalas om att en sammankomst blir inställd. Men vi kommer att han den nästa vecka istället, förmodligen med nån annan krets också. Så vi missar den inte som tur är !

Jag älskar mina nya glasögon, ja ser verkligen så mycke  bättre, de känns ju lite konstigt att ha dom på sig för de blev heelt annorlunda, så mycke klarare, och ja har inte haft nån huvudvärk nu på kvällen heller :)
Men nu när ja sitter vid dataorn så är hela datan helt sne ? Ser verkligen jätte konstigt ut. Kan de vara fel på glasögonen elr blir de bara så ? För när ja tar av mig dom så blir datorn som normalt igen..


Precis så här ser ja hur min dator ser ut med glasögonen på ...

Nåt fel elr ?:P haha

Kan kanske vara för att ja bara har styrka i ena glasögat.. mitt högra öga är de ingen styrka på alls eftersom de är friskt, men mitt vänsta är de styrka på..


Hemma

Nu har ja varit och hämtat mina glasögon :)



Men jag glömde handla strumpbyxor, bajs


Testar byxor

Älsk kommer hem om typ en halvtimme så ja tänkte göra mig klar tills vi åker ner på torget och hämtar glasögonen, är jätte exalterad... heter de så ?

Har iaf kollat på Mamma mia för femhundraelfte gången, älskar den filmen, älskar sångerna i den, speciellt när hon den unga tjejen sjunger, hon är så vacker också.

Men testade mina gamla byxor, fast ja gått ner massa kilon så kan ja fortfarande inte ha dom, dom som ja kunde ha när ja flyttade hit för två år sen får ja inte ens över höfterna :P


Detta är byxorna ja hade för två senda och lite frammåt då, men nu går de inte alls längre :P


Och detta är byxorna som ja kan ha nu, men som har blivit förstora, ni ser tex nere vid knäskålen, även där satt dom jätte spänt, men nu sitter dom rätt löst, vilket är jätte bra för ja kan ha dom ett tag till över magen ! :)


Nu ska ja fortsätta fixa mig :) puss på er !


Vaken igen

Fick iaf sova två timmar så de va skönt, men tyvärr eftersom vi bor  på bottenplan i en lägenhet så blir man väckt VARJE gång de kommer någon innan för porten, och nu är de ju en massa snö ute också, så när dom kommer in så ska dom stå och tookbanka med fötterna så de bara ekar i HELA trappuppgången och i våran lägenhet, ja hatar de, ja ska aldrig mer bo på bottenplan i en lägenhet !

Huvudet mår lite bättre, men illamåendet ville stanna kvar, men han får i mig en macka och lite mjölk iaf, har gjort en till macka som ja snart ska äta.

Åh.. ja som hade massa at..... MINA GLASÖGON ÄR KLARA !!!! JAAAAAAA !!!  va najs !!! hon ringde precis och sa de ! Åh, slipper ja denna huvudvärken :D:D vad glad ja blev !

Får åka ner och hämta ut som senare. Men iaf hade ja massa att göra idag, måste handla en massa plus att lägenheten måste städas upp.. men vet ni vad.. ja orkar inte. Ja stänger parsienerna istället :P

Måste isf ner på torget och köpa strumpbyxor, hårblåaste och nu hämta brillsena.

Nu ställer ja ifrån mig datan igen. puss på er !


Tager vad man haver..

Nu ska ja sova och sen vakna upp igen och hoppas att ja mår lika bra som ja gjorde när ja vakande i måndags. Denna äckliga huvudvärk vill inte försvinna trotts alla panodil ja tagit, och nackspärren blir inte bättre heller. Illamåendet är tillbaka igen, så just nu känns allt skit igen ! Jag som var så glad över att få må bra igen ! :(
Aja.. nu ska ja inte sitta mer  vid datan. Vi hörs. puss på er !




Hittar inte min sån som man har för ögonen när man ska sova. så då får man ta vad man har, de blev en bikinitopp i mitt fall. Godnatt på er..


Godmorgon alla..

Hej på er alla bloggläsare ! ;)

Nu har ja vaknat och upptäckt att ja har nackspärr !!!! kul och gå med nackspärr på sammankomsten ! not !
Kollade ut lite kläder som ja ska ha och de som ja ska ha på lördag vet ja, men ja va så osäker på söndagens, får kolla de en gång till tror ja.

Idag blir de jobb sen ska ja också tvätta mitt löshår så ja kan ha de i morgon, men de är sååå jätte slitet. Så ja får ha de sitta uppe i en toffs.. Ja har ju nytt löshår också iofs.. de som ja köpte innan ja åkte till Sandviken.. Men, de va jääätte dålig kvalite på de och de va jätte lite hår ja har inte kunnat använda det, plus att de är hur långt som helst, ja ville ha 45cm som mitt som ja har nu är, men alltså de är typ två meter långt !! Får se om ja kanske kan ha de i en toffs, men de är sån jätte annorlunda kvalite från mitt eget hår så de kommer nog sticka ut väldigt mycke.. aja, vi får se vad ja kommer fram till att göra :)

Sen blir de också städning här hemma så de är fräscht när man ska åka bort, nu är de inte alls fräscht om man säger så, står disk överallt, funderar på att stänga parsienerna igen för att ingen ska se in, haha. Det är jätte bra insyn här vilket ja hatar, hatar att bo på bottenplan ! Själv när man går uppe vid kullen så går man och kollar in i alla andras lägenheten, så ja tror inte vi är ensam om att göra de, de är ju lite underhållande också :)

En familj som bor några uppgångar bort hade sin lägenhet till salu, tror de va en trea elr en fyra som dom hade renoverat.. 1,7 miljoner skulle dom ha för den, 1,7 MILJONER !!! för en lägenhet lixom !? Som inte ens ligger såååå bra till ! De är ju ett jätte fint område och så, väldigt välskött, sen har den förmodligen lite utsikt över havet, men endån, vem köper en lägenhet för 1,7 miljoner kronor ? Inte jag iaf.

Aja.. Ja hoppas på att ja får mina glasögon idag, men de tror ja inte att ja får. Ja känner verkligen att ja behöver dom, inte bara när ja sitter vid datan och tvn och läser, utan jämt, nästan jämt iaf. Ska försöka ha dom så mycke som möjligt.

Ska ner på torger senare och köpa strumpbyxor, ska visa älsk vilka ja har valt då också, så kanske ja kan fråga om dom kommit. Måste egentligen köpa en hårtårk också, men ja vet inte var de finns, ja har inte pengar till en sån jätte dyr just nu utan de får bli en liten billig så länge.. inte för att ja kommer ha råd med en jätte dyr senare heller men men, haha. Ska kolla på Willys om dom har något.

Nej nu får ni hade så bra så ska ja dricka upp mitt te och äta min kiwi ! puss på er !


Sugen på flytt

Nu har ja tagit ett varmt skönt bad, älskar när de är så där lagomt varmt, inte för varmt får de vara, utan nån grad mer än kroppstepraturen typ. Nästan så ja somnade där. Så nu är ja iaf nyduschad och fräsch.

Vi är jätte sugen på att flytta både jag och älsk. Har suttit och kollat på lägenheter nu på kvällen och kommit fram till att om man köper en lägenhet på 170.000:- så måste man ha en handpenning på 17.000:- och de är ju inte så farligt, de går ju faktiskt. Så vi har kollat på en lägenhet på Agavägen, ligger ju en liten bit ifrån torget och så men de funkar ju alltid, har gått många gånger ifrån kattis som också bor där, och ner till torget, kanske tar en halvtimme elr nåt.

Vi får se hur vi göra, vi är ju så framochtillbaka men den där flytten :) Men vi vill gärna flytta. En kille hemma skulle hålla utkik efter jobb åt ch, dom skulle anställa nya i mars april nångång !

Nu ska ja kolla runt en snabbis på internet och sen ska ja sova :) godnatt och sov gott allesammans. puss på er !


Trött

usch så trött ja är.. men vill samtidigt hitta på något. Mina ögon är rätt trött på att bara sitta vid datorn just nu !

Det gick iaf bra att jobba, Jerry var med och gjorde dushcarna, och han dog inte som tur va :P Han polischade också bord och gjorde dom blanka och fina. Sen fick ja även hjälp av han på Tankclean vilken va jätte snällt ! Tack för det !

Fick reda på att de går att beställa mat till sammankomsten som är nu till helgen, från en resturang som en broder har i närheten, ska ja ska beställa pyttipanna till lördag och pasta boulongnåntingsomjaintekanstavatill. 50kr st kostar de och de är ju inte alls farligt, bättre än att gå och köpa en pizza för massa pengar !
Men ja kommer ockå få ta med mig typ två påsar fulla med frukter om ja ska klara mig en hel dag ! Måste äta nått varje halvtimme typ så ja inte börjar må illa.. ja hatar det !

Funderar på om ja ska ta mig ett bad en stund, ett bubbelbad.. elr nej.. bubblet är slut. Är så jätte fryssen av mig. Men när ja är igång och jobbar så svettas ja nå så enormt, aldrig varit med om något liknande ! Jag som ALDRIG svettas !

Ni får ha de så gott allesammans. puss på er !


klart !

Så ! Nu är ja klar med att betala ränkningar, va skönt de skänns, men har fortfarande nån räkning kvar som ja inte riktigt vet hur ja ska göra med men de tar ja sen när älsk kommer hem :)

Nu måste ja vila en stund känner ja, huvudet är jätte tungt på mig, har fått i mig lite mat nu också så de räcker nog med att äta ett äpple senare.

Vi hörs ! puss på er !


Betala bills

Hei hei !

Nu har ja vaknat och ska börja betala räkningar, älsk får sån två veckorslön, vilket är bajs. Ja hatar det, man kan göra av med huur mycke pengar som helst för man tror hela tiden att man har pengar för dom finns på kontot, MEN sen när räkningarna kommer så har man aldrig pengar till det !
Men vi har varit duktiga nu senaste och kontrolerat det bättre, vilket är hur mycke bättre som helst.

Sen idag blir de jobb, och sen måste ja kolla ut vilka kläder ja ska ha på mig t helgen, ett plagg vet ja.. elr ETT plagg ska ja ju inte gå med, ett sett kanske de heter;P Och de kommer ja förmodligen ha på lördag, men på söndag har ja ingen aning, ja vil ha den där gråa västen, men de är ju kallte ute fortfarande och ja fryser typ konstant, så ja är lite velig över det fortfarande. Ja får leta igenom garderoben och se vad som finns.


Aja.. tillbaka till att betala räkningar. Råkade ha sönder ett t glas idag.. de är de tredje på typ nån dag bara ;P Duktig idiot. Aja. puss på er !


Surrogates..

Nu ska älsk och jag sätta oss i sängen och se en film tilms, är jätte trött så kommer nog somna  ganska fort. Så om ja inte gör de under filmen så gör ja de direkt efter !

Vi ska se Surrogates, som va en av filmerna som vi beställde hem, den va faktiskt riktigt bra, ja drömde om att ja själv hade en Surrogate som var mig när ja sov, sen kopplade den bort när ja vaknade på natten :P Aja, man måste se filmen för att fatta. Men iaf så är den rätt så bra och Bruce Willis är med vilket är ett plus då ja tycker han är en riktig hottie, haha. Nu garvar väl Jessika när hon läser de här, jag och mina gamla gubbar. haha.


Filmfodralet ser inte riktigt ut så här i butiken, den undre delen är de som inte är lika plus att färgerna är oranga. Men filmen får iaf 4 av 5 toastar ;P

Han Surrogate är skit ful, men när han kopplar ifrån den och blir sitt äldre, riktiga jag.. då ni.. MHH ! RRRAORR !! haha.. ja har annorlunda smak, I know.




Trailern.

Nu ska vi se den igen. puss på er !


Hemma igen

Nu är ja hemma från jobbet och de gick jätte bra ! I morn får ja hjälp av Jerry som skulle göra duscharna eftersom ja kan inte kan göra dom.. medlet är aaalldeles för starkt, så ja vågar inte, man måste egentligen ha värsta munnskyddet och  grejer på sig när man gör det, annars fräter de sönder halsen och man kan dö. Och de vill ja inte.. inte heller vill ja andas in de och göra så bebis blir konstig elr att de händer de värsta.. att ja får missfall.
Så jag avstår. Så de är jätte bra att han kommer och gör dom.. hoppas hans hals inte fräter sönder och sen dör. Neeej ja skoja !! haha va hemskt ja är ! Ja hoppas han har mask elr nåt på sig så klart !:P
Ska också visa runt lite mer vad som ska göra, han ska börja jobba på tisdagar istället för mig, så får ja en ledig dag, skönt !

Älsk kom precis hem och vi ska ner till.... MC DONAALDS ! Är sååå sugen på Nuggets och garlicdippsås ! Mh så gottigt !! och donken colan tycker ja är för go. älskar den, dock består den ju mest av vatten :P

Nu ska ja sätta på mig byxor och vänta på att älsk ska duscha klart. Puss på er !


Nu drar ja..

Nu är de dags för jobb, ja har fått i mig ett äpple, spagetti och köttferssås och ruta plopp :)
Mår jätte bra idag, nu är de bara den förbannade huvudvärken som ska försvinna och de kommer de göra nästa vecka då mina nya brills kommer :D Synd att ja inte får dom innan kretssammankomsten. Men såå skönt att ja mår så här pass bra så kommer ja lätt klara av helgen, ja va lite små skeptiskt över hur de skulle gå. Men hoppas de håller i sig som sagt ! Är så härligt, de lixom VIPPS så va de borta !! Lite smått illamående har ja fortfarande men de klarar ja av att leva med !!

Nepp.. nu ner med äpplena i jackan och ploppen sen dra till jobbet ;) PUSS på er !


We are the world

Jag gråter seriöst floder. haha. Kolla videon, så bra !


Jobbdag

Hej hopp !

Idag ska ja faktiskt börja jobba igen efter att varit sjukskriven en vecka och nån dag. Ja hoppas verkligen att de ska gå bra och att jag kan fortsätta jobba på som vanligt nu och att ja inte kommer in i en sån period igen där ja mår dåligt och inte får i mig något.

Har bara Bilia idag, en städning på två timmar, och de ska ja nog klara, ja tar med mig ett äpple och en liten chokladbit som ja kan gå och mumsa på om ja känner att de börjar gå neråt. Två äpplen får de nog bli :) Om ja har de... Ja de hade ja :)

Annars idag händer de inte så mycke, de är ju inget möte så de blir nog bara en vanlig hemmakväll. Laga lite god mat kanske.. är så sugen på Antrekå (stavning?) kluftpotatis och typ rödvinssås. Vi skulle gjort de för några dagar sen men de va inte av.. de vart köttferssås och spagetti istället. Lättare för älsk att ta med till jobbet.

Nu ska ja dricka min ProViva. puss på er !


Nä nu..

Nu hittar ja inga mer sidor ja kan sitta på och klockan börjar bli lite mer nu.. fem över halv tio, ja.. då kan ja nog lägga mig ner och sova, halv åtta kändes ganska tidigt att lägga sig..

Sov gott på er så skriver ja i morgon                    och hoppas på flera läsare ;)

puss på er !


Jag har fått mina nya briller

Ja.. Här har ni mig i mina nya fina glasögon.. visst passar ja bra i dom !? ;)


Erkänn snyggt !? :D haha


Tråkigt..

Sitter i sängen och gör nada, har jätte tråkigt, mår bajs och är jätte pinkis med orkar inte kliva upp och gå på toa. Ch ligger och sover brevid mig vilket han gjort i typ en timme medans ja sitter på samma sidor hela tiden.. ja har inte en aaning om vad ja ska göra !?

Har kommit på.. elr kommit på och kommit på men tänk lite mer på det.. Ja har verkligen ingen att umgås med här i min egen ålder.. förutom Tabita då, men de blir inte så jätte ofta vi träffas längre, men hoppas de blir fler ggr nu för ja är trött på att sitta inne och inte göra nått.. Jessica har ja såklart också, men hon är ju över 10 år äldre än mig och har barn och kan inte göra allt riktigt.

Jag har ingen som ja bara kan höra av mig till och fråga om vi ska ner på torget och fika elr bara hyra en film tilms. De är jätte tråkigt. Så ja längtar verkligen hem där ja vet att ja har mina vänner. Dom ja kan ringa till och bara gå till för att bara vara. Ja vill ha det här också.. men de har ja inte..
Ja vill flytta hem !

Kommer ju också få mycke att göra sen när barnet kommer, men som de är just nu iaf, och man kan ju fortfarande gå ner på torget för att ta en fika.

Om de inte var för älsk hade ett sånt bra jobb här så hade vi nog flyttat tidigare.. men som de ser ut nu så blir de inte fören efter sommaren.. och de är långt dit. Men vi har iaf semester och då kommer vi förmodligen åka hem.. vilket vi alltid gör då vi har semester :)


Jag hatar att hela tiden gå med denna känslan av att man är hungrig två sekunder efter att man har ätit redan, men samtidigt mår man så illa så man inte vill äta.. De är lixom aldrig bra känns det som. Ja hoppas de inte behöver vara så här under dom kommande sex månaderna som är kvar.. att ja ska behöva äta KONSTANT för att inte må illa.. De är jätte jobbigt.. har aldrig tyckt de varit jobbigt med att äta.. men de är verkligen de nu. Ja vill inte ha mat heeeela tiden.. ja orkar inte små äta heeeela tiden. Ja vill att de ska kunna gå nån timme, och känna att nu är ja hungrig så nu lagar ja mat och sen inte äta något därimellan.. Som de va förr..

Men ja trivs endån mycke bättre i denna kroppen efter att ja gått ner lite i vikt, mina kläder sitter inte alls lika mycke åt som dom gjort för nån månad sen. Ja kan tillochmed bara gå i strumpbyxor och en sån halvlång tröja som slutar en bit under rumpan utan att ja känner mig obekväm och tror att allt dallrar på mig. Ja börjar trivas mer och mer i denna kroppen :) De är väl lite positivf iaf.. eftersom ja har grinat över att ja gått upp i vikt och inte alls kännt mig vacken nånstans, gömt mig när ja klätt på mig och ch är i närheten.. 

Aja.. nu ska ja inte klaga mera.. ni får ha en trevlig dag.. ja måste nog gå och pinka nu !! 
puss på er !  



Innan torget idag.



Någon slags "dagens outfit". Tycker de ser jätte konstigt ut ?
Ursäkta röran i bakgrunden..


Rosorna älsk fick av mig.


Btw så va de inget möte idag, är ju tisdag och vi har på onsdagar nu när riketsal görs om, men det är inget imorn heller eftersom det är kretssammankomst i helgen, vilket koll man har :P


Synsam

Nu är ja hemkommen från torget, tog en fika med Tabita också igen. En stor kopp te och en chokladboll. Coffeehouse är dyrt !!

Synundersökningen gick... bra ? kan man säga de när man har dålig syn ? haha, men ja beställde iaf ett par nya glasögon, jätte snygga, stilrena och enkla, Max Mara som märke, ingen aning om vem/vad de är för märke, men de spelar inte mig någon roll alls :) Hittade ett par skit snygga briller som hade smala bågar och va jätte runda och stora, haha, så fräcka. Om man vågade skulle man ju haft sånna.. Men blickar skulle ja nog fått på mig !:P Synd att man ska vara så feg ibland.



Dessa beställde jag, gillade den blå färgen..... SKOJA !! Ja har inte köpte blåa briller om ni tror de !! haha. Dom är svarta dom ja har köpt. Ett par enkla bågar bara med en liten pärlrand på sidan.
De va dom första ja tog och tittade på när ja kom ut från rummet och skulle kolla runt lite, och fastnade direkt för dom ! Ser lite kontorsaktig ut ;)

Nu tänkte ja se på en film elr nått..är jätte trött efter att vart ute en stund bara !!

Btw.. hade sjukaste drömmen här om natten, ja tror inte ja har skrivit om den innnan, men om ja har de så får ni höra den en gång till :P

Iaf..

Ja va ju och kollade på när dom häftade ihop stolar och sydda stolskläderna till riketsalen häromdagen.. va där i några timmar.
Sen den natten ja sov så drömde ja om att ja hade jätte stor mage, och barnet sparkade jätte mycke och försökte komma ut så ja låg bara och skrek och sa att dom skulle göra något, så då tog dom tag i mitt skin på sidan av magen och drog ner de ännu längre ner på sidan och häftade ihop med sån häftpistol, så runt hela magen satt häftstift och ja bara skrev och man såg verkligen hur barnet togsparkade och försökte komma ut på sidorna av magen. Jätte läskigt var det !!
uh !!

Aja.. nu ska ja se film ! puss på er !:)


Synundersökning

Har precis klivit upp och ska strax göra mig iordning, mår inte alls lika bra som igår, skit. Ja hoppades på en bra dag idag också. Har huvudvärk också :( Får knapra tabletter ett tag till tills ja får brillor om nu så är fallet, vilket ja tror eftersom ja har synfel, men de är ju inte jätte mycke fel ja har tror ja.. men de kanske blir att ja får mer huvudvärk pga av synen och pga järnbrist ?

Annars idag vet ja inte vad som  händer, de är möte ikväll så de är väl de enda som är planerat tror ja.

Jermina, min katt, har blivit heltokig, första dagarna gick hon ju och bara skrek efter ungarna, sen nu har hon fått sån enormt mycke engeri så hon bara kutar fram och tillbaka i hela lägenheten, leker med våra fötter på nätterna och rusar i sängen som om hon vore tokig. Sen har hon fått sånna bollar och en liten mus med kattmynta i och den låter hon inte vara för fem sekunder.. ni ska se den andra, helt massakerad, finns inget kvar av den !! Hon går ut ibland men tror hon tycker de är för kallt för hon sätter sig bara på bordet och sen sitter hon där tills hon blir insläppt. Igår hoppade hon ner faktiskt på marken, och gick en bit, men kom tillbaka med pälsen ståendes rakt upp och kröp efter backen :P Hon ser så rolig ut !

Nu ska ja kolla lite annat innan ja gör mig iordning. puss på er !

Segt

vet inte om de är blogg.se som är jätte segt elr om de är datan.. ? Aja..

Idag va ja iaf ner på torget med Tabita och fikade lite på Coffeehouse, mysigt, roligt att sitta och bara prata en stund :) Sen gick vi och skulle boka tid åt mig på synsam för synundersökning.. SVINDYRT ! nästan 400 spänn.. och vad tar de.. 15 min ? Ruinera oss bara.. gö de !

Men iaf i morn klockan tolv ska ja dit, Tabita följer med då också för hon la undan ett par assnygga skor som hon va osäker på om hon skulle köpa, men jag tycker hon ska göra de för dom va verkligen suuupersnygga.. är så avundsjuk !

Kom på att huvudvärken kan vara pga järnbrist.. men hoppas de är av synen nu så ja inte slänger ut en massa pengar i onödan :P Ja dricka ju sån blutsaft, iofs kanske inte de hjälper jätte mycke, men lite lär de ju göra..

Sen iaf så gick ja och köpte fyra rosor till älsklingen, De är INTE för att de va alla hjärtans dag igår, utan vi hade presentkort på Interflora sen bröllopet kvar så då gick ja och köpte och gav t älsk :)  Snällt av mig va !?:)

Nej nu ska ja sova tror ja.. inatt blir de nog ingen 14timmars sömn, men Ojjj så skönt det var :D puss på er !!


Fika

Nu åker ja ner på torget och fikar med Tabita ! Ska nog köpa blommor också ! Har presentkort kvar sen bröllopet :P



Puss på er !


ÅH !

Snacka om att de går bra för mig.. Först slog ja sönder ett glas till.. som ja gjorde igår också, sen går min hårtork sönder !!!!!! De bara börja blixtra och sen ryka jätte mycke.. också dog den ! Så  nu sitter ja med blött hår och kan inte åka fören de är torrt. Och då kommer de bli jätte platt och helt jätte konstigt !
Hoppas de inte händer något när ja åker ut med moppen !:O

EN sak är däremot väldigt bra, mina byxor som va jätte trångt innan är nästan förstora ! :D Dom sitter inte alls lika tajt som innan och DE gillar vi !!

SIMMA !!

Åh ÄNTLIGEN ska ja få åka och simma ! Ja är jätte pigg idag, har en sån dag där ja känner att ja aldrig någonsin har mått dåligt typ !! Heeeeelt underbart ! Nu klarar ja nog ett tag till :D Hoppas ja får mår så här resten av tiden nu så att de inte går tillbaka som de gjorde sist ! fy sjutton ! lagomt till ja ska börja jobba också ! perfecto !


Just ja.. måste kolla om badhuset är öppet på  måndagar..... Självklart.. de är STÄNGT FÖR ALLMÄNHETEN !! Åh ! Varför just nu när ja ville simma !? WHYYYYYYY !?!?!?!
men tråkigt då.. Ska fråga Tabita om hon vill hitta på något annat isdtl,  hon är ju ledig idag !

Hörs sen ! PUSS på er !!


Wow !

Snacka om att ja har sovit länge !!

Igår gick ja som sagt ut och gick och skulle gå till bygget och säga hej till älsk, han visste inte att ja skulle komma så ja tänkte överrsska han lite, bara poppa upp sådär från ingenstans. Så när ja nästan precis är där så ringer ja till han och frågar vad han gör.. för dom kanske hade lunch tänkte ja.. men så säger han att han klär stolarna...
Vlket betyder att han INTE är på riketsal utan typ en mil bort !! Och ja va helt skakig i benen efter att ha gått så långt redan, så då sa ja att då får han komma och hämta mig :P Men dom skulle precis har lunch så och dom äter på riketsal, så han skulle komma dit iaf som tur var ! :)

Sen så åkte dom tillbaka till lokalen där dom gjorde stolarna och ja hjälpte till litegrann med ch, men inte jätte mycke för ja blev jätte svimfärdig där ett tag plus att ja stog brevid nån som luktare jääätte mycke svett !!
Så ja gick och satte mig där dom syr och små pratade lite med dom, Sen vid fem var de lunch igen och då åkte alla till riketsal och åt.. det var korv med bröd och potatismos !! Min favvoriträtt ! Så ja tog en korv och lite potatismos, tyvärr kan ja ju inte äta så mycke ja vill för då kommer de upp istället och de hade ja inte lust med när de va en massa folk runt mig :P Sen var de kladdkaka med grädde och hallon, OJ så gott !! Ja lyckas själv aldrig med att göra kladdkaka !

Men hela dagen igår gick ganska bra faktiskt, vilket var skönt ! Det var skönt att få komma ut och gå lite !

När vi kom hem va klockan ungefär halvsex, så vi tittade på en film och sen somnade runt åtta och har sovit sen åtta igårkväll till klockan tio nu på morgonen ! Det är länge !! Det är sammanlagt 14 timmar !!
Ja va nog rätt slut när ja kom hem :P

Aja.. nu ska ja dricka min kopp te och hoppas på en bra dag :) puss på er !

Ut och gå..

Funderar på om ja ska ta en liten promenad till Ica, ligger ju inte jätte långt ifrån mig, men om ja orkar så kanske ja ska gå ner till riketsalsbygget och kolla hur de går för dom, älsk är ju där i dag också och snickrar, igår kom han hem typ kvart över sex, precis efter att ja hade bloggat om att han skulle bli sen :)

Idag är de ju alla <3 dag.. är de någon som vet var de kommer ifrån ? Är de något som är hedniskt att fira elr är de bara en dag lixom ?

Nu ska ja iaf klä på mig. Solen lyser så ja tror ja tar en liten prommis, ska få i mig lite att äta först :) puss på er !

Ny header !

Visst vart de fint !! Inte alls som ja hade tänkt mig utan tio ggr bättre ! Ja är jätte nöjd ! Vad tycker ni ?
Det är Malin som har gjort den så hon får all ära för ja har inte gjort NÅTT ! Ja är absolut sämst på sånt där !!
Så de är df de har varit lösen på bloggen ett tag, för hon har fixat och trixat !

Idag har de inte hänt mycke, älsk är på riktesalbygge, de ska han ha beröm för ! Han får en extra blöt puss när han kommer hem, haha. Jag gick ner och fixade tvätten i en kvart kanske, kom upp och va heeelt totalt slut, la mig i sängen och somnade två timmar :O Snacka om att man inte orkar nått !! Sen gick ja upp, lagade mat och ja kan tala om att ja aldrig någonsin har mått så illa av att steka bacon, de va så nära på att ja höll på slänga allt i diskhon, men ja MÅSTE äta ! Sen när maten var klar satte ja mig och kollade på Finding neverland, ja älskar Jhonnys röst i den filmen, dialekten ! Sen till de åt ja lite av maten ja hade gjort årdning, ja åt typ... ingenting, haha, vart några skedar typ, menmen, ja fick i mig litegrann och de är bra, blir en massa över tills älsk kommer hem isället. Sen efter filmen mådde ja jätte dåligt, vilket ja har gjort exakt hela dagen, så ja gick och la mig och skulle vila igen, och vaknade efter två timmar igen !!

Har också konstant huvudvärk, hoppas den går över också. Ska ner på torget sen nån dag och beställa tid hos optikern.. kanske de är så att ja behöver glasögon igen, ja kan inte se på tv utan att få mega huvudvärk. jätte jobbigt och tråkigt. Vet inte om de kan ha med graviditeten att göra ? Har fått för mig att den kan försämra synen.

Men iaf nu så är ja vaken och vet inte vad ja ska göra.. sitter med en kopp te och har tagit en huvudvärkstablett.. Panodil också, vilken man bara får äta när man är gravid, och dom suger, som hjälper inte ett dugg för mig ! Men ja tar de iaf ? jaja, ja vet inte.

Nu väntar ja  bara på att älsk ska komma hem, har saknat han hela dagen idag. Vet inte hur seen dom blir. Men han sa att han skulle försöka komma hem runt sextiden.. och klockan är faktiskt en minut över sex !! :P
Dock tror ja dom får jobba längre än så eftersom dom har mycket att göra !

Nu kom ja på vad ja ska göra ! Hämta posten ! lite underhållande iaf ! puss på er !


--

Kom på att ja glömt att skriva det.. Men ja hann aldrig se MJs film This is it, så ja beställde hem den istället, hade ju varit fräckt och sett den på bio, men hemma går lika bra ! :) Så den kommer i postlådan när som helst :)


--

Älsk tog tvätttid igårkväll och nu på morgonen till klockan halv tolv.. så ja ska ner nu och ta ut de sista från torkskåpet och vika ihop allt. Kom sen på att vi har massa tvätt kvar, men de orkar ja inte ta idag, de får ch fixa sen, mohaha.

Fick ju också reda på att vi har ett förråd ! Killen som vi hyr av sa att vi inte hade det, men sen kom en farbror på parkeringen och sa att de har stått tomt i sex år ! Så killen visste förmodligen inte om det ! Så igår bar Ch och Mikael ner en massa saker där, så skönt att få bort allt, vi har haft flytkartonger med saker i som vi inte har fått plats att ställa nånstans så de har stått i vardagsrummet och skräpat ! Så nu har ja också en tom garderob som kan fyllas med kläder ! Ska ner med lite mer saker sen som hinkar och skit och göra fint i den lilla hallen :)

Nu ska ja ta en ProVivashot. puss på er !

See you later !



föresten !
Är de någon som vet om boken "idag, Igår, Imorgon" är en bra bok ? handlar om tre skolflickor som blir bästa kompisar och blir blodssystrar, men senare splittras ! Ja vill gärna börja läsa den, men den är enoooormt tjock, så ja vill veta om den är bra först för ja har precis läst ut världens tråkigaste bok och vill ha nått roligt nu :P

--

Nu tänkte ja faktiskt gå och lägga mig.. och klockan är bara nio !?  Men ja är jäätte trött och orkar nog inte sitta uppe längre. Ja kanske måste upp tidigt i morgon och fixa med tvätten. Ch ska vara på riketsalsbygget tidigt också.

Men ni får ha en trevlig fredaskväll allesammans !

Btw, de kommer upp en ny header snart som Malin kommer att fixa ! Så ja lovar att de kommer bli snyggt !:) Min fina som ja själv har gjort i paint har gjort sitt tror ja :)

Men iaf, sov gott !! puss på er !

See you tomorrow !!

--

Vilka stålpskott de finns i denna världen alltså.. man slutar adrig förvånas !


--

Det är fredag och vi har nada inplanerat. Jag har lust att åka och bada, men vet inte hur mycke ja kommer orka, för i vanliga fall är ja helt totalt slut efter en halv vända i bassängen, så nu kommer ja väl kunna ta ett simmtag sen hålla på drunkna, haha.

Men har ju länge velat skaffa simkort, men de har inte blivit av.. ska försöka ta tag i de så fort ja komma på bättringsvägen.. åhh.. ja längtar verkligen tills ja är i vecka 20 typ, för då mr ja förhoppningsvis bra !
Men hoppas ja hinner blir bra till på tisdag, börjar jobba på onsdag igen, men som de känns just nu så kommer ja inte orka jobba !! Men mycket kan hända på några dagar säger dom ! Så får verkligen hoppas !

Och vet ni vaaad !? Vi har ju köpt Guitarhero, så ja spelar lite då och då.. och ja spelar alltid på Medium, men iförrgår testade ja expert, och JAG KLARADE DET !!!!  Förstår ni elr !? haha ja är ballast !!
Okaj.. ja klarade inte Heeela låten, men halva, haha :D Skit fort gick de och fingrarna bara rörde på sig själv typ. skit häftigt !:P

Nu ska ja dricka en Provivashot sen ska ja spela... GUITARHERO !!!! Puss på er ! :D

See you later !

--

Nu fick ja äntligen in bilderna på kläderna ja köpt !


Den slutar precis under bysten typ, jätte snygg ! 49kr på Gina Tricot


En som är lite längre ifram, grått som vanligt :) 49kr Gina tricot


Älskar denna, sitter jätte bra ! 49kr Gina tricot


Jätte söt top från Lindex, kommer nog ha den på kretsmötet den 20-21. 79.50kr



Avslutar med sötaste missen. Hon ligger där mest hela dagarna då solen är uppe och solar sig ! Inte bara jag som längtar till sommaren !




--

Igår när ja va hos BM så frågade ja om hur de va att gå på konsert när man är gravid, om de är skadligt för barnet osv. Men hon sa att de är absolut ingen fara, dom har räknat ut att inne i magen bara så är de ca 80 decibell som barnet hör, från tarm, hjärta osv.

Sen när hon frågade vilken konsert ja skulle gå på och jag sa "kent" då vart hon helt uppspelt och bah " neeemen ooooh då ska du ABSOLUT gå, ingen tvekan om saken, gå du !!" också började hon typ hoppas glatt i stolen, haha, tror du hon kanske gillade kent ? förmodligen :P

Men just nu känns de som om de lutar åt att ja ska sälja biljetten, har redan gjort av med en, men har en kvar.. men är så osäker på om ja ska gå.. Men om ja inte blir bättre så säljer ja den.. men om ja orkar och sådär så ska ja självklart gå. Men de blir ju inte att direkt stå längst fram och hoppa och skutta som man gjorde förr.. nej.. de är över nu för ett tag :)
Men man kan ju stå längre bak, de gör ju inget, ja får ju endån se kent :)

Idag ska vi nog åka till älsk mamma och pappa, han va sugen på att baka med sin mamma så han får väl göra de då :)

Nu ska ja städa unnan fisken som legat sen igår, de stinker här !! puss på er !!

See you later !

--

Hei !

Har precis ätit lite ris med fisk.. de gick sådär :P

Va ju till barnmorskan idag och prata lite, fick även tid för ultraljud igen, 6 April blir det. Fick också höra bebis hjärtljud, oj så fantastiskt ! Fort gick de !

Men de är så farsinerande men tanke på att människors hjärtan är som en knuten hand, tänk er då en bebis som är fem cm, och dennes hjärta, att man kan höra de så tydligt ! Tycker de är helt fantastiskt hur de funkar med allt som händer ! Synd att inte älsk var med och lyssna.. Men han är sjuk så han fick stanna hemma idag.

Fick också reda på att ja har gått ner nästan fem kilo i vikt. Inte så konstigt när ja bara spytt. Men de kommer väl så småning om att vända och snart sitter ja här med en stor mage :) BM räknade ut att ja skulle gå upp ca 11-16 kilo. Känns väl lite sådär, haha.

Nu ska ja göra något annat. puss på er :)

See you later !

--

Nu är de dags för BM, ska vara där klockan elva, mår bajs som vanligt, undra om ja gått ner mer i vikt ? men tror inte det.. hade gått ner två kilo sist ja va där pga att ja inte äter.

Sitter och trycker i mig linssoppa nu som mamma gjorde när hon va här, gott, men de är mycke smak på det så de är lite kämpigt :)

Nu måste ja blåsa håret, ska träffa Jessica utanför om 10 min ! puss på er !

See you later !

--

Hei.

Nu har mamma åkt hem, så nu är de tyst här igen.. förtuom ch som spelar då :)
Vi köpte ett Xbox 360 för någon dag sen.. man fick typ 80 spel, två gitarrer, mick och trummor för ett jätte billigt pris. Så tänkte nu eftersom älsk har jobbat så mycke så kan han få köpa det :)

Det är fortfarande jätte mycke snö ute.. ja vill att allt ska försvinna nu, bort bort bort !! Ja vill ha sommar, massa sol och värme, ingen kyla och dysterhet.
Vill ligga vid stranden och bara bränna.. MEN när väl sommaren kommer, kommer ja bara sitta inne och klaga på att de är föööör varmt, eftersom här blir de uppemot en 30grader ! OCH ja kommer inte få sola så  mycke heller, iaf inte magen :)

Som ni säkert redan har märkt, på sättet ja har skrivit, att ja är så dålig och illamåndet.. ja, de hela tyder ju självklart på att ja är gravid.. Jeeej !! Suprise !! haha. Men de ska faktiskt bli så roligt !
Till en början ville ja inte alls. Hade ju precis bestämmt att vi INTE skulle ha barn nu så här tidigt, Meeeen.. de ville sig nått helt annat, haha. Stog inne på toa och grät och skällde på ch när ja fick reda på det, haha.

Men direkt efter Ultraljudet som ja gjorde i vecka 10, så vart de så mycke bättre ! Så nu är vi bara jätte glada över att vi ska få en litet bebis :)

Känner mig dock inte alls som en mamma, ja är ju så pass ung än tycker jag, och borde egentligen ha väntat minst ett år till. Men men :) Är iaf i vecka 12+2 nu.. Så ja tänkte att ja kan väl skriva ut de då. De börjar ju bli "säkert" runt vecka 12, 13. Men egentligen är de ju inte säkert under hela graviditeten.

Nu går ja bara och väntar på att ja ska få en mage som de snart ska börja röra sig i ! Men den kommer ju inte fören om en månad typ, men ja vill verkligen ha NU :D verkar så jätte mysigt !

Till något annat.. ja försökte lägga in bilderna på kläderna ja köpte, men de gick inte, de är nåt fel på telefonen så de gick inte.. men tesar sen igen..

Nu ska ja äta en bit kexchocklad och försöka blir av med huvudvärken.. I morgon ska ja till barnmorskan klockan elva för fortsatt inskrivning, har redan varit där en gång. Jessica följer med mig, så snällt :)

Aja.. puss på er !

See you later !

--

Hejhej..

Mamma är fortfarande här, jätte trevligt, vi spelar lite kort och lite sånt, bara tar de lungt :)

Vi va  ner på torget en snabbis för vi hade beställt katt ppiller och ja skulle köpa lite annat. Gick också in en sväng in på Lindex och köpte en jätte söt typ rosa tröja som är lite stor runt om och sitter åt på höfterna, 79.50:-, ja kanske kan visa sen ! Sen gick ja in på och Gina tricot och köpte en jätte snygg tröja som är lite längre som man kan ha leggings till för 49.50:- och en typ väst som är längre ifram och hänger lite så slappt, jätte fin, 49.50:- också. Sen blev de hem för ja va heeelt slut, ja hatar verkligen att handla kläder nu ! Sen köpte ja också en svart ögonskugga för 39. 50:- :)

Nu ska ja dricka te. puss på er !

See you later !

MOTOR

Detta är tavlor som min käre bror Tony har ritat. Något i denna stilen som ja vill ha en tatuering i.


--

Mami är här och tar hant om mig några dagar :)

Nu ska ja jobba. puss på er !

See you later !

--

Hej på er !

Nu har jag vakat och druckit lite te och kollat runt lite på internet som vanligt :)

Ska kliva upp nu för Johanna kommer hit och ska hämta Sarscha redan idag ! :( Hon kunde inte på torsdag eftersom hon inte ha nån bil i veckan, men vad spelar de för roll om man lämnar iväg han två dar tidigare :)
Skönt att bli av med en katt bara !

Igår när vi kom hem och klev innanför dörren så STANK de kattpiss, aldrig känt sån strark lukt innan, luktade lite persika också, usch :P Men iaf så sprang ja runt och öppnade alla fönster så de vart jätte kallt här inne ! Men de försvann inte !!! och kunde inte hitta var det var nånstans dom hade pinkat heller !

Och de värsta ja vet är att ta hem folk  när de luktar äckligt i lägenheten ! Så.. bara därför har ja drömt en massa om detta inatt och har inte kunnat sovit nå bra alls.. Ja drömde att hon Johanna kom och de stank fortfarande jätte mycke. Älsk va hemma och tog emot Johanna, men typ va helt stressad för han sa att vi skulle åka och se KIZZ på en konsert ? och allt va bara uppochner, så när man vaknar och ligger och halvsover sådär, så kan man ju drömma hur mycke som helst, och då låg ja och drömde om hur ja skulle förklara det här för Johanna, varför de luktade så äckligt.. Åhh,, en massa drömde ja ! Ja får panik på mig själv !! haha

men nu när ja klev upp och gick ut i hallen så är all lukt borta. SOM TUR ÄR ! Men ja ska nog öppna och vändra iaf så de luktar lite fräschare !

Så nu kliver ja upp .. ska också plocka undan lite disk. puss på er !

See you later !


Sarscha som byter hem idag :( min fina pojk !



--

Sitter nu i sängen och väntar på att ja ska gå till jobbet. tänkte gå alldeles snart. ska bara fixa håret. Är inte på topp idag men de är ju som det är..

Har suttit på tradera halva morgonen och kollat lite kläder. De finns faktiskt hur mycke fina kläder som helst.. men tyvärr så är de ju S på typ allt elr L.. inget M som ja måste ha. Men hittade ett linne iaf som ja la ett bud på 40kr på sm ja tyckte va fint, bra att ha till sommaren, storlek S/M och de funkar nog hur bra som helst ! L blir förstort för mig.. iaf just nu;)

Ska fråga älsk om vi kan ner på torget nån dag och schoppa lite på rean, elr så spar ja pengarna tills vi åker till Ullared.. vi tänkte åka dit första helgen i mars om det går. Hoppas på det, länge sen ja va där. Typ flera år sen.

Är mest hos Jessica nu på dagarna, orkar inte vara hemma, är s tråkigt, dock behövs de städas... men men ..

Nu är alla katter borttingade, de kommer en tjej så torsdag och kollar på den sista och om hon tycker om den så tar hon med sig henne hem. Som sagt.. tråkigt, men skönt endån.

nej nu måste ja fixa håret och sen jobba. puss på er !

See you later !

--

Har ingen lust att blogga. Så sry för dålig uppdatering.. men lusten faller nog tillbaka om ett litet tag kanske.

Katterna lever runt som bara den, jätte söta men lite små jobbiga ibland.. på torsdag försvinner tre st :( Min Santos <3

Aja.. hej då

RSS 2.0