1 oktober

japp, 1 oktober flyttar vi in i lägenheten, FÖR VI FICK DEN !! WOOOHOOO !!! haha, är såååå överlycklig, vi behövde de verkligen ! Vi skrev kontraktet efter typ tio minuter bara ! Så nu är de i full gång med renovering, de ska tapetseras om i alla rum, elr alla.. två rum och ett kök :P kanske toan. Sen ska de kaklas lite i köket och fixa golvet inne på toan för de va så fult.

Så idag va vi där i några timmar och rev en massa tapeter, i morn blir de städning och sen på fredag åker älsklingen dit och spaklar :) Jag jobbar hela dagen så ja kan tyvärr inte vara med.
Den stora väggen i vardagsrummet ska vi fråga om min storebror som är konstnär/grafitti, vill måla hela den väggen, och de kommer bli grymt, ja lovar !! så de hoppas vi mycket på !

Och de är en sånt fint område, allt är verkligen pedant skött. och de fanns en jätte fin grillstad med tak och handgjord stengrill som va hur snygg som helst, lekparken såg helt orörd ut och alla blommor som finns ! åh de är så fint !:) Ni får komma och hälsa på oss :)

okaj.. nu vart all text kursiv.. ?? de går inte att ändra heller.. haha, aja, spelar ingen roll !

Näe nu ska ja sova.. älsklingen har somnat för länge sen. haha han va så söt häromdagen när han skulle upp på morgonen.... klockan ringde strax före sex, men han vaknade inte, så då väcke ja han och sa att "Nu lär du kliva upp" och han frågade bara "va... varför ??" då sa ja " men du ska ju upp och jobba" då hörde man bara "åååååååh neeej" hahaha, också va han typ helt borta för han va så trött, men ojojoj va ja skratta, haha , han trodde de va lördag och undrade vf ja väckte han så tidigt, vi brukar ju aldrig gå på klockan sex på en lörda ! haha, de är min ch de :)

Ne, nu ska ja sova. jag är iofs ledig i morgon, men ja ska iväg och träffa Rose-Marie. Hade gött allesammans. Sov sött vakna blött.

See you later ! pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0