städa

Städar för fullt ! Nu sitter ja ner och tar de lungt en stund, elr de är inte första gången ja gör de :P Städar sovrummet, de ska bli fint här inne nu :)
Vi ska få ny säng också, en likadan som vi har fast en i mörkt som vi ville ha från början. Mycke snyggare ! Har fått hem sängborden redan så dom ja ska  sätta in snart, passar ju inte till sängen, men de går tills nya sängen kommer :) Synd att byåerna är ljusa, vill ju ha dom i mörkt nu också !

Nu vart ja jätte hungrig, kom på att ja inte ätit nån riktig mat idag, får ta och göra de nu. puss på er !


Godmorgon

Heyhey ! Har precis vaknar, syrran ringde och väckte mig och sa att hon hade gömt sig för Wille, han va tydligen heltokig för han städade med dammsugan och då får ingen röra han :P

Händer idag då ?

Jag kanske ska träffa upp Jessica och Tanja + deras barn, vi får se hur de blir för de skulle ha vart vid halv elva isfl.. och klockan är ju kvart över tio nu. Ledig idag också, skönt, och solen lyser jätte mycke !! Så skönt, har ju bara regnat konstant i två dar nu !

Igår började dagen med tjänst, gick snabbare än vad vi trodde så vi blev klar en halvtimme innan, så vi åkte ner på torget, Rose-Marie gick in och handla tre konstymer och sen in på coop och ja gick till BM och fick stödbältet. Stödbältet hjälper lite grann, inte helt, men de visste ja att de inte skulle göra, men de är skönare att gå med de än att gå utan iaf, märkte ja senare på kvällen när ja inte hade de på mig, då kunde ja inte gå alls. Hur ska detta gå.. ?

Sen ringde Jessica och sa att dom var på Returvaruhuset. Dom har ett skötbord som ja också vill ha, ett jätte praktiskt, det är ett sånt man fäller ner från väggen när man ska använda det, eftersom vi har sån liten toa måste vi ha ett sånt. Så hon visste iaf att vi ville ha ett sånt. Så när hon ringde därifrån så sa hon att de fanns ett exakt likadant som dom har där. På blocket kostar dom ca 300-400kr. Och de stog ingen prislapp på det. Men ja sa att vi ska iaf ha ett så hon kunde köpa det åt mig.. och de gjorde hon.. gissa hur mycke det kostade... 50kr !! Jätte billigt ju !! Så där gjorde man vekligen ett kap !

Sen när Clabbe, hennes man, kom och skulle lämna den, lämnade han även två små bord som vi sklle få, som ja hade glömt bort.. vi ska ha dom i vardagsrummet mellan fotöljerna. Också hade han med sig en barnbilstol för dom minsta, jätte fin och hur bra som helst ! Det är en sån klickstol, så man trycker bara på en knapp så tar man bort stolen, istället för att hålla på och krångla med bälten och grejer. Också sitter bottnen fast hela tiden på sätet, de är de enda som sitter fast med bältet. Hur bra som helst tycker jag ! Och gissa hur mycke vi fick ge för de... Inget !! Dom är jätte snälla, dom vill inte ha pengar för nått bara för de är några år gammalt. Men de är jätte fina grejer, ska se om ja kan lägga ut en bild på barnbilstolen senare.

Nää dags för annat nu ! puss på er !


Googlat

Godmorgon. Nu ska jag och älsk in till gbg och handla byxor och en kjol till mig :)

Kommer ni ihåg att ställa om tiden idag ? en timme frammåt :)

satt och läste om foglossning och de stog att de kan vara de ja har, men samtidigt läte ja lite snabbt om iscias (stavning) att de kanske kan vara det. Eftersom de strålar ner i benen på mig, men då läste ja på foglossningen att de gör de där med.. så de skulle ju inte vara jätte konstigt om det var det :P
BM får avgöra i morgon helt enkelt :)

Nu ska ja käka lite frukost bara, sen drar vi ut :) puss på er !


Film

Har precis kommit hem från svärföräldrarna, älsk har rivit en vägg och lite annat och eldat upp allt så nu luktar man eldrök, inte gott med andra ord. Åkte först en sväng till Adenmarks och skulle se om dom hade nå mammakläder, men de hade dom inte, men de betyder inte att ja kom hem tomhänt :P De blev en vit kofta, ett par byxor till sommaren också ett linne, de va "ta 3 betala för 2", så linnet fick ja gratis :)

Sen åkte vi till svärföräldrarna och käka och greja.
Nu ska ja duscha och sen ska ja och älsk se New moon !
puss på er !


Godmorgon lördag !

Har precis vaknat upp ensam i sängen :( Älsk åkte iväg tidigt i morse, han ska börja renovera hemma hos sin mamma och pappa idag och ska hålla på ett bra tag där plus sitt vanliga jobb.. hur ska han orka..

Fick ju som sagt inte komma t en kiropraktor, de är finns massa folk som har fått sex måders fängelse för att dom har gjort på gravida kvinnor, antagligen har dom fått missfall av det och anmält kiroptraktorerna. Så de är olagligt att göra det.
Men ja ringde till min BM iaf och förklarade hur läget var, och hon sa att de lät som om de skulle vara bäckenet som krånglar på mig. För när ja förklarade hur ont ja hade och i hur de va som värst i vissa lägen så sa hon det. Ja ska få komma dit på måndag halv elva och få ett sånt stödbälte, testa och se om de blir lite bättre, hoppas det. Tråkigt att de ska börja så här tidigt.

Sen så var vi upp till grannen igår, jätte trevligt och mysigt var det, han hade tändt massa ljus överallt och hade lite mysstämning sådär. Han bjöd på ris och kycklinggryta med persikobitar i.. i vanliga fall gillar ja inte persika, men de va faktiskt jätte gott i maten sådär. Så de lyckades han med, sen till efterrätt fick vi chokladpudding och grädde, gott !! :D
Sena gick vi ner till puben som är för dom som bor på uppegård. Satt och tjöta och drack öl, jag drack vatten så klart då, men ooooj så ja va sugen på öl ! Sen kom tanterna och ville att vi skulle spela plockepinn, så de gjorde vi, och fy vad att tanterna fuskade, hahah, dom tog flera pinnar hela tiden fast de rörde sig jätte mycke, men de va skit roligt för de blev mycke skratt, haha, och en av dom kom men en massa kommentarer hela tiden om att vi mobbade ut henne och sånt :P

Senare fick Samuel, våran granne då, ett sms och där dom frågade om vi ville komma på förfest och sen gå ut på krogen, så vi hängde på, och på vägen dit tar Samuel den smartaste vägen av alla, genom skogen och över en fotbollsplan, och de har regnat nu rätt mycke, så de va ju inte direkt torrt där, haha, så rätt som de var så trampa alla ner i världens dypöl och blev helt blöta om föttern, så de va bara hem och byta om, men eftersom ja inte kan ha några av mina byxor längre, och ja hade dom enda svarta tjocka strumpbyxorna på mig, fick de bli ett par vanliga genomskinliga strympbyxor till.. och ja hade en kort klänning på mig, kändes rääätt så naket, haha, men vi hade jätte bråttom och ja hade inga andra klänningar att ta på mig typ, så de va bara att gå ut så, obekvämt men jaja :P 
Sen är de inte jätte kul att sitta helt spiknykter bland folk så där som är jätte fulla, haha förfesten va väl så där, man blir visst jätte dryg när man är full, haha. Sen gick vi ner på Harrys, där va de mest äldre folk, men trevligt iaf, ja satt mest och kolla på tvn men endån, haha, de va massa musik som man kunde dansa med, och älsk ville ha upp mig men ja kan inte dansa sånt så bra eftersom de gör så ont då, så han fick upp alla andra tjejer som satt där och dansa, så denna gången var de jag som satt och tjöta och han som fick dansa, de brukar vara tvärtom :P

Träffade Nathalie också, jätte länge sen ja träffa henne, typ ett halvårsen tror ja nästan det var. Hennes syster är sjuk så de är lite jobbigt.

Sen vid ett snåret åkte vi hem, beställde en taxi hem, skönt att slippa gå :) Sen va de bara att sova eftersom ch skulle upp och jobba idag.

Idag vet ja inte vad som händer. Ja ska fråga Jessica om hon vill följa med mig t Gbg och köpa byxor, de börjar bli rätt mycke kris nu !

Men vi  hörs ! puss på er !


uhh

Idag känner ja att ja inte orkar nått. Älsk ringde kiropraktorn igår och han sa att han gör inte sånt på gravida, så ja måste ringa till min BM och fråga om hon kan prata med läkaren och se om de finns nått som man kan göra, ja kan inte ha de så här längre, ja får ju panik av de.

Nu ska ja iväg och jobba iaf, vill verkigen inte idag, men har man ett jobb måste de skötas. Vi hörs kanske senare. puss på er !


Sooool !!

De är jätte mycke sol ute, all snö är nästan borta och ja är på strålande humör !! Har varit ute och gått på morgonen med Jessica och hennes lille Alva, verkligen huur skönt som helst ! De gick bra att va ute och gå en stund, men ja har sån fruktansvärd värk i ryggen.. elr de sitter inte i ryggen utan typ lite ovanför rumpan på sidorna. Nu har ja verkligen jätte ont ja vi får se hur de går på jobbet, men ja ska dit och göra den iaf ! Ringde älsk och sa att han får beställa en akut tid hos kiropraktorn för ja kan inte gå så här längre, har också fått ont i under ena skulderbladet igen. Men han hade bara telefontid mellan halv sju och halv nio på morgonen, så han får ringa i morn istället.

Ja har gått och tänkt på de jätte mycke senaste dagarna, att om inte denna värken går över som sitter i ryggen så kommer ja aldrig kunna föda barn liggades på rygg, ja kan ju inte ens hosta och lyfta nacken, så att föda ett barn så här kommer inte gå så mycke dom bara vill :P

Vet inte om de är foglossning som börjar komma, men ja tror inte att de är de för de sitter inte där de ska sitta, så ja vet inte vad de kan vara, kanske att de är nå nerver som sitter i klämm.. ?

Aja.. nu måste ja iaf sticka och jobba, ni får ha en jätte trevlig dag. puss på er !


Besök

Tjenixen. Idag har de varit en rätt seg dag, åkte och jobba och sen vid fyra så skulle ja följa med älsk till uddevalla och byta firma bil och fixa lite grejer, bara för att vara lite sällskaplig. Men så hör en av mina kompisar hemmifrån sandviken av sig och frågar först vilken adress ja bor på och sen att han och hans pappa är i Ucklum, och de ligger ju inte långt från stenungsund.. så dom ville komma förbi.. Men ja sa att ja skulle t Uddevalla och att ja kunde höra av mig när ja va hemma igen så kundde han låna bilen och komma hit. Men ja följde aldrig med till Uddevalla utan stannade hemma och städade istället, haha, de behövdes kan ja tala om.

Två och en halv timme senare säger ja att han komma :P Så vid åtta kommer både älsk och han hit, Andy var det. Jätte trevlig, har saknat han och saknar alla andra väldigt mycke. Så de va väldigt uppskattande att han kom och hälsa på !:) Han hade  tagit med kladdkaka och vipsgrädde, gottgott !

Senare när vi satt i vardagasrummet så skulle ja släppa in katten som varit ute halva dagen, och när ja öppnar dörren ser ja nått ligga precis utanför dörren, men de är lite mörkt så ja ser inte så bra, men de låg inte där förrut iaf så ja öppnar mer så de kommer ljus på det.. och ja höll på dö !!! Jermina hade dödat en ekorre !!!! Fatta chock  jag fick !! Aldrig varit med om att nån av våra katter har tagit en ekorre !! En fågel släpade hon också in tidigare, men de är ju endån rätt vanligt med fåglar, men inte med ekorrar ! Usch, ja höll nästa på att börja grina när ja såg de, haha, och andy bara skratta som vanligt !:P

Tidigare idag fick min mammas katt kattungar, fyra st, men tyvärr så dog två st. Dom va nog redan döda när dom kom ut. Vet inte om hon kan få "bra" kattungar egentligen, för sist dog en också och nu va dom typ inte riktigt utvecklade.. så vet inte om de är nå fel på henne ? Men läskigt iaf, mamma ringde och va heltokig när hon höll på föda och dom kom ut döda :P Iofs skulle ja också varit de, läskigt.

Men nu är klockan mycke, och ja tänkte sova, älsk sover redan som en stock. Han gick och la sig efter nio nån gång ! och andy åkte hem efter halv tio tror ja. Så nu är de min tur att sova. Så ni får sova gott allehopa.
puss på er !


Sol

Idag är de massa sol ute, jätte skönt, och snön är nästan borta, har hört att de har snöat lite överallt i landet, hoppas  INTE vi får mer snö nu när allt snart är borta, de är bara dom stora högarna med snö som ska bort nu. Helt underbart. Tänka sig vilken helt ny människa man bli när solen kommer fram. På vintern blir ja så deprimerad och tråkig, vill inte göra nått, bara ligga inne i sängen och sova. Men nu när solen är framme så blir man så lycklig och mår tio ggr bättre, ja älskar verkligen sommaren, den kan va lite för varmt här bara, sommaren för två år sen va de typ 30+ varje dag, förra sommaren va ju kass. Hoppas denna sommaren blir lagom varm så man slipper gå och toksvettas och pusta för allt man gör :P

Men ja vet inte om ja kommer våga gå ute i bikini bland folk.. för ja har verkligen fått hårig mage nu när ja blivit gravid, hahaha, äckligt ja vet, nästan så ja ser ut som älsk snart, haha, okaj nej inte riktigt så illa, men de är jäätte mycke fjun och hår typ, och de är inte direkt ljusa strån heller utan dom ska vara svarta också typ, haha. illa.
kanske får vaxa :P

Något som ja inte vill ha nu när ja är gravid, de är hormonsträng, tycker inte alls de är fint, sen såg ja en tjej som är gravid några veckor längre än mig, ingen aning om vem hon är, men hon hade världens äckligaste tjockaste bristningar på sin mage, visst de är inget man kan råför, ja kommer säkert också få det.. men hennes har verkligen förföljt mig i mina drömmar, haha, ja mår illa bara ja ser på dom !!
Jag ska köpa en sån kräm som gör att man inte får några bristningar, vet inte om de tar bort dom helt, men de hjälper nog lite iaf och de är ja tacksam för. Tittsen har fått en del på sig nu, haha. fresch !

Nej nu ska ja sticka iväg till jobbet, sen ska ja hem och städa lägenheten. Disken börjar lukta, haha.

Och älsk har glömt sin telefon hemma så ja kan inte ringa till han, plus att han kommer hem sent ikväll :(

Aja, ni får ha en jätte bra dag !! puss på er !


Alexandra Burk - Flo Rida

Det här är en låt som har spelats ganska så mycke här hemma just nu. Älskar den ! Till en början gillade ja den inte så mycke, men ju mer man hörde den ju bättre blev den och nu .. LOVE it !
Lyssna.




Nu ska ja fortsätta på min morot och choklad :) puss på er !


Fika

Nu ska ja först iväg och käka frukost med Jessica, sen ska vi träffa upp en t tjej som vi åker t torget med och fikar ! :) Ha en trevlig dag alla !

puss på er !


Dröm

Ja hade världens konstiga dröm inatt..

Om ni vet vem kissie är, sveriges största bloggare. ja drömde om henne. Att ja träffade henne i typ sthlm på stationen och vi kom jätte bra övers och så, och hon ville ha med mig hem till henne, men hon bodde typ en timme från sthlm så ja visste inte om ja ville med, plus att vi skulle åka buss, och hon bodde typ låångt ute i skogen, inte inne i stan som hon skryter så med, haha. Men sen sa jag iaf att ja inte orkade följa med, och hon blev typ jätte sur och stack. Sen när vi kom hem till lägenheten, ja tror de är ch som är med mig i drömmen, men iaf, när vi kom till lägenheten så är de nån som klättrar upp för räckett till våran balkong och är jätte full, en utlädsk kille, och ska ner i vårat gargage, (som i verkligheten inte finns) och ja börjar tokskrika och säger att han inte får gå ner där för alla våra kattungar är där, haha. Sen har han en skruvmejsel i handel som han trycker in i bröstet och halsen och han börjar tokblöda och ja bara skriker, och sen lyckas han ta sig in i lägenheten

Sen ser ja att de rycker i ytterdörren och han springer dit och öppnar, och in kommer en tjej och är helt tokig och ska ta mitt barn.. elr ja tror iaf att hon ska skära upp magen på mig och ta barnet så ja blir ännu mer tokig och skriker som en stucken gris !!

Sen helt plötsligt ser ja in i framtiden.. att den här tokigatjejen som ska ta mitt barn ur magen, har tagit hant om henne, elr kidnappat henne och hon mår bra och allt de där, så allt känns jätte konsigt. Och ja tänker bara "men skönt så skär hon inte upp magen på mig utan kanske kidnappar mig och sen tar barnet när de är dags att föda". haha.. sen vet ja inte vad som hände, jag vakna av att ja hade sprängade huvudvärk och va jätte kissnödig :P

barnet va en flicka i drömmen.. undra om de är de som ligger i magen.. ? :O läskigt !

Aja.. nu ska ja laga mat och sen ska ja dra t Jessica. puss på er !


Jobba

Nu ska ja strax sticka iväg och jobba ! Sen ska ja hem till Jessica och bara tjöta lite.

Har ju inte sagt vad ja har handlat på Ullared heller, men de blev en maaaaassa saker. Mammakläder och bebis grejer och lite allt möjligt.

De fanns dock inte så mycke mammakläder där, så liite besviken blev ja, men några plagg blev de iaf ! Tror ja fick med mig fem par tröjor ett par byxor, trosor, bhar, strumpor, strumpbyxor mm.

Ja visste inte vilken storlekt ja hade på BHn så när ja gick och frågade om nån kunde hjälpa mig så tog  hon mått och sprang runt och sa "du ska ha 75E du ska ha 75E" medans hon letade upp massa bhar åt mig, och jag sprang som en svans efter och bara tog emot, haha, sen fick hon med sig två andra som jobbade där också som sprang runt och leta åt mig, haha, jätte snällt, verkligen service :D

Bebiskläder köpte vi inte så mycke av, de blev två beatlesbodys iaf, en som de stod beatles på och en som de stod " all you need i love" på och beatlesmärket då, så de ville ja ha så de fick slinka ner i vagnen !
Sen nappar, nappflaskor, hackklappar, kudde, täcke och sängkläder till de, snuttefiltar och ja vet inte huur mycke vi köpte !

Sen gick vi till avdelningen med tavlor och lampor och sånt, två skit snygga lampor som vi satte i vardagsrummet för 175kr st fick vi med, och sen köpte ja två stora tavlor för 30kr st, och kan ni gissa vem som va på dom !? MICHAEL JACKSON !!! haha. skit snygga, ja va bara tvungen att köpa dom, ja ville ha en skit stor klocka också med han på, men de fick ja inte för älsk :P

De blir nog en till tripp om inte allt för länge, ska bara spara ihop lite pengar !

Nej nu sticker ja och jobbar. puss på er !


Tråkigt

De är så fruktansvärt tråkigt, hur folk bara kan se till sig själva hela tiden och aldrig till någon annan, de finns lixom inte i huvudet att andra mår dåligt för man är så inriktad på sig själv. Ja förstår inte hur man kan leva så. Att enbart tänka på sig själv.
Man ställer upp, är där dag och natt för vissa, försöker stötta så mycke man kan trotts att man har sina egna bekymmer och problem, så vill man samtidigt vara den som dom kan komma och prata med.

Men de går  till en viss gräns.

Man blir kallad dum för att man försöker hjälpa till. Men de enda man får tillbaka är bara massa skit och just nu känns de som de räcker. Fast samtidigt vill man inte släppa personen eftersom man vet att man förändras, men med vissa kanske de tar väldigt lång tid, men nån gång måste dom ju det.. elr ?

Just nu orkar jag inte hjälpa längre, när dom inte förstår hur livet funkar, man kallar sina närmaste idioter för att dom försöker vara kärleksfulla och göra det bästa för en. Hur kan man göra så.. ?

Jag vet själv hur de va när man va yngre och inte fick göra allting för sina föräldrar, men ja är glad idag att dom har sagt "nej" till många av sakerna ja ville göra.. för vart skulle ja ha varit idag om dom tilllät mig göra allt ? Förmodligen inte här. Och de är det man försöker förklara. Men man är så enveten om att de ska vara på sitt sätt, om man inte får som man vill så blir man tokig.. ja.. men i längden så mår man bättre av det.
Man kan komma in på helt fel vägar, då menar ja inte bara bort från sanningen, utan vägar som handlar om droger, alkohol, våld mm. De är så enkelt.

Jag hoppas verkligen att man kan inse en dag, vad ens föräldrar har gjort för en. Idag inser ja vilka kärleksfulla föräldrar jag har trotts att ja kanske inte tyckte de alla gånger när ja va yngre, men nu uppskattar man det till tusen. Vad hade man gjort utan dom ? Man hade inte haft nån vägledning.

Jag är glad att ja har haft hårda föräldrar som ung och ja HOPPAS att du en dag förstår du också.


--

orkar inte skriva idag.. kanske senare.. men har ingen lust. Så kan de va.


Ullared

Idag är ja på lite bättre humör som tur är :P Åker till Ullared lite senare, ooooh så roligt, ja tror ryggen är lite bättre, har haft fruktansvärd värk så ja nästan inte kunnat gått elr legat, sitta har gått bra. Älsk skulle hjälpa mig ur sängen genom att dra upp mig i armarna så ja skulle sätta mig på rumpan, men ja bara skrek och gjorde grimaser sa han, så han satt bara och asgarva åt mig :D taskig man ja har var !? :P. Ja kunde komma bort från sängen om ja rulla runt till magen och hasade mig ner, såg nog också lite komiskt ut :P
Har inte ens kunnat  hosta elr lyfta nacken när de har varit som värst.. ska nog kolla upp det eftersom de kommer och går hela tiden.

Igår började ja med att göra Tankclean när ja skulle jobba, sen när ja va klar med det och åkte ja till Bilia och där såg ja en bil som såg ut som Jerrys.. så ja tänkte bara "nääää de kan ju inte va han, han måste ju veta om att de är ja som har börjat jobba igen" så tänkte ja inte mer på de utan gick in och då frågade en som jobbade där om ja va trött idag ? Ja bah "eeeeh jaa lite" haha, hon brukar typ inte prata annars, sen när ja kom till städskrubben såg ja att de stod en stor svart soppåse där med masssa soper i och tänkte om ja hade glömt att tömma sopor igår så dom som jobbade där hade gjort de.. men de brukar dom ju inte göra.. Sen skickade ja iväg ett sms till Jerry och frågade om han va på Bilia och fick tillbaka "ja, vadårå ?" Hahah, så då gick ja upp och såg han där tvätta golvet och var klar med hela städningen typ, haha. Men de va tur att ja mötte han där för han skulle senare åka till Tankclean och göra den :P Han hade inte fått nån information att ja hade börjat jobba igen så han hade åkt dit !:P Men då fick han ju iaf två timmar extra i lön ! :D

Men nu ska ja iaf åka dit och börja jobba.. sen så ska ja hem igen, duscha och fixa iordning mig, tänkte ja skulle försöka hinna locka håret lite fint :) Sen bär de av till Ullareeeeeeeed !! KUL !!

Nej nu måste ja skynda mig, puss på er !


Dåligt humör

Idag känner ja mig lite på dåligt humör, är jätte trött och jätte skakig och har typ mensverk. Ska åka och jobba och måste egentligen ner till banken för att få fram ett kvitto på en räkning ja betalat för ett och ett halv år sen från min gamla bank som ja har tagit bort, har fått brev från inkasso om att ja inte har betalt den men de vet ja att ja har, men dom har tydligen haft massa krångel i sitt system elr va dom sa..

Sen när ni kommenterar.. jätte snällt, men skriv gärna erat NAMN om ni gör det, alla gör inte det.

Älsk fick löneförhöjning tillsammans med en till kille på företaget bara för dom har kämpt på byggen som ligger typ 400timmar efter i schemat och på ett annat där dom fick jobba över flera timmar på kvällar plus helger.. så de är inte pga att dom har årshöjning som nån påstod utan för att dom har presterat bra ! Ja ville gärna se det som en välsignelse även om de kanske inte är de, de kan man ju aldrig veta. Vf kunde ja bara inte få vad glad för det ?

Uhh..de märks att ja är gravid, haha, förlåt, ja är verkligen så irriterad. Ja ska äta lite och försöka komma på bättre tankar för just nu känns allt bara bajs.

Hej då


Jobba

Nu ska ja iväg och jobba, värmde maten ch gjorde i går, men den smakade bajs och luktade illa så ja fick ställa mig och laga ny mat, men ja tror ja hade på en gammal sås för den smaka också bajs, haha.

Både jag och älsk gick med i skolan igår, de har inte blivit av att vi har gjort de sen vi flyttade över t den andra församlingen, och ch var inte inskriven i den andra heller, så igår sa vi till och de kändes jätte bra ! Nu ska de bli ändring på allt !:)  Och välsignad blev man på en gång.. älsk fick löneförhöjning idag, haha :D

Aja, nu drar ja t jobbet. puss på er ! :D


Ännu en ny morgon

Sov lite längre idag, jätte skömt, men man bli lite stressad, är ju vad att kliva upp vid halv nio, idag blev de nästan halv elva :O Så ska käka lite och sen dra till jobbet för att städa lite.. skönt att få komma bort och göra något annat !

Igår va ja hemma nästan hela dagen :P Jessicas pojk Ludwig ringde och sa att ja skulle komma, så ja fick väl göra de då.. han hade en present åt mig, en sak han köpte på Göksäter då vi va där i förrgår, de va en liten rosa gris som bebis skulle få när h*n kommer :P Jätte sött tyckte ja. Han hade tydligen tjatat hela dagen om att ja skulle komma så han kunde få ge den :P

Idag blir de nog bara att fortsätta plocka här hemma, igår blev de storstädning av toaletten, men behövs fortfarande göras eftersom älsk har lagt golvet i hallen så hela badkaret är typ svart ! Sen idag blir de nog disken.. orkar inte ! usch.

Fick också reda på att ett par i våran församling ska också ha barn, dom har ett sen tidigare, men roligt iaf för vi ha rju fått datumet 24 augusti.. och dom hade fått datumet 25 augusti, haha, så tänk om vi ligger på BB samtidigt, va roligt de skulle vara :D  Ligga och skrika ikapp :P

Saknar mina små älsklingar också, Rasmus och Willebanan. Har inte träffat dom sen typ november tror ja ! Wille kan ju gå och allt och ja har inte sett det ! En riktig busunge ska han också vara, klättra på allt ! :P
Men vi ska dit snart och börja med taket igen så då får vi träffa allehopa :D jej !!

Aja.. nu ska ja göra lite mat. puss på er !


Godmorgon

Hello.. Har nyss klivit upp och druckit ett glas oboy som vanligt. Idag blir de massa städ, måste vara hemma idag och få undan allt, vi åker till Ullared på fredag så ja vill att de ska vara fint tills dess iaf, och allt kommer ja nog inte ta idag, heller, men senare är de möte också och vi har kretsis denna veckan, så vi har möte på torsdag också ! Ludwig ville att ja skulle komma, men de får nog bli i morgon elr nåt tror ja, känner att idag måste ja få vara hemma och greja :)

Så ja ska sätta igång nu  när som helt och diska, ser för bedrövligt ut !! uh ! Aja. vi hörs senare så får ni ha en bra morgon. puss på er !


Tjao

Gick rätt så bra på jobbet tyckte ja, tog de mest lungt och stressade inte som ja brukar göra för att kunna hinna med allt som behövs.

Jessica ringde och frågade om ja ville följa med till Göksäter och de tackade jag ja till, de ligger ungefär 3 mil från Stenungsund tror ja.. är som typ ett miniullared, hittade massa saker ja ville ha men eftersom vi åker till Ullared på fredag så köper ja de mesta där. Men lite handlade ja med mig hem iaf. Vart två sånna som man ställer på bordet också har man varma kastruller mm på dom, en trimmer till älsk, en one zine bh/topp som är jätte skön, får så enormt ont när man har vanlig bh på sig :P Sen köpte ja ett par skor, ja va jätte nära på att köpa tre par skor :P två par för 70kr och ett par för 149kr, dom för 149kr va jätte fina vita skor som man kan ha till ett par snygga jeans elr liknande. Sen dom andra var ett par ja har kollat på på Din sko för typ 300 spänn och där kostade dom 70kr så ja la ner dom i korgen, men ångrade mig sen för ja har typ tusen liknande skor hemma som ja knappt använder, kan köpa nåt roligare på Ullared istället :)

Men kom hem med ett par skor iaf och så här såg dom ut...

Knallgula ! Jag tycker dom är skitfräck, men sen har ju ja lite annorlunda smak på saker och ting :P


Först valde ja ett par som va rosa i samma modell, men bytte ut till dom gula istället för dom va lite mer fräckare. 70 spänn lixom, skit billigt ! Blir nog snyggt till några bagey(stavning?)byxor och ett oversize linne som har nån liten gul detalj i sig ;)


Nu ska ja kolla lite på tv.. kanske ska se Hollywoodfruar, men ja vet inte, ja gör de isfl för Marias skull :P
Men ja tänkte på en grej.. sist ja kollade så skulle dom ha massa unga snygga killar som kom och skulle festa med dom osv.. Killarna kanske va runt 20-25 år.. Tänk om de hade varit tvärtom.. Tänk om de va 50-60åriga gubbar som bjöd dit tjejer mellan 20-25, de skulle lixom inte accepteras.. Men vf kan kvinnor som är över 50år göra de ? Vf ska de accepteras ? ... Ja tycker de är lite små äckligt..

Aja.. nu ska ja göra annat. puss på er !

Bebis rullar runt jätte mycke i magen <3 :)



Jobba

Idag blir de till att jobba, känner mig rätt pigg så ska sticka iväg nu på engång så har ja hela dagen på mig att göra något... dvs titta på tv, haha. Nej de ska ja inte, ja ska städa  upp igen för de blev stökigt igår efter att ja städat eftersom älsk lägger klart golvet så alla grejer står i vardagsrummet och i köket plus att ja lämnade lite disk som ska göras.. ja hatar att inte ha diskmaskin !

Nu ska ja duscha och sen äta lite till innan ja sticker, puss på er !


:)

Igår när vi hade lagt oss och ja har precis varit på toa och skulle lägga mig igen så la sig bebisen på sidan av magen, haha jäätte läskigt, den har legat lite på sidan förr, men igår tröck den verkligen upp sig på högra sidan av magen så de va en jätte hård bula där och på andra sidan inget alls, haha, sötbebis. Varför gör dom så egentligen ?

Ch håller på och lägger golvet just nu och de låter hur mycke som helst, ja tänkte ja skulle hjälpa han lite sen när han ska lägga det. Ja vill som sagt bli kakelsättare om ingen visste de ;P

2012 va faktiskt ganska bra, spännande ! Tänk om mayaindianerna har rätt och slutet kommer då ? Nej, de tror faktiskt inte eftersom dom har två kalendrar också :P Sen kommer de ju aldrig mer bli en sån stor översvämmning över hela jorden, sådeså ! Men annars va den bra !:P

Annars då.. Börjar jobba i morgon så hoppas de kommer gå bra ! Men har bara jobb till den 9:de april sen har ja inge mer för de finns inga jobb så blir uppsagt, tråkigt, men aja.. så kan de bli. Ska ringa Arbetsförmedlingen i morgon och fråga om dom har nå bidrag att ge om man har blivit av med jobbet. hoppashoppas.

Nu tror ja att ja har kommit på var huvudvärken kommer ifrån, ja läste bakpå Lergiganet om biverkningarna, och där står de att man kan få huvudvärk, iofs hade ja de innan ja åt de också så de kan ju vara gravidmigrän också, mamma hade de när hon gick med oss. Fortsätte läsa om vilka biverkningarna va och de vanligaste var muntorrhet vilket ja veeerkligen har sen läste ja på mindre vanliga biverkningarna och de va bla muntorrhet, huvudvärk, oro, darrningar och muskelförminskning elr va de heter. Och ja har allt det, och de stod att färre än 1 på 100 har de, ih !? hoppas de inte är farligt ... ?
Har jätte mycke sånt att händer och hela jag bara skakar hela tiden, en natt höll ja ju nästan på tuppa av för ja visste inte var ja skulle göra av kroppen för den var så orolig och hela jag bara skakade. och ja.. ja är rätt svag annars, haha, men ja har blivit vääldigt svag på senaste också, mycke mer än innan, så de har väl med muskelgrejen att göra, ja orkar inte ens lyft en stol lixom.


Idag är de iaf v.17, så om 4 veckor ska vi på ultraljud igen, och då är jag i vecka 21, så då är bebis jätte stor när vi ser, ska bli spännande :)

Aja, nu ska ja hjälpa älsk. puss på er !


Mattime

Nu ska jag och Älsk göra antrecotte (svavning?) ris och bea. gottgott. Sedan blir de film och massa mys.

Tog ett bad tidigare idag och SOMNADE i badkaren, har aldrig hänt att jag somnat till så mycke som ja gjorde, vaknade av att de vibrerade i sidan av magen på mig och trodde ja hade mobilen på mig :P

Hade bra alla ! Hur många ska se Melodifestivalen ikväll och vilka hejjar ni på ?

Åh.. Älsk öpnnade en öl.. va gott de lät !!!! aja puss på er !


Lördag

Flera som frågat om vi vill komma och kolla på Melodifestivalen ikväll, men vi orkar verkligen inte, älsk gick upp sju och började tvätta och ja gick upp en stund efter.. *host*tretimmar*host* och började diska och plocka undan alla grejer i köket, så nu ser de någorlunda ok ut där, nu är de allt annat som ska göras också :)

Känner att ja aldrig är hemma nu mera, vad kan de bero på tro, haha. Men idag blir de en myskväll med älsk, vi funderar på om vi ska till hans mamma och pappa och basta en stund och sen åka hem, laga god mat och kolla på en film.. Vi fick hem 2012 iförrgår och vi har inte sett den än så de får nog bli ikväll isfl.

Igår va ja till badhuset med Ludwig och hans pappa, Jessicas man alltså. Orkade leka i vattnet en halvtimme med Ludwig innan ja var helt slut och fick gå upp. Sen var det till bastun och de va sååå skönt !! Ja satt verkligen och njöt, så de var min ide idag att åka och basta hos älsks mamma o pappa :) Känns lite obekvämt att man ska behöva duscha med en massa andra, men aja, förr hade ja aldrig tagit av mig badkläderna när ja skulle duscha för ja var så blyg, men nu orkade ja inte bry mig längre så av med allt :P

Senare när vi kom hem så gick vi hem till Jessica och Clabbe och käkade tacos, så otroligt gott ! Och kollade på Lets dance, Willy är ju för söt, haha, men nu börjar de faktiskt gå lite för långt, dom som är tio ggr bättre åker ut före han, men de va ju bra att Molly åkte ut i fredas iaf, haha, henne gillar ja inte. Vf vet ja inte men hon verkar så jätte dryg och jobbig.
Kände bebis jätte mycke också, kan inte känna med handen men jag själv känner ju när den rör runt. När vi satt och kollade på Solsidan, som btw är de bästa programmet, haha, så rörde bebisen sig så hårt så hela jag flög upp, haha, är en rätt häftig upplevelse, synd att man inte kan känna det handen ännu, är ju lite tråkigt för älsk.

Aja.. nu ska ja försöka fortsätta, men ni får ha en alldeles fantastisk lördagkväll ! puss på er !


kväller

Mötet gick bra, sist fick ja åka hem efter halva för de inte funkade.. får typ panik elr nåt. Men ja känner mig ganska hemma i denna församlingen, har ju endån tillhört den i nästan två år så.

Btw, idag var de 2år sedan ja flyttade hit till stenungsund. Aldrig trodde ja att mitt liv skulle ta en sån vändning. Ja trodde ja aaaaldrig skulle bli mamma vid 22års ålder. haha, gift efter 9 månader och gravid efter 2 år. ojojoj. Ja de blir adlrig som man har tänkt sig verkligen ! Men jag klagar absolut inte, de här är de bästa som någonsin har kunnat hänt mig ! Christer är mitt allt ! <3

Nu ska ja sova. Imorn kanske de blir att åka till badhuset med Ludwig och Clabbe, får se om kassan tillåter de :)

Godnatt och sov så gott. puss på er !

Min största kärlek !


Möte

Om en kvart ska vi  åka på möte, går på norras idag eftersom vi inte gick på vårat eget i tisdags.

Har haft lite kontakt med en tjej som precis fått barn, har kommenterar varandras bloggar lite då och då, och ja har fått köpa lite bebiskläder av henne, och idag fick vi dom, sååå fina kläder, skit söta, två par strumpor bla, som va så pyttepytte små, haha, helt otroligt att man kan ha så små fötter ! :D Men är jätte nöjd med kläderna och Älsk också ! Så de tackar vi jätte mycket för. www.JaninaJohansson.blogg.se har hon om ni vill kika in ;)

Annars idag så har ja varit med...... Jessica !! haha, har handlat och donat lite ! trevligt !

Nu ska ja tjata lite på älsk att han ska skynda sig, seg som vanligt:P

puss på er !


Torget

Nu ska ja ner på torget med Jessica och Rose-Marie.. ovanligt va ? haha
Vi ska handla lite småmat och jag ska till Fröja och hämta mitt sjukintyg, skulle egentligen ha hämtat det i förrgår :O Sen ska ja till chefen och lämna in dom och prata lite med henne.

Senare ska ja småstäda lite här hemma tror ja..

Igår skickade älsk ett sms om att han behövde 300kr på kontot och de va ingen ide att fråga vad de var till för jag fick inte veta iaf :P
Jag har sagt typ två ggr att ja så gärna vill ha 1,2 och 4 för att kunna kolla på nyheterna, haha. Så igår när ja kom  hem så hade han varit och köpt en tvantenn !! :D haha så nu har ja massa olika kanaler :D

De är kul att ha tv ibland, men tyvärr har den den inverkan på mig att ja kan sitta där hela dagen trots att ja har en massa att göra :P ajaj, inte bra !

Aja, nu ska ja gå iväg. puss på er !


kväller

Nu har vi gjort kväller, ch sover redan för längesedan.. Ch mådde inge bra idag när han kom hem från jobbet så han va lite sur och vresig, ja fick absolut inte prata högt för han hade ont i huvudet :P Så vi blev hemma från mötet, försöker sattsa på torsdag istället så norra har sitt.
Men ja va iaf lite duktig och gick igenom bokstudiet :)

Nu tänkte ja bara kolla de ja brukar och sen ska ja också sova, frågade vad Jessica gjorde och dom va på väg till Ica och ja va själv precis på väg dit för ja kände att ja lära ut ur lägenheten, blir ju syrebrist här inne !! Så ja gick iaf dit med dom och sen hem till henne.. sen va ja där och gjorde inget tills ch kom hem.. tror ja aldrig gäspat så mycke som ja gjorde idag, hemskt att man kan vara så innerligt trött, hoppas de går över.

Vi satt ute på deras framsida och solade i solen, oj så vart de har varit idag, behövde inte ens ha jackan på utan de räckte med en lite tjockare tröja över bara, huuur underbart som helst, så skönt med sol och frisk luft,  man blir som en helt ny människa ! I sommar ska vi ha roligt :)

I morn ska ja också hem till Jessica, men då är dom inte hemma, utan ja går dit på förmiddagen och ska bara kolla på tv, är så sugen på de nu !! Sen tio över två ska ja ut med deras lilla hund Hampus och hämta Ludwig som slutar då.. sen blir de hem, får se om Jessica och Rose-Marie hunnit hem, annars ska ja göra hamburgare till honom :) Kommer bli trevligt !

Nej nu somnar ja snart ! Ni får hade bra allehopa :) puss på er !


Svenska Hollywoodfruar

Vaknade halv nio, kan verkligen inte sova längre än så ! Blir irriterad på de för ja vill kunna sova typ till tolv nån gång ibland :P

Har kollat på nya avsnittet av Svenska Hollywoodfruar, haha, hon är ju allt för rolig hon Maria ! Hon gör ju hela serien värd att kolla på :P
Kollar på www.tv3play.se eftersom vi inte har några kanaler hemma, så får se de en dag senare än alla andra men de gör inte mig något :)

Nu tänkte ja att ja skulle kliva upp och äta något, lunch äter ja inte fören tolv halv ett, så de får bli något litet så länge.. Oboy blir de nog som vanligt :)

Vad som händer idag vet ja inte riktigt, Jessica ringer förmodligen och frågat om ja inte ska komma nån gång, haha, ja är verkligen där varje dag :P Men de är roligt att man har någon att umgås med isället för att sitta ensam i lägenheten, önskade bara att ja hade körkort så hade ja kunnat tagit mig  lite längre bort :)

Nu ska ja upp och dona lite, puss på er !:)


vita blodkroppar elr äggvita ?

Är de Vita blodkroppar elr Äggvita som inte är bra att ha i urinet när man är gravid och som man kan få havandeskapsförgiftning av ? Ja blandar ihop dom två hela tiden !


Kväll

Nu är de dags att göra kväller för oss.. Älsk ska upp tidigare i morgon och hämta en av jobbarkompisarna. Jag kommer sova på som vanligt, kommer dock göra som ja alltid gör.. ligger tokpinknödig och försöker somna om fast ja själv vet att de inte går så egentligen är de bara att kliva upp.. Men ja vill inte inse de utan tror varje gång att ja kan somna om :P


Det gick bra hos Barnmorskan idag, ja hade inga ketoner med en etta på vita blodgoppar, men de är inget farligt, det ska egentligen ligga på 0, men om man går över till typ kanske 4 så ska man väl passa sig och kolla upp det. Kan ju betyda havandeskapsförgitning och de vill nog ingen ha.
Får veta i morn om ja blir fortsatt sjukskriven.

Nu ska ja koka makaroner åt älsk, puss på er !


BM

nu ska ja ta ut min moppe och se om ja klarar mig till Shell så jag kan tanka, så skönt att snön börjar smälta ! Sen beger ja mig t Barnmorskan.

Hade bra allahopa :) Pöss


Godmorgon

Ja hatar att vakna på morgonen ! Vaknar alltid med huvuvärk och kan typ inte somna om ! Vill kunna sova länge på morgonen men de får ja aldrig, vaknar alltid vid halv nio.

Aja..

I lördagskväll kände ja nåt i magen tror ja.. de är ju väldigt väldigt tidigt för sparkar så de va de ju inte.. men alla säger ju att de känns som bubbler i magen elr pirr elr liknande när dom rör sig.. och i lördagskväll när ja låg i sängen så kände ja världens fladder på ena sidan av magen ! Kändes jätte fräckt ! Vet inte alls om de kan vara bebisen som rörde sig elr om de bara va tarmen elr nått.

Idag vet ja inte vad som händer, kanske går t Jessica en stund. Ska iaf till Barnmorskan vid fyra.. hon vill ha lite koll om hur de är nu efter att ja va på sjukhuset, ska fråga var denna huvudvärken kommer ifrån och sen har ja läst nåt om att livmodern ligger långt fram och långt bak.. ska fråga om de också :) Hoppas ja får höra hjärtljuden igen.

Nu ska ja dricka min oboy och äta min kex. puss på er !


Morfar

Har varit på sammankomst idag, gick bättre än igår också ! Kändes skönt ! Imorn blir de barnmorskan, ska fråga om hon vet vf ja har sån fruktansvärd huvudvärk ! De blev ju jätte bra när ja låg inne med droppet men sen kom den tillbaka igen och är så där så de sitter bakom ögonen och bakåt i huvudet, ljus och sånt är jätte jobbigt när man har sån huvudvärk ! Så hoppas hon har någon lösning på det.

Ringde till mamma när vi kom hem och hon sa att morfar vart dålig på mötet så ambulansen fick komma och hämta honom.. Han bara satt och flåsa och blev helt flek.. vet inte änn om de var en hjärtattack elr hjärnblödning, men han blev inlgad nu iaf och ja hoppas innerligt att han ska bli bättre ! Min älskade lilla morfar :(

Ska strax sova för ja är så trött. Vi hörs i morn. puss på er !


Sötmorfar <3


Sammankomst

Hej på er !

Idag skulle ju vi farit till Ullared, men de vart inte så, vart lite ändrade planer sent igår kväll. Men vi va hemma hos Jessica och clabbe och skulle käka där och prata lite om tider vi skulle åka bla. Men då senare på kvällen vart Ludwig sjuk och började spy och senare fick han diaree.. hoppas INTE vi blir sjuka bara för dom har tydligen legat hela natten och hållt på.

Så de vart sammankomst denna helgen istället, va en jätte bra sammankomst verkligen ! Mycke skratt :)

Nu ska vi käka pizza. puss på er


:)

Kul att besöksantalet ökar, sidvisningarna låg på närmare 70 :) De tycker ja om !

Så  vad händer idag ? Jo.. eftersom vi ska t Ullared i morgon så ska vi åka och små handla lite på Kvantum ! Så ja ska väl upp och göra mig iordning snart. Fick veta att de är FEMTON mil dit !!! Men de tar bara en och en halv timme att köra, är motorväg hela vägen förutom dom tre sista milen typ, är ju rätt najs !

Ska skriva en lisa på vad som ska handlas också, dom sa att ja skulle passa på att köpa nappar, så ja får väl göra de då :)

Nu ska ja ge katten mat. puss på er !


Palla

va trött hela tiden !

Sov i en och en halvtimme tror ja, va jätte skönt, men ja känner mig fortfarande helt slut i kroppen och ögonlockena är så tunga på mig. Blir nog en tidig kväll ikväll också, och i morn ännu tidigare. Ja vet seriöst inte hur ja ska klara av att åka till Ullared.. men ja får väl sitta på fikena när ja känner att ja inte orkar längre :)

På måndag ska ja till barnmorskan så vi får se hur de blir här framöver ! Nu är asfalten framme så ja tror ja kan ta moppen nu :)

Va till Kvatum och skulle handla.. men de fick bli mjölk och sen direkt till kassan.. ja orkade inte mer än så, haha, får åka i morn istället. de är helt sjukt egentligen ! Är de så här en hel graviditet att man är så här trött !?

Nu ska ja spela lite tvspel med älsk tänkte ja. puss på er !


Torsdag

Idag tar ja de bara lungt, ska inte göra något ! I morn får de bli lite mer planering inför Ullared med Jessica !

Ja blir enormt trött att tabletterna ja äter så ja orkar inte så mycke just nu.. men ska börja trappa av på dom.. elr har redan börjat.. ska ta tre om dagen men igår tog ja bara två.. blev dålig på kvällen men ja skulle ju sova endån tänkte ja.. men vaknade tusen ggr av att ja kände mig helt bortdomnad i armarna, hade varit skakis i hela kroppen hela dagen.. men på kvällen trodde ja seriöst att ja skulle bli förlamad :P va lite läskigt, men ja försökte sova iaf.. och vaknade med huvudvärk så de va ju bara att upp och knapra panodil !

Nu ska ja vila en stund tänkte ja.. sen ska ja betala två räkningar, puss på er !


Trött

Hei..

De va kul på IKEA förutom att ja va sååå frukstansvärt trött så ja stog och sov nästan, helt otroligt att man kan va så trött.

Blev bjuden på mat där också, hade jätte trevligt :)

Orkar inte skriva jätte  mycke idag.. dels för att ja är trött och för att de händer för mycke tråkigt runtomkring.

puss


Stress

Låg i sängen och bara tog de lungt i morse, tills Jessica ringde, hon ville ha med mig till IKEA :P Hon frågade om ja kunde bli klar på 10 minuter men de va omöjligt ! Ja va tvungen och duscha och blåsa håret och äta nånting, kan inte stressa för de mår ja verkligen nte bra av.. känner mig redan helt slut.. tabletterna gör så ja blir ännu tröttare också.. Men ja ska blåsa håret nu iaf och sen ska ja gå dit :)

hade bra. puss på er !


Ullared

Som sagt ska ja t Ullared i helgen.. Jessica frågade om ja skrivit lista på vad vi ska köpa... lista ? tänkte ja.. ska man göra en sån också !? Men ja har ingen aning om vad ja ska köpa förutom mammakläder !

Men sedan gick ja in på Ullareds blogg och kollade på vad som har !! Så här kommer en lite lista på nästan allt ja ska köpa men de kommer nog bli massvis med mera saker.


En snygg väska, finns ju tusen andra typ så kanske inte blir just denna, men den va snygg, elr hur !?


Massa smycken blir det


Massa smink


Parfym blir de också. Har redan denna fast en annan lukt bara !


Såg att dom har en Bola där, det är en liten kula som ger ut ett speciellt ljud som barnet i magen kan höra, så om man använder den ofta tills barnet är fött och är lite gnälligt, kan man ruska lite på denna kulan så ska barnet känna igen ljudet och bli lugn :)


Det blir lite bebiskläder.. självklart en Beatlesbodey !


Får nog bli mycke vitt eftersom vi inte vet könet


Självklart ska mamma ha en Beatles tröja också :)


Blir massa T-shirts. Som tex Ed Hardy


Fred Perry jackor


Söta sommarklänningar


Snygg kavaj


Snygga jeans. Kan ju alltid ha dom efter graviditeten.


Mammatoppar tills i sommar


Mammalinnen i massvis


Oversize tröjor


Skjortor i alla möjliga färger


--


Massa nya underkläder blir det


Skitsnygg skinnjacka, det är inte äkta skinn. Jätte bra !


Snygg skinnväst, inte heller äkta skinn !


Toaprylar !


Sådär de va en liten blick på vad som kommer hamna i våran vagn, ch ska köpa kostymer och mycket mer.

Nu ska ja göra plats i mina lådor för allt nytt :D Halv fyra möter ja Jessica för en prommis ! puss på er !


RSS 2.0