Hejdå Stenungsund

Idag bär de äntligen av ! Lämnar Stenungsund för Sandviken.. känns faktiskt gansk konstigt på ett sätt.. Det är ju här ja har byggt upp mitt liv nu senaste med älsk. Ja tror att ja alltid kommer ha något för Stenungsund. Men de är kanske för att man har älsks familj här också och min släkt.

Men lite tråkigt är de iaf, ska bli jätte tråkigt och lämna alla kompisar.
Festen igår va jätte trevlig. Vi bjöd på bakpotatis och entrekotte (stavning?) och såser. Så gott ! Sen vart de lite singstar, som man verkligen inte har sjungit på år och dar så rösten och ju försvunnit ganska så mycke, sen gick de inte att ta i lika mycke som man ville för man har en stor kula på magen :P
Sen blev de fika, glass och massa olika bär ! Älskar de ! också chokladsås och kolasås ! gottgott !!

Så tråkigt och lämna alla, men vi kommer ju tillbaka och dom måste komma hem till oss !

Nu blir de iaf massa packning, de är rätt mycke kvar att göra, måste åka och slänga skräp och sånt också och panta massvis med burkar. Tur att man slipper grovständningen iaf för den hade ja nog inte orkat mitt i allt det här. Men fick hjälp i går med köket av Nanett och hennes mamma, verkligen guld värt för ja hade inte klarat av de själv ! Så de uppskattas jätte mycke ! <3

Har fått erbjudande på lägenhet också, men de är en före oss i kön, men vi ska iaf dit och kolla på den på måndageftermiddag, de är den som ligger på Nya bruket, så de är inte den nyrenoverade, så vi får se hur denna ser ut. Vet inte om ja vill tacka ja till den innan ja sett den andra. Men om de är en fin lägenhet så gör ja nog de med tanke på att de ligger så bra till ! Den andra ligger liite avsides och då måste ja åka buss vilket ja hatar !

Men nu måste ja verkligen sätta igång här. Men vi hörs ! puss på er !


BM

Har precis vaknat och har en massa att göra, de är grejer överallt !! Ska sätta igång om en liten stund, men ska också börja göra maten, killarna måste ju käka innan dom åker och jobbar ! De blir klyftpotatis med rotfrukter, kött och blåmögelost !:) GOTT !! (förutom rotfrukterna)

oh nu fick ja jätte brottom ! skriver mer sen. puss hej


Tråkigt

Gör inget alls just nu.. har suttit vid datan och tryckt på samma saker hela tiden. Kan inte se avsnittena av the city heller för de visas inte i våran region elr nått.

Har tagit ett bad, först kallt och de va hur skönt som helst, sen börja ja frysa och hällde i massa varmvatten och började toksvettas + att ja raka benen, så ja va ju lika svettig när ja var klar som när ja satte mig där i så de va bara att göra om allt.. ur med varmvattnet och i med kallvattnet.. Förvånas om ja inte bli förkyld nu igen.

Och skoja inte att de är svårt att raka benen nu. Nästan så ja får ligga på rygg, hålla i mig i hantaget som sitter i väggen och upp med benet allt va ja kan rakt upp i luften. Vill inte ens veta hur de såg ut. haha. Men ja kan tala om att de är svååårt. Får nog bli älsks jobb på heltid snart :P

De är så stökigt här också, men ja orkar verkligen inte ta reda på allt ! Men ja måste kanske. Mamma och pappa kommer tyvärr inte hit så ja får försöka lite mer själv, sen fråga om någon kan hjälpa till lite med grovstädningen sen för den kommer ja absolut inte klara av själv. Och eftersom dom inte kommer så åker vi på lördag. Det var planerat att vi skulle stanna här några dagar t, när mamma och pappa endå är på semester. Men eftersom pappa blev sjuk nu så vart de inget, så då åker ja också på lördag med älsk. Hoppas vi hinner allt för på fredagkväll ska vi träffas gänget och grilla. Om inte annat får älsk fixa allt när han kommer tillbaka på söndag. Han ska jobba tre dagar nästa vecka så han får åka tillbaka + att han har firmabilen som han måste lämna tillbaka.

Aja.. Ja får väl göra nån nytta. puss på er !


Flytt

Nu är de inte många dagar kvar tills vi flyttar. Har grejat en massa så alla saker som står kvar i lägenheten står huller om buller, är jätte stökigt här. Min kusin och hans kompis sover här tills i morn också, trevligt med lite folk :)
Har packat ut de mesta av dom stora sakerna, nu är de typ matbord+stolar och fåtäöljerna som ska ut, sen är de lite små saker som ska ut ! Försökte göra så gott ja kunde igår, ja fick ihop de mesta av köksgrejerna och plocka ur skåpet lite, men ja orkade inte klart så de fick vara så, sen satt ja mest hela kvällen.
Natten blev dock jobbig pga att ja gjorde lite för mycke, har nästan inte sovit nånting för ja har haft så fruktansvärt ont och bebis ligger och trycker på sidorna nå enormt mycke !

Får se om mamma och pappa kommer hit.. pappa fick  åka in till sjukan idag igen.. sist åkte han ín när ja va hemma för högfeber och ont i magen, kom hem och hade fått penecillin bara och dom TRODDE det var urinvägsinfektion. Men nu hade han fått samma igen och åkte in idag. Så nu hoppas ja att dom kollar han odentligt så dom inte bara gissar på vad de är för något. Hatar läkare, kan inte göra nånting rätt ! Vad finns dom till för egentligen ? Man åker in och dom ställer en diagnos dom TROR de är och ger antibiotika.
De kostar väl aldeles för mycke för att verkligen ta reda på vad som är felet.

Idag blir de iaf torget en stund. Ska träffa en kompis som ja inte träffat på ett tag nu och fika lite, säga hejdå och sådär ! Måste också gå och köpa blutsaft för mitt är slut. De stog att de skulle räcka i fyra veckor.. tror de räckte i två.. fast ja tog så mycke som de står att man ska göra. Men ska köpa en stor flaska nu istället.

Nej nu måste ja dricka ett glas samarin känner ja.. åh va ja älskar detta !! puss på er !


--

Jag sprängs snart känns de som !! 3 veckor och 3 dagar kvar !

36+4


Skötbord

Mamma och pappa åkte och köpte ett skötbord idag. Användt en månad och sen har de tydligen bara stått. Nypris kostar den 599:- och dom fick den för 350:-. Så de va ju jätte bra ! Det är ett ihopfällbart också så de är jätte bra. Kommer nog att stå hemma hos mamma och pappa eftersom vi redan har ett.. Elr så kanske vi tar de t lägenheten för ja vet inte om vi får sätta upp de som vi har eftersom de bara är hyreslägenhet. Vet inte om man får sätta upp saker på toaväggarna då.
Men de verkar vara ett ganska praktiskt skötbord iaf med fickor på sidorna och sådär !


home alone

Älsk jobbar så ja är hemma själv hela dagen, han kommer inte komma hem fören sent heller. Han ska hämta firmabilen som vi ska ha upp till sandviken med all flytt och sen ska han fixa flyttkartonger, sen i morn kör allting igång.. elr ja.. när han kommer hem på kvällen för ja kan inte flytta alla tunga saker själv ! Ja ska packa ner glas och sånt. Får ta de ja kan sen får ja sitta i en fåtölj och peka och säga vad alla ska göra, härligt att vara gravid ibland :D

Sitter på blocket och letar skötbort och såg att ett sånt som vi har köpt tar dom 500kr för på blocket, begagnat då också.. vi köpte vårat, som är exakt likadant, för 50kr. haha. Så där gjorde man en bra affär !

Försöker bli av med moppen också, har hört med en kompis för han va visst intresserad men har inte hört av sig än, sen finns de en till som är intresserad som ja tror ska kolla på den i morn. Måste försöka få iväg den innan vi flyttar ! Sen ska ja sälja kattlekgrejen till en också. Försöka bli av med de mesta så har man inte så mycke att flytta. Fåtöljerna får nog följa med hem för de är ingen som svarar på dom, dom har legat ute på blocket länge nu så man börjar tappa hoppet om de lite. Men vi får lämna två st hos mamma och pappa så länge så har vi fyra i lägenheten, sex st är lite för mycke :P

Mamma och pappa kommer nån gång i veckan också, ska bli roligt ! Dom ska hjälpa till lite med flytten och sådär så vi slipper göra allt själv. Snällt som åker så långt för oss :)

Allt är lungt annars, har inte haft några förvärkar på nån dag nu, känns bra endån för ja har inte riktigt tid att ligga på BB och föda barn just nu :P Vill bli klar med flytt och allt sånt innan. Men de är ju som sagt lite mer än tre veckor kvar, och ja tror faktiskt inte ja kommer få för tidigt. Vill hinna klart med att köpa alla grejer och fixa och dona hemma innan den kommer. Måste handla madrasser och sånt som fattas.

På torsdag går ja sista dagen hos min BM, lite tråkigt eftersom man vill ju ha henne till slutet. Men hoppas ja får en lika bra hemma i Sandviken ! Men hon kommer då iaf göra en sammanställninga av hela min graviditet och sådär.

Nej nu ska ja nog sätta på en film och ta mitt andra glas med samarin.. måste vara mackorna ja äter som gör att ja får sånn halsbränna ! usch !

hade gott alla ! puss på er !


Rosapantern

Är så sugen på en öl ! Har inga alkoholfria hemma heller !

Så ja gjorde en Rosapantern ! Så god ! men oj så mycke godare med alkohol i !:P


Vaggan

Nu har ja städat klart, de gick  ganska snabbt :P Men ja har inte orkat ta tag i de på hela dagen fören bara en stund sen. Vart sittandes framför tvn och såg på Junior som gick. Ni vet han Arnold svart-ochsenskajainteskrivahansefternamnförjaintekanstavadet- som blir gravid ?:P Lite rolig film.
Men sen efter de fick ja skärpa mig och börja städa, så nu är ja klar iaf. skönt.

Bebis ligger och trycker jätte mycke, för en liten stund sen drog den foten från typ naveln till nästan bak på ryggen på mig :P Jätte obehaglig känsla men samtidigt så underbar :D


Här är vaggan som bebis ska sova i.
 

Det blåa skulle ja vilja måla vitt, men eftersom de är älsks brors vagga och han har kämpat med att få fram orginalfärgen så ville han inte att vi skulle måla om den nå mer. Så den får vara blå. Gör ju inget om de blir en pojk då :) Nu ska den bara göras ren och sen ska den lackas för de är inte gjort. Sen är de bara bäddningen kvar.
Vet inte om ja ska ha samma mönster på täcket och kudden i vaggan som ja har i vagnen elr om ja ska köpa något nytt och ha i vaggan.. kanske är lite roliga :) Måste köpa lakan och sånt också som vi har glömt.

Brevid där står spjälsängen också ihopplockad. Får se om den blir ihopsatt när vi kommer till mamma och pappa. kanske att man kan ha den stå nere så man slipper springa upp och ner för att titta till bebisen när den sover.



Nu ska ja göra annat. puss på er !:)


--

Har en sån där dag då ja känner för att klä upp mig snyggt och fixa hår och grejer.. Men de kan ja inte, för ja kan inte ha några kläder och ja vet att så fort ja börjar så kommer ja tappa all sug på de för ja har blivit så pluffisig. depp !!

När ja gått ner i vikt igen ska ja köpa mig ett par riktigt snygga jeans ! DE är något ja önskar mig jätte mycke just nu.. en snygg rumpa i ett par snygga jeans, haha.

Är så orolig över mamma också. Hon fick åka in på akuten idag för magont. De måste vara nått virus eftersom när ja va hemma fick pappa göra samma sak. Undra vad de kan vara. Men hoppas att de inte är något farligt. Men hon har varit där inne i ett par timmar nu.. så hoppas hon ringer snart och berättar något !

Nu ska ja sätta på lite musik och fortsätta städa.. har inte fått så mycke gjort ännu. Orkar stå i en liten stund bara och sen måste ja sätta mig ner. Bara några veckor kvar sen så är de här över :D Skönt !!


Städa

Älsk åkte precis iväg till sina föräldrar för att fortsätta jobba lite.. han har ju gjort om deras sovrum och satt in nya dörrar osv så nu är de bara lister som fattas som han ska dit och sätta upp.. Ja stannade hemma idag för de ser för gräsligt ut i lägenheten, så ja får städa idag.

I morn ska vi hämta släpvagnen, så de blir att packa hela veckan som kommer ! Älsk ska jobba tre elr fyra dagar så ja får försöka göra de mesta själv, men sen så kommer ju kanske mamma och pappa också och hjälper till. Sen på lördag far vi mot Sandviken :D

Får se inom dom närmaste dagarna om dom ringer från Sandvikenhus om lägenhterna, sista anmälningsdagen var i går, så hoppas hoppas hoppas så innerligt att vi får någon av dom ! Den borte på Sätralinjen verkar ganska så intressant eftersom de är nyrenoverat, men dock ligger den lite längre bort, iofs finns de lokalbussar som går precis utanför och typ hela tiden, men endån. Sen finns den andra nästan nere på torget, på Nya bruket. Är rätt så fräscha lägenheter där, men nå nyrenoverat är de inte, men brorsan bodde där runtomkring ett tag och han hade en ganska så fräsch lägenhet måste ja säga.. Inget sånt fult kök som vi har nu och som de finns i dom flesta orenoverade lägenheterna.. gula kökslucker.. usch !
Men ja hoppas rätt mycke på båda lägenheterna endån, spelar inte så stor roll vilken vi får eftersom båda är fräscha !

Annars så är allting ganska lungt, har inte haft några förvärkar på två dagar nu.. känns bra, men samtidigt vill ja ju att de ska sätta igång :) Men de bästa hade varit om de satte igång när vi  har kommit till Sandviken och har gjort iordning allt, för nu är inget iordning. Måste tvätta bebiskläder och sängklader till både vagga och vagn. Men ja tror ja tar de hemma hos mamma och pappa faktskt, om ja hinner :)

Nu ska ja sätta igång med städningen. Ni får hade så bra. puss på er !


Seriöst

Så känns de som ena min höft ska trilla av !!!! De gör så #¤%&/()(/&%¤#¤%&/()= ont att ja dör emellan åt ! Denna hostan som ja har gör inte saken ännu bättre, de verkligen hugger till varje gång ja hostar bara litegrann, och mellan benen ska vi inte tala om !

Väntar på att ja ska få svar från försäkringskassan om ja får några pengar elr inte, ja hoppas de för de behövs verkligen nu, de är så mycke som vi måste köpa som vi inte har hunnit med ännu !
Älsk hittade en papper ifrån dom idag som kom med nå andra papper som ja skulle skriva på, och där stog de att de lära vara inne hos försäkringskassan senast den 24maj.. men de är ju två månader sen.. om ja inte minns helt fel så fick ja mina pappar att skriva på för bara nån vecka sen.. inte två månader sen.. hoppas innerligt att de inte hade något med de här att göra !

Undrar också när skattepengarna kommer i augusti ! Dom är ju också ganska efterlängtade kan ja säga.

Fick en vaggan igår också, jätte söt.. Den är i träfärgad och blå... ja vill måla om den till vit.. iaf de som är blått vill ja måla om till vitt.. Men eftersom de är älsks brors vagga så kan vi inte göra de.. han har kämpat med att få fram orginalfärgen på den. Så jaja, den kommer ju inte användas sååå jätte länge, så om de blir en flicka så får hon faktiskt nöja sig med att de är blått där :P

Om ja orkar senare nån dag så tar ja kort på den. Har ingen energi till något.. svettas hela dagarna och sover typ. Dricker honingsvatten nästan hela tiden för att få bort hostan.. tror ni man blir mindre svettig av de ? Nej de blir man faktiskt inte !! haha.

I morn ska vi till svärföräldrarna för älsk ska göra klart allt som han håller på med där, är bara lite lister så de tar bara nån timme.. hoppas på att de är sol ute så ja kan sola medans, hade ju varit toppen !

Har också framkallat massa kort, dom kom idag, men eftersom vi har gjort adressändring till mamma och pappas andress så får vi inget hit mera.. bara massa reklam. Så ja har inte sett dom, men ja hoppas dom är fina iaf ! Vill rama in dom och sätta upp i nya lägenheten !:) Är lite kort som min kompis har knäppt på bebismagen, tyvärr hade ja inte jätte stor mage på kortena men de får duga, dom är fina iaf tycker ja :) Och sen lite andra kort från bröllopet.
Så nu är de bara att köpa lite olika ramar och rama in dom i :)


Nej nu måste ja nog sova.. elr försöka iaf.. får inte mycke sömn alls nu på nätterna.. Inatt va de några utanför fönstret med en bil och stog och prata hur länge som  helst.. sen när ja halvsov så drömde ja att dom hämtade grannen med ambulans ! har glömt och fråga om de var så, men i morse när ja träffade henne såg hon ut att må bra iaf :P

Vaknar alltid halv ett och halv fem av att ja är jätte kissnödig, men varje gång ligger ja tills de verkligen är panik, ja vill inte kliva upp för ja är så trött och tror varje gång att ja kan hålla mig, men sen när ja väl kliver upp så är ja så spänd över undemagen att ja knappt kan gå, och sen höfterna på de.. De tar lite tid att komma till toan då, haha. Sen vaknar ja hela tiden av att ja hostar och får sånna riktiga hostattacker och ligger och håller på dör av att de är så varmt.. elr så ligger älsk aaaaalldeles för nära mig, och han kan ja tala om.. är riiiiiiiktigt varm när han sover, olidligt varmt, också ligger han så ja nästan trillar ur sängen !
Elr så vaknar ja över att ja har så ont, och ja vrider mig väldigt mycke när ja sover, så varje gång ja ska göra de vaknar ja av alla smärtor.

Är ni avundsjuka !? haha. De är så hemskt men samtidigt så underbart. Nu är de bara tre veckor och två dagarn kvar tills bebis är beräknad. Sssssssnääällla kom tidigare !!

NEEE.. NU ska ja sova. Godnatt på er ! puss puss !


--

Blir galen på grannarna som röker hela tiden, kan inte ha balkongdörren öppen för dom sitter precis brevid och röker och de kommer in i lägenheten ! Ja hatar det !

Tiden går så otroligt fort just nu. Det känns som de är måndag, känner mig helt efter, men de är torsdag och om en vecka kommer mamma och pappa, sen sticker vi på fredag elr lördag.. Då lämnar ja allt de här för gott.. de komemr bli ett minne blott ! Dock kommer ja saknar mina vänner väldigt mycket som ja har skaffat mig här ! Men vi kommer ju självklart och hälsar på och dom måste komma hem till oss självklart :D

Hoppas verkligen vi får den nyrenoerade lägenheten som vi sökt, sista dagen tror ja är i morn att söka på den.. elr om de va den 27:de.. har ingen kolla på dagarna nu mera !!

åh. ja hade precis världens blogglust... men nuförsvann den.. får se om de kommer tillbaka snart.. då skriver ja igen sen :) puss på er !


BM

Var till BM idag, hade inte min riktiga bm för hon är på semester så ja hade en annan ja aldrig träffat, men de gick bra iaf ! Kollade hjärtljuden som låg över 150 som vanligt, sfmåttet låg på 33 och bebis har fixerat sig med huvudet neråt !

Frågade om dom kunde kolla om de va på väg att hända något, om livmodershalstappen börjat mjukna, men de gör dom inte nu mera tydligen, man irriterar bara mer och de va inge bra. Så de fick vara !

Annars har ja väl inte så mycke mer att skriva.. flyttar om 1 vecka !! :D:D

nu ska ja sova, börjar få ont i halsen. puss på er !


--

Har tagit ett långt varmt bad, inte de bästa för nu svettas ja, plus att ja dricker te, haha.

Idag var vi till Gbg med grannarna, jätte trevligt ! Först åkte vi och kollade kakel som dom ska ha. Sen fick dom inte med allt i bilen så dom fick åka hem hit igen och last ur och åka tillbaka, men då hoppade jag och Lisa av på IKEA. Först gick vi och käkade, köttbullar så klart med en prinsesstårtebit :) Sen skulle vi gå och kolla på en balja som bebis ska ha när den ska tvättas, men de va slut ! Just när ja äntigen är på IKEA och ska köpa något så är de slut !! Lite irriterande :P men får ta de hemma i Valbo istället. Sen gick vi och tog en varsin mjukglass och gick ut och vänta på killarna, älsk gick och skulle köpa en pizzaslize, men kom tillbaka med sex korvar varav ja tog en halv av dom !:P

Sen så for vi hem och gjorde inget speciellt. Plockade undan lite men de är fortfarande en del att städa upp här, men ja har verkligen inte haft orken till de, sover nästan hela tiden nu om dagarna.

Förvärken satte igång odentligt efter en liten stund bara, inte jätte skönt direkt, men tog de lugnare nu och andades riktigt, men ja blir yr av att andas så ! 
Den där Epiduralen känns de som om ja kommer ta när ja kommer in. Ja är så pass rädd för att föda och ja har pratat med några som säger att den är jätte bra om man är rädd. Ena tjejen som kom med ambulansen igår sa att den är jätte bra och att man visst har kontroll på allting, och att allt blir så mycke lättare ! De fick mig att ändra mig lite grann faktsikt.. de är nog ett av mina första val ja har om de vill sig ! Sen vet man ju inte hur lång tid en förlossning tar. Får se när vi är där helt enkelt :) Hoppas det blir snart !

Nu ska ja dricka min alkoholfria rosa pantern och sen tänkte ja sova ! Sov gott alla. puss på er !


Nu då

Snälla kan de inte sätta igång på riktigt nu ! Har sån molande värk i magen. De hade så gärna fått sätta igång, men de är en månad kvar så de kommer väl antagligen inte göra det. Just nu sitter ja bara och väntar på att de ska komma en förvärk, men de är som att den inte riktigt vill sig utan bara ligger och lurar lite och gör småont.

Får se vad BM säger i morn när ja åker dit. Dom kanske kan kolla om livmoderstappen börjat mjukna lite ?

puss på er !


uh

Svettas seriöst ihjäl ! hjälper ju inte att datan är skållhet också :P

kom precis ner ifrån grannarna, kollade på film och tjöta lite tills vi fick gå ner och ta resten av tvätten. Skönt att ha allt upptvättat nu, men de hinner väl bli skitigt innan vi flyttar !

Har varit helt slut idag. Åkte till apoteket och köpte något för hostan. Har fått en eländig torrhosta som även håller mig vaken om nätterna, så mycke sovandes blir de inte !

Inatt trodde ja att ja skulle dö. Fick världens förvärk som höll i sig en liten stund, men kändes som världens evighet, väckte älsk men ja tror inte han fattade så mycke för han bara gnydde lite, la handen på mig och sen somnade igen, han säger nu att han inte minns de ens.. haha, får se hur det blir om de nu sätter igång på natten, han kanske inte vaknar alls :P
Men han låg iaf med handen på mig resten av natten, så ja kände mig trygg iaf, men kunde inte somna om på ett bra tag för ja va rädd att de skulle komma mer. Ja är verkligen livrädd.
Har gått och tänk på de hela dagen idag också.
Sen när ja satt och kollade på tv så fick ja helt plötsligt en ångestattack från ingenstans, hatar när de händer, men denna släppte inte helt, den släppte från bröstet och armarna och sådär, men de fortsatte som ett bälte runt magen och ryggen. Visste inte var ja skulle ta vägen och fick ännu mer panik, gjorde bara ondare och ondare tills ja spydde tillslut. Sen ringde ja mamma och frågade vad ja skulle göra, men hon visste ju inte heller, är ju lite svårt för henne när hon är så långt borta. Men hon sa iaf att vi skulle ringa till rådgivningen och se vad dom sa, så älsk ringde och sa hur de var, och dom sa åt oss att ringa 112, dom va jätte snabba, dom var hos oss på kanske tre minuter efter att älsk hade lagt på luren. Dom måste ha varit häromkring elr nåt.

Men när dom kom så lugna det ner sig och dom sa att de är förvärkar ja har och att ja kanske kan vänta mig en bebis snart. Dom stannade kvar och pratade en liten stund och kollade så allt stog rätt till, dom ville också att vi skulle åka till MVC och kolla där så allt var bra, men vi skulle få åka till Östra då. Så ja sa att ja ville vänta och se eftersom de vart lite bättre, och sen efter de har ja bara varit lite småöm i magen, men inget farligt.

Berättade att ja va livrädd för förlossningen och dom tyckte att ja skulle prata med dom på MVC när ja kommer till sandviken. Så ja får nog göra det !

Ja måste lära mig att andas riktigt, för dom sa att när man får sån panik så blir de bara ännu värre, då motkämpar man det. Och ja visste ju inte alls vad som hände, trodde att de vart något fel. Hade ju tagit dom tabletterna för halsen, men dom trodde att de inte hade något med dom att göra utan att de bara va helt vanliga förvärkar.

Så nu är ja skiträdd, haha. Ja vill verkligen inte detta. Men som sagt, de är bättre att andas och följa med än att streta emot lixom.  Överväger att ta Epidural ännu mer nu också om de ska göra så fruktansvärt ont, och detta är bara förvärkarna.

Ja hoppas ja slipper gå över tiden också :)



Imorn blir de gbg med grannarna för att kolla lite grejer, ska bli trevligt :) Men nu är de iaf läggdags. Hade så gott allesammans. puss på er !


På g ?

bebis på G snart tro ?


35+1

Allt är så sjuk jobbigt just nu. Nästa barn planerar ja att ha på våren då de är svalt och skönt, inte iskallt och inte svinvarmt !
Kan inte sova på nätterna för ja sover så oroligt, ligger och halvsover och drömmer om lägenheter och allt, om vi kommer få den som vi vill ha elr inte, vilka mer ja skulle kunna söka på. Magen är tung och tyngre blir den för varje dag som går. Ja hatar att vakna på nätter för att behöva gå upp och kissa, vaknar alltid samma tid också. Sjukt att man kan vara så pinkis :P

Foglossningen har blivit lite bättre, ja tror de är för ja har rört mig lite mer, när ja va hemma i Järbo gick ja rätt mycke, blir många sittningar imellan åt men när ja är här hemma sitter ja hela dagarn och de är inte bra, då blir de bara värre, sen säger dom att när barnet fixerar huvudet så kan de blir lite lättare också, den har ju legat med huvudet neråt hela tiden men de har varit rörligt, men vem vet, de kanske har fixerat sig nu ? Kan de göra de en månad innan på en förstföderska ?

Det är olidligt varmt ute och ja har inga kläder. Har letat efter mammaleggings men hittar inga, nån som har tips på var de finns ? Förutom polarn o pyret där de är svindyrt ! Alla som ja har stryper åt magen så mycke så de är obekvämt och vill helst inte gå utan för ja har så bleka ben :P Tror ja börja samla på mig vatten för ja har blivit så pluffsig.. elr så är de för ja äter en massa hela tiden nu :P Ja har verkligen sug efter något hela tiden, spelar ingen roll om ja mår jätte illa för allt ja reda ätit, ja måste ha mer iaf. Och en massa gosaker äter ja, wienerbröd och sånt.. men oj så gott de är :D Men de är ju inte överdrivet mycke endån med sånt.

Skulle helst av allt bara vilja gå naken ute, men då skulle ja nog få fler blickar på mig än vad ja redan får ! Får massa blicka på mig nu och ja gillar de inte, när man handlar och är ute på stan.. elr som igår, de är ganska bra insyn in i våran lägenhet från gångsvägen utanför, och igår när vi satt och kollade på film så fick ja ställa mig upp för ja kan inte sitta allt för länge, och står upp och har dragit upp tröjan och står och vaggar lite fram och tillbaka, helt plötsligt när ja tittar ut genom fönstret står de tre stycken och bara glor rakt in, sen när dom ser att ja kollar på dom börjar dom gå igen, tycker sånt är lite obehagligt !

Aja.. nog om detta. Idag ska vi träffa Ringström och Grimswik, ska ut och käka ikväll på Harrys. Blir en lite hejdå middag typ. Men ska ha en liten hejdåfest sen också men massa fler folk !

Nej nu ska ja fråga älsk om vi kan åka ner på torget och köpa leggings. behöver verkligen !!!

35+1


--

Ja hatar när man har skrivit en massa och sen råkar ta bort allt !! Kommer jämt åt musplattan och trycker bort allt. Får lära mig att hålla mig ifrån den !

Sitter i sängen nu iaf, har precis vaknat men ska upp och käka frukost nu för ja är så hungrig !!! Sen ska ja ner och kolla om de finns tvättid. Har tre överfulla tvättkorgar står framme nu :P I nya lägenheten SKA vi ha egen tvättmaskin. Med bebis så kommer de säkert bli en massa tvätt och vi är inte dom bästa på att boka tvätttider som de kanske märks :P

Har satt upp oss på en till lägenhet nu, Nya bruket är de. Min bror bodde där förr och de är faktiskt helt ok lägenheter ! Så vi får se om de blir någon av dom, hoppas de !

Älsk jobbar som vanligt, han har semester egentligen, han har inte haft en ledig semester på jätte länge, han jobbar alltid. Men nu fick han reda på att hela nästa vecka är han ledig :D Så skönt ! Äntligen får ja ha han hemma lite också :D Då ska han få vila en massa, de har han inte gjort på länge stackarn ! Men hoppas också att de blir lite ut på havet :D Bara han inte blir sjuk elr nåt.. förra året hade han några dagar ledig tror ja de va.. och då vart han jäääätte sjuk, han gick på en halvdag på sammankomsten, annars låg han inne med hög feber och hosta och ont i halsen. De blir väl kanske lätt att man blir sjuk när man känner att man kan slappna av. För när man jobbar ställer aldrig kroppen in sig på att man kan ta de lungt ett tag. Tyckte jätte synd om han ! Bihålinflamation fick han också så han fick åka till en läkare i S-näs och få penecillin :(
Så hoppas hoppas att han får vara frisk denna gången ! :)


Nej nu måste ja göra frukost ! Vi hörs ! pusss på er !


The hills

Gick upp för att käka frukost med älsk innan han åkte till jobbet. Har sovit jätte dåligt inatt, haft ont i magen och de kommer lite då och då nu också.. ja vet inte vad de är.. ja tror ja läste för ett tag sen att de kan vara förvärkar.. ?

Iaf så satt ja och kollade på sista avsvinttet av The hills.. vad ska ja säga ? sjukt besviken alltså.. Satt och grät en  massa och sen bara helt från ingen stans tar de slut.. slutet va verkligen sämst, är de så på riktigt elr.. ??

Aja, känner hur halsbrännan kommer så ja ska ta och vila en stund till.. Får se vad som händer idag, har inget planerat, kanske blir tvätt ! Usch så tråkigt !

Hade bra alla. puss på er !


Hemma

Nu är ja hemma i Stenungsund, blir här i ca 2 veckor, några dagar mer, sen blir de flytt på riktigt till Sandviken :) Har ställt upp oss på en lägenhet, nyrenoverad, hoppas verkligen vi får den ! Lite skillnad är de jämfört med här.. Här finns de inga lediga lägenheter typ.. i Sandviken finns de just nu 127lediga, haha, helt sjukt. Men då är de här Stenungsund också, sandviken är inget jämnfört med detta.

Men ska bli skönt att komma hem. Va och hälsade på en kompis igår som fick barn för en månad sen. Så otroligt söt ! Snodde henne på en gång och så fort ja fick henne somnade hon, haha. Tyvärr hann vi inte stanna så länge. Men de får bli fler ggr :)

Vad händer idag då ? Ingen aning. Älsk ringde precis och sa att han kommer hem om en liten stund, han fick sluta tidigare idag, så vi får försöka hitta på något då :) kul ! :D De blir att göra något ute iaf.. tyvärr är de ingen sol, bara moln :( Så typiskt, när ja åkte härifrån va de skit väder och när man kommer tillbaka är de skitväder. Jag som ville till hawaii !:)

men nu ska ja plocka undan här innan han kommer så de är fint :) puss på er !


SVETT !!

Har precis käkat pannkakor. Håller på svettas ihjäl av denna äckliga värmen ! JAG DÖR !! Seriöst alltså ! Hur kan de vara så här varmt ? Och i morgon ska de vara den varmaste dagen av alla dagar, och vet ni vad ja ska göra då hela dagen ? Jo.. ja ska åka BIL !!!!!! AC tack !

Va in till Valbo med Jessika och Rasmus.. Just de.. Rasmus, syrrans ena pojk har kommit och ska vara här ett tag. Så tråkigt att ja åker hem redan i morn då !:( Men iaf.. Vi va in till valbo och skulle gå på H&M och kollar på rean innan ja åker hem igen.. Hittade en klänning för 75kr, och sen hade ja 50kr i rabatt som ja använde, så den kostade bara 25kr från mig alltså :) Skit bra ! De är dock ingen gravidklänning men den funkar iaf.

Den är jätte luftig och skönt !


Nu ska vi natta Rasmus och sen blir de att gå igenom papprena som ska in till förslossningen och blodkorterna.. Har inte haft en blodkort sen ja döpte mig :O Tre år ! 
 
Men ni får ha de så bra, I morn åker ja hem till min Älskling !:) puss på er !


Lägenhet

Sitter och kollar på tv och är jätte svettig och trött. De är så äckligt varmt ute !! Har suttit och kollat på lägenheter och har hittat en som ja la en intresseanmälan på.. Inflyttningsdatumet är 1 Oktober så de är jätte bra, hinner vi få igång med pengar och allt också ! :) De ska vara ett jätte mysigt område och fina lägenheter ! De ligger dock en liten bit ifrån torget, men de gör inget, blir många promenader isfl och de är de ja behöver :D

Hur kommer de sig att man inte är hungrig när man är så här varm ?? Men ska iaf ta något och äta så ja får i mig något. Vi hörs. puss på er !


34+1

34+1


Ensam

Är ensam hemma nu hos mamma och pappa, Joel åkte precis in till Sandviken och skulle klippa gräsmattan på Rs. Är super mätt för ja har precis tryckt i mig en stor tallrik med gröt så nu är ja både jätte mätt och jätte varm !

Igår va ja till Malin och Mika, dom satt barnvakt åt Malins systers barn, jätte söt ! Beställde pizza och sen satt vi och tjöta halva kvällen tills ja fick gå till bussen. Hade jätte trevligt, och de kommer bli många fler sånna kvällar framöver och de är något ja har saknat verkligen !

Nu tänkte ja att ja skulle hyra Alice i underlandet och sedan ska ja göra mig iordning för att gå ner till en kompis. Vi ska sitta och spela data hela kvällen, haha. De går verkligen emot mina principer att spela de spelet, menmen.

Va in på Kappahl och skulle kolla lite bara och dom hade sån rea, Ta tre betala för två. Så hitta de tre skitsnygga armband, med lite nitar och sådär, 50kr. Ska knäppa kort på dom sen kanske så får ni se :)

Men nu ska ja se filmen iaf, puss på er !


--

Känner mig helt slut i kroppen.. har lite huvudvärk också. Kanske är för varmt. Ja vill inte göra något, inte träffa nån utan bara sitta inne.. Men de är ju de ja bara har gjort de senaste 1½ året. Ja kanske börjar bli schygg.
De är vt ikväll, men ja vet inte om ja går på de.. får se hur ja känner mig under dagen.

Ena våran katt har blivit sjuk.. Zäta. Han blev ju påkörd elr nåt för nått år sen så ansiktet är lite konstigt på honom, men han har aldrig visat att han mår dåligt på något sätt och df har dom inte tagit bort honom.

Men sist ja va hemma så hände nått jätte konstigt med han, han fick nått sort epelepsianfall och trilla av soffan, han ögon blev helt svart och han bara låg och skakade.. Sen efter de va han typ normal igen ? Men nu har han börjat som om han skulle haft något i halsen och måste spy. Han låg uppe på migg rum igårnatt och började så. Sen inatt har han legat så ute.. och grannen har också sagt att han har gjort så.. Jätte konstigt. Sen tror vi att han är döv också för han verkar inte reagera på något.

Men han är så go så man vill inte ta bort han.. Han väger över 5kilo och är helt underbar. När vi äter sitter han på en egen stol och bara kollar och nosar på oss.. Ibland sticker han upp huvudet genom armen och vill bara nosa.. Han hoppas aldrig upp elr sitter och skriker. Han bara sitter där helt fridfullt :)
Men de verkar som om de kanske är dags för honom att somna in.. Om han mår dåligt så kan man inte ha han kvar bara för att vi vill.. Stackars lilla Zäta :(


Idag åker morsan och farsan till syrran i Knäred. Dom ska hämta Rasmus som ska få åka lastbil ner med pappa hit, så spännande de måste vara för han.. Men han sa att mormor va gammal, haha.

Så Joel och jag blir ensam tills på söndag, får se vad vi hittar på. De är bara att komma och hälsa på om någon vill :P
Nu ska ja käka frukost. puss på er !


Fika

Har precis klivit upp och ska käka lite frukost sen duscha och göra mig iordning. Ska träffa Kattis idag och fika. Jätte länge sen ja träffade henne. Blev ju aldrig något sist ja va hemma.. och kanske inte gånger före de heller ? Saknat den lillskiten :D

Lillebrorsan ligger sjuk, 40graders feber, hoppas verkligen ja slipper bli sjuk !! vill inte de !
Får se om ett par dagar vad som händer.. Men ja känner mig inte nå sjuk så ja kommer kanske klara mig :) Isfl skulle ja nog ha kännt nått redan.

Har betalas räkningar nu på morgonen också, hatar de. Så fort pengarna kommer in på kontot så är dom borta lika snabbt igen.

Nu är ja så hungrig så ja måste käka nåt ! puss på er !


Eclipse

Ska in till Sandviken snart, ska bara käka en gång t innan så ja har lite i mig :) Sen blir de att träffa upp Malin på lindex.. Måste köpa nå leggings, hoppas de finns för gravida.. mina gravidbyxor är alldeles för små.. och för nån månad sen höll ja på att tappa dom för dom va så stora :P

Sen ikväll blir de bio med folket här, Eclipse.. har faktiskt inga stora förväntningar på den.. hade inte tänk se den förn den kommer ut på film.. ja är inget sånt jätte fan av dom :P Fast iofs har ja sett Twilight tusen ggr, haha.

Men nu lär ja käka iaf, känner mig sen ! puss på er !


<3



Picture perfect memories,
Scattered all around the floor.
Reaching for the phone cause, I can't fight it any more.
And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now.
Said I wouldn't call  but I lost all control and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.

Another shot of whiskey, can't stop looking at the door.
Wishing you'd come sweeping in the way you did before.
And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.

It's a quarter after one, I'm a little drunk,
And I need you now.
Said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.

Yes I'd rather hurt than feel nothing at all.
It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now.
And I said I wouldn't call but I'm a little drunk and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.
I just need you now.
Oh baby I need you now.


33+4

Tiden går fort nu. Är inte länge kvar till BF, är fortfarande jätte nervös. Men de kommer gå bra. Är bara lite orolig för den är väldigt vild där inne, de är nästan aldrig en lugn stund på den, sparkar och trycker mest hela tiden. Hoppas verkligen inte att de blir så när den kommer ut att den är vaken hela tiden.. då får vi nog de jobbigt.

Ja ska försöka lägga av med godis och cola helt.. dekommer bli svårt.. men de måste ja göra så ungen inte kommer ut och har fettma redan nu och är sockerberoende :P

De är nästan ingen som tycker om namnet vi har valt om de blir en tjej, dom tycker de är svårt att uttala.. ja gillade de inte heller innan, men man får säga de några ggr så är de fint sen :P

Pojknamnet ändrade vi igen.. Så de bliri nte de vi hade bestämmt oss för :P De vi tänkte va Marius, men de är inge sött namn tycker vi.. Utan de blir ett vanligt namn som  många har.. men ett fint, tycker vi iaf :) men vi kommer nog hinna ändra oss mycke innan de är dags :P

Min höft gör jätte ont, de hugger för varje steg, och efter  att man har legat ner en stund så kan man knappt gå sen för de känns som tusen knivar upp mellan benen, nästan så man inte ens kan lyfta benet 1cm. Kan inte sitta som ja vill heller för de ilar så hemkst och fötterna värker nå så fruktansvärt också, ja går några steg och sen är hälarna jääätte ömma ! Men som tur är, är de inte långt kvar och de ska bli såååå skönt att bli av med denna smärtan !

Försökte ladda ner bilder, men de går inte, datan är för seg.. får se om ja orkar göra de på min datan sen.. De blir tredje ggr ja gör de isfl.

Men nu måste ja upp och gå lite, har så ont i ryggen. puss på er !


Kamera

Har ingen blogglust alls.. händer inget så kanske df, och sen har ja folk att prata med hela tiden :)
Idag kommer släktingarna och hjälper till och ska måla om på terassen. Sen blir de säkert grillning elr nåt sånt.

Är ute efter en kamera också, ingen som har en till salu ? Vill ha en till förlossningen så man har lite minnen iaf :)
Har kollat lite på blocket, men vet inte vilka som är bra.. och sen vill ja ha så man kan filma också. Nån som har tips på en bra ?

Vi fick parkeringsböter hemma också.. Dom hade skrivit en lapp om att parkeringstillstånd finns att hämta ut på lördagen som varit nu, mellan 09.00-13.00 elr nåt sånt, Men vi har ju inte ens varit hemma när vi fick den och har inte har inte ens fått nån information om att man ska ha parkeringstillstånd för att stå vid oss ? De har ju alltid varit gratis att stå där, men inte nu tydligen..

Aja.. nu måste ja vila en stund, är så trött !! vi hörs ! puss hej


:(

Nu har älsklingen åkt  hem till Stenungsund. Kommer inte få träffa han fören den 13:de igen. Saknar han redan <3


--

Mitt hår :)



inte jätte bra bild men den får duga så länge :)


Hem

Nu är vi på väg hem till Järbo. Har varit en bra sammankomst, inte kunnat koncentrera mig så mycket som ja velat, men de har gått iaf.

Får se vad som händer i veckan, blir nog med Malin en del känns de som :P Kommer åka med dom hem till Stenungsund igen sen om två veckor, dom ska till några kompisar och hälsa på. Jätte skönt för då slipper ja åka tåg själv och de är de värsta ja vet.

Får blogga senare för ja har inte så mycke att skriva. Kul att träffa alla igen iaf :D

puss på er !


Kort

Har klippt av mig allt hår ! Va lika bra eftersom de va så slitet ! Så nu är de jätte kort med lite längre lugg, dom som ska på sammankomst t helgen får se :) Färgen är ja dock inte nöjd med, den är rödbrun, ja ville ha brun.. men ja såg nu när ja  läste på förpackningen t den färgen ja hade i i måndags att de är en rödbrun ton i det. Vf kollade ja inte de ?

Aja.. nu får ja enna låta håret vara nu så de får vila upp sig lite :P Tror de blir bäst faktiskt !

Idag åker vi till Sundsvall iaf, 25 mil.. usch, ja fick verkligen jätte ont när ja åkte hem hit till Järbo, höfterna pallade de inte riktigt.. så får se hur de blir denna resan. Inte lika lång som tur är.
Sen är de ju sammankomsten i tre dagar också.. tredje dagen känns de som om ja bara kommer sitta och grina, haha. Men hoppas på att de ska gå bra :)
Ska ju sova på hotell så ja klagar inte över de :D

Nej nu ska ja packa lite. Vi hörs. puss på er !


RSS 2.0