Upd.

Glömde säga det. Min granne hemma i Järbo, Silvy, vissa av er kanske vet vem de är. Hon dog i söndags av en stor hjärnblödning som  ja tror hon fick i torsdags elr fredas, hon kunde inte prata och sen blev hon bara sämre, och i söndagsmorgon somnade hon in. Hon va som en extramormor för mig. Ja va alltid där och hon bjöd på fika i sin lilla lekstuga elr på sin terass. Malin, hennes barnbarn och min  gamla barndomskompis va alltid där och lekte med barbies elr åt en massa glass vi fick av henne !

Vi har alltid varit som  hennes extrafamilj, vi hjälpte henne med allting, skotta, kratta och klippa gräsmattan, you name it. Och vi fick alltid ett äpple elr mandarin :) Hon ringde alltid oss när de var något.

Träffade henne när vi va hos mamma och pappa sist och då va verkade hon så pigg, vi blev bjuden på fika som vanligt, tyvärr kunde inte ch komma med in för han hade så mycke att göra, men vi gick in till henne innan vi åkte hem och sa hejdå, och hon vart så glad när hon fick kramen av ch, det verkligen lös om henne och hon log jätte mycke ! De va verkligen ett riktigt hejdå.

Innan hon dog så va de som om hon väntade så alla hennes barnbarn va hemma för att säga hur hon modde. Malin hade sagt att hon inte skulle dö fören killarna kom hem, och de gjorde hon inte heller. När dom kom hem och hade varit där så somnade hon in sen. Det är nästan så dom vill att alla ska kunna ta hejdå. Det var lika med mormor, hon väntade på att sin bror skulle komma, och när han kom så reste hon på sig och kramade om honom och sen la sig ner igen och sen fick dom ingen mer kontakt med henne. Sen somnade också hon in.

Har inte fått veta än när begravningen är, men ja vill verkligen dit !

:((


Kommentarer
Postat av: Malin

:( tråkigt.

henne kommer jag ihåg

2009-08-31 @ 16:08:36
URL: http://coldestofcalendars.blogg.se/
Postat av: petra

ja :( begravningen är don den 18:de, så ja kommer hem då.

2009-08-31 @ 19:05:39
Postat av: kicki

sitter med tårar i ögonen....

2010-10-18 @ 11:12:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0