Liseberg ??

Har precis sovit en stund, men typ bara 20 minuter, men de räckte, ja är lite piggare nu. Har inte sovit nå bra alls inatt, ja va jätte trött men de gick inte att sova, så tillslut gick ja upp när klockan va typ två. när katten kom in och va jätte blöt för hon  hade varit ute i regnet, så ja gick upp och torka henne lite, gick på toa och sen la ja mig igen, lyckades somna tillslut !

Andy skickade precis sms om att han va i Gbg ! Frågade om ja ville in och gå på liseberg med han och han mamma och pappa och bror, men ja har så lite pengar, och de mesta måste gå åt lägenheten just nu ! Så får se hur de blir med det. Hade ju varit roligt, men inte roligt att stå och kolla på när alla andra åker. Bara bussen fram och tillbaka kostar 200 spänn ! Så sjukt dyrt är de ! de är fyra mil, och från järbo (okaj, nu jämför ja med Järbo och Gävle med endån, haha) till Gävle är de också 4 mil, och de kostar inte ens 30 kr !! Vilken skillnad de kan vara bara för detta är en större stad !

Om de inte bli liseberg så blir de nog att köpa lite suchi, är sjuk sugen på de idag, och sen åka t lägenheten. kaaanske att ja lyckas övertala älsklingen om att åka och köpa tapeter ? :D Han hade ju varit där och han sa att de fanns jätte mycke snygga ! Den dyraste tapeten kostade typ 124 kr, och de är ju inte alls mycke ! De är en sån affär där dom har sånt överblivet, och sånt som dom inte har mycke av, men endån fanns de en hel del ! Vi ska ju ha fondväggar och de räcker de ju lätt ill :) Har bara inte  bestämt vad vi ska ha i köket ännu, men eftersom vi har ett sånt barbord måste de bli något snyggt och som passar in, gärna nått svart med mönster, de hade varit fräckt. I sovrummet hittade han en tapet som de va typ röd bakgrund på och svart mönster på, undra om de skulle vara snyggt !?

De finns också maaassa garderober så ja har fått två stora garderober där ja kan ha alla mina skor :D Iofs ska ja rensa nu bland alla, ja vill inte de, men ja älsklingen vill att ja gör de så ja gör väl de för hans skull då, men de blir inte många skor som försvinner.. Men.. om ja tänker efter.. så.. Ja vill ha kvar alla ! Klacka om dom och använda dom igen !! Ja de ska ja nog göra :D haha. Ja fyller ju lätt upp två garderober iaf. Kul de är att få göra om en massa ! ÅHH, nu vet ja ad vi ska ha i sovrummet också ! Sånna stora bokstäver och typ skriva en låttext på väggen över sängen elr över byråerna ?! DE hade väl varit snyggt ? Hoppas älsklingen gillar idén :)

Finns så mycke att göra ! :)

Igår när vi va och handla på Kvantum så fanns de sån om man köper produkter från te.x  Loréal Paris för 125kr så får man en platttång på köpet, så ja gjorde det, så nu äger även  jag en sådan, fast ja inte ens behöver det, ja som redan har så platt hår :P Men de går ju faktiskt locka med den, och min locktång är trasig, så de får bli en platttång, kanske bra sen när ja sätter i löshåret också :)

Vi va i lägenheten hela kvällen igår och spakla. Älsklingen spakla och jag lagade mat, ris och churrygryta, sen satte vi oss på balkongen och åt, jätte mysigt :)

Vi flyttar  nog inte på riktigt i mitten av november, OM vi har fått allting klart tills dess ! men hoppas de !

Nej nu måste ja städa  upp lite innan gubben kommer hem ! Han är duktig som jobbar hela dagarna medans ja bara jobbar till typ halv ett och sen åker hem och lägger mig :)

Men ni får ha de så bra allesammans !

See you later ! puspuss

Slänger upp en bild lite snabbt ;)

Kommentarer
Postat av: Malin

Syrran har sånna där bokstäver, himla snyggt!

När vi flyttat ska vi köpa sånna och skriva "always and forever". :)

2009-08-26 @ 18:16:09
URL: http://coldestofcalendars.blogg.se/
Postat av: Anonym

jaså !? Ja de är verkligen jätte fint. Ja vill ha där de står typ KÄRLEK elr LIVE TO LOVE, hehe :)

2009-08-26 @ 22:12:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0