RIP

Sitter i helchock. Fick ett meddelande på fejjan om jag visste vad som hade hänt med en kille som har gått på samma skola som mig och sådär, en som ja hade ganska mycke kontakt med ett tag. Gick direkt in på hans fejja och de står en massa vila i frid osv.. Han har dött !! Brann inne i en lägenhet i Oslo.. Helt otroligt, han är borta, han finns inte mer ! Såg ju han för inte alls länge sedan och nu helt plötsligt finns han inte längre. Bara minnen kvar av honom. Att ens människas liv kan tas bort så fort, det kan gå på ett ögonblick.

uh.. skriver mer sen


HMM

okaj.. Ingen träningsvärk idag heller .. ? Konstigt. Jag tog ju i tills ja höll på dö och mina ben bara skakade så ja nästan inte kunde stå. Är det den där Gainomax som gör att det inte blir träningsvärk ? Lite smått stel i ryggen är jag, men de har ja varit sen tidigare efter vattengympan, men annars inget. Jaja, betyder väl att ja får ta i ännu mer nästa gång.. åh, DÅ kommer jag defenetivt dö alltså.

Nu blir det att städa upp lite här och sedan ge Robin mat. Han äter ju gröt två ggr om dagen och emellanåt ammar ja honom. Nu tänkte ja börja ge honom mer mat, har bunkrat upp i kylskåpet med en massa åt honom (Ja, jag har köpt burkar från affären, känner mig som en dålig mamma nu) Jag tänkte ja skulle försöka gå över helt till det sedan, iaf eftermiddagsmålet, gröt på morgonen klockan tolv sedan vid fem sex tiden blir det riktig barnmat. Sist ja testade att ge han sån mat vaknade han på nätterna och hade så ont i magen så han bara skrek. Men nu testade jag igen och det har gått jätte bra, han har inte varit nå gnällig alls. Skönt !

Nepp, nu ska ja sätt fart, blir torget senare vid ett. puss på er ! 





Effekt
Inom 30 minuter efter passet behöver kroppen både kolhydrater och protein för snabb återhämtning. Kroppens energidepåer töms under träning och är både i störst behov av och mest mottagliga för kolhydrater när du är som mest utmattad. Proteinet behöver du för att träningen ska stärka dina muskler istället för bryta ner dem.

Proteiner och kolhydrater finns i olika former i din mat. Just efter träningen är det enklast att dricka en Gainomax Recovery (250 ml). Gainomax Recovery hjälper dig på ett naturligt sätt att få ut mer av din träning. För välbefinnandet, prestationen och resultatet.


PILATES

Har varit och tränat nu ikväll, vart pilates, men det var inte så som jag trodde de var, men hon sa också att de skulle bli annorlunda denna gången, den riktiga tränaren var inte där. Men de var en blandning mellan pilates, shinånting och yoga. Det var faktiskt riktigt jobbigt och i morn kommer ja garanterat ha träningsvärk. Känner redan nu hur kroppen är jätte stel ! Tänkte att man kanske kunde först träna typ pilates och sen efter de gå på vattengympan, men efter att ha gjort detta passet så vet ja inte längre, haha. Det var jobbigt !

Har suttit och kollat på en crosstrainer på blocket. Är sugen på en och har hittat en som jag vill ha. Får se om vi åkte och köper den om den finns kvar på torsdag.

När ja kom hem från träningen idag så tycker ja Robin ser lite annorlunda ut, men att det kanske va bara för älsk hade badat med honom, sen när ja kollat lite närmare har han klippt av honom allt hår ! Fick sån panik så ja nästan höll på grina, hans hår !!! Han hade jätte fint hår som man kunde frisera lite sött, nu har en kort spretig frisyr :( Men han är fortfarande lite söt :)  Men nu ser han ännu mer ut som ett barn och inte en bebis ! Men han är fortfarande min lille bebis och de kommer han alltid att vara :) ♥

Imorn blir det fika med Malin och sedan dollarstore, schoppaaa :)

Nu ska jag boka vattengympa tills på onsdag. puss på er !


STÄDNING

Att det ska bli stökigt så fort att man har städat klart, de är nästan så man får börja om när man har blivit klar, och då har vi bara en tvåa, vill inte ens tänka på när vi skaffar hus hur mycke de kommer blir att städa :S uh..

Har gjort vardagsrummet nu, men tar inga golv, ska ääääääääntligen köpa en damsugare !! Har inte haft det på jätte länge, har sopat överallt ! Älsk köpte en ny damsugare till våran andra lägenhet i Stenungsund, då höll vi på att renovera och de va byggdamm överallt, då tar han den ny damsugaren och damsuger upp det, tror ni damsugaren va hel efter det ? Nej, de va den verkligen inte. Den gick sönder :) När vi flyttade hit köpte vi en till ny damsugare.. Då höll vi på att tapetsera sovrummet och det va sånt damm överallt så också, tror ni han tar våran nya damsugare och dammsuger upp det ? Ja, det gjorde han, var damsugaren hel efter det ? Nej, den gick sönder, haha. Trodde han hade lärt sig efter första gången men icke :) Men nu ska ja äntligen köpa en till, och den ska han inte få röra !! Så nu går ja och skräpar ner lite med aviskt för att få damsuga, haha.

Ikväll kommer mormor och är barnvakt, jag ska på vattengympa halv sju, elr de börjar åtta, men först blir de solning och sen sitta i bubbelpoolen en stund, och sen är de vattengympa. Förra veckan hade vi en jätte bra tjej, hon pressa mycke mer och gjorde lite svårare övningar, men endå skulle ja vilja att de är liiiiite hårdare övningar. De känns inte som man får ta i så mycke.. Fast vissa får man de, haha ojoj. Ena övningen var att hålla armarna rakt ner och ha dom tätt in till benen och göra små rörelser åt sidorna, och fort skulle de gå, och de va lite jobbigt faktiskt. Men ingen träningsvärk dagen efter heller, lite stel i ryggen bara av ryggövningarna. 
Nästa vecka provar vi på antingen core elr afrikansdans. Ska bli kul !

Nej nu ska ja fortsätta städa, nu är det kökets tur :) puss på er !  


SPJÄLSÄNGSKYDD

Är det någon som vet var man kan köpa ett bredare spjälskängskydd ? Det vi har är alldeles för smalt, antingen drar han över de över huvudet typ när han vaknar och vill upp, elr så drar han ner det med fötterna och sen fastnar mellan spjälerna. Han sover alltid med fötterna ovanpå skyddet :)

Ikväll ville han inte ta flaskan, han var alldeles för trött, så han kommer väl inte sova så länge nu. Han vaknar väl vid två som vanligt och sen sover dåligt resten av natten. UH ! Men jag kan iaf inte sova på nätterna när han sover längre, ligger vaken och vrider mig och väntar på att han ska vakna, vill inte somna för att då vaknar han och då är ja ännu tröttare.

Idag har jag iaf fått upp gardiner i sovrummet och sen hyllan som stått som ska till mamma och pappa ställde ja ner igen och gjorde iordning lite, men den ska inte stå där, så fort mamma och pappa kan ta den så åker den iväg :)

Nej ja är lite trött nu. Ska sova. puss på er !


TRÖTT

är helt slut i kroppen, vet inte vad det är. Åkte hem till mamma och pappa idag för mamma skulle hjälpa mig med ett tal. Men jag somnade och kunde inte sluta sova. Mamma hade tydligen kommit och satt sig brevid mig i sängen och bytt på Robin, jag kommer inte ihåg det fast mamma sa att ja kollade upp en gång. Måste verkligen ha varit trött. Men har varit fryssen i hela kroppen och känt mig bakis fast ja inte ens drack igår.. Jo en grogg drack ja men de blir man ju inte så bakis av.

Men är fortfarande jätte trött så jag ska gå och lägga mig nu. Andra säsongen av Solsidan är på väg ner nu, har sett kanske tre avsnitt av denna säsongen.
Kollade på "En unge i minuten" också, blev nästan lite kär i den där Thaylan, haha, han verkade jätte gullig ! Och hans fru var också jätte gullig, hennes blick  när hon pratade om honom var verklien äkta !

Har lyckats lagt Robin två nätter nu utan att amma, har gett han ersättning, han äter inte mycke, 125ml bara sen vill han inte ha mer elr så somnar han. Tror han sover lite längre på det. Igår somnade han klockan elva och vaknade inte fören halv sex, annars brukar han vakna vid två, tre tiden och vill ha mat.
Men jooo, ja ammade han visste nu ju.. Jag gav han flaska men han ville inte somna riktigt så då ammade ja han lite och då somnade han :) hehe. Ska försöka ha i lite välligt i ersättningen också, bara välligt tar han inte, då blir han jätte arg och tar bara bröstet sen. Inatt vaknade han två ggr och skrek rakt ut, men tror de är för han drömmer mardrömmar, han har gjort så förut också men då har ja inte hittat nappen på en gång och då har han hunnit vakna till, nu ser ja han bättre eftersom ja har fällt ner botten ett hack.

Just de ! Jag ska ju ringa om föräldrargrupp också. Tänkte ja skulle gå på det nu då eftersom ja inte gick på något sånt här under graviditeten. Kan kanske vara lite roligt :)

Ohh, nu är visst Solsidan klart ! Kaaaaanske att det blir ett avsnitt iaf då :) godnatt ! puss påer !


:)

Började testa gamla kläder som ja har ligger i garderoberna för att se om ja kan ha dom, har en klänning som ja hade när ja va gravid, skit fin, är inte en gravidklänning egentligen. Men sist jag prövade den för någon månad sen så satt den så tajt att ja inte alls kunde ha den. Men nu satt den jätte bra ! Blir så himla glad ! Nu känns det verkligen bra med allt, jag ska träna mera bara för att få lite mer muskler på kroppen och den lilla magen ja har kvar ska bort. Men det känns verkligen bra att det går åt rätt håll.. Jag har även blivit lite mer duktig på att äta mat på dagarna. Kanske inte blir så mycke variation på det men ja äter ju iaf :) Bätte de än att bara dricka en kopp te om dagen och sen inte äta något fören vid sex sju tiden på kvällen, och som ofast brukar ha varit skräpmat. Tänk när jag träffade älsk, innan vi var förlovade och gift.. Vi käkade på donken VARJE dag. Skojar inte heller, det var verklign varje dag. Hemskt när man tänker på det. Nu käkar ja donken väääldigt sällan.
Är aldrig sugen på de ens en gång, och om ja käkar där är det bara en cheesburgare. Nu vill ja ha riktig mat !:) Så mycke godare !

Idag kanske mamma och pappa kommer hit så ska vi studera tilms, det blir nog bra för oss att vi kommer igång med det ! Senare klockan sju ska jag till badhuset med Frida, min kusin. Blir solning och sitta i bubbelpoolen en stund innan det är dags för vattengympan, fyy så skönt det ska bli ! Tänkte jag skulle bada lite snabbt innan också så ja får bort gammal hud (usch) så solningen kanske tar lite bättre. Har köpt sån HOME SPA med jordgubbsdoft, luktar jätte fräsch, köpt både för kroppen och ansiktet.

Är lite smått engslig för sommaren, älskar att den är  här, men mycke bada för mig del tror ja inte att de blir. Blir väl att sitta i t-shirt och långbyxor, hehe, nä men inte så farligt, har vä egentligen inga provlem att visa magen, jag har ju faktiskt fött barn så det är inte så konstigt om den ser ut som den gör. Men tittsen har jag däremot stora problem med, det finns ingen bikini som jag kan ga. Elr jo, kanske något för 700spänn på Donnas. Men sen skulle ja vilja dölja dom ganska mycke endån. Ha sån där puschupp funkar inte för mig längre haha. Usch nej ja vill inte ens se mig själv i en bikini !! JAJA ! Nog prat om det.
Nu ska ja fortsätta min städning. puss på er !


MAMMIG

Tror Robin börjar bli lite mammig, så fort ja går ut ur rummet skriker han. När jag sätter han i gåstolen och jag går in i köket, då följer han med dit och står och kollar på mig, när jag går till toan följer han med mig dit och sitter och kollar på mig med huvudet på sne, haha, så himla söt.

Den där gåstolen har han även fått en väldigt fart på !


HEJHEJ

Idag har vi vari hos farbror Kenta, Rasmus har badat i deras jacuzzi, Robin fick bada lite han också, tyckte han va kul :)

skuulle ha varit på vattangympa idag men de vart inget, hon som höll i det var sjuk, så typiskt när jag ska träna.
Men i morn blir det iaf ett pass :)

Robin är verkligen överallt nu, de är nästan omöjligt att hålla i honom, han snurrar och har sig hela tiden, ska stå, ska sitta, ska ligga osv.. Jag får nog ett väldigt sjå när han börjar krypa, vilket inte verkar vara långt borta. När han sitter så lutan han sig fram, tar tag i något att dra fram sig med och hamnar på magen, ibland behöver han inte ens ha något att dra i utan sätter bara händerna i golvet.
Ivagnen tokgnuggar han huvudet åt sidrona och rör hela sig. När han väl sitter still så sitter han endån inte still, då är de antingen fötterna som snurrar på han. Snurrar precis som nästan alla i hans pappas familj gör. Ser så gulligt ut när han gör det :)

Ska bli kul och se hur han blir när han blir lite äldre !

Nej nu ska jag sova, har sett klart Greys nu så det är sängdags. Robin somnade runt halv åtta så han lär väl vakna klockan fyra och va pigg. Jeeej. Aja. puss på er !


wiho

jag kommer i mina gamla byxor som jag inte ens har fått över höfterna tidigare!! Wihooo

GRINIG

har varit jätte grinig som två sista dagarna och älsk har fått tagit allt. Vet inte vad det har varit, först va ja jätte glad och allt var hur bra som helst, sen bara totalvände det och ja blir så sur och grinig som ja nog alrig har varit förr.. Va arg på älsk för han inte städade när det var så stökigt och han hade lovat att han skulle det, men han satt bara vid tv-spelet. Men han är ju faktiskt dålig och jobbar iaf. Så lite dåligt så här efteråt mår man !
Imorn ska han iväg på hockey med jobbet, dom fick inte tag i biljetter åt oss fruar så dom får gå själv. Lite synd eftersom det är Brynäs som spelar och de hade varit kul att få vara med och se vilka han jobbar med... det är inte alls för den dyra champangen chefen bjuder på..

Mamma och Rasmus kommer hit iaf. Rasmus har varit hos sin farmor nu i några dagar så ja har inte sett han sen i tisdags förra veckan. Han är så söt den lille killen.. så klok !
Ska ner på torget och hämta ut boken "somna utan gråt". Beställde den häromdagen från Bokia. Det är aldrig nå problem med Robin på kvällarna, har nästan aldrig varit heller, nån enstaka gång de har varit lite krångel med ammningen. Men iaf så ska den vara väldigt bra. Han sover så jätte dåligt på nätterna nu. Tror inte min mjölk räcker tillräkligt för att han ska kunna sova riktigt. Han vaknar kanske varannan timme och vill ha mat, runt fem som ja skrev om i tidigare inlägg, vaknar han och är jätte pigg. Själv ligger man brevid och inte kan sova eftersom han är vaken, man ligger sådär halft vaken bara. han vänder sig också till magen när han ligger i spjälsängen, men han tycker inte alls om det utan börjar oftats gnälla väldigt mycke när han lägger sig så. Så då tar ja upp han på en gång.

Men nu dom senaste nätterna har han sovit lite längre, nån timme i sträck. Ger han gröt lite senare än vanligt och det är kanske det som gör att han sover bättre. Borde ju vara det. Han verkar drömma ganska mycke. Ibland ligger han och skrattar lite smått. Det är inget sånt killas-i-magen-flin  utan han skrattar högt och sen blir han tyst, och ibland är det som han blir jätte rädd och nästan skriker i sömnen. Lite läskigt. Undrar vad dom drömmer om..

BTW ! Håll utkick i Annonsbladet på tisdag (tror jag) Han kommer nog vara med där elr så blir det nästa vecka på tisdag. Undrar hur bilden blir.. Tänk om den blir jätte stor, haha. Det är ju en ganska stor bild så :P

Neej, nu ska ja gå och kissa. Kissar på mig snart !! puss på er !






Foto: MalinRingström





godmorgon

ligger fortfarande i sängen och orkar inte kliva upp. Älskar helger då jag får sova ut på morgonen. Älsk tar alltid med sig robin upp när han kliver upp. Robin har även börjat vakna runt fem på morgonen och ligger klarvaken och skrattar i ungefär enochen halv timme sen somnar han och sover i kanske 30-45min och vaknar sen klarvaken och vill uppä lagomt kul:) men nu ska jag kliva upp aif. Puss på er!

test


testar att mobilblogga

TRÄNA

oooooh har så ont i magen ! :(

Har inte tränat på aslänge, känns som de börjar bli dags att göra det nu och verkligen köra hårt. På måndag börjar jag med vattengympan igen ! Ska bli skönt. 2kilo kvar av graviditeten, känns rätt skönt, dom lär ju inte vara så svåra att bli av med. Men efter det så vill jag gärna ner ytterligare 6kilo. Att testa kläder är verkligen de värsta ja vet just nu, ja ser så himla stor ut i allting !! Jag skulle vilja ha typ en stor skjorta på  mig men då ser ja bara ännu större ut för tuttarna är i vägen. Den där bröstförminskningen är ganska lockande :) Men först ska ja föda barn klart :P ...och spara ihop 45.000...

Snarrt kommer iaf Frida hit och hjälper mig med Robin medans jag springer fram och tillbaka till tvättstugan. Är verklgen i behov av att tvätta, ingen av oss har några kläder kvar att använda :P

Blir inge Bollnäs i morgon. Älsk har både bihålinflamation och ögoninflamation. Stackarn! Men blir om två veckor isället :)

Nej nu måste ja börja fixa lite med tvätten. puss på er !


--

Sitter i älsk kläder och luktar underbart gott :) Saknar han hela dagarna när han är på jobbet !
Men får nöja mig med att snusa på han kläder :)

Var til BVC häromdagen och Robin fick sin andra spruta, första sprutan sa han ingenting till, den andra skrek han ni två sekunder sen började han skratta, haha. Lillplutten min ♥

9310g & 73lång

Ska sätta in ett kort på honom i tidningen nu också.. väldigt sent jag vet, men hade velat haft där älsk och jag är med också. Men det blir aldrig att vi tar något sånt kort. Så det får bli ett bara på Robin.

Ihelgen ska vi till Bollnäs igen, fast denna gången åker vi alla tre och sover kvar en natt ! Ska bli mysigt !

Nu ska ja ge min lilla älskling mat. puss på er !



Tänker också på den lilla pojken i Järbo som dog


Nokia E71

Fick ju en ny telefon av min svärför, elr ny och ny, den är begagnad fast ser inte alls sl iten ut iaf.. de är pytte små repor på baksidan, och därför ville inte han ha den längre.. dom synd knappt. Är iaf jätte nöjd med den och den är aslätt att skriva på även om den ser svår ut.. de är när man ska skriva nummrena som det kan bli lite mer problem :)

men så här ser den ut iaf..

Nokia E71


FY

Fy vad dåligt det har blivit med bloggning nu, men har inte orkar sen är Robin dålig igen, jätte förkyld så i två nättern har han nästan inte sovit nånting eftersom han inte kan andas med näsan typ och då kan han inte ha nappen i munnen och då blir han även arg. Men tillslut lyckasdes han somna en stund, han tog och sög på fingrarna sina istället, då kunde han andas samtidigt.
Så synd om honom. Han som alltid är så glad och skrattar så fort man kollar på honom. Nu kolla han på en med trött ögon som är tårfylla. Min bebis :( ♥
Hans prickar har även kommit tillbaka. Det blev rätt så bra med dom ett litet tag, men efter nån dag så blossade dom upp igen. Ska testa ikväll och smörja hela han med kortisonsalva, har bara tagit på några prickar nu för att se om det funkar, men de verkar inte hjälpa, så ska testa hela kroppen nu. Även näsdroppar får han, och usch vad han skriker när han får det :(

Skulle ha varit ut i tj idag men de vart inget eftersom Robin är dålig. Nästa helg ska vi åka till Malin, Jocke & Melwin. Ska bli roligt.. dom bor asfint !

Det är jätte många som har hört av sig om vagnen, dom säger att dom ska komma och kolla på den, men sen hör man inget mer från dom, dom vill att man skickar mer bilder och säger att dom är superintresserade. Tycker de är sån dålig stil.. Hör man av sig och säger att man är intresserad så får man väl banne mig komma och kolla  också. Höll tillochmed vagnen för en tjej i tre dagarn men hon hörde heller inte av sig. Man blir så besviken. Sen de här man att skicka sms ? Varför kan man bara inte ringa ? Tycker inte sms är speciellt seriöst. men men.

Nu ska jag hjälpa älsk och städa lite. Vi hörs.

puss på er !

♥♥


--

Har inte skrivit på över en vecka nu igen.. men det är för ja har inte varit hemma. I onsdags förra veckan åkte vi till stenungsund och hälsade på Robin farmor och farfar + en massa andra, men han tvärr inte träffa alla som vi ville. men nästa gång vi åker dit ska vi stanna längre så man slipper stressa hela dagara. Men vi hade det trevligt iaf ! Just nu är jag hos min syster, ska vara här tills på torsdag sen tar jag med mig min systerson rasmus hem :) Är lite nervös för att åka tåg med dom :)

skriver mer sen när jag komer hem. Om jag kan, min dator har gått sönder :( Går inte att starta, den är heldö.
den är är ju bara sex månader gammal så vi lämnar nog in den.

Men vi hörs iaf på något sätt. puss på er !


RSS 2.0