Robin

Min underbara underbara uuunderbara son !
Älskar dig mer än allt annat ♥

Foto:MalinRingström


:D

Imorgon kommer det en och kollar på vagnen, sen är det en till som har hört av sig ! Kuuuuul ;D

:D

Hade bokat reservplats på vattengympan ikväll och nu hade ja fått meddelande om att ja hade fått en plats, så ikväll blir det alltså vattengympa :)

Var till BVC idag med lillpultten min. Han hade gått up mycket bra i vikt igen, på sjukhuset sa dom att han hade gått ner, men de tror inte jag att han hade gjort, de var nog bara att det va en annan våg han vägde sig med.. för nå dåligt har han inte ätit.. inte vad ja har märkt iaf. Men han vägde iaf 8890g och är 70.5lång.
Min lille tjockis :)
Sprutan fick han inte eftersom han låg över 38 i febern. Undra var det kan vara.. kan det vara tänderna ? kanske..

Prickarna är ju nästan borta, men de är lite kvar så ja fick lite olika krämer ja skulle gå och köpa som ja ska se om det blir bättre av. Så får hoppas det !
Dom på barnkliniken trodde ju det var eksem han hade fått.. Men de trodde inte dom på BVC. Dom tyckte de inte såg ut som det. Så dom kanske sa så bara för att jag inte skulle komma tillbaka :P Nä.. ja vet inte..

När jag endå var där så passade jag på att väga mig.. och till mig förvåning så har jag gått ner 4 (!!!) kilo ! Skit glad vart ja ! Inte konstigt att ja håller på tappa min byxor !

Har varit lite nere på toget och småhandlat lite som behövdes. Strumpor med sånna plastgrejen under fotsluan så han kan ta sig fram bättre när han sitter i gåstolen.. Fast egentligen tar han sig fram väldigt  bra redan, han åker lite hit och dit :)

Nej nu ska ja ta och hitta på annat. puss på er !

ps. Snart kommer bilder på Robin som Malin har knäppt. skiiit söta !!:)

BOLLNÄS

idag åker jag och min lilla gosegris till Bollnäs och badar på badhuset, fikar och har det mysigt. Är lite nervls för att åka tåg.. har inte gjort det på evigehet och har speciellt aldrig åkt med en VAGN ! Var ska ja ställa den ?? Tänk om någon tar den ?? Hade iofs inte gjort något.. då hade ja ju kunnat köpt den där vagnen ja kollat på, hihi.

Hoppas älsklingen tycker det är kul att åka tåg.. första gången ju.. hoppas han sover hela vägen !

Nu ska ja sminka mig och göra mig iordning, bussen t Gävle går klockan 11.00. puss på er !


TANDLÄKAREN

Igår var jag hos tandläkaren, och de är faktiskt fösta gången en tandläkare berömmer mig för jag har fina tänder och att jag borstar dom bra, haha. Annars brukar dom bara skälla på mig :( Nästan inge tandsten vilket ja brukar ha.. men ett hål hade jag iaf, men de är ingenting jämnfört med vad ja brukar ha när ja går dit.. nästan alltid minst fem hål.. illa.

Så jag är ganska nöjd med det faktiskt, haha.

Sedan så gick jag, mamma och storebrorsan Tony och käkade på grillkisoken som ligger nere där vid gamla Sibylla.. 65spänn för en hamburgare ja hade kunnat gjort hemma.. vanligt bröd som man kan köpa i butikerna och lika så dressing och allt annat.. ne.. de tyckte ja inte om !
Sen så gick vi till min favvoaffär.. kan ni gissa vilken.. ? Ånyoooo, haha. Hittade en tjocktröja med djup urringning. sen även sånna små kulor som man kan spela med som ja ska ge till en pojk i Stenungsund.
Åker ju dit nästa vecka btw.

När vi kom hem så såg jag att de stog något på bordet, genom fönstret, såg att det var en blomma. Men det var det enda jag såg. Men sen när ja kommer in så stor det ett jätte stort paket på bordet. Blomman var en orkidee som ja precis sa att ja ville ha en ny av eftersom min andra har typ ruttnat och ser inte så fin ut i fönstret :P
Sen det stora paketer var en svart kristallkrona som ja har stått och kollat på i skyltfönstret en tid nu vilket han vetat om :P Så de va snällt tyckte ja ! :) ♥
Så den ska få hönga ovanför det vita matbordet som står i vardagsrummet. Blir nog jätte fint. tar kort på det sen när den är uppe !

Idag ska vi till Malin och knäppa kort på Robin. Tänkte jag skulle sätta ut ett kort i tidningen. Lite sent kaske men som sagt.. bättre sent än aldrig :) Sen ska ja även göra ett kort som min gamla BM som ja hade i Stenungsund ska få. Kanske kan va kul för henne och se hur han ser ut eftersom det var henne jag hade största delen av min graviditet.

Nu ska ja testa ha i lite silverschampoo i torrt hår och se om det blir något bättre. Gjorde ju slingor för ett tg sen och vissa slingor är lite gulaktiga och vissa är vita.. Ska förska få bort dom gula ! Men ha en jätte trevlig tisdag !

puss på er !


:)

Robin åker runt i sin gåstol här. För det mesta backar han alltid in i våran tvbänk och blir fast där och står och tokdunkar.. tror inte den tvbänken kommer vara så fin inom en snar framtid med tanke på att den är vit :P

Igår gick vi på bio, kan inte stava till det så de är nog lika bra att jag hoppas det.. Men det var iaf den med Christina Aguilea och Cher. Den var bra, man blev på ett väldigt danshumör när man såg den, men inte så konstigt då hela filmen går ut på dans och sång :) Lite förutsägbar och Christina var kass som skådespelerska.. Allt skulle vara så pluttenuttigt.

Sedan efter bion fick ja för mig att vi skulle ut och ta en öl, hade ju varit trevligt om man hade gått ut i Gävle för en gång skull, men då hade inte en av oss legg med sig så vi fick åka till Sandviken iaf. Först gick vi t lillpuben men där var de fullsmockat eftersom dom hade liveband. Så vidare till 8ball (heter de verkligen ball elr är det jag som inte kan stava ??) där det inte alls va lika mycket folk, satte oss på övervåningen denna gången, är alltid nere om ja är där.. Men det var liveband där också, elr band och band.. det var en gubbe med gitarr som stog och sjäng själv, men de va lika trevligt det.

Tror hela baren bestod av tyskar ? Tyskar som taffsade så fort man gick förbi.. Helt sannslöst, verkligen inte respekt alls.. En tjej som dansade med en av dom (han såg riktigt sliskig ut) fick nästan drämma till honom för han tog henne mellan benen, drog upp hennes klänning och försökte kyssa henne.
Hur kan man bete sig så mot främmande människor ?

Vid stängning så stod vi utanför för att vänta på nån elr om de va en av oss som stod och pratade med nån, under tiden ser vi en kille (som satt vid vårat bord halva kvällen) som går in på toan med en.. ja.. jag kan väl inte säga en hon eftersom det är en han men han såg iaf ut som en hon och han ville nog vara en hon :P haha
Båda kom tydligen ut lyckliga därifrån iaf :P


Kvällen vart lyckad iaf och ja hade trevligt !:)

Idag vet ja inte vad som händer, älsk sover fortfarande och det får han göra tills han vaknar själv. Han är så sliten min man men kämpar på iaf :) ♥
Kanske att det blir badhuset om man hinner ? Går iaf och solar en liten stund, känns som det behövs nu :)

Nu är lillen på väg ut i hallen, han lär sig fort att gå i gåstolen. Ibörjan kunde han bara gå lite bakåt, nu kan han gå bakå OCH till sidan. Min lilla solstråle ! Han var hemma med pappa igår när ja åkte till Gävle på bio. Var jätte nervös över hur det skulle gå eftersom de är nästan alltid jag som nattar honom eftetsom jag ammar fortfarande.
Men det hade gått bra, lite ledsen men han hade somnat iaf och sov enda till halvsex tror ja.. Elr en gång hade han vaknat visst och varit lite ledsen.. Han kanske märkte att jag inte var där.
Men efter det så sov han.. Bara för att jag gick och la mig sent så ska ju han sova länge :) busunge, bara retas med mamma så :)

Nu ska jag nog lägga honom, han ser väldigt trött ut. puss på er !


--

Hej på er !

Har inte skrivit på ett tag nu, men vi har haft min svägerska och hennes man här och då har de inte blivit att jag har suttit så mycket vid datorn ! Bara gått in och kolla mailen !

Försöker leta rätt på en bra vagn igen, den som ja köpte är så tung och inte alls  nå bra, vill ha någon annan. Den är verkligen jätte klumpig.

Har ju börjat gett Robin lite gröt, men nu senaste har han bara ätit nån sked och sen inte velat haft nå mer. Så jag köpte banangröt och hade lite mangopué vid sidan av och blanda det lite, och de tyckte han om, åt nästan en hel portion !
Har även gett han lite smörgåsrån och majskrokar, de tycker han om ! Han blir väldigt arg om han skulle tappa den på golvet och sen inte får nån på ett tag, då gnäller han tills han får en igen :P Han kommer nog bli lite bortskämd ! Men de gör inget :)

Om en vecka ska jag och Robin åka till Melwin ! Robins kompis som bor i Bollnäs. Det är dom som vi hamnade brevid på BB. Vi ska gå på badhuset tänkte vi :)

Har köpt friskvårdskort på badhuset nu så ja har varit på vattengympan en gång, ska gå ikväll också om det finns någon plats ledig, just nu står ja som reserv för det var fullt, så om någon avbokar så får kanske jag den platsen.. får hoppas iaf. Kommer gå själv denna gången. Hade velat gått på Core men om jag ska gå själv så går jag nog inte. Vill gärna ha någon med mig första passet iaf :)

Ska till Järbo snart, brorsan är hemma igen så ska dit och säga hej. Sen kommer älsk och hämtar mig !
Så jag ska göra mig iordning nu ! puss på er !


BAJS

Det luktar bebisbajs i hela lägenheten. Han bajsar ju som en gris nu när han får havregrynsgröt !!


BLÅTT

Haha, mitt hår är blått !! Tror ja användt liiiiite för mycke silverschampoo :P Men som tur är går det bort.. och då blir det ännu mer silverschampoo i, hii.

Robins temp har gått ner, 38.5. Fortfarande för mycket men de är inte 39 iaf. Han är glad också vilket är skönt att se, han sitter i sin stol och gungar framochtillbaka och skrattar när man kollar på honom.
Hoppas inte febern går upp nå mer.

Idag blir det storstädning här hemma, älsks syster + man kommer i morgon och stannar en vecka, även hans andra syster + kille kommer. Vi ska käka lite färska räkor och dricka lite vin, liten myskväll :) Ska bli trevligt att dom kommer och hälsar på !

Just nu ligger det tvätt i heeeeela lägenheten,  på golven bord och stolar. Det är inte riktigt torrt ännu så ja kanske får boka en tvätttid igen.. de va ju lixom i förrgår ja tvätta, hoppas de inte blir lukt i det :S
Ska även kolla på ett vitrinskåp idag.. Vi har ju kollat länge efter ett, vill ju helst ha ett vitt, om ja orkar kanske ja målar om det ? haha, är inte ens klar med bordet och stolarna ännu så vi får se hur det blir med den saken :P

Mamma kommer hit och hjälper mig med Robin så får ja städa i fred lite. Så snällt att hon kan ställa upp.
Och ikväll blir det älsk som får lägga lillen, vattengympan börjar klockan 8 så ja är väl inte hemma fören strax efter nio, och då brukar han sova. Får se hur det går :)

Nej nu ska ja äta frukost, ja har massa choklad och cola framför mig, men jag har sagt att igår var det sista dagen ja käkar sånt, så idag blir det havregrynsgröt till frukost, tycker det är as äckligt egentligen, men ja har i lite apelsin och banan så funkar de faktiskt !

Hade gott alla. puss på er !


TISDAG

Var ner på torget en sväng idag, köpte en liten bok som ja ska ha och skriva om Robin i. Hans utväckling mm. Blev ett par örhängen för 10kr på Lindex och ett par byxor åt Robin, han har helt plötsligt växt ur alla som han har, han är aldeles för lång för dom. Vart även ett par strumpbyxor åt mig.
En klänning som jag ska ge min brors flickvän, köpte den på Ånyo för 40kr, skit fin.

Robin har ju som sagt haft feber ett tag nu, men har inte visat att han mått dåligt av det. Men idag när ja va ute så såg man verkligen på honom att han inte mådde bra, han va jätte trött och blank på ögonen. När han satt upp så satt han och suckade typ hela tiden. Så ja handlade det jag skulle sen gick ja hem. Han har knappt sovit något på hela dagen. Han sov i vagnen och sen en liten stund på eftermiddagen bara. Han har varit rätt gnällig och ledsen, så nu innan han skulle sova så tog ja tempen på han och den låg på 39grader. Om den inte är bättre imorgon så ringer ja till Anna och säger att dom måste göra nått nu. Detta tar ju på honom ! Och jag blir bara oroligare för varje dag som går :(

Men nu måste jag passa på att sova. har varit lite duktig nu och lagt mig lite tidigare. Här om kvällen va den halv tio när ja gick och la mig :) duktigt ! Borde egentligen sova när Robin somnar. Men han har ju somnat lite tidigare än vanligare dom senaste dagarn.

Aja. Godnatt och sov gott :) puss på er !


RSS 2.0