Järbo

Hej på er ! nu är ja hemma i käraste Järbo ! Som ja har saknat att komma hem !! Saknar min älskling bara ! Om han hade varit här hade de varit perfekt :)

Tågresan igår gick fint, förutom att ja hamnade brevid en kille som luktade broccoli, så ja satt med kvälvningar hela vägen till sthlm. Sen från sthlm fick ja sitta ensam, men så kommer man ju in i Skutskär och där luktar de verkligen äckelpäckel !!!!! Där va ja nära på att spy typ :P

Sen när jakommit hem så skulle vi överraska pappa lite för han visste inte att ja skulle komma hem, mamma hade inte sagt nåt. Men han låg iaf och sov när vi kom, så ja gick och la mig brevid han och sa hej, så tittade han upp helt nyvaken, och bara kolla på mig, och helt plötsligt så säger han "vad gör DU här !?" haha, va rätt roligt, men han blev glad iaf :D också klappa han lite på magen, haha :P

Senare kom Jessika på kvällen så vi satt och tjöta lite om allt.. och de första hon sa när hon såg mig va "vilka bröst du har fått !!!" haha, verkligen skrek de :D Sen vid nio åkte hon och då kom Kim istället, och han hade chokladbollar med sig, så de va jätte trevligt :D Så kollade vi på Lyxfällan sen åkte han hem.

Är så kul när dom kommer och hälsa på när man är hemma :D De uppskattas verkligen !

Och i morgon kommer malin ! SOM ja har saknat henne !!! Ska verkligen bli jätte kul ! Sen kommer nog någon mer. Vi lagar nog lite mat och gör något :)

Sen på Söndag åker mamma och pappa till Åhland och kommer hem på måndag,är lite avudsjuk, vill också åka båt dit !!
Och på måndag ska ja träffa Malin igen och vi ska ta en fika på stan och skvallra lite :D hihi !


Mamma fick känna bebis sparka igår också, och han fick in en ganska rejälspark ! Så mamma vart glad :)

Nu ska ja äta mammas ungstekta falukorv med makaroner, GOTT !!
Sen åker vi ner på torget och kollar lite sen hem till morfar som heller inte vet om att ja är här ! Sen hem till Thomas och Helen och Andreas. Allt på samma gång :D Har saknat morfar <3

Nej nu ska ja hjälpa mamma med matenl. puss på er !

Järbo

Ja åker hem till Järbo i morgon. Orkar inte sitta hemma och inte göra något. Kommer saknar älsklingen otroligt mycke bara, men ja kommer hem på tisdag igen.


--

Kan inte sitta som ja vill för bebisen sparkar alldeles för mycke, hela tiden, hur ja än sitter så ska den sparka.

Känner mig helt slut i kroppen, stack ner t ica och köpte lite godis, och nu mår ja illa. Hela kroppen känns som den ska vika och huvudet är konstigt som de har varit hela dagen.. ja vill att älsk ska komma hem nu, men de gör han inte, igår kom han hem halv tio :( Saknar han, kanske df ja mår så här för ja träffar han så lite nu.

Nu måste ja försöka vila en stund känner ja.. men vet att när ja vaknar upp kommer ja må sämre, gör alltid de när ja lägger mig på dagarna :/

Hoppas ni har en bättre dag iaf. puss på er !


Ringar

De ska ju vara mycke ringar nu som syns och drar uppmärksamhet åt sig, helst svarta elr döskallar elr liknande. Men ja är inte alls för de, utan för de mer lite "eligantare", diamanter och liknande :P Har hittat på guldfynd ringar som ja vill ha, tex denna..



Tycker sånna är jätte fina, så ska ner på guldfynd sen när ja får pengar, eftersom de inte är äkta så är dom inte dyra heller, dom på bilden är inte dom ja har kollat utan de är bara två ringar för ungefär 150kr elr nåt :)
Hoppas man inte blir gröna av dom bara :P


Kan man inte lägga ut videos här på bloggen direkt från sin egen data elr måste man lägga ut dom på youtube för att få in dom här ?
Har lagt upp en bild på facebook där ja filmar magen och bebisen sparkar, så den som vill se kan ju kolla där :)

Nu ska ja se Tyas show, handlar om exorisism som utförs på homosexuella, skit läskigt, fattar inte hur man kan göra nåt sånt och säga sen att man är ren.
Som en kille som va 16 år sa när han hade gjort de.. att den onda anden hade försvunnit ur han, men han hade fortfarande tankesättet kvar och hade frestelser... och att Gud ska ta bort all tanke sätt så småningom.. men alltså... den här onda anden då ? vad gjorde den ? fattar inte de där och hur folk tänker ?

Aja.. nu ska ja se de iaf. puss på er !


--

Har väntat hur länge som helst på att The hills ska börja nu.. och de skulle gjort de igår, så dagene efter brukar programmet komma upp på MTVs hemsida, men de har inte gjort de ? Bara efter showen ligger uppe.. ja som va så sugen på att se de idag.

Vaknade iaf för en stund sen, sov alldeles för länge så nu har ja världens huvudvärk ! :(

Uh.. hej då på er


Hemma igen

Hejhej, Nu har ja varit hos frissan och slingat ännu en gång, så nu är håret brunt med ljusare hårbottnen, får gå så nu ett tag innan ja går och gör andra sligningen sen efter den gången så blir de nog bara en gång t hos frissan och sen är de klart :) Kommer känna mig så fräsch inför sommaren !

Det är egentligen möte ikväll, men ja tror ja hoppar de, har ont i både höfter och huvud, så ska äta lite, lägga mig i ett bad med hårinpackning och sen ska ja testa Tensen en halvtimme, sen tänker ja nog sova, är jätte trött.
Älsk kommer inte hem fören sent ikväll, igår vart de efter åtta han kom och idag skulle de förmodligen bli senare. Tycker så synd om han.

Men nu ska ja iaf göra mat, är hungrig. puss på er


Morrn

Godmorgon på er ! Allt bra med er ?

Har precis käkat frukost och sitter och lyssnar på MTV på tv.. bra musik. vill parta. Har varit otroligt sugen på vittvin senaste tiden, först va de öl och de kan ja ju få eftersom de finns alkoholfri öl, finns de i vin med, men de smakat kattskit och luktar desamma. Ja vill ha alkohol :P

Ser ut att  bli regningt idag också, solen tittar fram lite då och då så man kan ju hoppas på att de blir lite finare !

Halv två kommer min svärmor och hämtar mig, vi ska åka till frissan idag igen, först ska vi och hämta min Tens som har kommit, de är ju den som ger dom elektriska stötarna till varanadra och lidrar smärtan från foglossningen. Kommer använda den tre ggr om dagen, elr när ja känner att ja börjar få ont. Men måste till apoteket och köpa sånna självhäftande plattor, vet inte om ja får de nu, tror ja får me gele och dom måste man tejpa fast och hålla på krångla, kan ja inte ha vilka kläder som helst heller pga gelen.


Så här ser den ungefär ut.



Igår kväll när älsk kom grannarna ner och frågade om vi ville komma upp och dricka te med dom och se CSI, jätte gulligt, tycker de är roligt när dom kommer ner och frågar bara sådär :) Älskar deras lägenhet också, den är så mysigt och verkligen hemtrevlig. Deras kök är to die for alltså, skit snyggt ! vill ha.
Lånade några filmer från dom också som ja ska se, två med Will Farell, älskar han !
Ska se en nu tänkte ja innan ja börjar göra min iordning !

Vi hörs !

puss på er !


Hus

Har så enormt tråkigt så ja vet inte vart ja ska ta vägen !! Segaste dagen ever och de är skit väder ute !
har precis käkat kort m bröd men oj så illa ja mår nu, har en massa räksallad på.

De blev ingen lägenhet, man måste ha vart medlem på hemsidan i minst två år för att få ett förslag om en lägenhet, dåligt, jätte dåligt ! Sen finns de bara bostadsrätter och att köpa en någorlunda fräsch lägenhet kostar ungefär miljonen, och de lägger ja INTE på en lägenhet när ja kan få ett fint hus för de hemma !!

Men satt med mamma på telefonen och hon hittade ett jätte mysigt fint hus i Svanesund, ligger en liten bit från Stenungsund bara, för ugefär 800.000. köket va ny renoverat från 2010 vilket är jätte bra. Älsk ska kolla på de när han kommer hem sen kaaaaaanske vi åker och kollar på de nästa vecka om han gillar det :)
skulle va så kul med hus, hålla på pyssla och ha nått att göra om dagarna. Det var tre rum och kök och sen ett rum som dom höll på renovera men tydligen slutat med, men de är inte mycke kvar att göra och de skulle ja vilja göra till ett till rum, och på övervåningen va de ett perfekt gäst rum, så där kan dom som kommer och hälsar på ligga och sova, jätte mysigt :)


IH ! i morn ska ja fixa mer på håret hos frissan. Spännande !

Nu ska ja .. ja.. se på tv elr nåt.. :P

puss


Söker jobb

Har suttit på arbetsförmedlingens hemsida och skrivit in mina personupgifter och allt de där, sen skulle ja börja söka jobb.. usch fick sån ångest, ja vill inte börja med något nytt, ja vill inte bli vuxen och ha en jobb !!:(
Men jag måste ju, nån gång måste ja ta tag i mig själv och söka riktiga jobb, ja vill bli något. Men de är väl brist på självförtroende som inte gör att ja vågar. Ja har så svårt att lära mig ! Men ja ska försöka !!

Sitter också och kollar på lägenheter, ja har sökt ett bra  tag nu men har inte fått nån, så nu ska ja ringa till dom och fråga om dom har någon trea här i stenungsund, eftersom vi bli kvar ett tag till så måste vi ju flytta till en trea så småningom, och då är de väl lika bra att göra de nu på engång innan bebisen kommer, + att hyrorna är billigare på tex hassenbacken än vad dom är här där vi bor nu. Vi bor i en tvåa för fem och tre i månaden, på hasselbacken får du en trea för mellan 5000-5200kr i månaden, så de är ju sjuk myckte bättre. Det ska vara mycke finare lägenheter också. Så ja hoppas verkligen att de finns nån ledig ! Ska ringa dom tusen ggr !
Känns som de är dags att flytta också, trots att vi bara har  bott här i sex månder :P

Nu ska ja ringa om en minut för då är deras lunch klar :D
puss på er !


Godmorgon

Hej på er !

Sitter och äter min vanliga frukost, oboy och macka med korv :) Vet inte alls vad som händer idag, blir väl en tråkig dag som vanligt.
Igår va vi hemma hos Synnöve, hade jätte trevligt, käkade god mat och kollade på två filmen, käkade glass och godis och sen hade hon sånna dansmattor som vi testade, skit roligt och man blev verkligen varm av de ! Men de  va jätte svårt när man tog en nivå länge än nybörjare :P Men synnöve tog de galant och gjorde allt rätt :P

Lånade hem NCSI också, älskar den serien. Sen lånade jag Levande begravd i ljudbok, så ska lyssna på den när vi åker i bilen, får se om vi kanske spar den tills vi åker till mamma och pappa. Kom på igår att vi måste nog åka raka vägen till Sundsvall på torsdagen eftersom sammankomsten är på fredag.. Så ja får ändra min tid hos BM.
Sen lånade ja Peter James andra bok, samma person som har skrivit Levande begravd, men denna heter Långt ifrån död. Någon som har läst den ? Finns två böcker till som hon har också som ja tänkte ja skulle låna och läsa.

Men nu ska ja fortsätta på min frukost :) puss på er !


Svägerska

Är hemma hos Synnöve och har precis ätit god mat och pratat, nu blir de film sen kommer de lite trevligt folk.

Igår vart de grillning i Uddevalla, så ja fick min korv med bröd trotts alls :D

Testa gick med kryckorna igår, skämmigt, vill inte ha dom. Sen eftersom ja har ondare i ena höften så blev de mest att jag lutade mig med de andra benet, vilket ledde till att ja fick ondare plus ont i ryggen :P

Nu ska vi se Belägringen. puss på er

åh !

Vet ni hur sugen ja är på en korv med bröd elr !?



ÅH så gott !!


--

Har inget att göra, äsk jobbar och kommer inte hem fören vid halv fem tiden kanske, tråkigt. Har suttit och betalat lite räkningar, också jätte tråkigt, hatar att se pengarna flyga bort på saker som egentligen är hur onödigt som helst.

För ungefär 1½ år sen va ja och tog sånna modellbilder hos modelhouse, och NU får ja räkningar från Inkasso om att ja inte har betalar räkningen ?? ja VET att ja har gjort de. Men eftersom ja betalade från ett konto som ja inte har längre, som ja har sagt upp, så måste ja till banken och försöka få fram kvittot på att ja har betalat de, men ja orkar inte de, de blir för krångligt så ja betalar den istället :/

Känner mig lite orolig för bebisen, tänk om den inte utvecklas som de ska bara för ja äter så dåligt ? När ch inte är hemma lever ja mest på oboy och mackor.. äter en måltid om dagen, antingen pulvermos och köttbullar elr så blir de något annat när älsk kommer hem. Egentligen ska ja äta tre riktiga mål om dagen med  mycke vitaminer och så där.. men ja gör de inte.. ja har varit jätte dålig på de ett tag nu bara för att ja mår  bra fast ja inte äter, ja har inte de där illamåendet längre, ja kan gå hungrig länge innan ja kan äta. Men ja ska försöka ta tag i att börja med folsyra och järntabletter igen, BM sa också åt mig att ta det. Räcker med varannan dag, men lika bra att göra de varje dag annars glömmer ja bort det. Sen också att äta bättre, mer sallad och fet fisk är nyttigt.

Bebisen verkar iaf må bra, sparkar nästan konstant och man ser magen hela tiden röra sig i små rörelser. Kan sitta och bara kolla på magen i evigheter och se hur den rör sig :)

Ja måste ta mig ner på ica och handla lite också, om ja kunde gå skulle ja gjort de för de är jätte fint väder och ja sitter inne.. men de blir nog åka på moppen eftersom ja inte får bära tungt också, och ja ska köpa mjölk och lite annat.

Nu ska ja nog sätta mig på balkonen en stund och sola lite :) puss på er !


Hemma

Tjenixen ! Nu är ja hemma, kom fören stund sen. Ja har fått bort all svart färg i håret så nu är ja typ brunhårig med lite ljusa slingor uppe i utväxten eftersom den är ljusare. Bokade en till tid, så på tisdag ska jag dit igen och då blir ja ljusare. Mitt hår va lätt att färga och de tog de bra :)

Nu ska vi snart ner till puben. De är sista fredagen dom har ikväll, så de va mat och grejer där, men de lära man förbeställa och de gjorde inte vi, så vi går bara dit och tar nån öl.. elr ja.. älsk tar nån öl och ja nån vatten :P
Blir inte borta för sent för älsk ska jobba i morn :(

Men vi hörs i morgon. puss på er !


Egostund

Strax kommer min svärmor och hämtar mig, hon ska följa med mig när ja åker till frissan, snällt att hon ställer upp när man behöver skjuts :) Hon kommer om ca en timme.

Sista gången ni ser mig i svart hår, när ja kommer hem kommer ja va ljushårig, blir bara mer och mer nervös.. tänk om tiden inte räcker till så bara halva håret blir klart och resten orange !? HJÄLP !!  Ne, ja behöver nog inte oroa mig så mycke.. ja hade gjort de tio ggr värre själv :P
Men de ja oroar mig lite över att hon kommer säga att mitt hår inte går att blondera pga att de är så slitet, för ja har slitet hår, iofs har ja klippt de nyss, så hoppas hoppas hoppas !!









Goooooodbyyeee blackhead !!


:D

Jag är glad.. ja såg mina gamla byxor i skåpet när ja letade efter en luftmadrass Mikael ska ha sen. Testade ett par.. och för ca ett år sen fick ja inte ens över dom över låren, dom fastnade typ vid knäskålarna, haha. Men iaf ja testa dom nu och JAG FICK PÅ DOM !!! haha, ja kan inte knäppa dom såklart, men att ja bara fick på dom !!!! Efter graviditeten ska ja börja med vattengympa en massa och inte äta så onyttigt som ja har gjort, och sen ska ja kunna ha byxorna igen :D Detta är mina favvorit byxor, använde dom jämt när ja flyttade hit för 2 år sen !

hihi kul !



Nu ska ja städa, Han som äger lägenheten skulle ju komma idag, men han kommer på söndag istället, men lika bra att göra de nu på en gång :)


blond

Åhh ja blir blond idaaaag :D ja är lite nervös... tänk om de inte blir som ja har tänkt mig ? tänk om de blir gult elr orange ? men en frissa kan väl inte göra så man får dom färgerna va ?:P
Etersom ja har svart hår nu.. så kan de ju bli de.. men dom kanske kör med en avfärgning först va ? sist ja gjorde det på mig själv vart ja morotsfärgad och färgade tillbaka till brunt !
Ja hoppas att de blir fint iaf !

Idag ska ja städa unnan lite igen, finns lite småplock.. älsk är expert på att ta fram grejer men sen inte lägga tillbaka det !
Han som äger lägenheten kommer hit idag och kollar också hur vi har gjort. Vet inte när han kommer så de blir väl en sån där dag när ja får sitta inne hela tiden.

Aja.. nu ska ja käka frukost. vi hörs dudes. puss på er !


Levande begravd

Vakande vid halv tio i morse, Jermina kom och skrek på mig att ja skulle upp och ge henne mat, hon är så rolig, hon kan komunisera med en, haha, om ja säger "vill du ja kliver upp?" säger hon "mjaa" sen säger jag "är du hungrig?" då säger hon "mjaaa" så säger jag "vill du ut också?" så säger hon "mjaaaaaa" haha. Märks att ja inte har så många att prata med när ja går här hemma helt själv :D Men de är lite roligt för hon svarar varje gång man säger något :P

Klev iaf upp och gjorde frukost och la mig i sängen sen igen, ligger och läser en bok som heter Levande begravd, ett gäng killar som fixar en svensexa åt en som ska gifta sig, och bestämmer sig för att ge igen för allt denna killen gjort mot dom. Så dom snor en likkista och lägger han i den helt packad och gräver igen en ganska djup grop, åker därifrån och planerar på att hämta honom efter en elr två timmar. Alla killar har druckit en hel del efter alla pubbar dom har varit på.. Men dom sätter sig iaf i bilen och kör i väg glada och fulla, tills dom kommer i en svår sväng där dom får sladd och möter en annan bil, frontalkrockar och alla killarna dör, förutom en som fortfarade var vid liv när polisen kommer, men ligger på intensiven men svåra skador, som sen slutligen också dör.. Och ingen annan vet vart dom har grävt ner han som ska gifta sig.. förutom en.. som skulle ha varit med men som missar sitt plan och aldrig hinner dit.. men han säger inget till polisen.. varför ?
DE får ni läsa själva :D

En jätte spännande bok, ja har vartkligen inte kunnat lägga mig ifrån den nu senaste, är inne på sista bladerna nu, men mina ögon blev så trött så ja behövde vila dom lite från att läsa :)

Men nu ska ja fortsätta :)

Puss på er !


uttråkad

Jag är sjuk uttråkad idag, tittade precis på klocan och den är bara TOLV !!! Ja trodde den iaf va två elr tre ! Så nu får ja sitta här till klockan blir fem tills älsk kommer hem ! Ja vill ut på torget och fika !!! :( ja saknar de såååå mycke !! NANETT, BÖRJA TRÄNA PÅ ATT KÖRA BIL SNAAAAART !!! haha :D

Är jätte glad över att de finns nån rolig person som de finna att umgås med, dock så har inte ja något körkort och hon bor ute på tjörn och kan inte köra bil än :P Men hoppas hon blir bättre snart igen !! :)

Har hunnit med att vara hos sjukgymnasten, hon sa att ja måste gå med kryckorna hela tiden, kansek inte när ja är hemma men så fort ja går ut och och bara går lite grann så ska ja ha dom, så de inte blir så tung belastning på bäckenet, sen stödbältet ringer dom mig om, dom skickade en remiss elr nått till sjukhuset, samma sak med den elektriska grejer, så de ringer dom mig om snart. Har försökt hitta en bild på stödbältet men hittar bara dom smala som man kan få från BM, och sånt har ja ju redan men ska fy ett annat.

Sen efter de va de bara att dra hemmåt, så nu sitter ja här.. och de börjar bli stökigt, så ja får väl försöka städa upp lite, men ja orkar inte !!!

Aja.. pusss på er !! :)


sjukgymnasten

Hej hopp gummi snopp !

Nu är ja tillbaka från sjukgymnasten, det gick bra.. elr kan man säga bra när man fick flera saker som ska förska hjälpa mig och ja hade så ont så ja nästan grina ? haha. Iaf så kollade hon lite på mig och tryckte, bad mig lägga mig ner och hon såg direkt vilken svank ja har och att ja inte vill slabbna av i ryggen pga av värken. hon drog lite i benen försiktigt och vred och hade sig, gick bra tills hon gjorde en snabb rörelse som ja inte va beredd på alls, och de va att dra benet åt sidan och då skrek ja till. Hon sa sen att ja kunde sätta mig  upp för hon skulle hämta en grej, men ja kom inte upp själv, så hon kom tillbaka och stack fram huvvudet och frågade om ja behövde hjälp, och de brhövde ja :P haha, såg lite roligt ut. Hon försökte först hjälpa mig upp från sidan genom att ja tag i mina ben, och hon visade lite hur ja kunde göra, men inget funkade, ja bara vred mig ännu mer av smärtan. Tillslut efter alla försök fick hon stå på sidan och försöka dra mig fram så ja satte mig upp, då gick de lite bättre.

Sen hämtade hon nån grej som ja ska få i morgon, något som ger nå elektriska stötar till varandra, som gör att de ska hjälpa en liten stund iaf, man sätter dom nere vid svanken elr vid bäckenet och sen får man vrida på så mycke man tycker känns bra. Så den ska ja få i morn som sagt och som ja ska ha när ja går, vilar elr vad ja nu ska göra, en halvtimme åt gången.

Sen fick ja kryckor också, som ja ska ha om ja går lite längre sträckor för att avbelasta bäckenet, får också inte bära tunga grejer för de trycker på ganska bra sa hon.

Sen så sa hon att stödbältet som ja har är alldeles för smalt, så ja ska förmodligen få ett nytt som är mycke bredare över rygg och höfter som stödjer och trycker ihop mycke mer.

Känner själv att de stödbältet ja har inte hjälper något. Tråkigt när man precis köpt de för 300spänn :P

Men nu är ja hemma iaf, älsk får hämta kryckorna senare för ja åker ju moppe så de blir lite svårt för mig att ta med dom hem. Sen ska ja också försöka göra lite kroppsövningar, fick ett papper om lite olika.

Hämtade också ut järntabletterna, men förstår egentligen inte vf ja ska äta dom för ja har jätte bra HB, de ligger på 145 står de i mina papper, iofs tog de i Januari och de kanske kan pedla lite ?
Men mamma sa sen att man kan bli jätte lös i magen av dom !!!
Men kanske bara bra för ja är jätte hård nu, haha intressant vetande va ? hoppas ni lägger de på minnet ;)

Nu vet ja inte vad ja ska göra, kolla lite på tv kanske, har så ont i höfterna nu efter att hon ha grejar så ja ska vila lite :)

Men om de händer något så låter ja er veta senare ;P Men mer ikväll blir de nog inte skulle ja tro !

Hade gött !! puss på eer !!


HSB

HSBgubbarna kom ju som sagt inte igår och därför trodde ja dom inte skulle komma idag heller, så ja tänkte att ja lägger mig i badet och gör hårinpackning och läser en bok.. ja tror ja han ligga 10minuter så ringer de på dörren, så de va bara upp och slänga runt en handduk och sen springa och öppna dörren, den yngre killen som öppnade vart lite chockad, haha, va lite roligt och se hans min :P Men den äldre gubben brydde sig inte och frågade bara om de va vi som hade problem med taket, så gick han in och kollade, gick ut och sa att vi kommer och målar om två månader sen stängde han dörren :P

Så de gick kanske på två minuter :P


Nu ska ja äta, pussss


A new day

Har nästan precis klivit upp, ja fick inte sova längre för katten, hon är verkligen som en liten hund som väcker en på morgonen när hon är kissis och vill ut.. och hon ger inte upp heller fören man kliver upp. Hon är ingen katt som sitter och skrapar med tassarna på fönsterrutorna iaf :P

Idag blir det sjukgymnasten sen blir de t apoteket och köpa järntabletter som BM sa åt mig att ja skulle ha, så ja får väl gå och köpa de då :)

Annars vet ja inte vad som händer idag, HSBgubbarna kom aldrig igår så ja hoppas dom inte kommer idag när ja inte är hemma.. Dåligt att dom säger att dom ska komma och sen dyker dom aldrig upp, då ha rman suttit inne och trökat hela dagen i onödan. Men igår när älsk kom hem orkade ja inte vänta längre.. Vi åkte och tog ut pengar och skulle till Biltema men de va stängt, så vi åkte in till GBG och skulle gå in där, vi hann precis in och köpa de vi skulle innan dom stängde, och dom stängde sju.. vi kom fem i sju.

Sen åkte vi en tur till IKEA och gick till barnavdelningen och kollade runt lite, vi skulle inte köpa något så de vart inget heller. Sen gick vi ner och köpte en korv och glass med dricka, men min cola smakade mögel tyckte ja men älsk kände inget alls, så de va väl antagligen bara jag :)

Sen åkte vi hemmåt och älsk skulle tvätta bilen för andra ggn sen vi fick den, tror han tycker om den väldigt mycke :P vet inte hur länge han höll på och tvätta, säkert en 45 minuter iaf. Sen efter de åkte vi och kolla var sjukgymnasten ligger för ja har aldrig varit där tidigare, men de va ganska lätt och hitta, låg precis brevid vårdcentralen.

Ne, nu får ni ha en bra dag alla, skriver mera sen om de händer något :) puss på er !


Blondie

Jag har nog inte skrivit de i bloggen, men iaf så på fredag blir jag BLONDIE igen :D Ja är så lycklig, ja har längtat efter detta läääääänge och nu händer det :D Jag frågade barnmorskan om ja kunde färga håret elr om de va farligt för barnet. Hon sa att de är inte bra att göra de, om man gör de varje dag, eftersom man går ner i hårbottnen med hårfärgen och ut i kanske sår elr nått man har i hårbottnen och sen ut i kroppen och sen går de ju till barnet, men sen sa hon att de är luuungt och att ja skulle färga håret ! Ja har verkligen en jätte gullig barnmoska.

Men då tänkte ja att nu eftersom ja har sån jätte utväxt så kan ja ju passa på att ljusa upp det, för det kommer ja göra i slingor, och de tar man ju inte enda ner i bottnen, så de måste ju vara mycket bättre ?
Så som ja vill göra håret har ja haft innan en gång också, inte så blondt som ja hade förrut så de nästan va vitt, utan lite ljusa och ljusbruna slingor. Ja tror de kommer bli skit fint ! :)











Haha, vad tycker ni ? Ska ja vara blond elr brunett/svart ?


På fredag blir ja blond iaf ! :)

Puss på er !


HAPPY !!

IM SOOOOO HAPPY !!!! The Hills börjar om EN VECKA igen !!!!! Åhhh så ja har läängtat och de är såååå mycke drama, ja Ä-L-S-K-A-R deet !! Heidi och spencer kanske skiljer sig och heidi är fulare än någonsin !! hihi, ne a taskigt men de är lite sant :P

http://www.mtv.com/videos/misc/498521/the-hills-season-6-trailer.jhtml#id=1635011


Sparka

På engång ja sätter mig ner börjar bebis toksparka, de kan bli lite jobbigt när den håller på hela tiden och man inte riktigt är van vid att de rör sig i magen hela tiden.. Ibland kan ja få en obehgskänsla av det, att veta att de är något som växer i min mage och som lever.. men de brukar ändras snabbt då ja vet att de är en liten bebis som är min och älsklingens :)

Den blir lugn såfort ja kommer upp och går lite, men sen när ja sätter mig igen så sätter den igång.
Va ju till BM för nån dag sen och pratade lite om allt, fick också mappen som ja ska ha med mig. Lyssnade på hjärtljuden och de låg mellan 140-150, vilket alla säger tyder på en flicka, men ja vet inte riktigt om ja tror på de där. Samma sak om hur man bär barnet, om man bär de runt magen så blir en en flicka och om de är en spetsig mage är en de pojk, de står i boken som ja fick från BM att de bara är myter, så ja håller mig t de tror ja :)

Men jag tror att ja bär barnet runt magen elr vad man säger, ja blir nog mer bred är spetsig över magen, mina höfter försvinner mer och mer tror ja :P

Har också köpt sån olja som man ska smörja in sig i så man inte får bristningar, hoppas den funkar, än så länge har ja inga, men de kommer nog ! Tycker bara magen blir mer och mer hårig, haha. Läskigt.

Ne nu ska ja fortsätta invänta gubbarna från HSB. dom kommer ju aldrig !! puss på er !


Måndag igen

Hej på er ! Har inte skrivit så mycke under helgen, men ja har inte haft lust och har bara spenderat den åt älsk :)

Ifredas när vi åkte på bio så skulle vi först käka på någon mysig resturang på Avenyn, men vi orkade inte gå 1km för  att hitta något mysig resturang, så vi tog den som låg i samm byggnad som bion :P Men de va mysigt iaf ! Älsk beställde något kött och potatis med vitlökssmör och någon honingssås, jätte gott, smaka liiite bränt bara. Och jag tog lamm, såååå gott, de verkligen smälte i munnen, dom hade verkligen lyckats med det !! Till det var de fritarade strips, fast dom såg lite roligare ut än vanliga strips och sen hade dom någon annan jätte god smak på dom. Till de va de vitlökssmör och honingssås också. Ja har aldrig ätit sån dyr mat nån gång, bara min mat gick på 300spänn !! För mig är de dyrt iaf :P

Men vi har inte gjort något mysigt med varandra på jätte länge, så vi unnade oss lite :) Men man satt ganska nära dom andra som var där, vi hamnade brevid ett par som nog aldrig hade träffats förr, utan var på någon som slagt blindedate:P Så vi satt mest och lyssna på vad dom sa till varandra :P Tyckte inte dom passade ihop, han va värsta fin och pippinett och på henne såg de ut som hon försökte vara likadan men inte riktigt lyckades :P Men hoppas de gick bra för dom iaf :P

Sen i lördags tog vi och städa upp HELA lägenheten, de va inte jätte mycke att göra eftersom ja försöker hålla efter ganska bra nu, men de fanns lite iaf. Satte också upp lite tavlor och la in mattor på toan. Sen åkte vi till Returvaruhuset och kollade lite men hittade inget, såg lite kakal som vi ville ha i köket, men tror inte vi börjar att göra om något mer där om vi flyttar till en annan lägenhet.
Sen åkte vi och käka på Sibylla och tog en glass, kollade lite i affärer innan de stängde också. Sen åkte vi till Svärföräldrarna och hjälpte dom att tapetsera sovrummet, vart jätte fint !
Sen när vi va klar med det käkade vi och sen stack vi och hyrde film som ja skrev om innan.

Law abiding citizen va verkligen skit bra så den tycker ja ni alla ska springa och hyra och kolla på på engång ! Spännande faktiskt !

Sen igår va de möte och då va chs gamla kompis med man där och hälsade på, så vi passade på att bjuda hem dom, också jätte trevligt ! Dom bor i HBG, och hon har typ samma problem som mig där, att om hon vill bara ut och ta en fika nån gång ibland så har hon ingen att ringa. Så dom har lite planer på att flytaa hit igen tror ja de lät som ! Hoppas de iaf ! Vi blev också bjuden hem till dom då när vi har semester ! Så de ska vi allt ta och göra efter att vi har varit i sandviken !

Så vad händer idag ? Jo..  ja måste vara hemma hela dagen för HSB ska komma och kolla på toataket som börjar rasa lite smått, tror de är nån vattenläcka från grannen ovanför oss. Men dom sa inte vilken tid dom skulle komma så ja får väl sitta inne och vänta hela dagen.. tråkigt.

Dom ringde från sjukgymnasten också, och de va en som hade avbokat sin tid, så då ringde dom till mig och frågade om ja ville ha den, hur snällt som helst, och självklart tackade jag ja. Så vi får se hur de går :)

Nej nu ska ja diska disken som är från igår :) puss på er !


Filmkväll

Nu ska vi se på film..
Law abiding citizens & Trubbel i paradiset couples retreat & Whiteout.

Vi börjar med Whiteout :)

Ha en bra kväll :)


Fredag

Är jätte förkyld och hängig idag, och har beställt biljetter till bio ikväll och innan dess ska vi ut och äta, hoppas ja blir lite bättre så ja slipper sitta inne på bion och snora ner alla.

Vi ska se Clash of the Titans på 3D. Älsk vart förtjust i den så han ville åka och se den ikväll, så då gör vi de :) Myser t de lite innan han börjar jobba helgerna här nu igen.

Så fort bebis sparkar så tar ja fram telefonen och ska försöka filma, men då slutar den på en gång och börjar sen igen när ja tar fram telefonen, toker :P

Har beställt tid hos frisören igen nu, så nu blir de sligning. Ska ljusa upp det med massa fina ljusa slingor. Ska försöka göra lite i min egen hårfärg också så ja slipper hålla på så mycket med det nu när ja är gravid.
Men äntligen blir de av iaf ! SOM ja har längtat alltså !

Var blond ett tag förut med ljusa slingor och så, skit snyggt, trivdes verkligen i det !

Nej nu ska ja snora mig över t sängen tror ja.. elr kanske sätta mig ute med en bok ! puss på er !


Klippt

Ja var  ner på stan idag som sagt och passade på att klippa mig ! Blev faktiskt nöjd med det ! skönt att få bort alla jätte slitna toppar !!




BM

Nu ska ja börja göra mig iording, ja ska till Barnmoskan om en stund och sen ska ja vara nere på torget ett tag, måste köpa ett par nya skor, kan inte ha mina 12cm klackskor nu längre :( Så idag ska ja försöka hitta ett par söta skor som ja kan ha både t möte och vardags, kanske att de blir två par ?:O Jag ska också springa runt och leta efter fina amningsbehåar, ja har letat tidigare men har verkligen inte hittat någon snygg och ingen i min storlek, dom flersta bharna gått upp till storlek D och sen görs dom inte i större. Hittade två st inne på Lindex här om dagen och ja HOOOPPAS dom finns kvar, fast de va bara en sån enkel svart och vit bh, ja skulle vilja ha med lite spets på, men finns tyvärr inte här, kanske att man får beställa ?

Sen ska ja försöka hitta något fint linne som man kan ha nu när de blir lite varmare. Igår satt ja ute på eftermiddagen och läste en bok, vart så varmt så ja fick  ja av mig till linne, helt underbart skönt är de ! Jag älskar verkligen sommaren.

Sen ska vi hem till svärföräldrarna och käka och greja lite där,
sen ska vi antingen till Orrlövs elr till Jessica och Clabbe. Älsks kompis och hans fru är här och hälsar på. Hon är också gravid och är bara en månad före mig :)

Igår va vi och kollade på en ny bil också, satte oss nån bil, men dom kändes inte alls rätt för oss. Sen åkte vi till KIA och kollade på bilar där, kollade runt lite. Ch hade kollat på en bil på internet tidigare, så vi satte oss i den och fastnade på en gång både jag och ch ! Jätte fin bil ! En silvrig. Man känner sig lite rik då tycker ja, haha.


KIA - 09




Nu ska ja börja göra mig iordning. puss på er !


William :)


Sötast

Mina söta små älsklingar !

William & Rasmus
 


Arbetsförmedlingen

Sitter och käkar och är halft klar, ska t Arbetsförmedlingen om en stund, har tid halv elva. Hoppas dom säger något vettigt så man förstår allt de här och inte bara sitter och matar på med en massa svåra ord och grejer.

Igår på mötet började ja koncentrera mig ganska bra, men efter kanske en kvart så försvann ja in i mina egna tankar och kom på mig själv komunicera med mig själv och en annan.. som inte finns, haha. Tokigt.

Men ska verkligen försöka koncentrera mig nu, men kanske går bättre när man pratar med dom personligen och inte bara ska lyssna.

Aja.. nu lär ja fixa klart, puss på er !


Fullt upp

Hejsan ! Idag klev ja upp vid nio eftersom ja hade möte hos Arbetsförmedlingen tio, ett informationsmöte om hur de funkar där. Dom visade hur man använder hemsidan osv. Fick en ny tid hos en handledare klockan halv elva i morgon, då ska ja träffa en som hjälper mig med det ja vill veta mer om och jobb och sånt.

Ja tror ja passar bättre som hemmafru än att jobba :P Ja kommer igång mycket fortare när de är något i hemma som ska fixas, känner mig piggare fast ja inte jobbat så mycke på dagarna. Jag skulle kunna fortsätta så här :)

Om ja får något jobb är ja väldigt tveksam över eftersom ingen vill ha en som är gravid och ska ha barn om ett par månader, och om ja fortfarande står som abetsökare om 90 dagar, alltså tre månader, så kommer ja få komma ut på praktik, men om tre månader tar ja mammaledigt, så de är ju ingen ide att ja börjar med det heller. Vi får se hur dom säger i morgon, ja måste ju stå som arbetssökande om ja ska kunna få några pengar.
Så pratade jag med Försäkringskassan om hur ja har varit sjukskriven osv, fick papper på de, och kopierade alla andra pappaer ja fick så ja har själv papper på allt ja har skickat. Hoppas de inte blir några problem, skickar även in papper till Alfakassan som ja ska gå med i. Hoppas ja får några pengar..

Våran bil har gått sönder igen, de är stötdämparen som har lossnat och ligger och trycker mot däcket, så de går inte köra med den längre.. vi har verkligen haft otur med våra bilar. Så igår åkte vi och bara skulle kolla om de fanns några bilar som va till intresset, vi hittade en Saab 9-5 en -06 tror ja de va, jätte fin, och har bara haft en ägare och servad mellan jämna mellan rum, en stor och rymlig bil, bra med plats i bakluckan för barnvagn.
Går in två st också ;) hehe

Sen finns de en Volvo v70 - 07 elr liknande, kommer inte riktigt ihåg om de va den, men de va också en jätte fin bil som vi ska åka och kolla på.

Ska verkligen bli skönt med en ny bil så slipper man oroa sig över vad som kommer att gå sönder här näst ! Och ja vill ha en säker bil nu när vi får barn, och den vi har nu känner ja mg inte direkt jätte säker i :P
Är väldigt tacksam att ja har sånna snälla svärföräldrar som hjälper till när de krisar sig ! :)


Vad som händer idag vet ja inte riktigt, ja ska diska disken som finns, är inte alls mycke men ja vill få bort det iaf, sen tog ja en tvätttid så ja har slängt in två maskiner och en till kommer de nog bli. Sen är de möte ikväll så hoppas ja inte har allt för ont så ja kan gå, men de ska nog gå bra :)

Ja har fått tid hos en sjukgymnast nu som ja ska kollla på mig rygg eftersom ja har sån fruktansvärt värk i bäckenet. Nätterna lider ja mig igenom nästan. Jag är en sån person som rör sig väldigt mycke när ja sover, så varje gång ja ska röra mig lite, bara som att flytta lite på benet så vaknar ja av en sån smärta som inte går att beskriva ! Kan inte sitta hur ja vill heller för då ilar de i hela höfterna. Hoppas de inte blir värre, men sån tur ska man väl inte få ha :)

Sen får ja inte sova på mage längre heller, då börjar bebis på en gång och sparka tills ja har vänt på mig, då blir den lugn :P

Dom som gjorde ultraljudet på mig sa att ja måste ringa en sjukgymnast direkt för dom trodde nästan att de skulle kunna vara discbrock (stavning?) eftersom ja inte kunde röra mig utan att typ skrika när ja låg och där och fick lägga upp massa grejer under mina ben så dom inte låg helt raka, och eftersom ja fick de så väldigt tidigt som i vecka 8 och de sitter inte i fram, utan bara i bak ner i rumpan typ.
Men ja mötte sen min BM och hon sa att de finns dom som får foglossning så tidigt om man har haft mycke problem med ryggen, och de har ju jag. Och att de behövde inte sitta i fram utan kunde bara sätta sig i bak.

Men vi får helt enkelt se vad sjukgymnasten sägen, tyvärr var de en månads väntetid, men ja sa att om dom får en avbokning får dom ringa mig på en gång och de skulle dom göra !

Nej nu har ja skrivit alldeles för mycke, dags att göra nytta :) puss på er  !


Hemma !!

Nu är ja äntligen hemma ! har verkligen haft hemlängtan !

Hjälpte älsk idag med att lägga golv, va rätt roligt när man ska sammarbeta så.

Men nu ska vi bara ta de lungt, kolla på en film och äta vindruvor :)

ha en bra kväll. puss på er !


--

Jag vill hem

Godmorgon

Sitter i sängen och kollar runt lite, har lite hemlängtan, har funderat på om ja ska sova hemma inatt, men vill inte vara ifrån älsk. Tycker de är jätte duktigt av han att han kan bygga så här, nu när han jobbar själv så måste han ju tänka på ALLT själv, annars så är dom ju flera och hjälper varandra. Han är verkligen duktig. Sen att se han i snickarbyxor och spänner muskler är inte helt fel heller ;) haha.
Jag älskar att få tillbaka på skatten, ja trodde ja hade slängt min lapp eftersom de tog sån tid innan ja fick den och älsk fick sin för typ två veckor sen. Men så fick ja den, och ja har hela tiden trott att ja bara skulle få tre fyra tusen, MAX fem tusen.. men de visade sig att vara lite mer, ungefär 15tusen till. haha. Ja bara stog och skrek i köket när ja öppnade och såg att de står 20papp !! Vad har ja gjort för att få så mycke ? haha. Tror de är för ja betalar lite i skatt men har dragit 33%, och ja tjänar inte så mycke i månaden så ja skulle behöva betala så mycket.
Så för dom här pengarna ska ja betala av nått lån och gå till frissan och blondera upp håret, nu SKA ja göra de, haha, har velat det så länge så nu ska ja sjutton göra de !:D Sen av älsk fick tillbaka han också som vi kommer betala av lite lån av, sen får vi spara tills bebis kommer :)
Nej nu ska ja göra annat, kolla på älsk alltså, haha. puss på er !

Fredag

Tjena ! Läget med er denna fina fredagkväll ?
Vi har precis käkar skräpmat, kebabtallrik och älsk och Mikael jobbar på rummet, men dom är snart klara. Dom brukar inte jobba så länge än så här på kvällarna.
har inte gjort speciellt mycket idag, har jobbat sista dagen på jobbet, känns skönt men endån inte eftersom nu har ja inget jobb och måste springa fram och tillbaka till arbetsförmedlingen. Tröttsamt. Måste fixa lite papper från chefen också som ja ska ha med mig. tar de på måndag tror ja.
Svärföräldrarna är inte hemma ikväll så de är bara vi tre hemma. Dom bjöd oss på mat. De gjorde dom även i onsdags. Alla tjejer i familjen skulle gå till Harrys och äta tillsammans, men de va inte öppet så de fick bli Ti amo. Tog potatis med något kött, jätte gott va de ! Trevligt att gå ut så när man aldrig gör de, de brukar va lite svårt att få ihop alla tjejer, tyvärr va inte ena syrran med. Fick också träffa älsks systers nya dotter som är två månader gammal, skit söt ! De verkligen kliade i fingrarna på mig ! Nu vill ja att våran bebis ska komma :)
Nu ska ja hjälpa dom lite med rummet, sen är dom klara. Men vi hörs. Ha en trevlig kväll på er. Puss !

Stora höga

hejhej

har precis kommit hem från jobbet och sitter och väntar på mina svärföräldrar. ja sov där i natt och ska sova där i natt och i morn natt också, älsk sover där också eftersom han jobbar där på dagarna.

Så de kanske inte kommer bli så mycke bloggande, men ja slänge nog in ett inlägg nån gång :)

hade bra. puss på er !


Ultraljud

Igårkväll fick vi se vårat underbara älskade barn. Heeelt fantastiskt var de att de. Men dom fick en liten utmaning sa dom för den ville inte ligga still alls, gjorde massa kullebyttor och hade sig, rätt häftigt och se hur den gjorde det ! Den vinkade och hade sig och drack fosterfatten. Allt såg jätte bra ut !! Så skönt att veta att lilla älsklingen mår bra ! Har varit så nervös inför ultraljudet men nu kan ja slappna av. Fick en nytt datum också, 20 augusti är de beräknat, så några dagar innan, vi fick datumet 24 augusti först. Sen låg ja en vecka före dom, ja trodde ja va i vecka 21+2, men jag är i vecka 20+5 :)

Älsk kände dom första riktiga sparkarna igår kväll, den hade jätte mycke liv för sig, va väl glad att få höra pappas röst igen :) Har haft tur att få känna sparkar så jätte tidigt, för de är ovanligt för en först föderska att känna sparkar så här tidigt säger dom. Kände ju redan dom första rörelserna i vecka 17 :)

Den ser ut att ha älsks näsa och min pappas haka :) helt underbart <3 Detta kommer bli Vårat barn. Jag ska bli mamma ! :)


Sparkar

Sitter och äter frukost nu och ska strax göra mig iordning, mitt tåg går runt ett tror ja de va. Datorn är snart paj helt, den har gått sönder på enda sidan så den sitter helt löst, så snart rasar väl hela. Dags för en ny. Tråkigt att garatin ska gå ut precis när dom går sönder.

Idag är de ultraljud klockan halv sex, ja är så spänd inför det, hoppas man ser bra ! Kicki kände tre sparkar igår, dom första sparkarna som någon annan har känt, så nu vill ja hem till älsk så han också kan känna !! Det är helt underbart när man känner hur man har sitt lilla barn i mage och hur de växer. Ställde mig på vågen nyss och har gått upp fyra kilo, så nu har ja nästan gått upp dom kilona ja gick ner när ja mådde som sämst. Känns skönt eftersom då vet ja att bebisen mår bra.

Nu ska ja hjälpa Kicki att städa lite. puss på er !


Kväller

Sitter och kollar på film på trean och har precis smällt i mig glass för andra gången idag, med massa nougat och strössel ! gott !!
Wille vill inte sova så han springer runt här hela tiden och man får säga t han mest hela tiden, han är så söt :D
Han är som en hund också, nu när ja satt och åt glass stog han brevid och smacka med läpparna för han också ville ha, och så fort kicki sa åt han att sitta så satte han sig, men så fort hon tittade upp igen så va han uppe på bena och smacka med läpparna lite mycke till. Sen när han fick glass, satte han sig ner, njöt max 2sekunder innan han va uppe på bena likadant igen:P Älskar han, han är så otroligt söt fast han hela tiden testar gränserna. Om de ligger saker framme som  han inte får röra, och man säger till så ska han fortsätta, sen när man slutar säga till så sätter han pekfingret på en grej och tittar upp på en och säger man ajabaja så går han till nästa grej, sätter fingret på det och kollar upp på en igen :P Otroligt sött !

Och Rasmus har blivit så stor, han sitter med mig i soffan och myser när vi ser på tv :)

Saknar mig älsklingt otroligt mycke, men i morn åker ja hem till han :) vill inte åka härifrån endå :(

Men vi hörs. puss på er !


Måndag

Hej på er. Nu sitter vi vid en varsin data, syrran spelar farmville och ja bloggar såklart :)
Har suttit och gjort fransk manekyr typ hela dagen.. har gjort båda mina händer med tippar, gele och grejer. Gjorde syrrans ena hand i går och ska fortsätta på den andra efter maten. Mina blev väl så där eftersom ja har så extremt korta naglar så den vita kanten som ska vara läng upp blev typ över hela nageln, men de ser ju fräschare ut nu än vad de gjorde innan iaf. Dom som vet hur mina naglar ser ut vet ju :P hehe.

Igår va vi på cirkus. Va faktiskt kul, men de är så obehagligt med som ska gå på liner och hänga högt upp i luften och snurra och greja, de blir ja jätte nervös över och nästan får en  hjärtattack varje gång :P
Sen skit söta små och stora pudlar som sprang genom ringar och lite sånt. Hästar och kameler va också med, och massa annat. Kamelerna tycker man lite synd om eftersom dom inte alls är vana med detta klimatet och inte hör hemma på en cirkus.

Sen fanns de typ fem sex killar som hette Black jambos, som dansade och gick under eld och grejer, gjorde värsta volterna och klättrna på varandra, och alla killarna va mörkhyade, så ja hade de verkligen trevigt när ja satt och kollade på dom. haha.

Senare när vi skulle ut och möta upp macke så hade han inte kommit än, och sklle inte komma fören om 20 minuter, så vi stog utanför cirkusen och väntade. Så ser vi att dom killarna står där borta och kollar, och emellan oss står ett litet barn, och då säger kicki att ja ska kolla dit för dom vinkar åt oss, men hon skoja bara för hon trodde att han vinkade åt barnet, men när hon kollar dit igen så vinkar han ingen och vinkar att vi ska komma dit till dom, men ja vågar inte kolla, haha. Sen kommer ena av killarna gåendes mot oss och ska prata med oss, men då springer jag därifrån så då vänder han och går tillbaka, haha. Ja blev skit rädd eftersom dom pratar engelska också. Så ja vs fort därifrån, ja är så feg, haha :D Sen när vi går längre bort och ska vänta så står ena killen och bara kollar, står där helt själv och ser på när vi bara står och pratar, sen efter typ en kvart går han därifrån och macke kommer och vi åker hem.

Sen på kvällen tar vi de bara lungt och äter pizza :)

Nu måste ja gå för vi lagar mat. puss på er !


Krattat

Det syns att folk är upptagna i  helgen :P

Har precis  varit ute och lekt lite med ungarna och kicki och macke har krattat. Dom har fått de fint här på gården nu !

Idag ska vi inte göra något speciellt tror ja.. vara hemma och mysa bara :) I morgon blir de cirkus med några andra som sagt.

Längtar otroligt mycke till ultraljudet nu, kan inte tänka på annat. Vi ska få se våran underbaraste igen :) Har kommit på ett killnamn nu. Ingen som har lite förslag på vad man kan ta ? Vi har ju bara flicknamn än så länge. Tycker de är jätte svårt med killnamn. Elr de ja vill ha vill inte älsk ha.. men de är som vanligt, vi är inte lika nånstans :P

Nej nu ska ja göra nåt annat. vi hörs. Ha en trevlig helg. puss på er !


Knäred

Nu är ja i Knäred hos syster. Har varit ute och handlat lite också. Vi ska göra langos ! :) Gottigt !

kommer nog inte blogga så jätte mycke, men försöker slänga in ett inlägg ibland.

Ni får ha en trevlig fredagkväll. puss på er !


--

Känner mig helt orkeslös, gick upp för att duscha.. men ja orkar inte.. orkar inte stå på bena idag, vill fortsätta sova, men ja drömmer bara om att ja är hos BM med älsk och en gammal kompis som heter Thim.. och ja gör en VUL och kissar på mig, haha. ja har konstiga drömar ja vet !

Idag åker ja iaf till syster. Hälsa på mina underbaraste syskonbarn !! SOM ja har saknat dom små busfröna. Pratade med Rasmus igår och han sa att vi skulle leka när ja kom men han skulle sova först :) Kommer för första gånger se William gå ! Känns helt ofattbart att den lilla bebisen kan gå !
På söndag ska syrran, rasmus, jag och några till på cirkus ! Sist ja va på cirkus va ja nog själv i Rasmus ålder hemma i Järbo ! Toklänge sen !

Älsk åkte iväg jätte tidigt i morse, han va uppe och greja redan vid sextiden. Ville inte att han skulle åka iväg. Kanske därför ja känner mig så orkeslös, för ja vet att ja inte kommer få träffa han på flera dagar :( Saknar han redan. Min älskling.

Nu måste ja försöka tvätta bort de gamla sminker ja inte orkade ta bort igår, ja slarvar ibland.. och då får så finnar.. Ser väl ut som ett pizzafejs nu elr nåt.
Ha en trevlig fredagkväll !

Puss på er !


myskväll

Tjenaaa !!!
Hur är det med er ? Jag själv mår jätte bra idag, jag och älsk ska ha en liten myskväll ikväll eftersom vi inte kommer träffas på typ en och en halv vecka !! Jag kommer bli tokig utan han :) Han ska jobba och jag ska hem till min syster i några dagar ! Så han tänkte komma hem med champagne och grejer idag, men sen så kom han ju på att de kunde han inte alls göra, haha, bara han själv som kan dricka isfl :P

Men vi åkte och handla lite räkor, så vi ska göra goda räkmackor ikväll och mysa. Ja gick in och köpte alkoholfri öl. OJJ så ja har längtat efter öl ! Ja har bara fått luktat på älsks öl och suttit bredvis och frestas :P Men nu gick ja in och köpte några, så nu sitter ja här och njuuuter :)

Vad händer för er nu när de är långledigt och allt ?:)

PUSS på er !


RSS 2.0