dags att sova snart

är jätte trött, huvudet värker fortfarande lite, men tabletterna har hjälpt de mesta, glömde tyvärr dom hemma, men ska messa älsklingen och säga att han tar med sig dom hit. Känner mig dum som lämnade allt där så han fick sköta de. Nu när huvudvärken nästan är borta så känns de som man lika gärna kunnat varit kvar. Men ja mådde inte alls bra så vad skulle jag göra.

Men har tittat på de nya avsnittet av The Hills nu iaf, och de verkar huuur bra som helst ! Kul att de har börjat igen !

Nu ska ja nog sova, ska ju jobba i morn så de kanske är bäst !

Ni får hade bäst allesammans !

See you later ! pusspuss


Testade nya kameramobilen lite:)


Bihålinflamation !

NÄÄÄÄ jag har INTE tid med detta !? Bli sjuk nu när de är så mycke att göra !? Ja har gått med huvudvärk i en vecka i streck nu, och idag va den som värst ! Er just NU är den som värst !! De dunkar verkligen !! Har tagit två panodil så ja hoppas de går över så ja får sömn inatt ! Så får ja gå till läkaren i morgon om de inte är bättre !

Vi skulle ha städat uppp de sista i lägenheten ikväll också, men ja palla inte, ja fick åka hem och lägga mig. Kunde inte ens röra mig :(


bajs


Samsung S3800

Har köpt en ny mobil också ju !! :)


Nuuuu såå !

Heeej !! Äntligen kan ja skriva lite, men ja är iofs stressad, men ja bestämde mig för att idag skulle de blir ett inlägg iaf, lär ju berätta hur de går med allt !

Som sagt är vi hela tiden i nya lägenheten, vi har i princip redan flyttat in, men från och med i morn är den iaf våran enligt kontraktet ! Elr våran och våran, de är ju killens vi hyr av men men ;P

Men vi är inte alls klara här ! Vi har rivit alla tapeter och ska snart iväg och köpa  nya, vi börjar med vardagsrummet och köket så länge så får sovrummet och hallen vara tills nästa lön. Golvet är också snart klart, vi har 51 plattor kvar att lägga.. och gissa vad.. vi har inte ens mer än 51 plattor !! Så de är precis, så ingen får gå sönder nu bara ! hoppas alla klarar sig !

Sen ska ja kolla på nya köksluckor, hur mycke dom kostar.. dom säger att de kostar nästan mer att spraymåla dom vi redan har än att köpa nya, och då köper man ju hellre nya, men de lär ju kosta de också ! Vi får se hur vi gör med det !

Mamma och pappa kommer hit inatt, kicki och macke kommer på torsdag er va hon nu sa !:) Så imorn blir de tapetsering ! Men ja fick inte ledigt så ja ska jobba t typ ett elr nåt ! Hoppas de blir en tidig dag !

Har varit jätte stressad i flera dagar nu, städat i båda lägenheterna och i morn kommer dom som ska köpa huset vi bor i, ska kolla på hur allt ser ut och sånt.. precis mitt upp i våran flytt också !


Usch.. ja har sån jätte huvudvärk och tandvärk så de finns inte, stackars mig :(
Va till tandläkaren igår och laga ett hål, dom sliter och drar så mycke så de gör jätte ont ! Men ska fråga nästa gång ja åker dit om dom kan kolla på den här tanden som ja har ont i, för den verkar de inte som om dom gör något åt den :/

Nej nu har ni fått en långt inlägg.. nu ska ja fortstätta fixa mig !!

See you later ! pusspuss på er !


Dålig uppdatering !

har inte skrivit så mycke på ett tag nu, men är i lägenheten och grejar mest hela dagarna, rätt mycke att göra just nu. Elva tvättar blev tvättade igår ! Snacka om mycke tvätt vi hade :)

På onsdag kommer tha familia, ska bli kul ! Längtar *

Men hoppas ni alla har de bra iaf.. de har ja :)) kan lägga upp lite bilder på hur de går senare, inte idag, men sen :)

See you later ! pusspuss


Jag kan inte få nog !

Jag kan inte få nog, jag kan inte sluta lyssna !


Lyssna och se ni också !


Göteborg

Nu ska vi strax gå och lägga oss. Har ätit god mat och bara suttit och pratat och haft det jätte trevlig !
Hoppas ni har haft en trevlig fredagkväll också :)

See you later ! pusspuss

Göteborg strax

Sticker strax t gbg ! Elr de är  inte där dom bor, dom bor nånstans utanför tror ja ! Men ja vet inte vad de heter, höhö !

Datorn är jätte seg idag. Dator.. vad är de med dig idag ? va ? va ? va ? va ? va ? VAAAA !??!!?

Ne.

Ch skulle bara t systemet så kommer han tillbaka och hämtar mig, ja hann inte med eftersom de stänger om tio minuter ! kul.

Andreas Gunnarsson... Hej ! hihi

Ja är på sånt stör  humör.. ja måste ha mcdonalds.. men va äckligt !

Vilket seriöst inlägg.. jag känner mig som andreas. haha


aja. See you later ! pusspuss


----




Det verkar så enkelt vännen med endån är de så obegripligt svårt.

Nu ska ja åka och jobba, är en halvtimme seeeeeen ! bbbbbajs !

See you later suckerrrrrs ! pusspuss


Ändrade planer

Japp.. Ändrade planer för helgen ! Ja hade helt glömt bort att vi skulle till Frida & Rickard i morgonkväll ! Men de blir ikväll istället, så vi stannar där tills i morgon bitti, så får vi fixa med lägenhet och sånt i morgon ! Skönt och få en liten myskväll med vännerna :)

Nu ska ja vila innan ja sticker till Bilia.

See you later ! pusspuss på er !


Äntligen fredag !

Kom hem för en stund sen, gick jätte snabbt på bageriet idag, och det gick bra. Va rätt skönt för ja är rätt så trött idag, men ja har en hel del att göra.. Ska städa upp i hela lägenheten här hemma, fixa med tvätt som ja ska ta till nya lägenheten och tvätta där, försöka få nån ordning på sovrummet, ser som vanligt ut som ett bombnedslag där inne ! Sen städa upp och plocka in och ut diskmaskinen och sen om ja hinner torka golven, har ju Bilia klockan tre också ! Sen när älsklingen kommer hem åker vi till lägenheten där han ska lägga klart golvet i hallen, och ja får städa upp allt i köket, för där ser de också ut som ett bombnedslag, vi är ju där och lagar mat och sånt mest nu ! Sen ska ja också slipa och grejja.. Ska fråga Mikael om han vill komma och fixa klart toagolvet åt oss :) Hade varit jätte snällt !

Så de känns som om de kommer en stressig fredag ! Men ska att försöka att inte stressa allt för mycke ! De orkar ja inte :P

Får se om vi sover i lägenheten inatt elr om de blir hemma här.

Men just nu ska ja bara sätta mig ner och vila en stund, Joy Division lugnar mig idag.
Någon som sett filmen ? Är så bra ! Men deprimerande :P

Just ja.. Min katt Bissan har försvunnit :( Hon brukar spring bort och va borta två tre dagar men sen kommer hon ingen och blir hemma ett par dagar sen sticker hon igen, och så håller hon på. Men nu har hon varit borta i snart två veckor !:( Vart har hon tagit vägen !? Ska nog sätta upp en lapp på ica och fråga om något har sett henne ! Bara för att man har slutat oroa sig, och man tror hon ska komma tillbaka efter nån dag, så gör hon inte det !! Kom tillbaka pälsklingen ! :(

Om de är någon från Stenungsund som läser bloggen ( vilken inte är jätte troligt men iaf ) Har ni sett henne ?


Där är hon bara kattunge, men hon ser ungefär likadan ut, fast större !


Hoppas hon kommer tillbaka, iaf innan vi hinner flytta !


Jobbar hela dagen

hejhej !! Är hemma nu på lunch bara, de blir flässnizsel (?) men sås och potatis elr nåt, sån snabbmat man köper på ica. Hinner inte laga mat, börjar jobba halv ett igen.

Kommer inte skriva något mer på hela dagen. Blir inne i stan och jobbar till kanske tio ikväll ? Jobbigt, men ja får en go lön iaf :)

Ni får ha de så bra !!

See you later ! pusspuss


Bilder

Fick bara med linnet, kavajen vart de ingen bra bild på :)


Lite för sommrigt att ha nu, så de kommer nog ligga i lådan ett tag !


Slänger in en på mig med. Tur att de inte syns att hela munnen är bedövad :P


Hatar att gå till tandläkaren !

Ja har drömt så mycke mardrömmar om tandläkaren inatt ! Att pappa skulle testa spruta in bedövningen på mig men de gick typ inte och han satt mest och bara hacka i tandköttet på mig !:P
Ja har aldrig gillat tandläkaren, idag så skulle ja laga tanden nästlängst in och den längst in, den första gick bra. Men sen när dom skulle göra tanden längst in så slet dom och drog jätte mycke i kinden och dit med alla dom där grejjerna och gjorde illa mig så jätte mycke. Men vad ska jag göra ? Kan ju inte direkt börja skrika och säga att dom ska sluta :P Utan de är bara att bita ihop.. elr ja.. inte bita ihop då, haha, men iaf ni vet vad ja menar ;P

Ja har Mikaels kamera hemma, så ja tänkte passa på att ta lite kort tror ja.. Så de kommer in lite här också. Har ju bara massa gamla kort ! Kan tex ta kort på linnen ja köpte och kavajen och lite sånt :)


Sitter och äter Wienerbullar just nu, en bulle med sån gult gegg i ni vet ? Så gott !! Men ja äter inte själva bullen, utan bara gegget, de andra är så torrt :P Sen emellan där blir en och en annan vindruva, älskar vindruvor !:)

Nej nu ska ja hitta på något annat,  vi hörs :)

See you later ! pusspuss


Helgen

En till helg som redan är över. Tråkigt.

I fredas satt ja hemma och kollade på  filmer och käkade donken och myste. Sen ringde ch och frågade om ja ville komma till Simeon och Andreas och se på film. Så ja åkte dit, sleten som ja va. Men de va roligt iaf ! Men de blev ingen film, för alla somnade typ :P Så jag och ch åkte hem, mötte polisen och ch satt på moppen utan hjälp, oooh, haha ! farligt !

Sen i lördags va vi hemma hos svärföräldrarna nästan hela dagen, Helen och Jeanette och hennes man kom också ! Jag åkte också en sväng till Adenmarks och kollade på kläder. Hittade jätte mycke ! Tio plagg fick ja tag i bara sådär på engång ! Så jag gick och testade ! Men ja kunde ha ETT linne av allt de :P De va jätte konstiga storlekar och dom va sydda helt fel.. Ja brukar aldrig kunna ha L på kläder, och dom Lkläderna satt som ett plåster på en ! Jätte tråkigt. Tror de är sånna kläder som har blivit över från andra affärer och sånna som ingen vill ha :P

Kollade också på skor, och hittade ett par skiit snygga för 400kr på Eurosko, men dom va också jätte konstiga, ena va jätte stor ! Ja har en lite större fot, men inte så mycke förstor :P Så de blev inga skor heller :/

Idag har vi varit på kretsmöte hela dagen, jätte bra möte var det ! Mycke om tjänsten :) Uppmuntrande !
Skulle egentligen ha åkt till Synnöve och träffat Kim och dom som va där, men de vart aldrig av. Måste laga mat och greja tills i morn, Ch måste ha lunchlåda med sig.. Sen är vi jätte trötta och orkar inte åka nå mer bil idag:P

Men får bli en annan gång :))

Nu ska ja fortsätta lite på filmen.

See you later ! pusspuss


Myskväll

Nu ska ja sätta på "Pojken i randig pyamas" och käka donken mat och bara mysa. Ch åkte iväg t Andreas och Simeon. Skönt också med lite alonetime :)

Sedan blir det, "Dumpa honom " & "two lovers" :)

See you later !  pusspuss


mår illa !!

Har varit hos tandläkaren idag och lagat ett hål, skulle egenligen lagat två, men dom låg efter i schemat sa dom. Men bedövningen sattes iaf i och dom va klara på nolltid, sist tog dom massa tid på sig.. Men bedövningen börjar gå ur nu.. och ja mår så illa av de !! De känns som om de har satt sig i halsen så hela halsen är bortdomnad, sen är ja hungrig också, kanske har lite med saken att göra, men så här illa brukar ja inte må :S :(

Igår jobbade ja iaf på Walona, kom hem halv tre inatt och sen upp sju ! Duktigt av mig ! Meeen ja försov mig till kvart i åtta ;P

Men iaf så gick de hur bra som helst tyckte ja ! De är såå roligt att jobba där ! Ja fick sex egna bord ja skulle hålla reda på, servera och sörva (?) dom. Hålla reda på hur många vin flasker elr öl dom hade fått ! Ja hade dock en liten fusklapp ;P Men senare när allt gick och tog kaffe och vi hade kommit iland så fick dom som ville gå hem elr stanna kvar på båten och ha disco ! Nästan alla tror ja stannade kvar ! De trodde vi verkligen inte ! Men iaf så fick jag och Tabita stå nere i baren ! Skit kul ! Men vi fick inte servera sprit och sånt, bara öl, vin och cider ! Så de blev rätt enkelt iaf ! Hög dunkadunkamusik och allt, precis den smaken som ja gillar på musiken också, så man gick lixom och dansade och sjöng med litegrann :) Meeen sen när klockan va ungefär kvart i tolv, så tystnar musiken och alla kommer fram, dom flesta är rätt fulla också :P, och frågar om dansen tog slut och vart musiken tog vägen ?! Då är de så att DJ som va där, som jobbade på företaget som va på båten, han hade spelat så hög musik att han hade sprängt ALLA högtalare !! SMART !! Så alla blev ju jätte besvikna, dom ville ju dansa mer och ha mer roligt ! En halvtimme hinner man ju dansa lite på iaf, för halv ett skulle dom gå hem elr vart dom nu ville gå ! Dom flesta gick nog vidare till något dansställe i stan.

Men den bästa resan som ja vart med på iaf ! Men i slutet va man bra trött ! och ont i fötterna som sjutton hade man ! Ja kunde inte ens gå på hälarna, så ja fick trippa på tå resten av kvällen :P Får köpa ett par riktiga skor !

Men sen va de upp i morse man skulle också ! Halv åtta börjar ja jobba så ja brukar kliva upp runt sju tiden. Men ja hade tydligen stängt av klockan i sömnen och somnat om, så Cathrin ringde mig och frågade vart ja va ! Så de va verkligen tur, annars hade ja inte vaknat fören tolv säkert :P

Sen efter de va de hem och sova 40 minuter, sen till tandläkaren och sen till Bilia och sen hem och städa. Så ja är heeelt totalt slut i hela kroppen ! TUR att de är helg nu iaf :))

Ni får ha en sån trevlig fredag kväll.. Ja ska väl sitta själv hemma ikväll antar jag. Ch skulle visst ut och spela frispeygolf ! Och ja hatar de ! Sååå tråkigt !

Men aja. Hade gott :)

See you later ! pusspuss


Walona

Jobbar hela kvällen på Walona. Så kommer inte att skriva något. Är hemma vid två inatt.

See you tomorrow ! pusspuss


Män som hatar kvinnor

En jätte bra film ju ! Hatar egentligen svenska filmer, men denna är sjutton bra ! Fast svenskar är ganska dåliga skådespelare, de låter så tillgjort... elr är de för man inte tänker på de när de är tex engelska ?
iaf en film att rekomendera till dom som inte redan sett den.. men känns som om ja va den sista :P

har inte alls hänt mycke idag, Jobbade, kom hem, såg film, jobbade, kom hem och käkade pizza igen !? INTE nyttigt. Men inte ofta man äter de heller så. Men har bestämt att efter bageriet så ska ja börja på vatten gympa.
Ja skulle inte kunna stå emot alla tårtor och allt gott som finns på bageriet, haha, så då känns de som de inte är någon ide att börja med de. Så typ i november ska ja försöka och komma igång :) Kanske att de blir lite gymm också ! ska verkligen ta tag i detta nu.

Ja vill egentligen inte gå ner i vikt.. ja vill bara ha muskler. allt är ju fett nu !!! haha, har inte en enda muskel på kroppen, bara massa slappt ! så dags att göra något åt de nu :P

I helgen är de kretssammankomst också.. ska bli roligt, har köpt en ny kavaj till de.. nu ska ja bara hitta på vad ja ska ha mer på mig, kanske en klänning :)


Nu ska ja fortsätta och se på filmen.. killarna sitter och kollar på den nu.. män som hatar kvinnor alltså !


See you later !  pusspuss

mys i nya lägenheten

Igår ringde ju älsk och sa att han skulle jobba över, och de trodde ju ja så klart att han skulle göra. Sen när han kommer hem vid halv sju tiden frågan han om vi ska åka till nya lägenheten, så då gjorde vi de. Sa att vi skulle sova där också så vi packa med en massa grejer. Jag tog moppen eftersom vi skulle jobba idag. Men när vi kommer dit så hör ja hög musik, och min första tanke var vem sjutton är de som spelar sån hög musik !? Sen hade vi ju vart där förra veckan och spelat musik, så sen trodde ja att de va vi som hade glömt de på.

Men sen när ja kommer in ser ja att de står massa räker på bordet och ljus i hela lägenheten typ. Då hade ch inte alls jobbat över utan han hade varit i lägenheten och lagat mat och gjort massa mys ! Han gjorde räkor med pasta och nån röra med saffranssmak, jätte gott, och sen vin till de ! Så satte vi oss ute på terassen och åt. Sen tog vi ett bad. och ja har verkligen längtat efter ett badkar !! är så härligt. Så vi badade och drack lite vin :)

Mysigaste kvällen ! <3

Och idag har jag varit ute på schopping. Först va ja ute efter en bh, alla mina är antingen för liten elr för stora. Så de vart en rosa frun Cubus och sen köpte ja en kavaj och rosa hotpants. Men sen när ja haft på mig bhn en stund så satt den inte alls bra, den satt jätte spänt runtom.. och som vanligt köper ja allt förlitet. sååå, de vart av att ut och handla igen, de vart två bhar till och tre par trosor, de va på redan så ja passade på :) Sen köpte ch två par byxor ! Allt gick på ungefär 800kr :) så nu är vi fattiga igen :P

Sen gick vi och hyrde tre filmer. The Code, The reader och män som hatar kvinnor. Har redan sett the reader, va rätt bra, men kate winslet visade mest tuttarna hela tiden :P Men den va lite sorlig i slutet, nån tår kom :)
ch sitter och kollar på the code nu, men ja orkar inte se all de där pangpang och skjutaskjuta ! :P

Nej nu ska ja se mig lite runt. Ha en trevlig kväll.

See you later ! pusspuss

Blondinpetra

Visste ni att ja en gång i tiden har varit jätte blond, elr två ggr rättaresagt :)
Vad tycker ni, ska ska fortsätta vara mörk elr ska ja bli blond igen ? :)


2007


2006


2006


2007


2006


2006


2006


Min tid som blond :)


Jag och min lillebror 2009


Jag och min lillebror 2009


Jag 2009


Jag 2009

Så vad tycker ni, blondt elr svart ?


MSN

Nu funkar den igen. Ja fick ta bort den helt från datan och ominstallera det. Så nu har ja nya msn, hatar den ! Tycker mer om den gamla :(


Har ni hört om föräldrarna som la gift i sina barns pasta så dom dog ? Helt sjukt ! Ja fattar inte hur man kan göra en sådan grej !? Dålig ställt !? HALLLÅ !? Bara för att man har dåligt ställt, ska man behöva döda sina älskade barn då ?? De är ju dom man gör allt för !? som man själv skulle kunna dö för !? Elr har ja fel ? 
Och pappan skyller på att hon övertalade honom ! Övertala en att döda barnen !? Har han inte heller något vett i hjärnan att han säger ifrån !? Ja hade blivit tokig om vi hade barn och ch kom fram till mig och sa att vi skulle döda barnen för vi inte hade några pengar !! IDIOTER !! 

Har ni sett "jakten på lycka" med Will Smith ? de är SÅ man ska göra. Han hade inte ens en lägenhet att bo i, inge mat, ingenting ! De va hans barn som fick honom att kämpa och dom klara sig båda två ! Dom fick sova inne på toaletter elr bo, om dom hade tur, en natt på sånt ställe för dom som inte har något hem !  uteliggare. Hans tjej hade lämnat honom för att han inte kunde få ihop till pengar. Inte dödade han sitt barn för dom hade ekonomiska kriser ? De har väl alla någon gång. Kanske inte så att man förlorar lägenhet elr hus, men de är inget skäl till att ta dö på sina barn!

:@


MSN funkar inte !

åh, blir tokig, msn funkar inte på min data ! Har inte gjort de sen igår. Vet inte vad som är fel, kommer in på andra datorer men inte denna ? :S


Idag gick de segt att jobba, de blev inte fint heller, haha. Elr jo de vart de väl, men eftersom jerry inte kunde köra maskingen och visste inte vad man skulle göra så fick ja visa han, och då låg vi efter en massa, plus att batteriet tog slut så vi kunde inte göra mellan  maskinerna, bara en, sen skulle han jobba på sitt andra jobb klockan ett och vi blev klar till 20 över tolv och han skulle hinna käka innnan också.. vi hann inte ens ta en rast :(
Men får göra lite noggrannare i morgon då de är jag och tabita som jobbar :)

Senare idag ska ja till lägenheten och bada badkar :) <3
Älsklingen kommer nog också lägga golvet i hallen, de kommer bli såååå fint ! svarta platter som är lite mönstrade. finast ! Sen va vi till rusta och kolla tapeter och hittade jätte snygga !! Så nu ska vi leta på var rusta här ligger, vi va ju och kolla på den som va i Halmstad, och de blir ju lite långt att åka dit för tapeter :)

Men vi hittade vad vi ska ha i köket iaf, och vad vi ska ha på fondväggen i vardagsrummet. Förra stället vi gick på så va vi där typ en timme och kunde inte bestämma oss.. ville inte alls ha samma sak, men nu hittade jag något som vi båda tyckte jätte mycke om, så de va ju bra :)

Nei nu ska ja sova en stund, vi kom hem vid tolv i gårkväll så är jätte trött !
Ni får ha de så bra :)

See you later ! pusspuss


Lördag

Har precis kommit hem från Halmstad, vi har varit på bla RUSTA, systemet, byggmax och sen käkat lite glass och handlat gotta tills ikväll. Ikväll kommer också kentan, ska bli trevligt att träffa han igen.

Ikväll blir det att bara mysa, käka gott och dricka gott :)

Killarna hinner inte färdigt med taket idag elr i morgon, så vi får komma hit en till helg så får dom fortsätta. De ska bli regn nu också så dom måste skynda sig rejält ! Antonio och Macke hjälpte till också och kicki hjälpte till lite i morse medans ja passade barnen :)

Nu ska ja spela lite nintendo, supermario såklart ;)


Jag & Wille står och kollar på när killarna bygger :)

See you later !
pusspuss


11 september

8 år sedan Bush åkte rakt in i sina egna tvillingtorn. Smart.

Ska strax käka och sen blir de nog godisflyget sedan marknad.
älsklingen jobbar fortfrande ute men nu får han lite hjälå på macke kan hjälpa honom :)

See you later ! pusspuss



Marknad

Sitter och kollar på när Kicki snaggar Rasmus och Wille kryper runt på golvet och käkar papper :P
Ska strax åka iväg och gå på Marknad i Markaryd ! Barnen ska få åka lite karuseller !

Hela dagen igår va jätte tung, ja va så trött ! eftersom ja jobbade 11 timmar dagen innnan och kom hem halv tio så va de lite små jobbigt. är ju inte alls van med det ! Men ja får lite extra pengar iaf, de är bra :)

Vi kanske ska åka till Älmhult också och träffa våran kusin Wanda, hoppas dom är hemma, tar med oss Rasmus och Willebanan då också :)

Älsklingen är ute och grejar på taket, han började redan klockan sju i morse, har varit inne och fikat en liten snabbis bara sen ut igen. Han är duktig. Men ibland måste han ta de lungt också, och de händer sällan. Han är för snäll !

Nej ni får hade så bra allesammans.. är de idag de är fredag ?

See you later ! pusspuss


Knäred

jobbade hela dagen igår så df ja inte skrev något, har ingen lust att skriva nu heller så de blir kort.

Åker till Knäred snart och ska hälsa på syster, Ch ska läga deras tak och vi ska åka till en flygplan som man kan gå in i och köpa godis, haha.

Men kanske skriver lite i helgen om ja får tid. Ni får ha en trevlig helg. 

See you later ! pusspuss


Thriller live !!!!!

Tjoo ! Har precis kommit hem från jobbet och har käkat lite mat och dricker nu en cola som ja egentligen har slutat med, haha. men men .. ja slutar när vi får slut på colorna :P

Va ut i tj igår och de gick bra, första dörren fick vi komma in och vi va där typ 20 minuter och pratade, jätte trevliga, synd att dom åker hem idag till Östersund också av alla ställen !! Synd att dom inte bodde här.
men sen när vi åkte därifrån så åkte vi ut i skogen och plocka svamp, skit roligt :D Kunde gått där hur länge som helst och bara plocka ! Men mina ögon känns som två stora bowlingklot när ja är ute i skogen och svider, inte alls skönt ! Allergisk kanske ??


OCH  VET NI !! OHH !!! JAG SKA PÅ THRILLER LIVE !!! De är typ en hyllning t Mickael Jackson, dom dansar sjunger och allt möjligt ! ska bli såååååå roligt !! :D:D 550 kr kostar en biljett ! Lite dyrt men de får de vara för jag ska seee deee :D:D haha ! Blev helt överlycklig när ja såg de i tidningen, hoppas inte platserna hinner ta slut. Kan inte beställa biljetter fören den 17:de !  DE gjorde verkligen min dag !! elr hela min vecka !! :D haha

Aja :D nu ska ja se film ! Baj på er !

See you later ! pussopuss


Måndag igen då

jahapp, då va de måndag igen då.. kom hem från jobbet för en timme sen och har hunnit käkat och kollat runt lite på internet. Ska göra mig iordning nu för lite tjänst med min släkting/chef :) Får se hur de går ! Vi skulle gå typ två timmar tror ja. Ja är lite rädd för att ta dörrar nu när ja inte gått så jätte mycke, RoseMarie brukar alltid ta de åt mig:P

Men ska klä på mig nu och fixa lite tidningar. Ni får hade bra !!

See you later ! pusspuss


Det blir en lugn söndag

Ja, idag kommer de inte hända mycka, kanske att vi åker och lämnar tillbaka dom redan försenade filmer och sen att vi hyr någon ny ? Är lite små sugen på det. Bara att inte göra något. Mickael är här och ska göra lasagne till oss, så ja får väl städa upp i köket. Det är första gången han ska göra de och vi är hans försökskaniner, de är en arbetsuppgift i skolan som han fått. Får se om han lyckas med det då :)

Syrran och dom andra va tvugna att åka hem redan igår. Wille mådde inte alls bra och bara skrek hela tiden och slog sig för örat, dom trodde att han kanske hade fårr öroninflamatio, så igårkväll klockan nio åkte dom. Han skrek hela vägen hem ( 3 timmar ) men sen när han såg deras hus så blev han jätte glad igen, och när han kom in och fick sin filt så myste han med den jätte mycke och va jätte glad, sen somnade han på engång, så söt han är :) Han hade nog hemlängtan ! Han är inte alls van att  vara borta så, plus att han hade först följt med mig och ch på möteförtjänst sen på möte igen senare på dagen och sen åkte vi och kolla på brandbilarna på stationen. Så han hade varit med om mycke och de är han inte alls van med !

Men jätte roligt att dom kom iaf ! Vi åker ju dit på torsdag nästa vecka och ska hjälpa dom att lägga nytt tak. Så  vi blir där över helgen. Blir nog också roligt :)

Igår när vi va på brandstationen så testade vi på gymmet lite.. och de kändes faktiskt rätt skönt, sist ja va där och skulle springa på bandet orkade ja knappt något, men nu efter att ja har cyklat i över ett halvår nästan varje dag, så kändes de bättre, nu känner ja att ja verkligen vill börja igen !
Och älsklingen skulle testa och se hurmycke han kunde lyfta, vet inte vad de heter, men en sån man ligger på lygg och sen lyfter en stång uppochner:P, Förrut har han klarat 102kg, vet inte hur mycke han klarade nu, men de gick inte alls med 92kg iaf, den tappade han nästan på bröstet direkt, men de är ju 4årsen han gymmade också. Så de är ju inte så konstigt egentligen.

Skulle så gärna villja se bilder på han sen han  va sån biff.. alla säger att han va skit stor och hade en skit snygg kropp ! Som förra sommaren när ja och Tabita va på stranden så såg vi en ganska biff kille med snygg kropp, och hon sa att han hade varit större än så.. så han borde ha varit stor, haha. Synd att ja fick han när han fått ölkaggen, haha, nej ja skoja bara !


Så... vad kan ja mer säga.. ? Blev inget möte för mig idag iaf, ja är helt slut i huvudet, gårdagen va den mest jobbigaste dagen. Inte fysiskt utan psykiskt. Har inte vetat vad ja ska göra.. Men vad finns de att göra ? inte så mycke, man är fast lixom. Men en gång till så avslutar ja de här. Sagt de en gång förr, men denna gången är ja allvarlig. Man har sina upp och ned gångar. Man önskar man bara kunde hade bra hela tiden, men tyvärr.. de händer även dom bästa.

Ja vet att de är jätte tråkigt att sitta och läsa genom så här långa texter, men när ja väl skriver så vill ja skriva av mig allt. Ni behöver inte alls läsa något av de :)

men nu tycker ja iaf att ja skrivit av mig litegrann :) Vi hörs nog senare. Ska försöka slänga in någon bild sen vi va på brandstationen.

See you later ! pusspuss


Björnbröder

Wille kryper omkring och har rivit ut alla filmer som vi har, och rasmus sitter och kollar på Björnbröder,  men vi ska strax iväg och gå på möteförtjänst. Måste också lämna tillbaka filmer som är försenade.

Ska fråga Tabita om man kanske kan åka till brandstationen och kolla på brandbilarna, Ramus är så förtjust i dom :)

Ni får ha en bra dag !

See you later ! pusspuss


Fredagkväll

Barnen sitter och käkar godis, klättrar på väggar och soffor och oss och ser på film Ice Age 1 :P Så söta så.

William är så söt när han är grinig, han lägger fötterna fram och huvudet emellan också skriker han :P

Har inte alls varit någon bra dag idag, väldigt deprimerande. Att gå bakom ryggen är nog de värsta, är så besviken. Men vad ska jag göra ? Ta hjälp ska vi göra i morgon. Ja tänker inte låta detta hända igen.

En trevlig kväll har de iaf varit, men blir nog sängen snart. Alla är jätte trötta sen en lång dag.

Skriver mer i morgon. Hoppas ja är på gladare humör.

See you later ! pusspuss


--

du krossar mitt hjärta. Varför ska du göra så här ?
Du älskar mig antagligen inte tillräkligt..


helg helg helg helg



Äntligen ! Nu är de helg ! Men tycker veckar har gått rätt bra, de är så skönt att ha moppen att åka till jobbet med, man blir så slut i hela kroppen när man cyklar, haha, iofs rätt bra med lite träning, men ja orkar endå så mycke mer, ja orkar jobba en hel vecka ! De tyckte ja va jätte jobbigt då ja cykla varje morgon, men nu känns de inte alls tung längre vilket är hur skönt som helst !!

Min syster och hennes kille och tre barn kommer hit om några timmar ! Ska bli så roligt att träffa dom igen ! Synd bara att de ska hända så mycke runtomkring dom, saker som inte alls är något bra !! De är verkligen skrämmande, kan nog inte skriva om de här i bloggen.

Ska bli kul att träffa Rasmus och Willepille igen :)) Och Wille har lärt sig att klättra på möbler och ställa sig upp själv, så gulligt, snart kan ha gå också :) De går så snabbt med allt ! Han är redan ett år ! Elr ja.. på torsdag nästa vecka fyller han ett år. Men ojojoj vad tiden går fort alltså ! Och rasmus hela tre år :)

Kanske att vi går en kväll och kollar på marelden !:) Ja har själv inte sett de förr så de skulle vara roligt, hoppas de fortfarande syns !

Nej nu ska ja se om diskmaskinen är klar, sen hänga lite tvätt och vika tvätt :)

Ni får ha en jätte trevlig eftermiddag så skriver ja nog senare ikväll :)

See you later ! pusspuss




Rasmus :)



William :)


Älsklingen & William :)


MJ

Jaha.. Han begravs tydligen idag, skulle han inte gjort de i Lördags på sin födelsedag ? De va va tidningarna sa iaf, men de är tydligen idag. De har ju gått massa rykten om att han lever, och jag gick näääääästan på de. Klart att man gör de egentligen eftersom man inte vill att han ska vara död :( Men de stog i tidningarna idag iaf att allt va falsk. Men skönt att han kommer ner i jorden nu iaf isället för att ligga  nedfryst, usch :( R.I.P


Kom precis från jobbet, En timme tog de, i morn blir ja nog kvar där längre, ska göra fiiint, elr finare än vad ja brukar ;D hihi.

Det blir nog ingen begravning för mig iaf.. Har inga pengar :( Vill verkligen dit !!



Ja mår illa, usch... nej, ja är inte med barn. haha

See you later ! pusspuss




Tappat blogglusten helt

Jag får sånna perioder där ja inte alls orkar blogga om något, och känner att ja bara vill lägga ner allt. Men de ska ja inte göra för ja vet att de kommer klia sen i fingrarna och ja vill ha en blogg iaf :) plus att ni skulle ju sakna mig aaaaldeles för mycke :D

Igår va vi till lägenheten och skulle sätta in våran spis, men vi  måste ta dit en elektriker såg vi, så den får stå där tills de blir gjort. Sen testade ja på att spakla lite och de gick inte alls, de ser så lätt ut men de va de inte alls, man ska kunna få en jämt lager överallt och inte för tunnt och inte för tjockt, ja gjorde antingen eller, haha. Sen tog ja bort lite av färgen på toagolvet som är så fulmt, men ja tror ja vricka handleden igår på jobbet när ja skulle slänga en astung sopåse ( en sån stor svart, inte en liten icakasse, haha ) Så de gjorde jätte ont i hela handen så då fick Mikael ta över så gick ja in i vardagsrummet och slipa lite, gjorde lika ont men fortsatte iaf :

Passade också på att tvätta lite i tvättstugan. Gillar att ha tvätt stuga sådär, två maskiner, en torktumlare, torkskåp, strykbräda och en mangel, jätte bra ! Slipper man ha en massa blöt tvätt hängades i hela lägenheten som vi har nu ! Plus att de är så mysigt att gå där nere och fixa lite. Gillar ljudet från tvättmaskinen och samtidigt att de är så tyst, också luktar de gott från tvättmedlet :) Love it !

Träffade också en av grannarna som va jätte trevlig. Men hon är nog väldigt odentlig med allt, för hon verka lite sån pippinett elr va man kallar de:P 


Har precis suttit och betalat försenade räkningar, hoppas de inte blir något problem. En skulle vart inne igår, och om de inte kom in skulle dom blahablaha:P Lät inge bra iaf :P Men får se hur de blir !

Mjaa.. ja ska snart åka och jobba igen,  ja har inte varit på Bilia ännu för ja lära göra räkningarna innan tolv ! Så ja sticker väl iväg om ett litet tag, kanske inte riktigt än.


Vad som händer mer idag vet ja inte, de blir nog bara att vara hemma t mötet. Laga mat tills älsk kommer hem !
Ugnstektfalukorv och makaroner som vanligt, haha. Men de är sååååå gott !! Jag är bÄST på det ;)


Nej nu orkar ja inte skriva längre, ska nog vila en timma innan ja åker. Men  hade gött allesammans !

See you later ! pusspuss


--

Orkar inte skriva något inlägg just nu känner jag. Är alldeles för trött och har ingen blogglust alls.

Men tänkte iaf visa vad ja ska köpa för mobil som nog blir runt oktober:)


LG MK900

någon som vem om den är bra ?

Ja har fastnat ganska mycke för LG telefonerna senn ja hade min rosa LG, älskade den tills ett par Japaniser snodde den på cityfesten för några år sen :(

Aja.. kanske skriver lite senare.

See you later ! pusspuss


En seg dag som vanlig

hemkommen från jobbet och har som vanligt inget att göra.. Iofs måste ja städa, men de orkar ja inte på engång efter att ja precis städat på jobbet. Jag ska laga mat senare också tills älsklingen kommer hem. Ungstekt falukorv och potatismos :) Mmmhhh, gottigt.

Kanske att de blir till lägenheten sen, blev inget igår heller, så får nog kanske åka dit idag om ch orkar. Vi ska byta ut spisen också. Vi fick en helt ny spis i bröllopspresent som inte har blivit använd ännu, så då byter vi ut den som står i lägenheten för den va så ful, också sätter vi in våran fina nya :)

längtar verkligen tills hela lägenheten blir klar så man kan börja packa här hemma och göra iordning. Packningen börjar nog inte fören om någon vecka ! Ojoj, va mycke de finns att göra egentligen, och då bor vi ganska litet nu endån, fatta att flytta ut från ett stort hus !! Som mamma och pappa, dom har en hus på typ 7 rum och kök !! DE skulle ta tid om något ! Sen städningen efter tar ju också tid ! Man vill ju inte att dom ska klaga !

Snart får ja en ny mobil och då loooovar ja att ja ska börja lägga in en massa nya bilder och inte bara massa gamla :D

Just ja, för någon dag sen köpte ja ju sånna luktpåsar som Stina-Lee berättade om. Och de är hur bra som helst ! Luktar jätte gott nu om kläderna :D




Har märkt att de är jätte många som har börjat läst.. de är faktiskt jätte roligt att läsa, ja började för ett tag sen jag också.. Tycker om dom som är verklighet, sånt som har hänt på riktigt. Om ja ska tipsa om några bra böcker blir de nog..

Pojken som kallades Det
Pojken som inte fanns (
uppföljare )
Pojken som överlevde (
uppföljare )
En blomma i Afrikas öken
Ökenblomman återvänder (
uppföljare )
14 år till salu
Anne Franks dagbok

Har läst alla förutom "14 år till salu" minst en gång, antingen på svenska elr engelska.

Efter att ja hade läst ut "14 år till salu" så åkte ja hem till mina svärföräldrar och fick två kassar med böcker som ja gick välja vilja ja ville ha, så ja fick med mig hem en hel kasse full :) Så just nu håller ja på att läsa "Varför deppar Gilbert Grabe?" Ni kanske har sett filmen Gilbert Grabe ?? Det är den med Jhonny Depp, och Leonardo Dicaprio spelar utväcklingsstörd. Sån bra film !! Sett den flera ggr så nu såg ja att boken fanns också så då måste ja ju läsa den :)  Vad dom andra va för några vet ja inte riktigt, inga böcker som är  jätte kända tror ja.. 
Så nu är de bara att sätta igång iaf :)

Såå. lite boktips och lite annat. Ni får ha de bra i detta uuunderbara vändret !!:)

See you later ! pusspuss 


RSS 2.0