Lägenheten

Älsk har tagit Robin upp och lagt sig.. undra om han får honom att somna elr om han ropar på mig snart :P

Idag har vi varit i lägenheten hela dagen och äntligen är vi klar med sovrummet !! Sängen är de bara som ska målas en gång till, men vi kommer flytta in i veckan iaf. Roligt de ska bli ! Men de kommer också bli tomt och tyst.. Ja har ju klivit upp på morgonen nu och har haft mamma hemma hela tiden.. Men nu kommer vi vara ensamma :)

Nej ja ska väl gå och lägga mig jag också. puss på er !


Håret

Det är ännu ljusare i verkligheten !:)


Robin

Ligger och sover i vagnen så sött.. Han är så otroligt söt, igår låg han här och pratade jätte högt och hade ut tungan, och så fort ja gjorde samma sak som  han, slutade han, höjde på ögonbrynen och såg lixom ut som "va sjutton håller du på med ?" haha. Min älskling det ! Idag satte jag på han nya kläderna som har hängt inne i garderoben som han fått av mormor och morfar, ett grå body och ett par röda mysbyxor, bara i det vart han så otroligt söt i ! St 62 var de på dom också och dom var precis så han kunde ha dom, synd att ja inte användt dom tidogare ! Trodde inte han kunde ha 62 än.. men tydligen :)

Mitt hår har blivit mycke bättre nu också i färgen.. för dom som inte vet så har ja blonderat mig.. igen. Ja tror de är typ fjärde elr femte gången som ja är de nu.. Men nu ska ja vara de ett bra tag också för de är så himla svårt att få de blondt ! Men ja har haft massa silverschampoo iaf och nu börjar de gula försvinna ! Men min kamera är inte rättvis för den gör så håret ser jäääätte gult ut, men de är de inte :) kanske kan försöka knäppa med camen.

Min dator har de blivit nått konstigt med också.. om man tar upp internet så stänger de ner sig själv på en gång.. elr så hoppar den hela tiden från startsidan till "sidan kan inte visas" och sen tillbaka till startsidan.. så går de hela tiden.. Älsk får kolla på det när han kommer hem !

Idag ska vi förska ta oss in till Sandviken.. de har inte blivit något på hela veckan så nu får vi skärpa oss :P

Nu tror ja Robin vaknar.. ska kolla till han iaf. puss på er !


ÅH !

Fy vad ja är sugen på räkchips ! Kanske går upp en sväng och köper de sen ! Elr om ja skickar älsk ;P
Dom har ju öppnat en sån liten thaigrej uppe vid ica.. skit god mat !


MMH så gott !!


Skönt

det är att vara ute och gå ! Idag var de perfekt väder också, jätte skönt ! 45minuter blev de bara, men de är bättre än ingen promenad alls :) Undra vart ja ska gå när vi flyttar till Sandviken ? Är ju inge mysigt att gå där de åker en massa bilar bara.. vill ha lite skog !

Idag blir de iaf att plocka uppe.. Slänga alls skräp man har tagit med sig ! Är verkligen huur mycke som helst.. Sen är de massa sånt som-kan-vara-bra-att-ha grejer som man egentligen aldrig använder utan som bara ligger där och skräpar. Men ska försöka slänga så mycke som möjligt iaf !

Fick bilderna från Malin igår också som hon hade knäppt på Robin. Blev inte så många bra eftersom han vart lite kingig i slutet ! Men tre st fick ja iaf :) Tack för dom :)

Min vackra älskling !


Söt !


Lite kinkig men söt endån !:)


Idag kanske de blir Sandviken med mamma. Får se om vi orkar åka in ! puss på er !


Promenad

Nu är Robin bytt, matad, rapad och klar ! Så nu blir de en promenad ut i de kaaaaaalla vädret, men de stoppar inte mig.. HEJ SMAL KROPP HÄR KOMMER JAG !

Något annat än en promenad blir de inte idag tror ja.. Ja skulle behövt åka in till lägenheten, men ja tror bilsolen ligger i våran bil som älsk har i Gävle till jobbet. Ska kolla sen när ja går ut.
Jag ska skriva ett sånt typ schema av vad ja äter idag till en kompis som hon ska ha t skolan elr hur de var. Frukost: 1kopp te. inge mer :P
Nej nu blir de en prommis. puss på er !


--

Måste till lägenheten och fixa i veckan.. älsk kan ju inte åka dit så ofta på vardagarna eftersom han jobbar hela dagarna.. så de blir helger för han.. och denna helgen blev de ju inget eftersom vi var i Sundsvall... inte Strägnäs :)
Jag ska väl försöka mig på att måla klart sängen.. Sen måste de tapetseras, men de blir nog t helgen. Sen är de klart att flytta in.. äntligen ! De ska bli så spännande och se hur allt kommer att funka.. Kommer ju vara själv på dagarna med Robin.. Ja har ju alltid haft mamma som kunnat hjälpa mig lite. Men jag tror de kommer gå bra :) De är lite enklare att lämna han själv i ett rum för om ja står i köket så ser ja honom.. Här är de så stort plus fem katter och en stor hund.. så ja lämnar han helst inte själv utan uppsyn.
Är så taggad för vattengympan ! Kommer bli skit kul tror ja ! SKa ju gå med Malin också så de kommer göra de ännu roligare !

Iaf i helgen var det sammankomst. Jätte roligt ! Tyvärr bir de ju inte mycke till lyssna, men man är ju där iaf :) Sen träffade vi ju dom som vi låg brevid på BB. Dom är jätte trevliga att vara med.. så enkla.. Sen när man har något gemensamt så har man ju alltid något att prata om.. och vi känner samma folk också, iaf några !

Igår va ja in till Sandviken och träffa Malin.. blir alltför sällan man träffas fast man bor så nära.. och snart bort vi ännu närmre, så då får de bli ofta.. nästan grannar ju :) Men vi fikade på Marangoni iaf, och sen gick vi till Cajsas skafferi och köpte typ chokladklubbor som man ska lägga ner i varmmjölk så får man choklad med olika smaker på :) jätte mysigt ! Sen knäppte vi lite kort på Robin igen.. så de kommer väl upp så småningom :)

Nu ska han ha mat.. puss på er !


reklam

Detta måste seriöst vara den bästa reklamen ! haha älskar den !


grejar

Har grejat en massa idag. Tvättat och tagit hant om ett barn som inte velat varit hos nån annan än mig och har bara velat amma hela tiden.. Eftersom han blir så mycke större nu så behöver han nog mer, df vill han amma mycke så de kommer mer ! Sen är de så varmt inne i vardagsrummet att han tycker de är lite jobbigt tror ja.. Pappa som har tokeldat här !

Ikväll blir de att greja med kläder och hänga ut de i bilen så de är bara att sticka i mormbitti.. åker ju till Strägnes i morgon bitti och kommer hem på söndag igen ! Ska bli så roligt !
Älsklingen kommer vara såååå söt ! Hoppas han inte spyr ner hela sig bara.. men om han gör de så har ja andra jätte gulliga kläder att ta på han ;P

Blir att kolla på Idol också.. Alice har ju hoppat av (JAAAAAA!!!) så Minnah kommer tillbaka :D Hatar Alice ! Förstår inte hur hon kunde åka ut.. Hon har den finaste och klaraste rösten av alla där ! Men nu är hon tillbaka och ja hoppas hon den rödhåriga tjejen åke. Ja hejjar på Minnah, Jay och Linnea ! :)

Nej nu måste ja ta tvätten som är klar. puss på er !


Ina

Kommer sakna henne :(





<3


Robin

Robin sover fortfarande !? Han somnade vid elva igår, vaknade vid sju och åt lite och sen dess har han sovit. Han börjar gnälla när han tappar nappen men så fort han får den igen somnar han om. Skönt :D Men snart blir de en promenad i det jäääätte fina vädret.. tror de kommer regna. Men de hindrar inte mig iaf. En timmes prommis ska de bli :)

Sedan blir de nog Sandviken en snabbis med mamma.

Men nu  blir de att äta upp frukosten och sen en promenad som sagt ! puss på er !


Promenad

Skönt de är att få komma ut och gå lite ! Har precis varit ute med mamma och hundarna en timme. Vi ska försöka komma ut en timme varje dag. Bra att få träna upp benen lite innan m,an börjar med vattengympan, för ja är verkligen stel ! Nu när ja satt ner gjorde de jätte ont när ja tryckte ihop benen, de verkligen stramade. Så ja är en liten klenis :)

Robin har börjat sova lite mer på nätterna nu. igår natt åt han sista gången vid elva och sen sov han enda till sju, inatt vaknade han vid ett och skulle ha mat och sen sov han till sju var  vaken en liten stund, somnade om och sov till halv två, rätt skönt, hoppas han fortsätter så :)

Nu blir de snart mat och sen städa upp lite här :) Ni får hade gott. puss på er !


Tack

Malin har vi att tacka för den nya designen :) tacktack !

Mysigt de är med söndagar.. elr ja med lördagar också. Men i morse låg vi i sängen en stund med Robin som också låg vaken. Han börjat le mer och mer och prata mer och mer, så himla roligt att se !

Igår var vi till Magneten och skulle kolla på en soffa, men tyckte inte alls dom hade några som föll oss i smaken, sen var dom inte mycke billigare. Alla soffer låg runt 10-12.000 och den som vi vill ha på Tigrens är en tusenlapp dyrare, så isfl blir de ju den. Men ja tror att den kommer bli aldeles för stor för våran lägenhet, men älsk säger att den får plats, så ja kanske får lyssna på han då :)

Sen åkte vi och kolla efter en bröstpump som har varit försenad jätte länge och den hade inte kommuit nu heller, så ska kolla om den finns i Sandviken, men de tror ja inte att den gör ! Men de är iaf en sån lite billigare som man kan pumpa ut litegrann i iaf.. Ja tänkte ha den tills ja börjar på vattengympan.. Man blir iofs inte borta så länge, men de kan ju vara bra utifall han blir hungrig medans ja är borta..För vattengympa måste ja börja med.. Gym får de nog blir lite senare endån.. Har fortfarande ont efter foglossningen.. Och de kan ja ha så länge ja ammar sa sjukgymnasten.. men hoppas inte !

Sen åkte vi till lägenheten och fixade lite, älsk och pappa slipade sovrummet och ja slipade lite på sängen. Den är snart klar och de kommer bli skit snyggt ! Funderar på om ja ska måla om spjälsängen vit också, men de är mycket jobb med det ! Sen kanske de blir för mycke vitt ?? Får se.. Kanske gör det !

Sen när vi skulle åka hem åkte vi och köpte thaimat vid Coop. Man fick riktigt mycke mat för pengarna iaf och en hel kassa med räkchips. Dom är verkligen aaaasgoda ! Jag tog friterad kyckling med sötsursås.. Tyvärr va de ingen höjdare, såsen smakade inte som den bruka + att de va klumpar i den som va lite små läskiga.. Kycklingen smakade nästan ingenting och dom va inte friterade riktigt, lite degiga.. Men riset va ju gott :P Men de som älsk tog, kyckling i jordnötssmör va riktigt gott, de blir de nästa gång för mig :) Och till det vart de Pretty Woman som gick på tv :) Just ja..
Ja missade ju Desperate i tisdags :(( Kommer missa de idag också :( skit..

Aja, puss på er !


Mys

Skönt de är med en liten dator. Den andra vi hade är verkligen gigantisk.. och den släpade ja med på tåget och använde.. Pinsamt !

Just nu sitter ja framför kaminen. Det är så jätte kallt här så man fryser ju ihjäl, så fort man går ut i köket så är de iskallt.. de är typ bara vid kaminen och i vardagsrummet som de är varmt ! Men de är iaf mysigt att sitta här :)
Älsklingen ligger i soffan och sover. Flera ggr idag så har han gjort en riktig surmun, men han har inte gnällt elr så, utan bara gjort den där söta surmunnen, vet inte vad han har fått för sig :) Han har börjar prata lite nu också, så himla söt när han ligger i babysittern och vi andra är inne i vardagsrummet en stund, då ligger han där inne och pratar alldeles för sig själv :)

Ikväll blir de mys med mamma och pappa och min egna lilla familj såklart, god mat och Idol :)

Måste ta mig till Valbo snart också, ska göra en till ny nagelförlägning så ja behöver gele och sån spray.

Nej nu ska jag tjata på mamma att hon ska se The ugly truth med mig :) puss på er !


Torsdag

Grattis mamma & pappa på eran 38åriga bröllopsdag !

Idag har jag och mamma varit i Sandviken nästan hela dagen. Mamma fixade lite papper både i Gävle och i Sandviken, sen åkte vi och handlade lite på Dollarstore, Donna och Willys. På Dollarstore vart de en sån som man har kaffe, så nu har vi hela kollektionen i den sorten. Dricker själv inte kaffe, men har de till dom som kommer på besök och som vill ha kaffe. Har även köpt en kaffekokare, vit liten och söt :) På Donna vart de den BHn ja har varit och testat, och oj så skön den är. Men tror att vad än jag tar på mig så kommer ja alltid ha ont i axlarna bara för jag inte än van vid tyngden. Kollade också om de fanns några badlinnen, men de hade dom inte i min storlek, så hur jag ska kunna bada på badhuset undrar jag .. ?
På Willys blev de massa god mat till ikväll, kyckling med potatisgratäng med bea.. världens bästa mat när man vill gå ner i vikt.. ja lovar.. haha;)

Vet att de är två stycken som inte kommer få sova något inatt iaf.. Robin har sovit nästan hela dagen när vi har varit och åkt bil så mycket, han har vaknat en gång för att äta sen somnat igen. Så han kommer väl inte sova så mycket inatt känns det som, och därför kommer jag också ligga vaken :)
Btw så har han börjat le jätte mycke nu när man pratar med han, så söt !:)


Imornkväll blir de lite mys med familjen, god mat och Idooool :) Jay Smith <3


Nu ska jag hjälpa mamma med maten. puss på er !


--

Har finaste pojken som sover i min famn just nu !

Blev en liten promenad till Ica idag. Dom har öppnat en liten thaimatbutik precis utanför :( typiskt !

Annars idag har de inte hänt mycket, dagarna går så otroligt fort så man hinner ju inte med nånting ! Vill börja flytta in i lägenheten nu ! Har burit dit alla saker och så, men sovrummet är inte klart ännu, sängramen har han målat första lagret på sen blir de att slipa lite igen och måla mer, kommer bli skitfin verkligen ! Sen ska ja få en hylla av mamma som jag också ska måla vit och som ska sitta ovanför Robins spjälsäng !
Sen så ska de spacklas lite mer och sen slipas och sen ska tapeterna upp SEN är bara att flytta in :D

Ikväll blir de Grays iaf, kanske att jag och mamma kollar på Dear John. Jätte bra film ! Den borde ni se :)

Nu kom älsk hem, vi hörs. Hade så bra så länge :) puss på er !


Tack

Tack för alla råd ja fick ! Men till er som komenterar Anonymt.. Skriv gärna erat namn så jag vet vilken de är som komenterat :)

Jag tror ja struntar i att följa varken GI, LCHF elr viktväktarna.. Jag kör nog på att bara att äta bra, ut och gå mycket och inte äta för mycket godsaker.. Det blir nog bäst så :)
 
Idag var vi till BVC. Han väger nu 5490g, längden såg ja inte, står på papperet som ligger i skötväskan och som ja inte orkar kolla på nu :P
Eftersom han har lite ont i magen så fick ja tips om att jag ska massera och greja på hans mage så kanske de blir bättre. Och sen att hålla upp benen tryckt mot magen som ja har gjort. Sen fick jag också tipset att köpa magdroppar som gör att dom ska bli lugna i magen, 159:- för en liten flaska. Lite dyrt men de är ju helt klart värt det om han blir bättre :)

Nu väntar ja bara på att älsk ska komma hem, då blir de att äta lite och sen en prommis.. Undra om man ska försöka sig på Sjöas... ? Vi får se :) Sen när vi kommit in igen blir de mys med film. Ja har laddat ner The new daughter, verkar hur spännande som helst !

Nu ska ja ta en kopp te och sätta mig framför kaminen ett tag, är jätte frussen !! puss på er !


LCHF, GI elr viktväktarna ???

Ja sitter och kollar runt lite på olika bantningsmetoder på internet, Är de någon som har något förslag ? Ja skulle vilja börja med LCHF, men de står att de inte är bra när man helammar som jag gör. Sen funderar ja på GI.. Sen ska de finnas nått från viktväktarna som är tillför när man helammar.. Men ja kommer bara in på massa olika forum där dom disskuterar om det är bra elr inte.. Ja hittar inte sidan ! Men är väldigt osäker på viktväktarna för ja varken orkar elr kan räkna points !

Jag har fem kilo kvar till min vikt ja hade då jag skrev in mig hos BM. Ja har stannat där. Iofs har de bara gått 5veckor, men ja vill gå ner mer. Har sammanlagt 10kg att gå ner. Tror inte att ja kommer kunna gå ner så mycke medans ja ammar för då kommer ja nog se ut som ett benrangel eftersom ja är lång !

Nu idag har ja ätit både glass och daimtårta.. känner jätte sug efter cola så de är nästan så jag skickar iväg älsk att köpa det snart ! Men de ska ja inte, Det om något är nått som ja ska hålla mig ifrån mest eftersom de har varit ett beroende.. Vill inte behöva dricka det varje dag !
Det är väl för man har börjat att äta sött som suget kommer tillbaka !
Är dålig på att ut och gå också, men jag ska försöka ta tag i det varje dag nu ! Går inte att bara sitta inne elr gå på Valbo :P Tyvärr kan ja inte direkt ta jätte raska promenader för ja är så stel och får ont väldigt snabbt. Vill kunna gå runt sjöas som är ca 5km. Men de dröjern nog ett tag.. Men de är målet iaf. Inte jätte långt men vi tar lite i taget :)


Robin är förkyld idag och lite röd i ögonen, hoppas han inte åker på nån ögoninflamation elr nåt. Har testat att ha lite bröstmjölk på en topps och haft i näsan så ja hoppas de ska bli bättre snart ! Det är så synd om han :(

Nej nu börjar han vakna till så nu blir det ett bad för honom. De tycker han om :) puss på er !


?

Men vad konstig texten blev i förra inlägget ?

Robin är lite förkyld, stackars bebis. Vi håller oss inne nån dag nu så han blir frisk :)


--

Hei nu var det nån dagsen jag skrev så de är kanske dags nu. Inte för att  ja har så jätte mycket att berätta :P

Har iaf varit i Valbo med först kattis i måndags och sen med jessika igår. Mycket trevligt. Blev lite stressigt med Jessika bara, får ta de en annan gång också :) Men med kattis köpte jag iaf finkläder till Robin igen, jätte fina ! Finbyxor och skjorta :) Det är mycket roligare att handla till honom än till mig själv ! Kanske blir lite roligare sen när man gått ner lite.

Idag så var vi in till Sandviken också, gick på ånyo och fikade lite med mamma, mysigt !
Gick in och skulle kolla om dom hade amningsbhar på ett ställe också. Fick testa en.. svindyr, låg runt 600kr ! Men den ja beställde från internet var inge bra, ja trodde det var rätt storlek men de va de inte fick ja reda på nu när ja testade denna.. På den  är de 80G och nu fick ja reda på att ja har 75I, hon i  butiken blev lite förvånad och sa bara ".... fattar du !? abcdefgh.. I!?" Blev lite förvånad själv. Men den köper ja nog sen iaf. Får jätte ont i ryggen av den ja beställde:(

På måndag blir de BVC med lillplutten och BM för mig. Robin har fått lite ont i magen.. elr han har haft de ett tag nu, bajsar inte så mycke på dagarna, men på tidiga morgonen så lägger han väääääärldens lass. Det är verkligen en stor pöl ! Det är inte så att han skriker utan är bara gnällig och trycker mycket !

Nu skriker han efter mat. puss på er !


Valbo

Nu när Robin äntligen sover liiite längre så är de jag som ska upp :P Jag kunde fått klivit upp NÄSTAN utvilad :P
Men nu blir de iaf valbo. Men först byta blöja och amma på lillen  när han vaknar :)

puss på er !





Nu vaknade han !


--

Älsklingen ligger här brevid och vill inte sova.. Men jag vill gärna sova !  Han ligger lite nedan för mig med huvudet vridet så han ser mig och kollar en massa :) Han måste vara världens sötaste bebis <3

I morgon blir det valbo med Kattis. Ska köpa tippar så ja får lite finare naglar. Håller på att spara ut som nu.. elr ja har rättaresagt inte tid att bita och riva på dom :P Men sen ville ja va lite fin till sammankomsten också, inte bara bebis som får vara fin :P

Igår va jag hemma hos Jessika med Kattis, jätte mysigt. Beställde kina mat och käka marängswisch. ajaj, inte bra ! Men ska man så får man väl göra det odentligt !
Satt och pratade hela kvällen om allt möjligt. Riktigt roligt faktiskt !:)

Nej nu ska ja få denna eniva lilla bebisen att sova så ja får lite sömn så ja kommer upp i morgon. Ska bli intressant och se om man hinner med bussen som går klockan elva :P Att passa tider är man inte bäst på just nu !

Men vi hörs. Gonatt alla. puss på er !


shoppat

Hei ! Hoppas allt är bra med er !?

Själv sitter ja med världens goaste lille bebis i min famn som sover så sött, han sover med öppen mun.
Det måste verkligen vara världens bästa känsla detta.. Han är MITT barn ! Att få vara mamma är verkligen något speciellt. Att känna att de är MIG han vill vara hos och de är MIG han vill till när han är ledsen och hungrig.. Han kan inte vara utan MIG.. än så länge :) Men ord kan verkligen inte beskriva hur mycket ja älskar denna lilla varelse, kan bara säga att det är MYCKET !  <3

Dom senaste dagarna har vi varit och handlat lite till lägenheten, fick en massa saker på dollarstore bara för nån hundralapp, kändes som om de skulle gå på så mycke mer ! Och igår  var jag och mamma till valbo, jag skulle köpa sammankomstkläder till Robin. Det fick bli ett par bruna skitsnygga hängselbyxor och en brun kofta med lite mönster i. Kan knäppa kort på det sen. Jätte sött är det ! Och till det ska han ha en vit body med krage och fluga :)
Sedan vart de lite mer grejer, ja köpte två ammningslinnen, dom är verkligen skit bra att ha. Men måste faktiskt säga att linnet ja köpte på Ullared för 50kr är tio ggr bättre än dom på H&M. Dom på H&M måste man ha minituttar om man ska kunna ha (det går ett resårband rätt över tuttarna som trycker) Lite tråkigt men de får gå iaf. Sen vart de en kofta på rean med puffaxlar.

Sedan efter de åkte vi till Owes. Man har alltid åkt dit då inte Dollarstore elr Rusta funnits, och tyckt allt varit såååå billigt. Men man har blivit lite bortskämd, man gick och jämnförde med Dollarstore hela tiden :P Men de vart iaf en sån grej man sätter på toadörren där de står WC och sen två blommkruckor.

Idag ska vi iväg till Sandviken igen, men till lägenheten och greja. Vi var dit i förrgår och skulle riva tapeter och greja. Men tapeterna är sååå tunna att de går inte riva dom.. Man får tag i småflisor bara, så vi ska spakla över allt och tapetsera så istället.. Hoppas de blir bra ! Sedan ska ja packa in lite grejer i kök och sådär. Va lite dåligt för där ja ville ha tallrikarna fick dom inte plats, gick inte att stänga dörren riktigt, de tyckte ja inte om. Men dom fick stå så snällt i ett annat skåp istället.

Nej nu måste Amigo ut och gå. Jag och älsk tänkte ta en promenad med han idag innan vi åker. Nu ska gravidkilona plus lite till bort :D puss på er !


RSS 2.0