Bebis

Nu äntligen har bebis bestämt sig för att komma ut.. ja har legat med värkar hela natten, inga som gjort jäätte ont, men som kraftig mensvärk, har inte sovit en blund typ så är rätt trött. Allt va bra med bebis och den hade fostervatten kvar sen kollade dom på mig och ja va öppen 2cm. Sen fick ja åka hemför att sova ochäta, men sovandes har inte gått så bra då ja har värkar som inte alls är snälla :( men en värk närmare bebis iaf.
Dom är fortfarande olika.. ibland fyra minuter, 7 minuter och ibland kanske en kvart. men hoppas ja har öppnat migl ite till iaf tills ja åker in.

Nu ska  ja äta lite. puss hej

Imorgon

Japp, i morn gäller det då.. De blir en tidig kväll ikväll, måste upp runt sex för att hinna, klockan åtta ska vi vara på förlossningen för ultraljud. Kommer blir kämpigt när man är van vid att kliva upp runt tolv, halv ett.

Men om ja inte uppdaterar här något imorgon så vet ni vad som händer :)
Nu blir de mat. puss på er !


Tripp

Snart blir de en tripp in till Sandviken med bror och hans tjej och älsk, kanske mamma :) Tonys tjej är så allergisk mot djuren så hon får ligga ute i husvagnen hela tiden, lite tråkigt !

Inatt trodde ja verkligen att de skulle hända något, men nejnej sån tur ska vi inte ha det ! Hade världens mensverk, och dom säger att de brukar börja med det. Så ja hoppades att de skulle hända något och bara därför kunde ja typ inte sova på hela natten. Men de gick över senare. Men oj så många ggr ja har sprungit på toa inatt, och har verkligen varit jääääätte kissnödig varje gång, gör jätte ont att gå, och då ska ja ner för trappan också.

Sen är ja jätte yr fortfarande, de vill inte försvinna, innan va de när ja la mig ner och vända på mig och sådär, men nu är de hela tiden, så fort ja rör huvudet lite så snurrar de.. är rätt läskigt och ja får ont i huvudet av det.

Imorn ska ja på kollen, tror inget kommer hända innan dess faktiskt. Men om dom säger att ja kan få bli igångsatt så tror ja nästan att ja går med på det. Det är de ja är mest rädd för, men ja klarar verkligen inte av de här längre, ja har för ont och de är bara problem hela tiden. Får se vad dom säger imorgon !

Dom ringde från försäkringskassan idag också. Jag har skickat in min egen sjukskrivning, dom 8dagarna, typ en månad efter att ja skickade in intygen från läkaren att ja är dålig, och de är dom stenhårda på att så får de inte vara, papprena måste komma in rätt. Men jag förklarade som de var att ja aldrig har varit sjukskriven så här länge och att ja inte visste om dom 8dagarna. Så hon sa att dom gör ett undantag nu då. Så den gick igenom !! :)) Verkligen hur bra som helst för vi behöver pengar nu !
Kändes lite tungt att inte ha något när vi får en bebis. Men de är inget vi behöver oroa oss för nu då :) Känns verkligen jätte skönt !

Nu ska ja ta ett glas samarain och sen göra mig iordning. Vi höra ! puss på er !


41+1

Ska strax spela poker med storebror, hans tjej och resten. Kul att ha dom här en kväll :)

Har inte hänt speciellt mycket idag, var iväg och handla lite åt mamma. Min andra storebror och hans tjej kommer i morgon så de ska bli skit roligt. På tiden att han skaffar sig någon också :)

Jag får nog ha min egen födelsedag ifred idag trots allt, bebis verkar inte vilja komma, om de inte skulle hända något på sex, sju timmar vilket ja inte tror att de kommer att göra.. de är så lungt så.
Fick en tid på tisdag för ultraljud, klockan åtta på morgonen !!! Snacka om att ja kommer vara död när ja kommer dit :P ( om ja nu kommer dit ) Men de hade varit skönt att få gå på den kollen innan bebis kommer, bara för att få veta att allt verkligen är bra nu när den är "klar". Slipper ja oroa mig så mycke över att något ska vara fel. Men samtidigt vill ja att den kommer före för ja vill verkligen inte få beskedet att ja måste bli igångsatt. usch. Ska man ha med sig saker dit utifall dom bestämmer på engång att man ska bli igångsatt .. ? Iofs ligger grejerna redan i bilen .. är bara tensen och kameran som fattas tror ja..fast tensen börjar ja ju med här hemma när värkarna sätter igång.

Aja.. Ni får ha en bra lördagskväll. puss på er !


41+0

Har precis käkat frukost. Har inga planer alls för idag. Hellst av allt hade j ju gärna legat på förlossningen och tryckt ut en unge, men bebisen vill tydligen annat så ja får väl rätta mig efter de då :)

Imorn ska ja ringa och boka tid till en kontroll som ja ska på på tisdag, ultraljud, ska kolla så att bebis har fostervatten och sådär. Hoppas de finns massor kvar och att dom inte sätter igång mig. Kan man be om kejsarsnitt om dom väljer att sätta igång istället ?
Är verkligen skit rädd för att bli igångsatt. De är något som ja fruktar mest av allt just nu ! usch !

Nu ska ja sjunga lite lips och se om man kan sätta igång de så :P puss på er !


väntar.....

Åh vilken väntan de är ! kom nu bebis !

var till BM idag istället för på torsdag, har vaknat flera ggr inatt och varit jätte yr, trodde de skulle gå över men de fortsatte ett bra tag, när ja satte och la och vända mig i sängen. När ja är uppe och går så är de ingen fara.
Åkte in för att kolla blodtrycket och sådär och de va bra iaf, hon sa att de kan ha något med kristallerna i öronen att göra. Men får hoppas de blir bättre för de va väldigt otäckt. Har aldrig haft känslan av att svimma nån gång förr. Bebis hjärtljud va också bra, låg på 144 så bebis mår bra också.

Nu blir de grillning med familjen och lite mys, mamma ska göra rabarberpaj som ja har längtat såååå efter :D ! <3 puss på er !


Sovit

Jag har sovit en heeeel natt utan att vaknat upp ! elr jo, när älsk typ låg och skrek i sömnen vaknade ja men somnade lika snabbt igen :P men ojjj så skönt de har varit. Ja har ju fått sån klåda på händerna så ja tog en Lergigan innan ja gick och la mig, och dom gör så att man blir väldigt trött. Har inte ens vaknat när ja har vändt på mig och de gör ja typ tvåhudraelva gånger på en natt. Vaknade bara för en lite stund sen och hade kunnat sova myyycke längre.
Men ja tror att ja bara tar en halv tablett inatt för ja är sjukt trött nu också :P
Men helt underbart känns det ! :)


Bebis.. KOM NU !


40+1

Har inte gjort så mycke idag förutom att åkt till förlossningen och hämtat en tens som ja ska ha till värkarna. Dom säger att den ska vara jätte bra så ja tänkte testa.
Har fått världens klåda på händerna, vet intevad de är för något, men dom sa på förlossnigen att de är rätt vanligt så här i slutet av graviditeten att man kan få det, ja skulle ta lergigan emot de, och de hjälpte, men oj så trött ja vart !
Men om de skulle blir mer och börja klia på magen osv så skulle ja ringa tillbaka till dom. Men de har de inte blivit som tur är :)

Imorn ska vi träffa några kompisar efter mötet, och en liten bebis :) ska käka lite pizza och mysa :)

aja, ni får ha de bra, puss på er !:)

Fyra st nyfödda kattbebisar :)


Tensapparaten


plattorna som ska lidra värkarna


40+1


40+0

Ingen bebis idag ! Får se hur länge ja får gå över då.

Var till BM igår och allt såg som vanligt bra ut, hjärtljuden låg på 143 sist låg dom runt 130. Är verkligen skitless på detta, vill inte längre.

Men de var iaf någon som fick bebis idag och de va katten, fyra st och ingen dog denna gången, dom andra två kullarna hon har haft har alltid minst en dött. Men dom kom ut med ryggen och rumpan först, så ska de väl inte vara va ?


Nu ska vi spela poker... som ja är bäst på ;)


Suck

Två dagar kvar nu och de har inte hänt något. Bara går och väntar på att vattnet ska gå ! Har iaf packat bbväskan nu så den är nästan klar, lite sånna hygigenartiklar som tandborste och sånt som ska ner, men de får ja lägga ner när de är dags.

Väntar på att dom ska ringa från sjukhuset nu för ja har beställt en TENSapparat som ja ska ha t förlossningen.

Nu sover ja nästan inget på nätterna, vaknar av att ja är tokpinkis flera ggr, också ligger ja och håller mig tills de verkligen inte går mer och då har ja så ont att ja knappt kan gå :P Foglossningen trodde ja faktiskt inte kunde bli värre men de har den.. speciellt när ja ligger ner, ja kan inte röra benen alls utan att de verkligen smärtar. Så om de är något ja längtar till så är de att få kunna sova och kunna gå odentligt.. elr ja.. sova odentligt kan ja ju glömma men gå iaf :P Ska bli sååå underbart ! Att få kunna greja utan några som helst problem !

Nu är älsk på arbetsintervju också, hoppas han får jobbet ! Men om han inte får de så finns de jätte mycke jobb där dom söker snickare som tur är :) Han har lite att välja på !


Vi hörs senare ! puss på er !


I am Sam

Igår va vi hem till Andy och spelade lite poker, skitkul men ja lärde mig aldrig riktigt tror ja :P Men åkte inte ut sist iaf ;P

Sen började dom andra spela CS så ja satte mig och kollade på film. I am Sam. Sååå bra. grinade igenom halva filmen ! Så den är att rekomendera !

Nu idag vet ja inte vad som händer, vi åker nog in till Valbo och lämnar tillbaka en sladd som vi köpte till våran dator, men den gick sönder.. så vi ska se om de går att lämna tillbaka den.

39+3 idag och inget har hänt än så länge, lite sammandragningar men inge mer än så.. skönt endån att ja inte går med värkar hela tiden i flera dagar utan att något händer. Vill hellre att allt kommer på samma gång då de sätter igång. Har även fått den första bristningen på magen, så fler har ja väl att vänta mig nu på slutet :P

Aja. ni får ha de gott folk. puss på er !



Mmmh !

ikväll blir de kräftor :D


Stjärnfall

Är de någon som  har gått ut och tagit sig tid till att kolla på stjärnfallen ? De är verkligen jätte fint, men så synd att de går så otroligt fort ! Ja lyckades se ett och mamma två st ! :)


--

Sov till halv ett idag, jätte skönt faktiskt och de gör så att dagen går fortare.. för ja vill ha lördag, för på lördag ska vi ha kräftskiva här och de har ja längtat jätte mycke till !! Kräftor måste vara de godaste alltså ! Ja ska ha en egen förpackning har ja bestämmt !

Idag träffade jag Malin inne i Sandviken, gick till Marangoni och tog en fika. Äckligt varmt va de också, trodde ja skulle dö. Men de va jätte trevligt iaf ! :P Dom har köpt ett skitsnyggt bord med stolar som ja blev lite avis på, sjukt snyggt ! Vi har pratar om att köpa snarlika fast till vardagsrummet, så när vi åker till Stenungsund sen nån gång ska vi till Borås och köpa ett för där är dom jätte billigt tydligen :) Syrran har ett sånt vardagsrumsbord som vi vill ha. Hon har en skit snygg spegel som är lika också, som ja vill ha.. men den är så pass tung att den typ river ner väggen, haha.


Fikat på Marangoni !


Sen efter fikat gick vi till Kappahl, halva reapriset va de där och de blev ett par jeans och strumpor till Älsk och ett rosa linne till mig :) Sen vart de glass på Selmas :P


Älsk har börjat renovera trappan här hemma, han åkte iväg och köpte en slipsåg och lite sånna grejer, så nu blir trappan jätte fint ! Kommer se ut som en helt ny trappa, de gör verkligen stor skillnad att slipa ner den !




Bebis rör sig inte alls lika mycket nu mera, nästan så ja är lite orolig.. Är de så här i slutet av graviditeten att man bara känner ibland ? Ibland kan den få in en liten spark sen är de lungt jätte länge.. och så har de aldrig varit tidigare då den hållt på nästan konstant...

Imorn blir de iaf Sandviken igen för att handla lite tills på lördag, men mammsen. Ska också kolla på tyg till vaggan, ska göra den lite finare :)

Nej nu orkar ja inte skriva längre :) puss på er !

Jag och min älskade mamma :)


dumbom


Kamera

Fick skattepengarna idag så vi for iväg och handla lite på Valbo. Blev ett nytt täcke och kudde t spjälsängen och nytt överkast+örngott. Gick också till Elgiganten och köpte en kamera, ingen värsting kamera men den är jätte bra tycker ja iaf och sen fick de bli en ny laddningssladd till datorn, hoppas den funkar snart igen.. de va fortfarande lite krångel med den.. så vi får se om de va de som va felet elr inte.

Nu vill vi att bebis ska komma !

Bild från 38+4


Sist kvar

Nu är de bara jag kvar. Den sista som ja vet va gravid åkte in på förlossningen igår, hoppas de gått bra för henne !
Så en vecka och tre dagar kvar har ja till BF, ja hoppas ja får innan. Vill inte gå över ! Men har haft tur att inte svullnat så himla mycke, fingrarna ser ja har blivit tjockare, ringer som var förstor är nästan för lite nu, men de ser ju bara normalt ut eftersom ja har så jätte smala fingrar annars :)
Men fötter och så där är inge svullet ännu. Det kanske kommer, men kan ju hoppas ja slipper, verkar ganska så jobbigt.

När man flyttar så brukar ja man få hem sånna saker där man får procent på vissa saker i vissa butiker, för dom typ "välkomnar" en. Jag har fått en 6-8 bitars tårta från ica MAXI :D Så den ska ja hämta ut efter mötet :D haha gott !

Nu ska pappa ha datan. puss på er !

--

Nu har vi varit och kollat på lägenheten igen. Den som var före oss hade tackat nej till den, så vi fick den :) Så från och med 1 oktober har vi en egen lägenhet på Nya bruket :)

krockade idag också. Det har regnat typ hela dagen och älsk körde pappas Jeep, mycke tyngre bil än våran alltså. Så han va ovan med det. Men han körde på en bil som stod i rödljuset, han bromsade tidigt med bilen bara gled rakt in i den framför. Blev lite chockad och börja tokböla :P Men de va inte alls nån stor smäll som tur var. Men man blir ju lite rädd iaf.

Nu ska ja göra annat. puss på er

--

Har inte jätte stor blogglust längre faktiskt, ja har inget att skriva om.. sen sitter ja på mamma och pappas dator och ja hatar verkligen hatar deras tagjentbord för de är segt och dåligt, går knappt skriva.. De har blivit något fel på våran data. Den laddar inte fast sladden sitter i som den ska och allt. De är väl dags för en ny snart iaf ! Den är ju rätt så sliten.

Idag har vi iaf varit till BM jag och mamma. Jätte trevlig va hon och ja är nöjd, kommer inte att träffa henne så jätte mycke tror ja om de går som de är planerat, bara en gång t isfl :) Men ja har planer på att föda på måndag. Japp, de ska ja göra, på måndag får de här vara över för ja orkar inge mer. På söndag kommer älsk hit och då kan de gärna få sätta igång :P

Har haft massa sammandragningar och sådär men absolut inga täta. Så de är nog ett tag kvars skulle ja tro.
Allt såg iaf bra ut hos BM, hjärtljuden låg på 133, så längre än vanligt men de sa hon bara va normalt nu när de är i slutet av gravidteten.. de blir väl inte lika mycke aktivitet där inne på den lille som har lite plats nu. Men trycka mamma i magen kan den göra iaf, och de är den bra på ! :)

Har grejat och sorterat bebis kläder idag som vi har fått och köpt, tvättat upp allt som ja ska hänga i mornbitti, sen ska ja bädda vaggan som ja har ställt upp, ska sätta dit lite spetstyg på den också bara så den ser lite gulligare ut, den är lite tråkig just nu. Har satt upp en liten skylt ovnför vaggan som de står "lycka" på, jätte gullig !
Har även försökt gjort lite mer mysigt i sovrummet, satt upp nya gardiner och lite sånt, så de känns lite hemtrevligt iaf :)

Imorn hoppas ja att vi får reda på om vi får lägenheten elr inte, de är en före oss i kön och ja hoppas iiiiinnerligt att den tackar nej för ja vill verkligen ha den lägenheten ! Ja har gjort upp så mycke planer för den !

Var och kollade på en lägenhet på västerled, dom har totalrenoverat utanpå, och de är skitsnyggt, så vi åkte dit ochkollade på en lägenhet.. gick in och vände nästan på en gång. De va så äckligt snuskigt där att man inte ens ville ta i något. Dom hade inte städat något alls, så kökslucker va helt bruna av all skit och toaletten va svart av all smuts. Sen balkongen låg jätte dumt till, man såg rakt in i grannens fönster. Hur roligt är det ?
Nej så den sa ja Nej till direkt. De va inte ens en fundering på det. Man ville bara ut därifrån !


Min pappa har blivit så roligt. Han säger att ja inte får sova uppe för ja kan ramla i trappen och något kan hända, ja får inte åka sena bussar (halvelva) för något kan hända. Som igår ringde ja hem när ja åkte från bion och frågade om mamma kunde komma upp och möta mig, men nej, de fick hon inte göra, de skulle HAN göra.. för nånting kunde ju hända på dom 300 meter som de är från busshållsplatsen till huset, haha. Så han stod där med ficklampa och vänta snällt på mig när ja kom :P Han är ju för söt !

Imorgon hoppas ja på att mina skattepengar kommer. Dom skulle komma mellan den 3-7 och den sjungde är på lördag så kan ju hoppas att dom kommer i morn ! Ja ska sova till tolv så slipper ja gå och vänta och kolla efter postbilen hela morgonen !

Nej, nu får de räcka ! Nu ska ja nog gå och sova ! Vi hörs ! Godnatt ! puss på er !


Lägenhet

Nu ska vi åka och kolla på en annan lägenhet, sen blir de bio ikväll. Inception !



åh

Idag tog ja tag i och skullek göra lite fint i sovrummet här hemma hos mamma och pappa där vi ska bo. Sätta dit våra byråer och säng och sådär. Vet inte hur länge vi höll på, både Joel jag och mamma. Fick leta delar i den jäääätte stora högen med flyttkartonger och allt som vi har burit in.

Tillslut efter ett X antal timmar med att sätta ihop sängen så ska vi dit med madrassen. Men vad tror ni händer när ja lägger dit den.. ? Jo.. sängramen är aaaaaaalldeles för stor för våran madrass !!! vi har 1.60madrass och ramen är 1.90 tror ja. Så lite smått galen blev ja och bara släppte allt och gick och la mig och sov för ja orkade inte längre !:P

Så nu är de bara att köpa en ny sängram också. Typiskt ! Denna som vi fick va helt ny typ !
Så nu ska ja in på blocket och se om ja hittar en annan sängram. puss på er !

Järbo

Älsk åkte hem till Stenungsund igår, så nu är ja ensam här utan han en vecka sen kommer han på riktigt.

Flytten blev mycke tyngre än vad ja trodde, de va lite jobbigt och lämna alla faktiskt, ja hade inte tänkt att de skulle bli det men så fort ja satte mig i bilen så bara sprutade tårarna ! Då ville ja inte flytta, ville stanna kvar !

Känns konstigt att vara tillbaka här utan att bara vara och hälsa på.. Nu bor vi här. Men de kommer nog bli bra. Ska kolla på en lägenhet idag, men dom säger att den inte är nå bra och att ja nog inte kommer vilja ha den, och de kan stämma för de området är inte så bra tydligen.. Men nu är vi ju här och kan leta tills vi hittar något vi gillar, nu behöver vi inte ta den första bästa som vi kollar på och de känns ganska skönt för ja vill ha en fin lägenhet som ja kan dona och greja i för där kommer vi bo de närmsta åren iaf och då vill ja inte ha som ett sånt kök vi har haft tills nu lixom.. Gula köksluckor måste vara de groteskaste som finns !

Nej nu ska ja gå och duscha och spola huvvet i kokhett vatten för ja är fortfarande svullen. Vet inte vad de är. Morsan säger att de blir man innan man ska föda barn, men här ska de inte födas nå barn än ! iaf inte på en vecka !:)

Hade så bra alla. puss på er !


--

Ja är så less på allt ! Jag vill kunna göra allt som förr. Åker säkert på bihålinflamation nu för hela ansiktet känns svullet och gör ont.
Ja har massa saker att göra för de har regnat in i släpvagnen så alla kläder är fuktiga och måste tvättas om ! Byråerna har svulla och är fula ! Barngrejer måste köpas så som blöjor och baljor !

Känns så världelöst alltihopa !


RSS 2.0