Lördag

Blev aldrig att ja gick ut igår eftersom Carlos aldrig hörde av sig.. snällt.

De är verkligen något som ja kan bli fruktansvärt irriterad på, attt folk säger att dom ska ringa och höra av sig, men sen så skiter dom i de.

Vet inte vad som händer idag. Ch orkar inte göra något i lägenheten, fast vi måste eftesom en helg försvinner för oss när vi åker till Kicki och Macke. Och han säger att han inte vill flytta in när vi inte är klara.. så  ja vet inte hur han har tänkt med de där.

Är inte alls på bra humör idag, är irriterad över allting och trött, men de får man visst inte vara för man jobbar mindre än andra..

Ja hatar spel som tar tid.. mest av allt !

Ja kanske slänge in ett inlägg senare idag om ja är på bättre humör.. Tänkte ja skulle gå och se om "Män som hatar kvinnor" finns att hyra..men de lär den väl göra ? den finns ju att köpa ute i affärerna.. Men alla som har stett den säger att den är jätte bra, först hade ja väl inte jätte mycke att förvänta mig av den eftersom svenskar aldrig gör några bra filmer, men nu har ja börjat fått upp förväntningarna lite eftersom alla ja har pratat med och läst om säger att den är jätte bra ! Så ja får allt ta och hyra den ikväll..

Men ni får ha en bättre dag än mig idag.

See you later ! pusspuss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0