Påväg

Nu sitter vi i bilen på väg hem till Järbo. Är framme runt två tiden. :D

Ja har ingen blogglust alls. puss på er !


Rödbrun

Nu är ja rödbrun i håret, bättre än de blonda men de är fortfarande inge fint.. Eftersom topparna är så slitna så är dom lite ljusare än de upptill. Färgen drar inte åt sig lika mycke färg när de är så slitet. Men ja får låta de vara nu.. Vill inte riskera att något händer bebisen. Man vet ju aldrig.

Snart kommer brorsan iaf ! Ska bli kul ! Hans buss va lite försenad så han kom precis till gbg tror ja !

Måste åka och  handla mat också så han har något att äta när han kommer.. han är ju både gluten och vegetarian så man har ju inte direkt allt han kan äta hemma... Har linser :P

Nu ska ja piffa till mig lite. puss på er !


KLANT !

Är så arg på mig själv !! Varför blonderade ja mig !?! Ja passar inte alls i det, trivs inte för fem sekunder !! Sen att ja har förstört håret totalt gör ju inte saken bättre.. De är jätte slitet i topparna så ja måste klippa mig, men ja vågar inte gå till en frissa för då får ja väl världens utskällning ! Ja skulle ha hållt mig t svart ju !!

Just nu ser mitt hår ut så här



Dom gula topparna har ja blekt två ggr nu och får inte bort det ! De blir typ ingen skillnad ! Sen resten av håret är gult ! Ja är så arg på mig själv ! Nu ger ja upp ! Ja gick till Lindex och köpte två nya färger, bruna, så nu får ja vara brunhårig. Påminn mig om att ja aldrig mer ska färga håret blondt !!! ÅH !

Känns så värdelöst att ja har lagt ner en massa pengar på håret och sen blir de så här ! Bara för ja inte hade tid att gå till frissan förra veckan ! Sen har ja köpt silverschampoo och balsam för en massa pengar som ja inte ens behöver nu !

Ja får sån ångest !:P


Va till BM idag iaf, mitt blodvärde va lite långt, men de är bara för ja inte har tagit mina tabletter som ja ska. Men sen allt annat va bra, och kurvan låg på 30 och ja vägde 78,2 tror ja de va ! Hjärtljuden låg på 150 nu igen, så nu är ja inte så orolig längre :)

Den sparkar och har sig jätte mycke nu, elr de är mer tryck än sparkar, som att den ligger och sträcker på sig hela tiden, även när ja är ute och går, så de verkar som den inte sover nånting :P
I helgen när vi satt och spela kort va den så jobbig så ja fick gå och lägga mig tillslut. Blir så obehagligt när den håller på så länge och mycke !

Ikväll kommer min andra bror också, Tony, han som bor i Oslo, ska bli roligt. Har inte träffat han på över ett år !
Sen i mornkväll åker vi till mamma och pappa. Så ja får sätta igång och packa ner alla saker ja ska ha med mig ! Tar ju med alla kläder och sånt nu, för ja flyttar ju ! Men kommer tillbaka hit om ca 2 veckor för att packa resten !

Men nu får ja sätta igång iaf, puss på er !


Kubb

Va precis ute en stund och spela kubb men fick gå in igen för ja är helt sönderbiten av knott ! HATA !!

Test

ja sitter och gör sånna test om de blir en pojke och flicka ganska mycke, och enligt dom så kommer ja få en flicka.. enligt den kinesiska kalendern elr va de är så ska de bli en flicka... Ja börjar bli inställd på att de kommer bli en flicka nu verkligen.. de kanske inte är så bra.. ? Tänk om ja blir besviken om de blir en pojke ? De kan ja ju inte bli tror ja men endån :P

Har precis städat och grejat här, dom andra fick åka iväg för de blev en massa krångel med ett par andra.. Men när dom kommer hem blir de tårta och ikväll sill och potatis och nubb.. Men ja får väl ha vatten i mitt snappsglas :P

Ska blondera håret en gång till nu också, syrran köper en t åt mig, men kommer inte göra de idag eftersom håret som få vila lite innan ja gör de en gång till. Men färgen ja använde igår va faktiskt bra, håret är jätte mjukt och lent, de andra ja använde för nån dag sen så vart håret jätte torrt efter, kändes inte alls bra, men nu känns håret jätte bra och inget slitet alls ! Men hoppas att ja får bort den fula färgen i topparna med denna, men de verkar som de inte tar så jätte mycke.. vet  inte varför :/ hade i det i 40min igår.. kanske får ha lite längre sen då.

Nu har ja för ont i ryggen och rumpan för den hårda stolen, så ja drar ut en stund :) puss på er !

--

kan inte sova för katten har håll på att jaga en mus hela morgonen och ja har varit jätte rädd för att den ska hoppa upp i sängen elr att Jermina ska ta upp den !
Hon leker bara med den också, så den springer runt och piper hela tiden. Inge vidare kul :P

Sen låg ja precis vid fönstret som inte hade något för sig, så jag hade himlen i ansiktet och den va rätt ljus :P
Sitter och käkar lite nu iaf, vart så hungrig så ja fick upp och käka lite, men är jätte trött, men ja lär väl inte få sova så jätte mycke till..snart kommer de folk från sandviken som har kört hela natten, och dom har två ungar med sig, sen vaknar väl Wille snart :)

La i en till blondering i håret igår, blev lite ljusare, men ja kan inte få topparna så ljusa..dom är liiiite ljusare medn inte mycke.. kanske får bleka de en gång till och denna gången bara ta topparna.. I resten av skallen så är ja kycklinggul, haha, snyggt !! Får bada i silverschampoo när ja kommer hem !

Aja.. får se vad som händer idag, älsk ska iaf upp  på taket och bygga, ska vara bra väder den här gången som tur är :)

Men vi hörs ! puss på er !


Hejdå

Nu sticker vi till Knäred. Kommer hem på söndag så ja kommer nog inte blogga jätte mycke.
Ni får ha en trevlig helg iaf :)

puss på er !


Torget

Har precis kommit hem från torget, de va visning här halv sex så vi stack iväg en stund Jag och Joel, älsk åkte och hämtade massa grejer.

Men de vart inte så mycke nere på torget, satt mest still på en parkbänk vid hamnen för ja har så ont i fötterna så ja kan inte gå. Joel vart såklart jätte irriterad eftersom han ville kolla på snygga tjejer.. de va en tjej som flina åt han i förrgår och han är fortfaranade hög på det :P haha

Men i morn ska han handla kläder iaf, och då åker vi runt elva och då kommer de nog gå lättare att gå för då har ja inte gått så mycke innan. Men de brukar räcka med att ja går lite här hemma så har ja ont.

Men ja ska köpa en hårfärg också, får se vilken ja väljer denna gången, om de blir MOOD igen, men ja vill helst ha sån färg på burk, de ja använde nu sist så va de i en sån liten skål som man blada ihop allt i och sen en liten pensel som man skulle pensla på håret.. men tror de va för att de va blekning.. aja.. en färgning blir de iaf :)
Men mitt hår är jätte slitet, vågar egentligen inte mera, men vad ska ja göra ? ja kan ju inte se ut så här i håret, ser ju inte riktigt klok ut :P

Fick en bok också, gick in och hälsade på min svägerska på Bokia, och sen gick ja runt och kikade lite på böckerna och hittade en bok för 169kr som ja sa att den verkade bra, handlar om cancer. Min mammas mamma dog ju i cancer, och ja tänker mycke på hur mamma känner sig utan att ha en mamma.. ja skulle aldrig klara mig utan min !

Och sen helt plötsligt när ja går där bland böckerna kommer hon med en påse och räcker till mig och säger "här får du !" Och då låg boken där i. Jätte snällt tyckte ja :D

"Vad mina döttrar bör veta" heter den.
På baksidan står det:

När Barbara får veta att hon har cancer ställs hon inför den svåra och smärtsamma uppgiften att ta farväl av sina fyra döttrar. Men hur skall hon hitta orden ?
Barbara beslutar sig att skriva en dagbok och skriva ett personligt brev till var och en döttrarna. Där uttrycker hon både sina förhoppningar och rädslor och berättar om sina egna drömmar och hemligheter. Hon skriver enda in i det sista.
När begravningsdagen kommer samlas alla fyra systrarna, alla med sina egna problem att ta itu med. Jennifer är nära att kvävas i sitt olyckliga äktenskap. Lisa lever i ett till synes bra förhållande, men något lurar under ytan. Amanda reser runt i världen och ser nya spännande platser mn känner sig endå inte riktigt nöjd. Hannah, tonåringen, är på väg in i vuxenvärlden, med allt vad det innebär.
Systrarna står inför ett utmanande år, med omtumlande upplevelser och nya insikter i hur det är att vara kvinna och syster, utan att ha en mamma att vända sig till för råd och tröst.
Med Barbaras brev och dagbok till stöd söker systrarna en ny riktning i livet och finner styrka och gemenskap hos varandra.




Jag tycker den verkar bra iaf ! :)
De känns som en snyftarbok :P


Nu ska ja nog läsa lite :) vi hörs ! puss på er !


Onsdag

Syrran ringde och väckte mig som vanligt, men denna gången halv elva som tur va :P

De kommer en till och kollar på lägenheten ikväll, de är tydligen många som nappat på den.
Försöker sälja våran spis också, va en som ringde igår, och han sa att han skulle prata med frugan sin, men sen ringde han inte igen, hoppas han ringer idag ! Behöver få den såld nu !

Vet inte vad som händer idag, Joel sover fortfarande men ja ska sparka upp han nu så han inte sover hela dagen.
Ska ta något och käka nu. puss på er !

Joel i måndags när han kommit hit, han somnade nästan på engång :P


Bebisen har tryckt ner sig i magen :P


hårförlägning

tänkte köpa ny hårförlägning innan ja flyttar till Sandviken, Safari i Gbg har de bästa håret till billigt pris. Om man köper på  internet går de minst på 800-900spänn, på Safari tar dom 450kr vilket inte alls är farligt tycker ja och de är jätte bra hår ! Men ja vill inte ha så långt som ja har haft innan, vill inte se ut som kissie direkt. Utan ja vill bara ha lite utfyllnad i mitt hår och sen lite längd på de, typ axellängd med lite längre i bak.

Hoppas ja hinner dit innan ja sticker.. iofs är de nästa vecka.. beställer hem de isfl, då går de på 500kr.
Synd bara att blond hårförlägning blir så sliten på en gång.

Så långt vill ja inte ha igen, de är lite väl långt.


Här är håret jätte slitet och fult, men ja vill ha lite kortare än detta iaf.. och finare :P



heh

ja är jätte gulhårig. Ja tänkte heller inte göra hårbottnen, men de blev visst på vissa ställen endån, så de är lite fläckigt :P Men ska göra mer på torsdag.

Är jätte trött.. har så ont i mina fötter så ja kan inte gå, fick nästan sätta mig ner i duschen för de är en sån värk. Är lite svullen också, men har hållt på hela dagen idag och har haft jätte ont så de kanske inte är så konstigt.

Snart blir de sängen iaf. puss på er !


Färgar håret

Fick ringa och avbeställa frissan på torsdag, tråkigt för ja skulle ju klippa mig också ! Men de får vänta, nu får annat gå före :)

Har slängt i en blondering själv nu iaf, får se hur de blev, köpte den MOOD för många skrev att den va väldigt bra. Men ja tyckte de va väldigt lite färg..  kanske för att de är blekning ? Kommer få jätte slitet hår nu men ja gör som ja gör sist, massa inpackningar och sånt schampoo och balsam för blondt hår :)

Kommer förmodligen bli gulorange riktigt nu, men hoppas ja hinner fixa de innan sammankomsten !

Nu har de varit visning i våran lägenhet också, vi åkte och handla medans dom va här men fick sitta en halvtimme på parkeringen.. Usch vilken ångest ja fick  när dom går runt i våran lägenhet och kollar.. folk man inte känner.. Tänk om de är stökigt nånstans.. Men de vet ja att de inte är eftersom de enda ja gör är att städa numera :P
Men om de är någon dom ser som dom inte gillar.. Ja är ett sånt kontrolfreak så de inte är sant alltså. haha.

Nu är de snart dags för mat iaf och sen blir de möte. hade bra så länge. puss på er !


<3

Jag älskar hela min familj ! Tack för att ni finns och ställer upp :) <3


Tuffa tider

Det är tuffa tiiider, för en del, lalalallaaa

Har precis klivit upp, syrran ringde och väckte mig vid nio .. Igen !!:P Men ja lära endå upp och städa lite eftersom de är visning klockan fyra.. iofs va de bara lite disk som tog fem minuter :P

Lillbrorsan kom som sagt igår och han fick också följa med mig till BM. Han tycker gravida magar inte är speciellt fina och han mår illa när han ser min vackra navel, haha. stackarn :P

Allt va iaf bra med bebis, ja har gått upp från 74,2kg till 77,3kg, tycker ja kan stanna i vikten nu :P Sammanlagt har ja gått upp 11kg .. oj.. de trodde ja inte, haha, ja ska gå upp mellan 11-16kg, tror ja kommer gå upp mycke mer än de nu på slutet :P

Kurvan låg på 29 så bebis växer iaf, hjärtljuden va låga denna gången, låg mellan 135-140.. brukar ligga på över 150 varje gång.. men de är inget att oroa sig över sa dom.. Men de gör ja iaf, de verkar så mycke mindre än va de brukar vara ! Men bebis hade varit lugn hela dagen, men så fort Bm börja klämma och känna börja den sparka rätt mycke.
Blodtrycket va bra, 100/60, men de är de lägsta ja har haft hitills iaf, men inget farligt, helt normalt sa dom :)

Ja frågade också om barnet har fixerat sig något.. först sa hon att hon trodde att den hade gjort de, men att de fortfarande var rörligt, och ja fick känna vart den låg med ryggen, rätt fräckt att man kan känna rygggraden och sånt !
Hon sa att den låg med ryggen på vänsta sidan, därför ja känner så mycke sparkar på högra sidan.

Men sen sa hon när hon lyssna på hjärtljudet att hon trodde endån att den låg med huvudet uppåt, så vi får väl se nästa vecka vad hon säger :)

Nu måste ja nästan vila en stund.. vart jätte trött ! Vi hörs ! puss på er !


Internet tillbaka !

SÅ nu är internet tillbaka igen, skönt ! Min lillebror Joel har kommit också, hämtade han i morse, han har vart vaken sen fyra så han ligger och sover just nu, han va jätte trött, inte sovit något på tåget heller.

halv tre ska ja till BM och kolla läget lite, får se hur mycke magen har växt nu då :)

Har inte hänt mycke dom senaste dagarna iaf, så de finns inget att berätta :)

De första Joel sa när han träffade mig var att ja är tjock, haha, tack för den.

Aja. nu ska ja kolla runt efter allt ja missat :D puss på er !


lägenhet

Nu finns våran lägenhet ute för försäljning.. Kommer någon på tisdag redan och kollar på den :)
Om ett litet tag är vi sandviksbor :D Längtar.
http://www.maklarhuset.se/ViewObjekt.aspx?objektid=494904

--

Är hemma hos svärföräldrarna nu. Dom har stängt av vårat internet fast ja betalade räkningen, ja gjorde de väl försent.
Men ja lever och mår bra iaf :) puss hej

magen

I morgon har ja gått 31 fulla veckor ! <3


<3



Sakna <3


Torsdag

Har visst internet idag också, dom kanske stänger ner de efter tolv elr nåt. Åh vad ska ja göra utan internet !?!? Kanske ut och gå för en gångs skull ?:P

Ja ville ha hit min hund Ina, för då kommer ja ut iaf en liten stund nån gång om dagen för hon måste ju ut. Men mamma lämnade henne till morfar istället. Hon löper så hon kan inte vara hemma just nu för den andra hunden blir tokig eftersom de är en hane. Han blir verkligen helgalen. Ligger ute på terassen med huvudet genom kattluckan och tokskäller och ylar, haha. Annars är han fin :P

Idag blir de föräldrarkurs, kommer gå ensam idag dit eftersom älsk kan inte åka så mycke tidigare från jobbet nu när dom har så mycke att göra. Men de kommer nog gå bra iaf. BVC kommer dit och ska prata, så de blir intressant att höra vad dom har att säga.

Måste ju ringa till MVC i sandviken också, de har ja glömt ! ops ! får göra det idag !

Nu ska ja käka frukost. puss på er !

Min fina Ina :)


Vila

Nu ska ja lägga mig och vila en stund, golvena är kvar att göra men ja orkar inte nu, får ta de om en stund isället :)

Nu är de bara två veckor kvar tills ja flyttar, jej :D Längtar jätte mycke ! Och om två veckor är de sammankomst också, ska bli jätte kul ! Bo på hotell ska vi göra också, mysigt :)

Men nu ska ja vila. puss på er !


Städa

har visst internet idag också, undra hur länge då, hoppas ja hinner se the hills, men de lär ja väl inte göra :/

Städar för fullt nu iaf, tråk !! Höll på hela kvällen igår också, börja så fort vi kom hem från föreläsningen. Grannen frågade om ja ville följa med t Gbg, men fick säga nej eftersom ja måste städa. Varför har ja inte gjort de tidigare ... ?

Ja får alltid panik när de är något sån här, elr bara när man ska bjuda hem någon, ja måste storstäda allt i hela lägenheten, börjar tillochmed plocka och göra iordning i skåpena som ingen ska kolla i :P

Och nu ska dom komma och knäppa kort, så då har ja extra panik och ångest över de, ja hatar sånt här !!
Sen när ja inte kan göra så mycke som ja vill får ja krupp ! Ge mig nya höfter !!!

Nej nu får ja fortsätta, puss på er !


trött

blir bara en snabbt inlägg nu för ja orkar inte skriva, ja har vart i full gång och plockat i lägenheten, så nu har ja jätte mycke värk i mina fötter trotts att ja har ett par jätte bra joggingsskor som ja går i hela tiden. ja kan inte böja med ner och plocka upp saker för de gör så himla ont i magen. Ja orkar inte mycke längre till känns de som, ja vill att denna ungen ska komma ut nu !!

Älsk kanske kommer få jobb nu också, jätte bra, dom sökte 4 nya snickare i sandviken och de är ju hur bra som helst så nu är de bara att hålla tummarna !

Nu måste ja äta något, vi hörs nog inte mer fören nästa vecka då internet kommer tillbaka. puss på er !


Föreläsning

Nu har ja precis tagit en lång varm dusch, skönt de va, men de blev lite jobbigt när de kom till att ja skulle raka benen och ja hade en mage ivägen som bara gjorde ont :P Snart får väl älsk börja raka mina ben, haha.

Har legat i sängen och kollat på the city hela morgonen, elr ja.. sen tolv då mamma ringde och väkte mig ! Är ingen spänning i de alls, the hills är så mycke bättre ! Mycke mer drama :D

Men nu ska ja börja göra iordning maten, de blir köttferssås och spagetti. Och sen är blir de att åka till föreläsningen som är idag, "Kan kärleken övervinna småbarnsperioden" elr nåt heter den, hoppas de blir intressant att lyssna till.

Men nu  måste ja dra, vi hörs kanske ikväll. puss på er !


Måste bara !

Kent ska ju komma ut på Singstar vilket är kul.. Men något som är Waaaaaaaaay bättre är att singstar även kommer ut med en skiva med ingen mindre än Michael Jackson !!! DE är verkligen något som ja vill ha ! MEN den kommer ut till playstation.. och vi har Xbox ! skit !

Vi får helt enkelt köpa playstation !


Sovdags

Nu ska ja lägga mig, ja blev sittandes framför tvn med ett program om plastikoperationer.. En kille som gjorde om sig totalt till en kvinna, bröstförstoring, fettsugning och sen gjorde om hela ansiktet, och sen de mer privata delarna hade han/hon redan fixat.. tur så slapp man se de :P Men de är rätt häftigt hur man kan forma om kroppen så, få en ny figur och ett helt nytt ansikte.

Älsk sover fortfarande...  med kläderna på, ja har väkt han två ggr redan och sagt att han ska ta av sig dom om han ska sova.. men han är nog för trött för han har bara sagt "mm" och sen börjat snarka lika fort :P Men ja låter han vara, huvudsaken han får sova.

I morn är de en föreläsning för föräldrarkursen, men ja har ingen aning om vart den är nånstans, så ja måste ringa i morn och kolla. Den håller på från halv fem till halv åtta.. hoppas dom tar många pauser så man kan upp och gå lite.

Annars i morn vet ja inte vad som händer, blir att plocka lite, har inte orkat de idag. Men ja får ta tag i de i morn eftersom mäklaren kommer på tisdag och tar kort på lägenheten, så de lär ju se fint ut.

Nä nu måste ja sova ! Börjar bli väldigt trött.. klockan är ju snart tolv så .. :) Vi hörs i morn ! puss på er !


Lugn dag

Hej igen. Har varit en ganska lugn dag idag, har inte gjort något, varit med på ett studium på eftermiddagen sen åkte vi och handla lite små saker.

Plockade in grejerna som vi hämtade igår också, vagnen och de.. Är så himla nöjd med vagnen, den är verkligen skitsnygg ! Står i vardagsrummet nu :D Har lagt i täcke och kundde och sånt också, haha. Men vi har visst glömt att köpa ett underlakan till den, så de får vi göra senare, vi har ju lite tid på oss :) Sen vet ja inte hur vi ska göra med kudden.. vi har två kuddar, en som är liten och ganska tjock, och en som är stor och platt. Men bäddsättet vi har köpt är för den lillakudden, och ja tror inte bebisen kan ligga på den för den är så väldigt stor, dom ska väl ha nästan ingen kudde alls.. typ en sån platt ?
Men vi har inget örngott till den som passar till täcket. Så vi får nog åka och köpa de också !

Sen så tog vi ju upp bärselen, och gissa vem som va på den först ? Inte va de då jag iaf, haha. Älsk slet upp de pakete de första han gjorde när han kom in och skulle testa och försökte länge för att få ihop de :P Och gissa vem som skulle börja bädda vagnen först ? Inte jag då heller, haha, han är så rolig min gubbe :P

Vi får se om ja kan blogga något i morgon då.. ja tror ja kommer kunna göra de, men sen på onsdag är nog internet borta.. Så då vet ni de om ni undrar vf ja inte har skrivit på ett tag.. de är inget som har hänt.. hoppas ja :P

Har jätte mycke sammandragningar i magen nu, blir alldeles hård. Men de är ju bara bra, då tränas de iaf :P
Men de är lite obehagligt när de spänner till så.

Nä nu ska ja börja göra mig iordning för sängen, älsk sover redan, han va trött när han kom hem idag.
Men hade så bra. puss på er !


ZzZ

orkar inte ta mig nånstans idag.. är helt seg i huvvet.


Hemma

hejhej ! Nu är vi hemma igen ! sitter i sängen och har kollat upp lite räkningar som ja visst inte hade betalat, ja va helt säker på att ja hade gjort de.. så nu kommer dom stänga ner vårat internet i morn :(((

Sov till kvart i tolv, helt slut, märkte inte ens när älsk åkte till jobbet, ja som alltid vaknar då och sen ligger vaken typ en timme efter de.. Somnade så fort ja la huvve på kudden igår också.

Igår åkte vi runt en massa, åkte från syrran vid elva, åkte hem, bytte bil och åkte till Borås. Där åkte vi hem till Janina och  hennes man som vi skulle köpa vagnen av, och ja är jätte nöjd med den, längtar tills ja får gå ut och gå med den :D Fick också med en hoppgunga och ett sånt stöd för bebisen när man ska bada den, jätte bra, har tänk att köpa en sån faktiskt ! Sen åkte vi vidare till älsk syster för vi skulle få en spjälsäng av dom, och vi fick också två bärsjalar, sån som man har på magen, en som va helt ny som dom inte ens användt, där bebisen kan ligga både ner och sitta upp, och en som dom har användt men som va jätte fin också, sen fick vi två st babsitter som dom sa att dom skulle slänga, så vi tog båda två :) Sen nån kudde och sånt fick vi också.

Så nu har vi nog nästan allting, vaggan ska vi  hämta snart också. Så nu när ja kommer hem till mamma och pappa ska ja fixa iordning på rummet vi ska sova, fixa med spjälsäng och bädda och greja, haha.

Ska göra mig iordning nu och sen ner på torget och lämna in nya papper om sjukskrivningen. Orkar egentligen inte, har så ont så ja vill bara vara hemma och inte göra nåt, men de går fort, tar moppen också så ja slipper gå iaf så långt iaf :)

Men hade så bra så hörs vi. puss på er !


Halmstad

Hejhej ! Har precis kollar klart på en jätte dålig film, kommer inte ens ihåg vad den heter, så de är inget ja kommer rekomendera :P

Idag har vi varit i Halmstad och handlat lite, åkte till eurostop där de finns en massa affärer, hittade en skitsött linne på Lindex, men de va inget ja kunde ha nu, skulle ha visat halva magen isfl :P

Men ja gick in på H&M och såg att dom hade en mammaavdelning där, skit bra ju ! Ja har tänkt åka till Gbg och köpa sammankomstkläder, men hittade här istället.. De blev en svart klänning med resåur under bysten, jätte fin och en ljusblå skjorta, jätte skön va den, men vet inte om ja kommer kunna ha den sen, men ja troor de :)

Sen gick vi och köpte korv med bröd och mjukglass sen vart de att handla mat.
Va borta ungefär fyra timmar så när vi kom hem vart  de flintastek och klyftpotatis med saztiki och bea, jätte gott !
Sen så såg vi filmen då..

Har inte blivit att Älsk har jobbat något på taket eftersom de har varit så dåligt väder, får se hur de blir i morn men trori nte de kommer bli något bättre. Så vi kommer nog inte stanna så länge som vi tänkt, utan åker hem och fixar i lägenheten tills mäklaren kommer på tisdag, finns ju som sagt en hel del att göra.

Men nej nu ska ja göra annat.. sova tror ja.. är jätte trött ! puss på er !

pust !

Har hållt på städat hur länge som helst nu känns de som !! Ja har gjort toan kliniskt ren, har jiffat alltihop och torkat och sköljt, diskat och städat hallen.. nu orkar ja inte mer, min kropp är slut, och ja har ont i magen så de kanske är dags att lägga av nu..

Älsk kommer hem om en timme, då blir de mat packa och sen sticker vi hem till svärföräldrarna och hämtar bilen, vi tar våran gamla audi till Knäred eftersom våran inte har något släp. Sen blir de raka vägen till Knäred, lätt att ja kommmer somna i bilen, speciellt när de är sånt pissigt väder ute. De gör en ännu tröttare.

Nu ska ja hoppa in i duschen och ha massa silverschampoo i håret :) puss på er !


Knäred

Tjollahopp ! Har precis käkat frukost och sitter nu och ska föra över lite pengar till mammsen, lyssnar såklart på Pitbull och känner mig på partyhumör !! wohoo ;P

Gick bra på föräldrargruppen igår, hon tyckte vi va väldigt tysta och inte sa så mycke, hon fick allt hon skulle säga plus lite till, vilket hon inte brukar få :P
Ja tycker också att vi är väldigt tysta, men man försöker komma med lite frågor och sånt, men så svårt när alla sitter helt tyst ! Frågade lite om TENS och Epidural och biverkningar och sånt och om man kan bli förlamad som man har hört att man kan bli av Epiduralen, och huvudvärk och sånt.. Hon sa att förlamad blir man inte för sån stor koll har dom, men man kunde därimot få en ihållande huvudvärk, men de botade man med att man tar lite blod från sin arm och för in det i ryggslutet, MEN då är de ju inget allternativ eftersom blodet lämnar kroppen, då kan ju vi som vittnen inte ta det.

Men tensen rekomenderade hon varmt, man fick hyra den av en BM för 400kr för 4 veckor !! Skit dyrt !! Ja fick låna min GRATIS från sjukgymnasten i TRE MÅNADER :P

Men är myyycke lugnare inför förlossningen nu iaf efter att vi fick se förslossningsfilmen, de såg så lätt ut för dom, men samtidigt såg man ju självklart att dom hade ont, ja har nog kollat på för mycke sånna där dom bara ligger skriker och gråter hela tiden för de gör så ont :P Men  bara man tar de lungt och andas så har man bättre koll på läget tror ja :)

Idag åker vi till Knäred, älsk ska fortsätta på syrrans tak. Hoppas han blir klar med de nu, fast i helgen blir han nog inte det, vi måste nog åka dit nästa helg också och fortsätta. Men han hade köpt nån spikpistol och grejer nu så de skulle gå så mycke snabbare än att hålla på och spika med hammare.

Hoppas på fint väder i morgon så vi kan åka till stranden :)

Men nu blir de städning, måste vara fint innan vi åker och sen på tisdag kommer mäklaren och ska ta kort på lägenheten så då måste allt vara perfekt, lister och allt sånt måste dit på sin plats, så de får vi göra på måndagkväll, så allt annat måste bort idag !

Så de är lika bra att sätta igång ! puss på er !


Hemma

Hey nu är ja hemma från frissan igen, håret är inte så blont som ja vill ha de än, men ja beställde en till tid om två veckor, så då blir de nog färga med folie och sen klippning på det så man får bort de slitna. Just nu har ja jätte fin färg i hårbottnen, men de är ju pga att ja hade sån utväxt när ja gjorde det, och resten har håret är typ ljusorange :P Men de är bätte än innan iaf. Nu har ja gjort sammanlagt tre ggr, lagt ner 1200kr på det. Jätte bra tycker jag ! Om ja hade gått till frissan som ja brukar gå till så hade ja fått gått EN gång för de priset, och nu har ja fått gått TRE ggr.

Köpte också silverschampoo och balsam som ska ta bort alla gula och oranga toner och så där, så ja hoppas de har blivit lite ljusare tills ja går dit igen om två veckor :) Det är ju topparna som är svårast att få bort färgen på eftersom dom brukar dra åt sig mer färg. Sen svart är ju väldigt svårt att få bort också.
Men vi är på god väg iaf :)

Snart blir de Familjegruppen, älsk är på väg hem så ja ska börja göra iordning maten... elr om de blir en cheesburgare så hinner ja vila en stund för ja är dödstrött ;P

Vi hörs ! puss på er !


Frissan

Nu har ja precis käkat upp min risgrynsgröt, gott ! Men ja är så äckligt mätt !

Ska bara klä på mig sen är ja klar, min svärmor kommer kvart över tio så ja har en halvtimme på mig, smink är redan klart :)

Sen direkt efter frissan blir de hem och sen till föräldrargruppen halv tre, ser fram emot det.

Ja börjar bli mer och mer rädd för förlossningen, ja kan inte sova på nätterna, ligger bara och tänker vad ont de kommer göra, och att ja verkligen ska trycka ut en unge på kanske 4 kilo !!! Ja är faktiskt skit rädd och funderar mer och mer på om ja ska ta Epidural elr inte, de är inte bra att ta de, men ja är så rädd för smärtan så ja vet inte hur ja ska göra !
De är bara två månader kvar.. och två månader är ingenting !! och så mycke som vi kommer göra inom dom här två månaderna så kommer de gå önnu snabbare ! åhh ! ångest !

De blev ännu mer värkligt nu när min kompis fick barn igår, jätte stort grattis till er ! Så stolt över dig ! :)
Ni kommer bli en fin mamma och pappa !

Men de finns inget ja kan göra för att förhindra detta nu, de blir bara mer och mer verkligt för mig.. ja ska få barn. Ja har inte fattat de än, och kommer nog inte göra de fören barnet ligger där.

Tänk om ja får panik och inte kan alls och typ deckar av elr inte kan andas ! Tänk om de blir nå fel på barnet !

Ja såg på unga mödrar igår och där hade en tjej gått hela graviditeten och skulle föda, när hon födde barnet va det dött. Tänk om de händer oss ?

Åhh, finns så mycke tankar som snurrar i huvudet, och de kommer speciellt när ja ska sova, då dyker alla tankar upp och ja kan absolut inte somna, ja ligger bara och vrider och vänder på mig.

Ahh.. Ja måste sluta tänka så mycke !!

Nu ska ja klä på mig, puss på er !


WHO !

Grays har nog aldrig varit så här spännande !! Ja sitter typ med massa sammandragningar och är skit nervös ! haha

kollar ni ??


Trött

Nästa gång ja ska tvätta så tar ja hjälp av älsk, är helt slut i kroppen så ja kan knappt gå. Har inte gjort nån mat åt älsk för ja orkar inte stå upp, han har jobbat hela dagen också, tyngre än mig.. men ja brukar laga mat åt han när han kommer hem, men denna gången får han göra det själv :)

Ska bli så skönt att få fixa mer med håret i morgon och ja längtar tills ja ska klippa det, är så trött på att de ska vara så rakt i fram, de passar inte alls längre, de va rätt snyggt när ja hade svart hår, men inte nu.. ja måste göra något med det !

nu ska ja de unga mödrar. puss på er !


Tvättdag

Uh.. är jätte trött, vf är ja uppe nu !? klocka är ju bara kvat över tio...
syrran ringde och väckte mig och sa att hon hade sagt nej till jobb på lördag bara för att vi kommer :P Tyckte ja va snällt ! Annars hade hon jobbat hela helgen, tråkigt och inte får träffas när man inte gör de så ofta.
Så hoppas på fint väder på lördag så vi kan åka t stranden :)

Ska tvätta idag, fanns ingen tvätttid i går så de fick bli idag istället, från halv tolv till fyra, ska försöka tvätta upp så mycke som möjligt.

Vet inte vad de händer annars idag, blir en hemma dag, de är dåligt väder så de är ingen ide att gå ut, börjar väl spöregna så fort ja går ut igen.

Aja.. nu ska ja kolla kontot och se om skattepengarna har kommit in.. jeeeej !:) puss på er !


Frukost

Sitter och käkar frukost nu och har precis klivit upp, de är lite soligt ute, så ja kanske försöker mig på en liten promenad idag igen, igår gick ja ju ut när de duggade lite, och när ja hade gått en stund så började de spöregna, kul, men då gick ja in på ica och köpte mig en vatten och sen gick ja hem igen.. De kanske tog en halvtimme, eftersom ja går sakta, men de är iaf nåt, ja kan inte gå så mycke längre för ja får så ont. Tråkigt.
ja tänkte igår att ja skulle försöka ta och gå i en liten rask takt, så ja gick ut för dörren och upp för två små trappor, och sen börjar ja gå lite fortare, men på en gång så får ja världens sammandragningar i magen, som håll typ, de gör så fruktansvärt ont att man knappt kan fortsätta gå.. tyckte de va lite pinsamt om man skulle ha stannat och stått stilla en stund när man precis har gått utanför dörren :P Sen ser ja ju inte ens ut att vara i 7månaden, ja ser ut att va typ i 5te och de gör de ännu värre :P

Men idag blir de en sakta prommis iaf :)

Tänkte ja skulle försöka tvätta lite, älsk har slut på kallingar så ja får göra nån tvätt, alla kläder som ligger i korgen får ja göra en helg då älsk är hemma då ja inte orkar själv.

Frissan på torsdag, ska bli kul och se hur mycke hon kan ta denna gången, tror de blir en sligning till  och sen skulle hon visst göra nått annat tror ja.. kommer inte riktigt ihåg, men ja ska ju klippa mig också, page, ja trivs nog bäst i de.. ja hatar mitt hår i nacken ! Sen kan de ju vara skönt att ha lite kortare hår när man får en bebis som kommer så småningom rycka och slita i det :P
Känner att ja genomgår en väldigt stor förändring i mitt liv så ja behöver något nytt ch frescht ! :)

Ni får ha de så bra så hörs vi senare. puss på er ! :)


ÅH !

Sur man kan bli ! Vi hittade ju en jätte billig lägenhet i Forsbacka, 36 000 för en tre, de är ingenting ! Ja har suttit och kollar på den hela dagarna eftersom ja har varit lite osäker på just forsbacka, men vi va inställda nu på att vi skulle köpa den om den va bra när mamma och pappa skulle kolla på den på torsdag.. MEN så pratar ja med mamma idag och hon säger att dom har tagit bort all bussförmidelse mellan där, så de går inte bussar alls igenom forsbacka, innan gick de en varje kvar elr varje halvtimme, Så nu måste man först åka till Valbo och vänta på bussen där SEN till sandviken.. Och eftersom ja inte har körkort så måste ja ha tillgång till bussar. Så då går de inte att vi flyttar till den lägenheten. Skit !

Det är ett jätte fint område, men nästan häften av alla som bor där är alkolister, så kanske bra endån :P
Men lite besviken vart vi faktiskt. De hade varit bra för oss eftersom vi hade fått en hyra på 3000kr i månaden då.. och 3000kr för en trea är billigt !

men men, de är bara att fortsätta att kolla då.. blir väl förmodligen i sandviken då ! Kanske lika bra..


Ut och gå

Sitter och funderar på om ja ska ut och gå lite.. men de duggar lite just nu. Men har fortfarande jätte ont i höfterna efter vi va till hawaii i lördags. Ja gick inte alls mycke så men de räckte för att få jätte ont. Men ja tror ja ska ut en liten stund iaf, så ja kommer ut och inte bara sitter inne, sen ta ett bad med hårinpackning och läsa lite.

Orkar inte sitta och vänta på att älsk ska komma hem hela dagarna. De kan bli väldigt långtråkigt :P

Vi hörs senare så får ni ha de bra ! puss på er !


Måndag igen

Och älsk har åkt till jobbet som vanligt och ja sitter här och har precis käkat frukost, lyssnar lite på musik och bara chillar. De är inte långt tills ja flyttar nu, ih ! va kuuul de ska blii !! Först flyttar ju ja hem till mammse och pappsen, sendan till Forsbacka. Elr mamma och pappa ska kolla på lägenheten på torsdag och se om de är något, hoppas ! Den har mycke potensial till att göras om.. Men.. man kan nog inte göra fööör mycke, för Forsbacka är inget poplulärt ställe att bo på, så om man gör om en lägenhet totalt så kanske man går minus och de hade ju inte varit speciellt kul.. lite vill man ju tjäna på att man gör om den.

De regnar idag, jätte tråkigt, ja som ville sitta på balkongen och sola och äta tårta, den blev faktiskt god fast den vart ful :P

Ser inte ut som om de kommer bli något finare väder heller :/
Så ja vet inte vad som kommer hända idag, sitta inne och kolla på tv och käka tårta !;P
Kommer inte hända nånting på tre dagar nu, inte fören på torsdag ska ja till frissan och fortsätta blondera mig och sen senare är de föräldrargrupp, ska se en förlossningsfilm !
Sen kanske Joel kommer, ja hoppas han kan komma ! Sen på fredag åker vi till syrran och blir där över helgen, hoppas dom inte ringer efter henne så hon ska jobba för ja vill ut till havet och sola och mysa ! :)

Vi ska även ta med Jermina dit, dom fundrar på att skaffa katt för dom har så mycke möss, och hon är expert på att jaga möss verkligen.. kommer inte med ekorrar och grejer ibland. I våran andra lägenhet kunde hon komma in med tre fyra möss varje natt och ligga och tugga på, inte roligt och höra de ljudet :P
Men vi får se, om hon trivs där nu så får hon kanske stanna, och om Antonio klarar av de eftersom han är allergisk.

Nej nu ska ja kolla lite på tv tror ja :)

Den här låten får mig verkligen på partyhumör !! Vill bara ut och dansa när ja hör den !



Värdelös !

ÅHH !! ja är så himla värdelös alltså !! Ja höll på göra en tårta tills älsk kommer hem, ja har varit sugen på de jätte länge så ja gjorde en idag eftersom vi  har lite halft bröllopsdag elr vad man kan säga, haha.

Började med att allt gick jätte bra, va så noga med allt och inget skulle få komma på sidorna så ja gick med papperstussar runt om tårtan för att inget skulle vara på sidorna.

Grejen va den att ja hade inget tårtfat att göra iordning den på, så ja kom på den smarta iden att ta fatet vårat jätte stora ljus står på, för de är helt platt.. Sen när ja är klar med allt så ska den in kylskåpet för att inte grädden ska smälta och allt de där.. vilket den redan hade börjat gjort.

Så in i frysen med den.. MEN.. Tror ni att de går att stänga dörren på kylskåpet nå elr !?!?!?!?!!? NÄÄÄÄÄÄÄÄ !!!!! ÅÅH vad förbannad man kan bli !!!!! Va sjutton tänkte ja inte på de för !?

Så började leta ännu mer efter ett fat att ställa den på, men alla va försmå. Så ja gick upp till grannen och frågade om ja fick låna ett fat om dom om dom hade, men dom hade inget, men en tårtspade fick ja låna, för de behövde ja om ja skulle kunna flytta tårtan över till nått annat.

Så när ja kom ner så fick ja helt enkelt ta våran skärbräda som vi har i lådan, trä dessutom så de lär ju bli god smak på tårtan sen...

Men tror ni att de gick bra att flytta över den elr !? NÄÄÄ !!! hela bottnen gick sönder och ja kletade ut allting !!

Så från att den såg ut så här

(okaj, inte jätte snygg, men de va första ggr ja gjorde den så :P )

Till att se ut så här (!!!!)


#¤%&/()=?=)(/&%¤%&/()= !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag ska aldrig mer göra en tårta !!


Söndag

Idag har jag och älsk varit gifta i 1år och 6månader <3


Flytt

Vi ska ju flytta sista Juli, elr man kan väl säga att jag flyttar redan sista juni, pallar inte att stanna kvar här, ja måste hem. Vi åker den sista på sammankomst till sundsvall, men innan åker vi till Sandviken och lämnar alla våra grejer hos mamma och pappa. Ja tar även då med mig typ allt mitt som ja ska ha, även lite annat. Sen kommer ja vara i sandviken till ungefär den 20:de, sen åker ja hit igen och packar de sista och sticker sen igen den sista juli. Ska blir så skönt att flytta hem igen. Trodde aldrig ja skulle tycka det, när ja flyttade hit trodde ja att ja aldrig mer skulle komma tillbaka till Sandviken.. elr jo.. ja har ju alltid sagt att när ja får barn så ska ja flytta till Järbo, men inte trodde ja då att ja skulle få barn två år senare :P

Men då hade man ju ingenting, man kände bara att man måste bort därifrån, träffa nytt folk, inte för att ja va trött på mina vänner, men de kändes som om man inte kom nån vart där.. och hur mycke längre kom ja egentligen när ja flyttade hit ? Ja fick ett städjobb lixom :P Ja hade ju förväntat mig mer egentligen :P Men de har gått bra med det endån. Men de blev ju inte riktigt som man planerade. Ja trodde de skulle bli mycke resor och allt sånt där. Men de vart inte en enda utomlandsresa. Men ja blev gift istället med världens underbaraste man :)

Men nu längtar ja tillbaka nå så otroligt, de är väl mest för att nu har man stadgat sig, man är gift och barn är på väg, då vill man slå sig ner nånstans där man vet att man själv en gång har trivts. Ja vill vara nära min mamma när bebisen kommer, ja vet att ja kommer få mycke mera stöd av henne. Jag hade nog inte klarat av att bo så långt bort ifrån henne och ha en bebis..

Sen alla mina vänner som ja sagt tidigare, saknar dom så jätte mycke och längtar bara efter att få umgås med dom igen ! De kanske kommer bli lite jobbigt med bebisen, man kan inte göra allt som alla andra kan, men ja hoppas att de kommer funka iaf.

Vi har hittat en lägenhet nu, en trea, bostadsrätt, jätte billig. Om man köper den inågr de även 5000kr som hon har sparat till att renovera lägenheten för. Men.. den ligger inte i Sandviken, och inte i Järbo, utan i Forsbacka, och ja är så jätte osäker på Forsbacka, de ligger ju bra till, men endån.. De ligger nära vattnet också, och det är en bra lägenhet för oss, billig och vi slipper ta lån till den. Mamma och pappa ska få åka och kolla på den. Vi har redan ringt och sagt att vi är intresserade. Tror inte vi kommer komma undan nå billigare än så..  Så de är väldigt bra.

De va egentligen en tvåa, elr en två och en halva sa hon.. två rum och kök men sen fanns de ett litet rum som man kunde ha till kontor elr kanske om man får en bebis så är de jätte bra till det sa hon, och de passar ju oss perfekt ! Sen om de skulle vara så att man inte trivs.. ja då är de väl bara att flytta, eftersom man äger lägenheten så får man ju tillbaka pengarna, och eftersom vi ska rusta så kommer vi förmodlingen få mer pengar tillbaka :)

Så vi ska bara prata ihop de lite mer och sen bestämmer vi för oss hur vi ska göra :)

Idag har ja först varit på begravning, sen åkte jag och grannen Lisa till Hawaii och solade, jätte skönt, men de blåste lite småkallt emellan åt, men de gjorde ju inget. Satt där en stund och sen åkte vi till Donken och käkade ! Så nu är ja hemma och är proppmätt, är jätte trött också så ja tänkte ja skulle vila en liten stund. Ska upp till dom lite senare ikväll också !

Så ni får hade så bra och ha en trevlig lördagkväll. puss på er !


NAMN !

Nu har vi ääääntligen kommit överens om ett pojknamn ! Har varit jätte svårt att komma på något som båda tycker om, men nu har vi hittat ett ! :) Om någon tar det av oss är ni dödens !! haha, skoja.
Tjejnamnet har vi kommit på sen länge sen, tror kanske tillochmed att ja har skrivit ut de nånstans.

Vad de blir för namn skriver ja sen när bebisen har kommit :)

puss på er !


kväll

Älsk sitter och spelar tvspel medans ja sitter här, vet inte hur många ggr ja har vart in på samma sida och inget har hänt :P

Ska strax se Cast away på femman, har sett slutet på den filmen men inte början, bra där.
Har ont i huvudet, börjar känna mig som när ja käkade p-pillrena, sur och irriterad hela tiden, grinar och är ledsen. Tur att de går över fort. Men ja hatar mig själv när ja väl börjar, skriker på älsk och smäller i dörrar.
Undra vad grannarna ska säga :P

Imorn är de begravning, en i söndra församlingen som dog för ungefär tre veckor sedan så vi ska gå dit. Han va en gammal man och mycket sjuk, kanske skönt att få somna in, han har ju en uppståndelse att se fram emot där han är frisk :)

Snart börjar filmen. puss på er !


<3

Vecka 29+0

11 veckor kvar <3




FREDAG !

Har nästan inte sovit något inatt, har haft jätte ont i magen, tillslut fick ja gå upp en stund och gå, sen när ja la mig igen så somnade om, jätte skönt, så ja har sovit fram till halv tolv idag, katten har försökt väckt mig tusen ggr med att stå neranför sängen och kolla sådär sött som bara katter kan, också har hon tooookjamat, så hon va inte så söt.

Idag har ja världens värk mellan benen, foglossning allså. De känns som nån har stuckit upp tusen knivar och rört om :P Kan inte lyfta benen elr nåt så de är skitjobbigt, men de är bara att stå ut, 11 veckor kvar !!

Igår va vi på föräldrargruppen, jätte trevligt faktiskt, många par var det, men vissa såg mindre intresserade ut än andra. Pratade om allt möjligt och hon visade hur de går till när bebisen föds genom att demostrera med en dock och ett beckene, helt otroligt hur de går till alltså, ja blir så farsinerad av allt.
De ja va mest orolig över va om vi inte skulle få träna andning och sånt, men de ska vi få göra, så de va en lättnad, hoppas inte de blir sista gången bara för då är inte vi där, då är vi i Sundsvall på sammankomst.
Sen nästa gång ska vi få se en förlossningsfilm, jätte spännande !

Ikväll ska vi nog åka till Älsks syster och man och hälsa på. Annars idag vet ja inte, ja kanske går och hälsar på en kompis på hasselbacken lite senare. Men nu ska ja se sista avsnittet av desperateeee !! :)
puss på er !


åh !

Åhh ! ja vill kunna ha smala bruna ben, smal mage och långt blondt lockigt hår !! kunna använda sånna snygga skjorts, dom som är lite kortare och ett litet pösigt linne och håret uppsatt i en slarvig tofs och solbriller. SÅ ville ju ja se ut i sommar ! Ja hade inte räknar med att ja skulle vara likblek, tjocka lår, tjock mage, kort orangebrunthår och inga solbriller !!!

attans asså !


Frissan

nu har ja beställt en ny tid hos frissan igen, ska dit den 10:de nästa vecka, får se hur blond ja blir denna gången, just nu är de ju inge fint alls, blond i hårbottnen och orangebrun i övrigt, ingen vacker syn alltså, men ja är rätt van vid att ja flera olika färger i håret :P Men ska ja vara ärlig så saknar ja fakatiskt mitt svarta hår lite.. ja trivdes endån i det, men ja kände att de va dags för lite förnyelse igen, och svart blir de nog inte igen eftersom de är så jätte svårt att få bort den färgen.
Men hoppas att håret tar sig bra nu så de blir mycke ljusare, för nu är ju nästan all svart färg borta, de är lite små slingor kvar bara men dom syns knappt.
Sen när ja ska dit sista gången, tror nog att de blir en gång till att färga efter denna gången, men iaf sista gången ska ja klippa mig också, ja tycker inte alls om att de är så rakt i fram, de passade när ja hade de svarta håret, men nu trivs ja inte alls. Så hon ska få klippa page på mig igen, ja har haft det innan och trivs rätt bra idet + att ja får bort håret bak i nacken som lägger sig så fult pga av virvlarna. Så lite längre i fram och lite kortare i bak, som ja har nu fast tvärtom :)

Min bror kommer hit också, nästa vecka, han får sommarlov då så han får allt ta och pallra sig hit. Kan vi åka och sola hela dagarna och käka jordgubbar !:P Ska bli roligt att han kommer !

Imorgon är de föräldrargrupp, ja är faktiskt lite nervös över de, men ja tror de kommer bli bra. Vi är i grupp 10. Men nästa vecka kommer vi tyvärr inte komma kunna gå dit för älsk har bibelläsningen, och de skulle vara någon föreläsning på tre timmar, om hur käleken överlever småbarnsperioden elr nåt. Tråkigt att man missar de iaf, men ja ser fram emot älsks läsning mycke mer :)

Nu ska ja ta och käka lite glass med kola sås, hih ! puss på er !


Onsdag

Hej på er ! Har inte bloggat så mycke för ja har varit helt fast i en bok, den va verkligen hur bra som helst och alla borde läsa sen, man fastna direkt före den, den första meningen enda till slutet va riktigt spännande, den slår nog alla böcker ja läst, den hade inte de där tråkigt att den skulle förklara allt i minsta detalj, bara för att fylla ut boken med något typ, utan man satt på helspänn igenom hela boken. Sånt tycker ja om !
Utan ett ord heter den. Handlar om en flicka som vaknar på morgonen och alla är borta, hennes mamma pappa och lillebror finns inte nånstans, dom har inte lämnat någon lapp elr nåt, bara lämna allt. Hon kontaktar polisen och dom tar upp en utredning om vad som har hänt, men dom hittar ingenting, inga kopplingar, inget. Så efter ett år lägger dom ner fallet. 25 senare deltar hon i ett program om vad som hände, efter de dyker de bara upp mer och mer saker.

Sen får ni läsa resten själva ! :)

Igår va vi till BM också, ja hade tagit en lite senare tid för att älsk skulle kunna vara med. Han fick lyssna på hjärtljuden för första gången, och en massa sparkar fick han höra också :P Den lilla sparveln tycker inte om när man trycker på magen :P Hjärtljuden låg på 152 denna gången tror ja de va, lite längre än sist, men fortfarande över 150 :) Magen hade växt från 23 till 26 och ja hade gått upp 2 kilo, så totalt har ja nu gått upp 7kilo. Skönt att man kan säga att man gått upp 7 kilo utan att man mår dåligt av de :P 

Blodtrycket och allt de där va bra. Sa också att vi ska flytta i Juli. så vi ska ringa till Sandvikens mottagning och säga till att vi kommer ganska snart. Så att dom är förberedda. Hoppas dom är duktiga där.
Måste också vixa lite med papper som ja försökte fixa med här, men dom hade ingen aning om vad ja menade så ja får väl ta de i Sandviken då.


Ikväll ska älsk hjälpa ett par att flytta in deras soffa och sen blir vi bjuden på mat där. Jätte trevligt. Annars vad som händer idag vet ja inte, ja kanske åker ner t stranden och solar, men tråkigt att sola själv. har skickat iväg ett sms till en kompis, får se om hon svarar bara.

Nei nu ska ja sätta mig ute på balkongen och börja på en annan bok ja fått lånat, hoppas den är lika bra :)
puss på er !


RSS 2.0