public enemies

Kom hem igår klockan åtta nästan exakt. fixade iordning lite och Carlos kom och vi beställde pizza och gjorde några goa groggar. Satt sedan och små tjöta lite innan vi stack ner på torget och gick in på hamnkrogen. Dj:n va skit bra och spelade precis den musiken som de ska vara på krogar, men så klart när ja ställde mig på dansgolvet så  spelade han mindre bra, men helt ok iaf ! bättre än dom som har varit där tidigare ! hade jätte roligt hela kvällen, lite tråkiga saker hände bara.

Idag bestämde vi oss för att gå på bio och bjuda med Carlos eftersom han har vart så himla snäll att ställt upp och passat katterna varje dag i tre veckor ! Tänkte gå på Public enemies ! är så himla sugen på att se den filmen så vi drar in t gbg vid fem och går på den som går klockan sex för de inte ska bli så sent hem sen. Måste ju börja ändra tiderna på att gå upp på morgonen nu. Älsklingen kliver upp kvart i sex och jag sju. Vill verkligen inte börja jobba ! Men jobbar tre dagarn sen är ja ledig igen ! är ledig varje torsdag och de är verkligen bäst !

Nu ska vi säga upp både tv, bredband och telefon. Vi betalar nästan tusen kronor i månden på det, och tv kollar nästan vi aldrig på, det är mest film, och telefonen använder vi inte heller, med vi använder ju internet hela tiden, så vi skaffar bara en sån dingeldongel :P lär ju lätt bli billigare, plus att vi betalar en tv avgift på 500 kr i månaden, och eftersom vi tar bort tvn så behöver ju vi inte betala de heller,  och 1500 i månaden skulle hjälpa oss väldigt mycke. 

Nej nu måte ja börja göra mig iordning, duscha och grejja mig. Skriver sen om filmen och kvällen :)

See you later. pusspuss 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0