lugn måndag

Gick bra på jobbet idag tyckte ja, de blir alltid så mycke bättre och finare med allt när Tabita är med och jobbar.. Om de är jag och en annan så känns de som inget blir fint.. som om inget har hänt fast man är där i fem timmar typ.

Ska jobba hela veckan också, måste jobba lite extra nu eftersom vi slutar snart och ja får inte så mycke lön sen. Så för att kunna ha råd med allt så får de bli så, de är ju typ bara två månader kvar på bageriet elr nåt. Tror vi slutar den sista oktober.

Kom på idag också att ja snart får köpa en ny mobiltelefon i oktober, ja vill ha en LG men vet inte vilken, något förslag på någon som är bra ? Måste inte vara en LG heller, men helt, ja gillar som telefonerna :)

Känns skönt att man har sagt upp tv,bredband och telefonin. De kostar ju nästa 1000kr i månaden och telfonen använder vi inte och så mycke ser vi inte på tv heller.. Dom har redan stäng av tv, och lite tomt är de faktiskt, men de är inte så man får panik :P Vi kollar mest på film så vi behöver egentligen inte en massa kanaler. Vi ska köpa en projektor istället :) Sen så har älsklingen betalat klart sitt ena lån  nu och då blir de ju 2000  över där varje månad, så dom lägger vi nog undan och spar till vår bröllopsresa den 6 december :)

Om fyra månader har vi varit gift i 1 år. Va snabbt de har gått ! Känns som de va igår vi gifte oss :) Vi pratade om barn igår, och vi sa att vi skaffar de när ch har blivit av med sitt stora lån, och de är om ugefär 1-2 år. Tror de blir bra :) Men man får ju se vad som händer under tiden, MOHHAHAHAA, haha, ne:P

Ja är fortfarande för ung för att skaffa barn, de är nog lite för tidigt, och sen har vi ju bara varit gift i snart ett år. Bättre att man får mer tid tillsammans och man vet att de funkar med precis alls. Än att man ger sig in på något som inte alls funkar. Jag vill verkligen ha barn nu.. Men de är ju en väldigt stor grej att skaffa det, de är lixom inget man bara kan ge bort när man tröttnat och inte orkar längre. Man ska ha ansvar för ett litet liv, och de i minst 18 år. 
 
Men jaja :)

Vi tänkte vara lite i lägenheten idag och spakla, så tråkigt när inte ja kan göra nåt bara. Jag ska be älsklingen lära mig hur man gör så kan ja hjälpa till också, tapetsera vågar ja inte mig på, tänk om man förstör en massa rullar ;P


Nu tänkte ja vila en stund, ja har haft sån huvudvärk hela dagen, fick en tablett av Magnus på jobbet, så tack för det :)
Men ni får ha de så bra så länge så uppdaterar ja nog senare.

See you later ! pusspuss

Slänger in en bra låt också :)


Kommentarer
Postat av: Malin

Haha, vi säger så vi med. Vi får se vad som händer.

Vi har sagt 4-5år. (Yeah right..)

Det blir ju aldrig som vi har planerat XP

2009-08-31 @ 14:52:41
URL: http://coldestofcalendars.blogg.se/
Postat av: petra

ahah neej de blir ju inte de, men roligare om de kommer som en överraskninge för en själv också :D

2009-08-31 @ 14:59:42
Postat av: Malin

ja eller hur! jag säger så här, vi planerar barn, sen kommer det när det kommer typ XP

2009-08-31 @ 17:27:14
URL: http://coldestofcalendars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0