Måndag

Var hemma hos mina svärföräldrar igår för älsk skulle jobba, så ja följde med.. för matens skull :P
Satt och kollade på lägenheter lite också, hittade en som ja ville ha, skit snygg ! Köket va helt svart vilket ja älskade.. MEN fettfläckar syns allt för väl på svart, och de skulle ja bli tokig på, speciellt om man får en liten bebis som så småningom kommer läga sig att krypa och kladda ner alla skåp !
Sen tror ja nog att man tröttnar på svart kök, de blir för dystert, köket spenderar man ju mest tid i och då vill man nog att de ska vara ljust och fint, iaf jag, luckorna va jätte fina, men dom skulle ha varit i vitt, så hade de nog varit klockrent.

Har kollat på lite andra lägenheter också, men hyres då, den andra va en insattslägenhet. Men iaf så finns de rätt mycke lediga, och om vi hyr lägenhet så blir de nog på västerled skulle ja tro.. de är nyarenoverade lägenheter där öch har en billig hyra. Men de är är inte så mycke treor, dom flesta ligger i typ Storvik och där vill ja INTE bo.

Vad händer idag då ? Ingen aning, städning kanke. Solen lyser och ja sitter inne ... som vanligt alltså. Älsk hade folk här i lördags efter att dom hade spelat frispeygolf, och dom har slängt nötter över hela golvet och de står glas överallt.. så de är ju självklart att de är jag som får ta reda på det. men men, älsk jobbar så mycke så ja gör de utan att klaga :)

De ligger en potatis på golvet.. vi lagade mat i fredas, potatis och kyckling. Och medans ja skar upp potatisarna så tappade ja en på golvet, men hade så ont så ja kunde inte böja mig ner utan bad älsk ta upp den åt mig, men han gjorde aldrig de, sen dess har den legat där, haha, ja har sagt till han tusen ggr om den och han säger att han ska, men han gör de inte, så ja tänker låta den ligga där tills han tar upp den om ja så måste torka golvet runt den :P

Aja, ja lär väl sätta igång så ja får något gjort. vi hörs. puss på er !


--

Ny duschad och fräsch ! Har smörjt in typ hela mig med olja också, så nu är j helt kladdig. De är en sån olja som ska hjälpa mot bristningar, och ja är glad om den hjälper lite iaf ! Men skulle ha börjat tidigare, iaf på tittsen :P Dom är helt röda av bara bristningar, inte ens så ja vågar kolla själv :P illa !

Nu sitter ja och ska försöka torka, olja brukar ju ta ett bra tag att torka, tänkte käka en glass medans ;P

Ikväll blir de hem till Tabita iaf, ska käka tacos och kolla på de där melodifestivalen, vet fortfarande inte riktigt vad de är vi ska se.. elr jo ja vet ju att de är de där melodifestivalengrejen, men är de finalen elr ? Ja har inte alls hängt med på de där.. de märkte ni kanske, haha. Känner mig fortfarande jätte blåst, "ska sverige visa sitt framträdande på ett annat sätt elr ?" hahah, aja. Blåst va de ja :)

Älsk har redan stuckit iväg igen, killarna skulle käka pizza sen spela frispeygolf. Har kollat runt lite om de finns i sandviken,och de gör de tydligen, men inte så  jätte stor bana, men de fanns visst i gävle också, så dom som blir kompis med älsk blir de mycke frispeygolf för, han älskar de :P också så ska de ju självklart vara öl med :P Jag saknar de faktiskt lite grann.. iaf ölen :P

Nej nu ska ja äta en glass och sen göra mig iordning :) puss på er och ha en trevlig lördagskväll !


Usch !

Vad ska man göra för att inte ha så mycke sura uppstötningar ? Har fått jätte mycke nu sista veckan.. de lixom svider i halsen..

Älsk har åkt och jobbat hos sin mamma och pappa redan, han åkte tidigt i morse, och ja sitter och kollar på 16 & pragnent, grinar jätte mycke, haha. Nu börjar de igen. puss på er !


??

Alltså har ja missat allt elr ? haha, har Anna åkt ur melodifestivalgrejen ? Ja trodde hon inte skulle vara med för hon inte kunde typ, haha, va blåst ja kände mig när ja fick reda på de ! Hon åkte tydligen ut i lördags elr nåt sånt ?


bebis

Ja har gjort iordning en låda åt bebisen, men alla kläder och allt som vi har köpt, kommer komma mycke mer eftersom vi får en massa saker också.



över vaggan tänkte vi hänga en tavla, med mig och älsk på, en som Malin ( www.Whatsername.blogg.se )
kommer att knäppa, hon knäpper skit fina kort. Hon har redan knäppt någta st på mig som ja är jätte nöjd med ! Men iaf så ska hon få knäppa ett sånt med magen och älsklingen, som vi ska hänga över och sen under den ska den där "lycka" hänga, tror de kommer bli jätte mysigt ! Vill ha en stor tavla på oss ! :)

Ska åka och hämta vaggan hemma hos älsks bror, som alla barnen i hans familj har haft. Sen ska vi få en spjälsäng av hans syster, sen ska vi också hämta vagnen som vi har paxat. En jätte snygg vagn verkligen, är jätte nöjd ! Den ska vi också köpa av hon som vi köpte våra första bebiskläder av, www.Janinajohansson.blogg.se och en hoppgunga ! Sån har ja tänkt länge på att man kan köpa, så de passa ju perfekt !:) Tycker att de är jätte snällt när man kan köpa av varandra så här !:)

Nu sitter ja bara och väntar på att älsk ska komma hem, vill göra något mysigt ikväll eftersom han kommer jobba hela helgen hemma hos sin mamma och pappa igen. Och nästa helg ska vi till syrran och fortsätta på deras tak, de är verkligen dags för de nu !! Tror vi kommer åka dit två helger irad elr om  han gör allt på en helg, ja vet inte ritkigt hur han vill göra det !

Vi har nästan full upp nu tills vi flyttar, elr inte fullt upp.. älsk har fullt upp :P Men nu ska ja till BM på tisdag , på torsdag är de föräldrargrupp, sen åker vi till kicki, när vi kommer hem igen sen är de föräldrargrupp på tisdag igen och på torsdag, helgen kanske vi åker till kicki igen om han inte gör allt på en helg, men de kan vara lite skönt att kunna ta de lite lungt också, sen när vi kommer hem händer de inget på nån tre dagar, jo, mer packande kanske, men sen på torsdagen är de föräldrargrupp igen, sen helgen vet ja inte, hoppas vi blir lediga, men vi kommer säkert åka till en i församlingen och göra klart taket i deras stuga, sen den 28:de  ska ja till BM och sen den sista åkver vi till Sandviken och sen Sundsvall dagen efter för sammankomst och blir borta i fyra dagar ! Sen när vi kommer hem är de inget att göra.. jo packa, haha. Då är de allt som ska packas ner, sen mitt i där ska ja till BM igen och sen kommer mamma och pappa <3 och hälper oss att flytta !

Så de här kommer nog gå snabbt känns de som ! 13 veckor kvar tills BF ! IIH ! de är inte långt alltså.. tänk när ja har som min kompis.. EN vecka kvar ! Alltså de är ingentingt, då kan den komma precis när som helst ! Nervööööst. Är jätte nervös för henne, haha. Men allt kommer nog gå jätte bra !

Nu ska ja se vad vi kan göra för mat tills ikväll ! puss på er !


vilat

kände mig inte alls nå bra, börja må illa och va jätte svimfärdig + att ja har så ont så ja vet inte vart ja ska ta vägen och uppepå allt de har ja fått träningsvärk sen igår när ja packade, i benen :P haha, snacka om att ja är klen.

La mig iaf och vilade en stund och vaknade för kanske en 20 minuter sen. känner mig lite bättre, har fått i mig lite mat också.

En kompis frågade om ja ville följa med till Göksäter, ja ville jätte gärna, dom har så mycke grejer där att kolla på, kan gå där en hel dag.. de är ungefär som en miniullared ! Men de är en bit dit och ja blir lätt åksjuk numera, så för att inte spy ner deras bil så blev de inget :P Tror inte hennes man skulle gilla de allt för mycke :P

Får se vad som vi hittar på ikväll då.. vi har inga planer så vi får se vad som händer. Längtar tills i morn iaf, äntligen kommer man ut en kväll, ska ja tjejkväll hos en kompis, ska bli jätte kul faktiskt. Först ska vi laga mat och sen se eurovisionsongcontest, elr hur de nu stavas, haha. Men hon Anna ska ju inte vara med !?!? Hallå ? De förstör ju typ allihopa ! De är väl klart att sverige måste vara med !! Hur ska vi annars kunna vinna ? Dom måste ju visa upp våran låt på nått sätt ? elr ?
Aja, ska bli kul iaf och se !

Nu ska ja bara slappa och inte göra nått. Som vanligt alltså :P puss på er !


fredag

De är ju fredag idag !! Ja har hela tiden legat en dag efter, haha, trodde de va torsdag idag :P

Så vad händer denna fredag då ? Ja ska tvätta tänkte ja, städade upp sovrummet igår, ojojoj, de behövdes kan ja tala om ! stökigt ! Så ja har lite tvätt som ska tvättas och sen rensas, vad som ska vara kvär här i stenungsund tills juli och vad som ska slängas och vad som ska skicka t sandviken i slutet av juni.

Har plockat ner en massa småsaker och kläder, lampor och sånt packar ja ner lite senare, lite fint måste de se ut i fönstrena.

Ska bli så kul att få ny lägenhet också, speciellt i sandviken, för där finns de dollarstore, rusta och ÖB på typ samma ställe !! skit bra ! kan ja köpa en massa fina saker för  lite pengar ! Åh ja ska göra den lägenheten så fin ! Sätta upp hyllor och köpa sånna som man ställer böcker emellan så de inte rasar, har hittat jätte snygga sånna som ja vill ha !

Men när vi får lägenhet vet ja inte, de får vi se, men kanske att vi hinner spara lite pengar tills dess :) Får också se om de blir en två elr en trea.. vi vill ju helst ha en trea, men eftersom älsk kommer gå ner lite i lön så kanske de får räcka med en tvåa tills de blir hus :)

Är lite smått irriterad just nu också ! The hills funkar inte att kolla på !!! Ja har testat tusen ggr men de går inte :( åh, ja som ville se idag !
Aja, får testa senare igen och seom de funkar !!

Usch, känner mig svimfärdig.. hörs senare. puss på er !


packat

Har packat nästan hela dagen, så nu värker mina fötter och de spänner i magen + att ja är jätte mätt efter maten.
Känns som ja blivit skittjock bara över natten ! Känner mig jätte tung :P

Nu ska bara älsk packa ner sina grejer sen så är de inte så mycke mer saker som vi kan ta mer, lite små plock sådär bara. Men ja tror ja gör resten i morn.
Har satt tensen på laddning, tänkte sitta med den på ett tag nu.

Vi hörs kanske senare. puss på er !

Vecka 27+6


--

Just de.. Den grejen ja skulle göra.. ja ska inte göra den längre, efter lite längre tänkande på de kom ja på att de är inte de ja vill ha trotts allt.

Jag har kommit på en annan grej. hihi :D


:@

HATAR (!!!!!!!!) att man inte kan ha balkongdörren öppen på dagarna !! Grannen tokröker heeeeeeela tiden och allt kommer in i våran lägenhet ! Har kännt denna röklukten hela dagarna nu, och de blir så varmt inne om man inte har dörren öppen.. plus att de är mysigt att höra fågelkvittret :) och Jermina kan gå in och ut som hon vill, slipper hon stå och skrika på mig hela tiden ;P

De borde bli rökförbud i hela Sverige ! Va bra de skulle vara :D

På lördag blir de hem t Tabita och käka och kolla på melodifestivalengrejen, elr de heter väl inte så nu men de är nåt sånt iaf :P Kommer bli jätte trevligt !

Idag vill jag som vanligt till Hawaii och sola ! Men de är inte så jätte varmt ute, solen lyser men ja gick och ut ställde mig en stund på balkongen och de va inte så varmt som ja hade hoppats på. Hoppas de blir lite varmare iaf !

Ska väl sätta mig och betala räkningar och hyran och sånna grejer, hatar de också. Vf måste allt kosta pengar ? Om ja fick bestämma skulle allt vara gratis "for friiiiiiiiiiiiiii"
yaya.

Vi hörs senare ! puss på er !


!!

Jag har kommit på vad ja ska göra nu !! NÄR jag gör de vet ja inte ännu, tror de blir efter graviditeten eftersom kroppen kan stöta bort det !

Ja har kollat runt länge på vad ja vill ha men har aldrig hittat något som har passat mig, nu vet ja exakt vad ja ska göra !

Fy vad kul !! Längtar redan :D


Hmm

Börjar nästan bli lite orolig.. Såg en bil som låg i diket igår, helt trasig i fram och de stog poliser och grejer där. De såg ut som en kompis bil.. elr hans morsas bil, men hon har ju flyttat till Chile och ja är lite osäker på om hon har tagit med sig bilen dit. Tänk om de är han som har kört av vägen ?
Ja har skickat sms till han och han brukar ringa upp men han har inte gjort de och han har inte varit ute på msn något vilket han alltid är..


ajaj..


Besökare

har fått ett gäng nya besökare ser ja, kul ! Är de för ja skrev på min adress på min fbprofil ?:P

Vaknade iaf för en stund sen, vädret är sådär.. kanske att solen kommer titta fram lite senare, hoppas, ja vill sola !

Vad som händer idag annars vet ja inte, får åka till mataffärerna och tigga banankartonger annars kanske vi åker till IKEA och köper, men vore ju skit bra om Kvantum hade ;)
Tänkte ja skulle börja packa ner kläder och sånt som vi inte använder, finns ju en del, ja använder inte nån av mina byxor längre och sånt, vinterkläder kan man ju också packa ner för de används ju INTE just nu hoppas ja !

I morgon ska älsk familj, elr alla tjejer, åka till Helen. Vi ska träffas och käka och prata och ha trevligt. Men ja är lite osäker på om ja ska följa med.. Ja har fått nå krupp.. kan inte åka bort utan älsk utan att få halvft panik typ.
Så vi får se hur jag gör. Har massa ont också.

Den 3juni börjar föräldrargruppen, ska blir riktigt roligt faktiskt. Spännande att se vilka man kommer med och vad dom tar upp óch ska läsa om, tror vi nog går på den föreläsningen dom har också, kostar 100kr men de är ju inga problem !
Men sista föräldrardagen kommer vi inte kunna gå på för då har vi flyttat, elr jag har flyttat, älsk stannar kvar och jobbar ett litet tag !

Måste prata med BM om vad som ska fixas när man flyttar. Tråkigt att behöva byta BM för hon är ju trevlig och gå hon som vi har ! men men.. de blir ju bara nån dag som ja går där sen så ska ju bebis vara på väg hoppas vi :)

Nej nu ska ja göra något vettigt. puss på er !

V.27+4


Läggdags

Talet gick bra, va jätte nervös innan men de släppte när ja kom upp dit, då blir man så koncentrerad att man glömmer att man är nervös.

Har ingen speciell blogglust just nu. Har lagat mat bara till älsk i morn t jobbet. Han fick kyckling och ris.

Skriver väl mer i morgon. hej.


HELLO

Heii.. Har suttit och tränat tal, ska vara motpart ikväll, ska blir kul ! Inget avancerat tal så ja är inte så nervös.. ännu :P 

Har inte gjort mycke annars idag, de har bara regnat ute så ja har inte ens haft lust till att gå ut. Igår höll ja på och bli tokig, va så sugen att åka t hawaii och sola och käka jordgubbar !! åh nu blev ja sugen igen !! MH !

Ska börja med maten strax så den är klar tills ch kommer hem !

puss på er !


--

Har solat en liten stund, men den mesta solen kommer på magen och bröstet, och ja vill bara ha på benen nu eftersom ja är solbränd annars.

När vi va i Tyskland i helgen så handlade ja lite små grejer.

Som tex..


ett par gostofflor åt bebisen, va så söta så ja va bara tvungen att köpa dom :D


En nalle att ha i vagnen till bebisen



En väska till mig


Också ett par nya skor åt mig med geléinlägg


Medans alla andra gick och köpa dricka så köpte ja detta ! :)


Soligt

Hej på er !

har sovit jätte länge ! vaknade halv ett ! Aldrig sovit så länge på länge !:P  Är väl sen helgen, är helt slut efter den :P

Igår åkte vi hem till en i församlingen och hjälpte till och gjorde ett tak i en liten stuga. Medans satt jag och frun och solade och pratade en massa, hade jätte trevligt ! Blev solbränd på bröstet så är helr röd där nu, hoppas ja inte får pigmentfläckar elr nåt ! Är ju lätt att få de när man är gravid !

Men tänkte ja skulle ut och sätta mig en liten stund till och försöka få lite färg på benen, för dom är fortfarande likbleka :P

Bebis är väldigt lung. Han har gjort mycke väsen ifrån sig dom senaste dagarna, lite sparkar då och då. Ganska skönt faktiskt ! oh.. nu fick h*n in en spark. haha.
Har dragit ner jätte mycke på att dricka cola, kan ju vara de, har druckit de i stortsätt hela dagarn varje dag, så ungen har väl fått sån energi från de så den har hållt på bli tokig, haha.

Men nu ska ja ut och sola benen, vi hörs ! hade så gott ! puss på er !


NAMN

Ja har kommit på världens sötaste namn om de blir en flicka ! Synd att älsk inte tycker lika :(


Hemma

Hej !
Nu är vi hemma igen, helbehållna ! Har varit jätte kul, medans alla gick och köpte sprit åt sig själva handlade ja godis väska och skor :) Va tvungen att köpa ett par nya skor för ja fick så fruktansvärt ont av mina ! Köpte med mig sånna gelésuler också, hjälpte jätte bra, vart så skönt !

Va på bio på båten igår kväll, kommer inte ihåg vad filmen hette, men den va jätte bra iaf ! Men senare efter när vi kom till rummet och skulle sova så vet ja inte vad som hände, ja fick först lite små ångest som ja brukade få, men de gick över när ja la mig brevid älsk, sen när ja skulle sova så kom de tillbaka, och då kom de stort. Fick världens panikångest och kunde inte andas, hade tryck över bröstet och ryggen och de kändes som ja hade öroninflamation och bihålinflamation, mådde jätte illa och spydde. Va nästan på väg att hoppa av båten för ja va tvungen att komma av. Kanske blev åksjuk !Gick och gick lite i korridorerna, mötte två vakter som frågade om allt va lungt, sa som de va och ja fick vatten och tre hårdmackor som skulle hjälpa sa dom, sen gick vi ut på däck och tog luft, jätte skönt, trodde att de skulle gå över men de kom tillbaka så fort ja började gå igen.

 Men sov iaf inget inatt så ja har fortfaranade de där trycket över bröstet och mår konstigt, men de är mycke bättre. Kom hem halv elva i morse och gick och la mig på en gång då, vakande nu.. 7 timmar har ja sovit, gick upp och käkade lite och sen gick ja och la mig igen. Hoppas ja kan sova inatt !

Älsk ska väl åka iväg och spela frispeygolf med killarna.. dom brukar köra de och dricka whiskey samtidigt i sånna små flaskor, och dricka öl. Och nu hade han köpt ett bälte på båten som man kan stoppa alla småflaskor i, så alla sitter runt höften, så de är bara att ta upp vilken man vill från bältet och dricka :P

Ja köpte lite jag också som ja ska ha senare när ja kan dricka igen, men kan ju räkna med att de kommer ta ett tag.. men då har ja nåt att se fram emot :):P

Nej nu ska ja ringa syrran som ringde vid tolv ! puss på er !


Båt

Klockan sju åker båten från Gbg mot Tyskland, vi går ombord vid fem tror ja.. Så ja passar på nu att säga utifall båten skulle åka in i ett isberg och gå av på mitten och sjunga,  att ja älskar alla , min mamma min pappa och hela min underbara familj, om båten går under så går ju älsk under med mig, så han kan ja säga till då att ja älskar. Och alla mina vänner, Jag älskar er !

Ses i paradiset om inte på lördag eftermiddag :P



Tyskland

Hej på er !

Har precis tagit en dusch och ska börja med maten alldeles strax, de blir kött med potatissallad tror ja !

Det passar ju jätte fint att de åskar samma dag som vi ska åka BÅT till Tyskland ! Ja kommer sitta i ett hörn och bara skaka !

Har tvätttid idag också, elr vi har hållt på tvättat sen åtta i morse, älsk som klev upp och börja som vanligt medans ja sov på ;P
Men nu är han och tvättar bilen.. bra när de regnar, kom ju bli fläckig på engång iaf :P Men nu är de iaf jag som ska ner i tvättstugan och ta hant om tvätten.. elr så får han göra de när han kommer hem.. hihi. kan inte göra de själv för de blir för jobbigt för höfterna.. sen kan ja inte gå länge nu heller, får jääääätte ont i hälarna, vad beror de på .. ? de är knappt så ja kan ställa mig på dom när ja stått upp bara en liten stund .. Aja..

ja börjar med maten nu, hade så bra så hörs vi på lördag då vi kommer hem ! puss på er !


Grillning !

Hello !

Idag har ja varit och fika med Jessica, vi åkte först ut och skulle kolla på en liten bod med en massa söta saker, ja ville nog ha allt som fanns där ! Så fina grejer ! Vi tänkte vi skulle fika där, men dom hade typ ingenting, två chokladbollar typ. Så vi åkte till Fregatten och fikade istället, de blev bakadpotatis med räkröra efter de blev de kladdkaka med grädde.. men blev nog aldeles för mycke för mig för kladdkakan kom upp när ja kom hem :P Och har fortfarande äcklig eftersmak av potatisen !

Men nu blir de iaf grillning ! Puss på er !


--

har inte gjort mycke idag, åkte till gbg och hämtade stödbältet, har användt de lite och de verkar funka.. är nog bättre med de än de andra skulle ja tro ! De är bredare och ännu lite bredare över magen, men ja trodde de skulle vara mycke bredare.

Man fick den också, ja trodde man bara fick låna eftersom dom sa de.. men dom sa att de är inget dom vill ha tillbaka eftersom de sitter så sätt inpå kroppen ! Och de kan man ju förstå :)

Sen efter de åkte vi och hämtade mitt pass hos polisen. Skit ful på bilden som alltid, blir alltid missnöjd med de där, men sen när ja gör mitt legg ska ja banne mig bli skitsnygg, haha.

Sen va ja tvungen att åka hem och sova för ja va så jätte trött och mådde illa. Trodde ja skulle få stanna bilen där ett tag och spy, men ja höll mig.. vill absolut inte spy !

Men när ja kommer hem så är de en massa folk på översta våningen och renoverar toaletten tror ja de va, och de lät ju inte direkt lite.. men ja lyckades somna iaf, va rätt skönt att somna till de oljudet.. ja lyckades skjuta undan mina egna tankar och då somnade ja på en gång och vaknade när de vart tyst typ :P
Sen sov ja kanske i två timmar tills Jessica ringer och frågar om ja vill komma och fika med henne, så ja gjorde de.. sen gick vi ut och gick lite, gick med Alva till en lite lekpark så hon fick gunga lite, tyckte hon va jätte roligt !

Sen efter de har ja inte gjort så mycke mer, har kollat på en jätte bra film.. Änglarnas stad elr nåt hette den !

Nu sitter ja och väntar på att älsk ska komma hem, vi ska till hon som var min chef och fixa lite papper som datumena inte riktigt stämde på.. Måste ha de gjort innan vi åker till Tyskland :)

Vi hörs senare ! puss på er !



Foto:MalinRingström


Stödbälte

Sitter och väntar på min svärmor nu, hon ska åka med mig till sjukhuset i gbg. Mitt stödbälte har äntligen kommit så ja ska åka dit och hämta det. Är verkligen behövligt just nu !

Vi hörs senare ! puss på er !


:D

Japp, då va de bestämt, vi flyttar till Sandviken i slutet av Juli. Bestämde oss idag om hur vi ska göra. Älsk har inte fått något jobb ännu men vi hoppas att han får ett så snart ví flyttat dit, annars har han sina pappadagar att ta ut :) Vi kommer förmodlingen bo hos mamma och pappa ett tag tills vi får egen lägenhet.
Ska bli helt underbart att få  komma hem igen ! Har verkligen saknat allt och alla !
Hoppas älsklingen kommer trivas också, men de tror ja allt han kommer att göra :)

Han kommer att jobba några dagar in i augusti också, men om de skulle vara så att ja föder för tidigt så sticker han på en gång ja skulle ringa om de va nåt.. och de gick bra för hans chef också.

Så nu ska ja börja packa de vi inte använder osv. ÅH va ja har längtat till de här :D


??

Hur kommer de sig att de bara regnar och regnar och regnar här hela tiden.. medans i Sandviken är de 20grader och sol ?? Borde de inte vara tvärtom ?

Ja vill ha sol.. nu !! Ja vill ut på Hawaii och sola och äta jordgubbar och vattenmelon ! Som förra sommaren !

Jag funderar på om ja ska t en liten tripp ner på torget och hämta ut mitt pass, man måste tydligen ha med sig de till Tyskland utifall. Sen vill ja kolla på sånna byxlegging.. om ja kan ha de med magen. Har sett andra gravida ha de så ja som inte har sån stor mage än lär va kunna de också.. elr ?

Aja. Ja ska ringa älsk och fråga :) puss på er !

26+3


Jag har en hel bebis i magen nu.. den har armar, ben och fötter.. tänka sig..
Väx dig större nu bara älskling :)


Måndag

Hoppas dom ringder till älsk idag om jobbet han ringde om ! Men de kommer dom väl inte göra.. :/

Helgen har varit jätte bra iaf ! Ja har haft älsklingen hemma i fyra dagar !! Så vi har passat på att spendera massa tid ihop eftersom han har jobbat så mycke !

I lördags träffade vi hela gänget här, gick och käkade på Bellas på torget... va inte världens godaste mat direkt.. tog kycklingspett med tzatziki och kluftpotatis. Alla drack öl.. ja ville också ha öl :(
Sen iaf gick vi på Bio.. Robin Hood, och den va faktiskt bra.. lite rolig så ibland !
Sen efter de åkte alla till Tabita för hon skulle ha lit emer folk hem till sig.. och de va jätte trevlig. Jag och två andra tjejer satt och prata bebisar och graviditeter hela kvällen typ :P Dom gav mig lite tips på vad som kommer komma och hur allting går till typ. 

 

Vad som händer idag.. ? vet ja inte.. älsk jobbar som vanligt och jag är hemma.. ja måste städa.. de märks när älsk har varit hemma :P

Har lånat lite filmer av grannarna som ja tänkte se på.. Sandor slasch Ida är en av dom, har sett den förr och läst boken, men har ingen aning om den va bra elr dålig.. va så länge sen.

Men vi hörs också får ni ha en trevlig dag.. puss på er !


--

Hej på er !

Idag försov vi oss så vi missade mötet.. ops :P Skulle ha gått på halv idag bara för vi skulle hjälpa älsks pappa med att täppa igen en stor grop, och han killen som skulle komma med sin traktor skulle komma vid tolv.. Men när vi kommer dit så har han gjort klart allt redan, så vi slapp :)

Har inte mått så bra idag så när vi kom hem igen gick ja och la mig och sov igen, känss som om ja är jätte bakis fast ja inte ens druckit något. Men sov iaf nästan två timmar så de va jätte skönt.

Nu ska sitter vi och väntar på att pizzan ska komma. Har ätit jätte mycke skräpmat nu senaste dagarna känns de som. Så i veckan får de bli skärpning.

Och vet ni vad..

På torsdag åker jag, älsk, svärföräldrarna och Jeanette och Roland båt till Tyskland. Ska bli jätte kul ! Har velat åka båt länge. Vi sticker och åker på båten på torsdag eftermiddag sen kommer vi hem på lördagmorgon. Så vi åker en sväng och handlar i Tyskland också. Ja va in på KICKS och kollade hur mycke min parfym - fast en annan lukt - kostade, så ska ja se på båten vad dom tar för den där, så kanske ja köper den. Luktar jääätte gott. De är den röda DKNY.

Nu ska ja kolla på när ch spelar hockey på XBOX. puss på er !


Livlig

Godmorgon på er ! elr de kanske är eftermiddag nu .. ?

Klev upp vid elva iaf och gick och käka frukost, satte oss och kollade på om de går nån bra bio ikväll.. de vart att vi beställde tio biljetter till Robin Hood. Så de blir ett gäng ikväll som går ! kul !

Bebis är jätte livlig, magen åker framochtillbaka heela tiden, drar och sparkar. Vet inte riktigt vad den har för sig där inne, men roligt ser de ut iaf :P Får se hur den blir under bion, brukar vara rätt så livlig av de höga ljudet !

Men nu blir de lite spel.. köpte ett nytt spel igår, ett motorcykelspel, men man kan bara vara en på det, och dekollade inte vi på i butiken.. men tydligen så är de tillför att man ska spela onlinespel.. och de gör ju inte vi.. så vi kanske lämnar tillbaka de och köper ett nytt istället. Onödigt att köpa ett spel för 200kr och sen kan man inte spela båda två på de, de va ju därför vi köpte ett spel lixom :)

Aja. ni får hade gött :) puss på er !


Hawaii

Vi åkte ut t hawaii idag iaf, jätte fint vänder och skönt med solen som lyste på ansiktet. Tog driven på donken först och tog med oss och åt. Jätte mysigt.

har inte gjort mycke mer annars idag, städat lite. Haft jätte ont i magen, vet inte vad de har varit med de har varit riktiga sånna hugg elr vad man ska säga.. ett tag blev ja lite orolig för de gjort så ont, men de är över nu så nu är de ingen fara och bebis mår bra, sparkar och har sig som vanligt :)

Ska strax sova, satte på filmen 24.. ni vet serien 24 som gick för nått år sen.. de fanns tydligen en film som älsk köpte som vi kollar på nu.. men ja orkar inte sitta uppe längre, så ja drar mig t sängen snart.

I morn kanske vi ska hitta på något med Andreas och Simeon. Vi ringde dom ikväll men de vart för sent sen för att hitta på något så vi tar de i morn.. plus att dom skulle ha spelat ikväll och de har inte ja lust att vara med på.. så då stannade älsk också hemma :)

Har bitit ner mina naglar.. igen.. för kanske femhundraelfte gången. Gör skit ont, varför lär ja mig aldrig ?
Ja kanske är nervös elr nått..

Aja.. nu går ja och lägger mig.. Godnatt. puss på er !


FREDAG

Älsk åkte precis iväg och skulle hjälpa sina föräldrar lite med att hämta matrial, sen kommer han hem igen med jordgubbar åt mig :D De va tänkt att vi skulle åka ut på hawaii och sätta oss på klipporna och sola och äta jordgubbar, men de är så lite sol och ser inte så varmt ut. Så de får bli jordgubbar bara :P

Sov länge i morse, strax efter elva vaknade vi och klev upp och käkade lite frukost. Sen satte sig älsk och kollade jobb, han ringde till en massa men de är nog inga som jobbar idag så de är ingen som vill svara kanske.. Men de va en som svarade, och han verkade intresserad (!!!) Så älsk skulle skicka sitt CV och sen skulle vi få höras av nästa vecka, för då kom dom som har hant om anställningarna tillbaka, men han pratade med chefen nu och de verkade lovande ! Så hoppas iiiiinnerligt att han får jobbet !!

Ja fick också erbjudande om jobb idag, sommarjobb iofs men jobb iaf, ett städjobb på ett hotell, men eftersom ja är sjukriven och knappt kan gå fick ja säga nej, och jobbet va i Juli Augusti så de skulle bli lite jobbigt kanske :P
Men jätte kul att dom ringde iaf !

Nu ska ja göra nåt vettigt, vi hörs ! :D puss på er !


NCIS

sitter och kollar på första boxen med NCIS som vi har lånat av grannen, de är ju gamla program och inte alla som är med i dom nya är med i dom här, men de funkar endån..
Sitter med Tensen på, men den vill inte funka riktigt, batteriet börjar ta slut så de kanske är de.. men ja sitter en halvtimme nu iaf.. älsk har fått masserat lite men de är inget som hjälper, de gör bara ondare. bajs..

Ska väl strax lägga mig tror ja.. orkar inte vara uppe längre. Men får ångest varje gång innan ja går och lägger mig.. ja vill inte sova.. ja hatar att sova.. Vet att ja kommer vakna var femte minut och ha ont, ja orkar inte de..
Varför skulle de bli så här med just mig ? Vf kunde inte ja va den som va pigg och hade så mycke ork och aldrig mådde dåligt under en  graviditet ? Ja ville ju ha de så..

Idag har vi suttit och skrivit in älsk på arbetsförmedlingen.. han har jobbat i åtta år.. de är rätt bra, enda sen han slutade skolan har han alltid haft ett jobb.. han är duktig !
Så nu ska vi bara skicka ut till olika jobb.. hoppas han får något snart så vi är härifrån om kanske två månder.. men med våran tur lär de väl inte hända..

Aja.. nu ska ja se på nått avsnitt till och sen sova. puss på er !


invalido

ja känner mig så fruktansvärt invalido så ja dör snart !! detta är verkligen en plåga !! De ilar och ja kan inte gå utan att de gör skiiiiiiiiiit ont !!! Idag är nog den värsta dagen ja någonsin har varit med om ! De gör ont även ja bara sitter ner helt vanligt, flyttar benet lite åt sidan och gör allt annat !!

aja, haha, slut på klagandet nu ! Vi sov hemma hos ett par kompisar i natt, satt och pratade en massa och käkade glass med våfflor ! Jätte gott och mysigt !

Skulle ha åkt till syrran idag också, men dom blev sjuka och ch har så mycke att göra att han inte kan åka bort och kanske bi sjuk.. och ja har absolut ingen lust att ligga och spy ! Så vi åker dit, inte nästa helg utan nästa endån. Så nu har vi tre dagar som vi inte ska göra nått !! skönt men endå lite tråkigt att de inte blev något !:(

Nu kom älsk med glass och godis till mig :D puss på er !


Godnatt

Älsk har redan lagt sig och somnat, ja hade också lagt mig, men eftersom ja sov tre timmar på eftermiddagen somnade ja inte.. utan låg bara och tänkte på att ja kommer verkligen inte palla att bo kvar ett helt år här, de kommer seriöst inte gå. Så ja låg och funderade på jobb åt älsk osv. Skickade iväg ett sms till Kim och frågade vilka företag han visste som kanske skulle anställa folk framöver.
Så de va bara upp och söka på eniro på dom namnen ja fick av han. 
Har skrivit ner några på en lapp som älsk ska få och ringa t sen !

Ja vill helst flytta innan bebis kommer.. de blir nog enklast, istället för att flytta när bebisen har kommit och man ska ha koll på den, man ska mata och man ska greja.. de blir nog enklare om vi gör de innan, då ja vet hela tiden var ja har den och ja vet att den mår bra hela tiden :P

Frågan är bara om man hinner på tre månader... ? Älsk sa att ja kunde få flytta tidigare om ja ville, men de kan ja inte.. ja kan ju inte lämna min man här och jag flyttar, ja väntar på honom så vi flyttar tilms.

De svåra är bara att eftersom han ska vara pappaledig i augusti.. så kansks ingen vill ha han df .. Men ja hoppas att dom kan ta emot honom vilket som.


Idag hade ja tal på mötet, alla sa att dom tyckte de gick bra för mig så de gjorde väl kanske de då :P Ja va jääääte närvös och mitt hjärta verkligen slog i 200. Bebis kände nog av de för den börja sparka och dra och ha sig hela tiden, tills talet va över och ja inte va nervös längre, då blev den lugn och sparkade inge mer sen :P


Annars då.. ? Ja har varit hos Arbetsförmedligen och grejat, men dom tyckte att ja inte skulle hålla på att komma dit hela tiden eftersom ja måste ha kryckorna vart ja än går. Så han tyckte att ja försöker bli sjukskriven och sen inte kommer tillbaka eftersom de bara är tre månader kvar.

Så ja pratade med min BM och frågade om de gick att bli sjuksriven nu.. och de gick de. Hon fick även se hur ont ja verkligen har de.. för när ja la mig på britsen och skulle mäta magen och lyssna på hjärtljuden så kom ja inte därifrån, kunde inte vända mig på sidorna och flytta benen, gjorde så fruktansvärt ont ! Hon kunde inte hjälpa mig själv heller så Malin fick hoppas in och hjälpa till.. Hon fick ta ryggen och BM fick ta mina ben och ja fick försöka slappna av så mycke ja kunde så dom fick sköta allt. Man känner sig verkligen helt invalid som inte kan flytta sen ensengång.
Men hon skickade papper till läkaren och ja fick komma till han dagen efter.. En månad blev ja sjukriven till att börja med. Tyckte de va jätte bra. Foglossningen har blivit så mycke värre nu att ja nästan inte kan böja mig ner för att plocka upp en penna, resa mig från en stol.. elr bara att kunna gå odentligt.

Malin har varit jätte söt mot mig och hjälpt mig jätte mycke nu när hon har varit här, och de uppskattar jag till tusen. Hon är värd guld

Har inte fått mitt stödbälte ännu.. vet inte när de kommer ? Min tens har ja, men har ingen tejp till den så ja kan inte sätta  fast den, ska ner på apoteket och köpa självhäftande, slipper ja kladda ner mina kläder med en massa gegga !


Nej nu ska ja försöka sova iaf. Ska städa och greja i morn. På torsdag och fredag är älsk ledig så då drar vi till syrran och fortsätter på deras tak som vi började med förra året. Ska bli kul och träffa dom alla igen ! :)

Hade så bra ! puss på er !



Hej

Nu har Malin åkt hem och de är jätte tomt och tyst i lägenheten.. sitter och äter lite mat nu sen tänkte ja vila en liten stund för ja är så fruktansvärt trött. Sen ska ja ha tal ikväll så de blir att träna en massa på det.

Vi har bestämt att vi ska flytta hem till Sandviken, de är där vi hör hemma. Älsk ska börja söka jobb, lägenhet kollar vi p sist eftersom de får man alltid.. om man nu inte skulle få så finns ju alltid mamma och pappa :)

Malin har knäppt lite kort på min mage också, så hon ska hem och fixa dom och sen får ja dom, kanske att ja lägger ut något kort här, men de blir  bara nått enstaka :)

Vet inte vad ja ska skriva.. de har hänt rätt mycke men ja vet inte vart ja ska börja och de skulle bli ett låååångt inlägg isfl :P Kanske att ja tar de en annan dag.

Var till BM i torsdags iaf, mätte magen som låg på 23.. säger man bara så.. ? "kurvan låg på 23". Hjärtljuden låg på 156. Ja tror de blir en flicka.. ja känner de på mig så starkt och sen om man ska utgå från hjärtljuden så är dom höga, pojkar har ju längre hjärtljud än flickor.. men de behöver ju inte stämma heller. Men jag tror på de :) Sen hade ja gått upp 5 kilo tror ja de va.. från 67 till 72. och hon tyckte allt såg perfekt ut.. lite lågt blodvärde bara, låg på 122 och ja brukar ha 150nånting.

Nej nu måste ja vila, mina ögon är helt konstiga ! puss på er !


heeeyy

hej alla :)

Har Malin på besök och de är hur trevligt som helst, ja har verkligen inte pratat så mycke seriöst och haft så mycke roligt förr ! :D Ja har redan ångest över att hon ska åka hem :P Ja tror ja kidnappar henne så hon inte kommer hem ;D

Kommer inte skriva så mycke nu heller, vi har beställt pizza och ska kolla på film :) kommer kanske skriva på tisdag då ja är ensam igen !

vi hörs. puss puss !

--

Hei på er !!
Nu har ja precis gjort iordning mig för möte, efter mötet åker ja t Malin och Mika och sover där. Ja åker med ett tåg i mornbitti som går klockan sex.. snark ! Men Malin följer med mig så ja slipper åka ensam :D Sen stannar hon hos oss tills på tisdag nästa vecka :)

Ska till arbetsförmedlingen i morgon så ja måste hem.. sen ska ja till BM på torsdag, då blir de vägning och mätning :)

Har haft de jätte bra här och vill verkligen inte hem ! Vill att älsk kommer också bor vi här för alltid !:P
men de blir nog en lägenhet så småningom hoppas vi.

Men nu ska vi åka, puss på er !

pust

Ja har haft fullt upp enda sen ja kom hit !! inte en enda lugn stund, men de är ja jätte glad över ! Orkar inte berätta allt ja har gjort nu, kommer nog göra de när ja kommer hem ! Men ja umgås hela tiden med mina underbara vänner iaf ! Och ja har saknat dom så mycket !

Imorgon ska ja träffa Malin och Jessika igen, har vart med dom hela dagen idag också. Vi ska käka lunch och hitta på något skoj under dagen. mamma och pappa är på Åhland och har de mysigt !!

De blir flytt hit, men när ? ja vet inte, ja HOPPAS de blir inom några månder, helst innan bebisen kommer ! Men de är nog inte att räkna med eftersom älsk ska ha jobb också ! men han har lovat att söka iaf !!

Ja vill verkligen inte hem till Stenungsund nu, jo för att träffa älsklingen isfl, men ja har inget annat där som lockar mig. Jag vill stanna här. Köpa lägenhet och vara med min familj och vänner.

Nu ska ja försöka sova iaf. Ja har tvingat Joel sova nere inatt, vågar inte sova nere själv ! Läskigt.

Men hoppas ni har haft en trevlig helg för de har sannerligen ja haft ! :) Godnatt och sovgott på er !
pussar <3

RSS 2.0