Inget internet..

har inget internet hemma, så kan inte blogga. Testade från mobilen med de gick ju inte alls.. kanske att vi får tillbaka internet på torsdag, hoppas ja. ja får panik snart !!! :P Och killarna ska på innebandy ikvääll och jag ska va hemma.. vad ska jag göra då !? orkar inte städa, haha ! Aja.. ska kolla allt annat nu. puss på er !

See you later !

kan inte sluta..

lyssna på black eyed peas låt - I gotta feeling. Inte den remixade utan orginalen, jätte bra ! Kan inte sluta lyssna på den !!
Samma med Lady Gaga med  bad romance ! SÅ BRA ! Mina favvolåtar just nu, LÄTT ! :)

Idag blir de att jobba, sen SKA vi ut och jogga ikväll har vi sagt, vi ska göra de varje torsdag ! ska också kolla gymmet ikväll. Men först idag blir de jobb på tankclean och sen Bilia. Tror ja ska vara där till sex idag.. om de går ! Ska prata med nån som jobbar där !

Har som sagt glömt min mobilsladd hoss syrra, måste ha gjort de iaf för ja hittar den inte här hemma ! Så df lägger ja inte in så mycke bilder. Måste ut med batteriet i telefon och massa, och så mycke ork har ja inte, haha, annars hade ja knäppt kort på kläderna och jackan ja köpt. Vissa av sakerna va inte jätte bra, som linner ja fick hem igår trodde ja skulle vara snyggare, men de funkar att ha i jobbet :P Men iaf så vissa av sakerna hade ja knäppt kort på, men kanske gör de senare, om ja orkar :)

Nu ska ja äta nyponsoppa, sen jobba, sen kolla posten igamla lägenheten, ivänta ch och sen  ut occh gå :) puss på er !!

See you later !

Kväller..

Nej nu ska vi gå och lägga oss.. är jätte trötta efter maten och filmen. Ska jobba massa i morn. Idag höll ja på alldeles för länge så ja hann inte klart allt :P Åkte dit strax innan tre, vart lite sen, sen höll ja på på nedervåningen och när ja kolla på klockan var den redan halv fem och då hade ja inte gjort nått på övervången, så de blev att torka köket och tömma soporna bara sen vart klockan fem och då stänger dom så då fick ja gå hem. Så har lite att göra i morgon :)

Men iaf så får ni alla sova så gott så hörs vi i morgon allehopa ! puss på er ! Godnatt.

See you later !

PAKET !

tjollahopp ! Kom precis hem från affären och på vägen dit skulle vi kolla posten, och se om vi fått  några räkningar, men de första ja ser när ja öppnar brevlådan är ett litet paket från H&M :D Mitt linne chs skjorta och mina trosor har kommit ! De sista på den första beställningen sen kommer mer :D Älskar att shoppa på internet :D

Sen när ja lyfte på det så låg de en lapp som ja inte hade en aning om vad de var för nått, men nått ja skulle hämta ut på posten iaf.. men kunde inte komma på vad de var.. haha illa.. man har beställt så mycke att man inte minns vad :P Men iaf när ja gick och hämta ut de så va de ju min jacka från Nelly.se !!! :D Den sitter jätte bra ! Färgen är lite sådär, men de är för ja är van med att allt ska vara mörkt, men denna gången tog ja ju en ljus jacka ! Men den får stanna hemma iaf, ja vill ha den !:) Nu väntar ja bara på skorna och linnena.. nått mer också kanske ??:O



De lilla paketet med linnet, skjortan och trosan från H&M :)


De stora paketet från Nelly.se med jackan:)



Nu ska jag och älsk äta tjockpankaka och kolla på film :)

puss på er !!

See you later !!


Letar klänning..

Ja lyckas alltid trycka på nån knapp som gör att ja får upp en ny sida så ja måste skriva om allt ja skrivit. Gjorde precis de ! Tråkigt !!!

Letar iaf en klänning t nyår, men finns inte så mycke. och jag SKA ha en klänning med glitter på ! Behöver inte vara  mycke glitter, men liiite iaf :D Har hittat några st. Den svarta va jätte söt.. men man ska ju va pinsmal då, men ja får väl köpa 10 korsetter och sätta på mig så kanske ja blir smal. haha. Den guldiga och silvriga såg likadan ut.. ser ut sådääär.. inte jätte snygga, vet inte heller hur dom sitter på en person, denna satt på en docka, och de blir ju inte direkt samma sak ! Men de KAN bli snyggt.

Det här är iaf dom ja har hitta..


Den gulida, självklart tar ja bort dom fula axelbanden.


Samma sak där, bort med axelbanden.


Den svarta, rätt söt tyckte jag.



Söt :)


Den rosa, vääääldigt osäker på den, haha


Enkel svart klänning.


Kväller..

Har inte alls hänt mycket idag.. som vanligt för mig då :P Men åkte iväg och jobbade iaf. Tabita kom förbi med en lite stakare tablett så magvärken gick över så ja kunde jobba, jätte snällt, tack så mycke <3
Kom hem vid halv fem och sen vart de att laga mat, la en pasians och sen åkte vi på möte, kom typ en timme sent, menmen, vi gick ju iaf ;P

Sen efter mötet fikade vi lite och spelade mer kort.. kort har blivit våran grej nu, spelar alltid de, men mycke bättre än att kolla på film hela kvällarna !!

Ch har redan lagt sig, men känner att ja inte kommer kunna somna nu så ja blir uppe en stund t. När ja lägger mig och inte är jätte trött kan ja inte alls sova.. tar säkert två timmar innan ja somnar. Ja ligger och tänker hela tiden att ja inte kommer kunna sova, och då somnar ja inte heller.. :P

På fredag ska vi på personalfest iaf, ska bli skit kul ! Ska åka på Walona såklart eftersom de är dom och där vi jobbat ! Så de blir räkor och hoppas på massa kräftor ! :D Fast sånna jätte röda kräftor är ju lätt godast. Här finns bara dom rosavita eftersom de är havskräftor.. Om man vill ha röda får man inte färska, de får man köpa på inne på ica isfl. Men de funkar med havskräftor också :)

Nepp.. Nu ska ja sluta skriva. Blir för mycke text så ni läser säkert inte ;P men puss på er iaf !!

See you later !


Sticker iväg..

Jepp nu åker ja och jobbar, kommer hem vid fem. Kul va ! :P

Har så ont i magen idag också, äckligt ont i magen !

Dom kommer och ska polischa golvena på Bilia så ja måste ha prima överallt. Men de börjar bli fint där nu. Är nästan klar med övervåningen, de är lite kvar som kylskåp och sånt smått. Har torkat ut skåp och sånt, och de va inte fresch alltså.. Dom diskar inte muggarna innan dom ställer in dom i skåpena så fick diska hälften också !! sen har ja börjar nera med toaletter och sånt. Så nu är de fresch !! :) känns skönt.

Men nu lär ja sticka. Ska göra tankclen idag också :)

I don't wanna work today, maybe I just wanna stay. Just take it easy cause there's no stress ! Lalalala. uppmuntrande låt ;P

Aja. See you later !

En ny morgon igen..

Jag blir tokig. Ja kan inte sova på nätterna nu igen för de kliar så mycke, och nu har de börjat i ansiktet också !! Vill inte få utslag i ansiktet också ! Har på på händerna också så ja går och blir hysterisk snart ! Ligger med en gaffel och tokkliar mig hela nätterna :P Har ju inga direkt långa naglar så dom hjälper inget !:P

Men ja ska som sagt köpa sånt test som visar om man har Celiaki ( vet inte hur de stavas ) Det kan också vara för att de är kallt ute och ja blir torr om kroppen.. Men ja tycker själv ja inte är direkt torrare nu än va ja brukar vara, bara om läpparna då, men dom brukar ju bli torra på många på vintern.



Igår tog ja hem ännu mer kläder, haha. Ch behövde träningskläder eftersom han har börjat spela innebandy nu varje söndag och han hade inga kläder elr skor. Så han fick skor, två par mjukisbyxor och ett par shorts ! Sen beställde jag dom baslinnena jag glömde beställa tidigare. Köpte fyra st. Dom kom i två pack så de blev två svarta, ett rosa och ett rött tror ja de va. Lite färger iaf :) Alla ja har är ju svart och grått. Usch så trist !  Sen beställde ja också en till BH !

Nepp,  nu ska ja ta min vanliga runda på nätet. Vi hörs :)

See you later !


Städat och diskat

Har städat köket nu och nu ska ja hoppa in i duschen och sen ska ja åka iväg och jobba !:)
Blev lite sen idag, men hinner va där två timmar iaf :) good !

Senare blir de nog att checka gymmet här neranför oss ! Har ju inte börjat tränat ännu :O Men testade mina gamla byxor som ja inte ens fick upp över låren sist ja testade dom.. men nu fick ja upp dom iaf, men fick inte igen dragkedjan alls :P hah, men är nog på väg. De gör nog mycke att man inte jobbar på ett bageri längre :P Inget vitt bröd elr godsaker längre !

Aja, nu ska ja duscha. puss på er !


I´m in loooove !! Älskar hennes stora marsvingögon, haha


Godmorgon..

Måndag igen.. jobb senare som vanligt. Skönt att man har sovmorgon varje morgon nu :P Men snart ska de bli ändring på det ! Ja måste söka mer jobb för de räcker inte med dom timmarna ja har nu. Ja får ut så vi kan betala hyra, sen typ inge mer, och måste ha mer :) Ska söka ett jobb på ett café nere på torget och hoppas verkligen att ja får de för de verkar så mysigt där :) Men har inte skrivit något CV elr personligt brev ännu. Men ska göra det senare !

Idag blir de att städa i gamla lägenheten, vi skulle gjort de hela dagen igår, men va så trött att kollade en film istället :P
Hade varit hos en som heter Benjamin i lördags och kom inte hem fören klockan halv två typ. Så va rätt trött. Är ju inte van med att vara ute och fara hos folk nu mera..
Spelade iaf poker ch gissa vem som slog ut tre killar !?!? MOI !! haha ja är bäst ! Har vunnit dom två senaste ggr innan också ;) hihi. Nån som vill utmana mig?;) haha

Nej nu måste ja käka frukost ! puss på er !

See you later !


partysugen !

jag är jääääätte partysugen ! sitter och lyssnar på Akon som alltid går på HK och är en av mina favorit låtar när man står på dansgolvet :D Kan de vara musiken och ölen som gör att ja känner att ja vill parta !? kanske ! hihi ! Synd att inget är öppet en söndag XD Sitter själv hemma, ch är ute i lilla edet och spelar innebandy. Orkade inte följa med.. alla spelar ju så seriöst så ja vågar inte, haha ! Nej nu ska fortsätta med musik och öl. Baj :)


haha jamann !!


--

Har klickat hem lite kläder ännu en gång från H&M.com och en jacka från Nelly.se. Både till mig och ch. Ch gick fyra kalsipper och en svart snygg jacka. Jag tog hem bla..

   
        Dessa snygga skor för 299:-
 
       Älskar tjocktröjer så de fick bli en för 199:-


         
Köpte en likadan som ja beställde sist fast en grå, jätte skön !

   
Jackan från Nelly.se för 599:-



Glömde dock att beställa baslinnen som ja skulle gjort egentligen, man blev ju inne i allt annat att ja glömde bort de :P

Men en vinterjacka behövdes verkligen, annars blir de andra året jag går med chs jätte förstora jacka :P

Nu ska ja käka. puss på er !

See you later !


Kan inte sova..

Har legat och vänt och vridit mig hela natten. Kan inte alls sova och de kliav över hela mig, blir tokig snart. Har ju haft de ganska bra nu med det, men nu börjar de komma tillbaka :( Ska beställa en grej från internet för att se om ja har något som ja inte ens kommer ihåg namnet på :P Mamma va hette de ?:P Men de är iaf en typ gluten grej, om man är allergiskt så kan de komma fram i eksem och trötthet elr liknande, och de skulle ju passa rätt bra. Har ju gjort tusen tester men de är inget som har visat något vilken är asdrygt, sprungit framochtillbaka till läkare och sjukhus.

                                                 
                                                 Pricktestet ja gjorde för nån månad sen

Klockan är iaf tio i sex, ja har varit vaken sen kanske tre, fyra. Sen tar ch hela min plats och trycker ut mig med rumpan, så ja ber han flytta sig, då rör han sig bara jätte lite och ligger kvar på samma ställe och snarkar som ja vet inte vad, haha. tack älsk.

Igår vart de lite ändrade planer iaf.. Elr.. Jag hade ju planerat lite mys när ch kom hem. Men då frågade Simoen och Andreas om vi ville komma dit, så då skulle de bli de istället, men sen när ja kommer hem så  blir de iaf inget, så då blev ja väl lite lätt irriterad eftersom då hade ja kunnat överraskat han. Men de blev mys iaf. Vi åkte och handla sallad, krocketer, fläskkarré och rödvinssås och sen lite vin till de :) Jätte gott !! Min sallad vart ju perfekt. Sen köpte vi baguetter och Aouli. Så först åt vi riktigt mat och satt och pratade om hur vi skulle göra med allt. Sen spelade vi lite kort, 500 som de heter och de är ju jag bäst på, haha, vann två av tre ;) Sen vändtia och där vann vi en varsin gång :) Sen tänkte vi gå och sova för vi vart så sega.. Men då kom vi på att vi hade laggt fram räkor. Så vi satte oss ner och gjorde en varsin räkmacka :) mysmys !
Sen slocknade ch tvärt och jag låg vaken som vanligt i två timmar innan ja somnade !
Förstår inte vf de ska vara så svårt jämt. De är väl bara att somna !?

Nej nu ska ja gå och dricka lite mjölk och sen kanske försöka sova lite. puss på er, hoppas i sover bättre än mig just nu !

See you later !

--

heilo. Har inte orkat blogga på nån dag nu för de har hänt för mycke saker runt om mig. Men tänkte iaf slänga in ett snabbt inlägg :)

Har precis städat hela lägenheten... nästan, haha, Ja har inte gjort sovrummet, men köket och vardagsrummet har ja gjort iaf, men mer hinner ja inte just nu eftersom ja ska åka och jobba. Åker dit lite tidigare idag, som sagt är de massa extra som ska göras. Kalkade av ett långt handfat igår så ska se om de blev något finare, hoppas de. annars gnuggade ja de förgäves :P

Men iaf när ch kommer hem så tänkte ja överraska han med baguetter, räkor och sån sås han tycker om, kommer inte ihåg vad den heter ! Sen lite ljus och vin :)
Sen ska vi ut och gå sa vi i går, så de blir en helt annorlunda fredag för oss. Annars brukar våra fredagar bestå av film, fillm och åter en fillm sen sova, haha. Och i morgon ska vi vara och städa ur gamla lägenheten så vi har massa  att göra !

Nej nu ska ja kolla runt lite snabbt och sen ska ja åka och jobba :) puss på er !

See you later !

--

bajsdagar. ja orkar inte blogga mer just nu.

Godmorgon

Jag drömde att ja skulle gifta mig med en som ja verkligen inte älskade, men han hade så fina ringar, precis så som ja vill ha dom, haha. men ja gjorde de iaf inte, jag gav dom till min kompis så fick han gifta sig med sin tjej, haha. tokigt de kan bli. Jag hade en lång guldklänning på mig också..  och jätte höga klackskor som ja halkade runt i.. också hade dom slängt ena min conversesko i soptunnan !! taskigt.

haha jaja. Har precis klivit upp iaf, ska strax gå och duscha sen far ja till jobbet. orkar som vanligt inte, men men, de är pengar ! Sen i morn ska ja jobba inne i stan också ! De kanske blir en 12 timmar där. Sist vart de 15timmar :P snabbast i världen.

Nej nu ska ja kolla alla andras bloggar sen ska ja duscha. puss på er !

See you later !

Svininfluensan..

http://nejtillvaccin.blogspot.com/2009/10/vaccinets-forsvarare-lognerna-avslojade.html

READ !


Gör maten lite roligare..haha

Jag och Ch äter nästan samma mat varje dag ! Så ja har kommit på hur man livar upp maten litegrann..

KARAMELLFÄRG !! hahah


Köttbullar & Rosa makaroner :D


Ugnstektfalukorv och Gröna spagetti. hahah :P


Jag kan verkligen ha såååå tråkigt ibland !!:P men men :D


Måndag igen..

Det är vekligen jobbigt att gå upp på morgonen fast man sover till halv elva. De känns ju tungt och deprimerande :P

Hade skit kul i lördags iaf, har inte haft så kul på en utgång tidigare ! Men tyvärr finns de ju personer som man helst kunde slippa, men så är de ju alltid :) Iaf vart det jag, Nathalie och Lotta som gick. Och dom har börjat blivit strängare där sa dom, så vi va typ först med att komma dit, och eftersom nathalie och lotta äe 19 och jag 21 så fick vi inte komma in.. de va 22+ där. MEN sån tur va så är ju Nathalie tilms med DJ:n, alltid bra :P Så då sa vakten "jaaha, så de är du som är hon. Han sa något om att de skulle komma en liten poccahontasliknande tjej med två kompisar" haha. Så då fick vi komma in, men bara för ett glas vin.. Men de vart tills de stängde, mohah :D kul. Men så sen iaf när vi satt och kolla på vilka som kom in, så va de INTE över 22+. Träffade tillochmed folk som är typ 17,18 år !?






   
Färdig för kvällen !


En glad Nathalie !


Lotta :D


Där är klännigen, haha

 
Drog på lite rött läppstift senare ! :)


Lotta och en MYCKET glad Nathalie :P
     
 
Snurrigt på dansgolvet :)


Hahah

    
En helskön tjej hon Lotta ! :)
                                                               

Så  lite bilder. Men har tyvärr inte hittat min sladd, så ja får krångla med att ja bort batteriet och hela alltihopa för att nå åt simkortet, och jag är lite för lat för de ibland, haha.

Och den klännigen ja hade på mig vet ja inte om ja har på mig så mycke mer när ja går ut, haha, den åkte ner HELA tiden, så ja hade full skå med att stå och dra upp den hela tiden :P Ni ser ju på en av bildrna hur den redan åker ner när ja bara satt ner, haha, ajaj.

Men nu ska ja iaf tina upp lite räkor och sen se en film och sen sticka och jobbaaaaa !

Usch ja hade världens jobbigaste dröm igår. Ja tror tillochmed ja grina på riktigt medans ja sov elr så va de bara dräggel, haha ! Men iaf så hade ja en städning på ett ställde, och ja hade varit där tre ggr när min chef kommer dit och visar att de finns en övervåning också som ja inte visste om.. och sen sa hon att jag kanske skulle bli av med den städningen och om ja ville kunde ja bli av med alla mina tre städningar ja hade, haha. Så jag började grina jätte mycke frågade anledingarna till varför hon ville att ja skulle lämna ifrån mig städingarna, då sa hon bara att henne man kände på sig att de inte funkade nå bra med mig längre.. Så då ville sparka mig. Haha ojoj vad man kan drömma.. men hoppas de inte är sant bara !! haha.

Nej nu ska ja gå. Hade så gott allesammans. puss på er !

See you later !


Utgång..

Har städat nu i nån timma och ska snart gå och duscha och sen kommer Nathalie. Vi ska ut ikväll ! Är inte jätte taggad på att gå  till HK igen efter de som hände sist.. men men.. Är ju enda stället i Sundet att gå t :P

Har varit till Adenmarks och köpt en ny klänning också, hade ju inget att ta på mig. Också köpte ja lite tjockare strupbyxor som ( hoppas ) inte går sönder så lätt ! Alla leggings ja anväder går sönder efter varje utekväll :P

Kanske att ja lägger ut en bild sen på klänning. De är en svart utan axelband, lös över magen och tajt över rumpan och höfterna och kort. 99kr bara :) gör bra ! Dock är de L på den så den är lite förstor över brösten, så ja hoppas den inte åker ner medans ja dansar, haha. Hade ju varit lite pinigt :P


Nu ska vi bada Jermina :D ( katten ) Hon luktar bajs :P

See you later !

mornmorn..

Klev precis upp, ska snart gå och duscha och sen gå till Rose-Marie !

Hela dagen igår vart jättestressad. Ch har haft jätte ont i magen i flera dagar nu och sprungit på toa 20ggr på en timme typ. Så han åkte till läkaren halv tre och dom klämde lite på magen och sa direkt att han skulle få åka in på akuten i kungälv, han kanske behövdes opereras om de va blindtarmen ! Så direkt in dit vart de. Ja hade precis hunnit göra klart Tankclean, men Bilia fick ja dra över på en jätte snabbis. Ska iaf städa mycke där idag !
Och mitt i all stress startade ja larmet på kontoret, dörren va öppen så ja trodde min chef satt där, men då börjar larmet pipa jättemycke, och sen går de så de stortjuter ! pinsamt !! Dom hade nog glömt att låsa bara !
Sen hade ja ingen telefon heller så ja kunde inte ringa nånstans ! panik över de också !

Men sen åkte vi iaf in till akuten och dom tog blodprovet och en massa saker, klämde ännu mer. Men sån tur var så va de inget allvarligt så vi fick åka hem ! Annars hade han fått sovit över där ! Han har en infektion i körtlarna som sitter i magen. Så han ska vila nu bara ! Och han sover fortfarande så de är bra !

Men man vart verkligen helt ställd när han sa att han va tvungen att åka in till akuten. Men så klart så tar man de säkra före de osäkra !

Men nu ska ja duscha och sen som sagt till Rose-Maria och fika lite sen sticker jag och jobbar. Ska förska vara på Bilia ett bra tag idag !

Mina kläder från H&M har kommit btw ! Byxerna va jätte fula så dom ska ja skicka tillbaka, men de andra va jätte bra ! hur sköna som helst !

Men nu får ni ha de så bra ! puss på er !

See you later !

--

Jätte trökig dag. ch ska till läkaren med sin mage.. IGEN ! stackarn blir aldrig frisk.

Ska strax sticka iväg och jobba, tankclean och bilia idag. orkar inte.. men måste ha pengar :)

Ja är så avundsjuk på Malin som ska åka till Aruba idag. JAG VILL JU OCKSÅ !? haha :P men hoppas du får de jätte trevligt gummsan !! :) <3

Nu ska ja göra mig iordning. puss på er !

See you later !

Onsdag..

Har inte alls gjort mycke idag.. Klev upp runt tio, och satte mig vid datan sen satt ja där till ja åkte och jobba klockan tre. Kollade på en film också medans ja åt också.

Har varit  jätte slö, men på jobbet tog ja lister och lite annat igen, får ta mer i morgon. De är faktiskt rätt så soft att gå där när de nästan är stängningsdags.. inge folk och mörkt ute.. ja gillar de och då tror ja nog att ja gör ett bättre jobb :)

Men trots en seg dag är ja rätt glad idag, vf vet ja inte :) Men ska iaf fortsätta vara det ! Hörs kanske senare elr i morgon. puss på er !


See you later !

Kväller snart..

Är hur trött som helt och klockan är bara halv nio.. om fem minuter :P  Men blir nog en tidig kväll för oss. Har varit igång hela dagen. Gjorde Tankclean idag och de gick bra, men ja blev lite stressad på slutet när klockan blev halvfyra och då ska ja vara på Bilia egentligen ! Men ja fick iaf dom två små rummen gjort odentligt, iaf ena chefens rum fick ja jätte fint ! Där gjorde ja riktigt ordentligt, förutom toastolen, de va en grej ja hoppade, men de gör ja sen ! Sen de andra lilla rummet tog ja lister och gjorde ett handfat fint sen resten gjorde ja som vi brukade göra eftersom tiden bara sprang iväg. Sen samma nere, la inte ner mer tid där heller eftersom ja va tvungen och åka till Bilia. Men från att vara där en halvtimma till två timmar är väl bra :)

Sen på Bilia gjorde ja illa mig, ja skulle ta bort en grej som satt så hårt så ja fick ta i jätte mycke, och när den väl lossna så skrapade den till på handleden, så de ser ut som jag har skurit mig, haha ! illa !
 
Vet inte vad min sladd till mobilen är, så ja kan inte lägga in några bilder ikväll som ja hade tänkt, får leta lite nogrannare senare, men orkar inte ikväll.

Nu ska ja se på The Hills innan ja lägger mig och kanske läser en stund ! Så ni får hade så bra ! pöss på er !

See you later !

--

Tjaoo.. har precis klivit upp. Tung att sova så här länge egentligen, när man är van vid att kliva upp sju. Vaknar med världens ångest över att de är så mörkt i hela lägenheten och att klockan är mycke, haha.

Men idag ska ja göra lite ärenden till banken och sen ska ja göra Tankclean, vi har ju alltid gjort den på tisdagar, men då har vi varit två.. men nu när vi inte har bageriet längre så ska jag göra den själv varje tisdag och torsdag ! Ska lägga ner lite mer tid där nu också så man får upp en bra standard, likaså på Bilia.

Annars vad som  händer idag vet ja inte.. möte går vi på torsdag så de blir inget ikväll. Ch kommer hem senare så ja är själv hemma till ungefär halv sju. Han skulle åka och byta däck och lampor på bilen hos svärföräldrarna efter jobbet.

Längtar verkligen efter pengarna från gitarren nu !! Måste beställa MJ biljetter. Har ju inte gjort de ännu !?!?
Läste en sida om de där om bion. Att man inte alls fick så de EGENTLIGEN var. Efter att ha gjort träningarna några ggr var han så slut i hela kroppen att han sa att han inte kunde längre, han va tvungen att vila, att stanna hemma en dag.. Men de fick han inte, dom skrev ut alla olika sorts medeciner som gjorde att han inte alls kunde koncentrera sig och han glömde bort sina sångtexten och steg, dom åkte också hem till honom och hämtade han och tvingade han att repetera, och dom andra runt omkring honom blev jätte orolig och sa att han inte kunde längre, att han behövde ett brake, men de fick han inte, dom pumpa i han ännu mer medicin istället. Det var tillochmed så illa att han inte ens kunde gå därifrån själv !
Dom fick också söva ner honom på nätterna för att han skulle kunna somna för att han hade sån otrolig värk.


Men dom som produserade allt detta va så inne på att få sina miljoner så dom struntade i hur MJ mådde, dom skulle ha pengarna och då fick han ställa upp. Och det var detta som tog hans liv !
Så vi ger praktiskttaget pengar till dom som dödade MJ ?

Så dom har bara satt ihop dom stunder där han ser ut att må bra, bara för att få tjäna sina miljoner på filmen. För ingen vill väl se en MJ som håller på att kolappsa ?

Därför blev ja lite osäker på om ja skulle se filmen elr inte ! De hela med filmen va ju att man skulle få se hans liv och hur allt va osv.. Men när man inte får se hur egentligen det var med honom, och när dom bara har gjort filmen för att få sina miljoner som dom inte fick för konserterna ?

Men jag ska se den iaf, ja kan inte hålla mig, och måste få se filmen själv för att se hur de är !:)

AJA ! Ni får hade så bra, ja ska börja göra mig iordning. puss på er !

See you later !

Tvättar..

för fullt, springer ner varje halvtimme och lägger i en ny tvätt, de är faktiskt jätte bra med dom här tvättmaskinerna, de tar unge fär 25 minuter för en tvätt att bli klar, och de finns två tvättmaskiner. Dock finns de ingen son centrifug elr va de heter i tvättmaskinerna, så de får man ta på sidan av och de tar 5 minuter för en sån att blir klar och då är de inte sådär jätte blött längre ! De är väl enda nackdelen med de att de inte finns direkt i maskinerna ! Men annars är de jätte bra :)

Men gick ner med två sånna stora blåa IKEAkassar fullproppade med tvätt, en jätte stor vit tvättkort och sen en kasse med tvätt ! Men tror ja inte behöver den sista tiden faktiskt, de gick fortare än vad jag hade räknat med, så ja hoppas ja hinner klart med allt innan klockan tre då ja åker och jobbar. Men allt är inte torrt så de finns en ganska stor chans att ja inte hinner ! :( men men.. ja har ju iaf bokat upp kvällstiden så de finns ingen som kan ta den :) hihi !

och vet ni vad !!?? Alla ni som bor i Sandviken kommer bli jätte glada nu. för JAAAAAAAAAG kommer HEEEEM :D haha, vi har ju bröllopsdag om en måndag och vi hade ingen aning om vad vi ska göra. Och då kom mamma med förslager att ta in på Högbobrukshotell ! Där finns de ju SPA och allt de där vi vill ha, och de är ju kändt för att vara jätte bra där ! Så vi förmodligen åka dit och sova där en natt och mysa ! Så de blir två flugor i en smäll ! :D 
Och vi stannar nog i en och en halv vecka ! Känns som vi alltid åker hem om vi ska hitta på något, haha. Men de är ju kul. Ja har ju alla mina älskade vänner där <33

Vad händer på nyår btw !?

Pöss på er !

Godmorgon..

Har nästan precis vaknat, varit vaken kanske 20 minuter ! Ska strax duscha och göra iording tvätten, har maaaaassa tvätt att tvätta, vi har typ inga kläder att sätta på oss nu :P Skulle egentligen varit ut i tjänsten hela dagen idag, men ska ja va ärlig så hade ja glömt bort de och satte upp oss på tvätttid idag ! Så från och med halv tolv till klockan nio ikväll ska ja bara tvätta tvätta tvätta.. och ja.. jobba två timmar emellan såklart !

Tog mig tid och klicka hem lite kläder från H&M igår, ja orkar inte ut och schoppa själv då ja inte kan hitta något som passa bra ! Allt sitter så tajt..

Men iaf.. Detta va lite av de ja tog hem !

     
Vanlig byxa. 399:-         Enkelt linne. 99:-      Huvtröja. 249:-


      
     Halsduk. 129:-              Armband. 49.50:-       Mysbyxa 129:-
 

    
        Cardigan 299:-                  Linne. 149:-              Trosa. 79.90:-

  
            BH 149:-                     Bolero 299:-



Beställde också massa kläder till Älsklingen men kommer inte riktigt ihåg vilka kläder de va ! Men gå in på www.HM.se och beställ om de är något ni blev intresserade av :) hehe. 


Har kommit på en grej också.. Ch och jag är dystra människor, haha. Ser ni att ja har beställt allt i bara svart och grått !?!? Ch har typ gjort samma sak, haha. Tänkte beställa en illröd cardigan, skit snygg, men ja vågade inte !! :P


Nu ska ja packa ihop all tvätt och gå ner och tvätta om en timma :) puss på er ! 

See you later !


      

--

Jag ska  bli bästa kompis med Kissie.



RSS 2.0