--

Det är kallt och ja mår bajs ! :P

Vi ska snart in och spela biljard med folket här. Har bord vid nio i gävle.

Har inte hänt så mycke annars tror ja.. Vi har varit en kväll hemma hos Malin och Mika. Gick ut på Mulligans och tog en öl.. sscssosslssa.. haha. Aja. Kul hade vi iaf !

I morn ska vi va hemma hos Jessika och käka lite mat och så där. ha lite mysigt på nyår. Blir ingen utgång !

Ska också kolla lägenheter nu.. Ch har nog fått jobb här, så de kanske blir flytt om någon månad ?:)

Men ni får ha de bra. puss på er !

See you later !

Sundsvall..

Tjenatjena. är i Sundsvall nu hos farmor, kom igår och åker hem ikväll. Ska ner på stan nu och inspektera litegrann.. ch har aldrig varit här

nu ropar dom på mig.. puss på er !

i Järbo

Är ju hemma hos mamma och pappa nu så därför ja inte skriver så mycke.. har annat för mig :)
men tänkte sätta mig en stund nu iaf. men sitterpå deras dator och de är ett jätte konstigt tagjentbord på det så de är svårt att skriva.

Igår va vi till Valbo en sväng, jag jessika och älsk. Hittade ett  par skiiit snygga skor på scorett som ja la undan.. dom hade kostat 750 och nu kostade dom 399. MEN.. ja köpte dom inte.. ja vill ha pengar till att kunna göra nånting för också.. dessutom har ja  precis köpt ett par nya skor..

Men om ja har pengar kvar innan viska åka hem så åker ja och köper dom.. om dom finns kvar vill säga :)

Sen så efter de har vi inte gjort så mycke.. joel hyrde fyra filmer, bla pinapple express som alla säger är skit bra.. men ja fattade inget.. den va jätte tråkig, orkade inte ens kolla klart på den. Sen använder dom så fula ord hela tiden så de blir nästan obehagligt att kolla på. Speciellt när man sitter med sina föräldrar, haha.

Imorn ska vi ut och äta middag med Malin och Mika, ska bli kul. Vi ska också åka skooter innan, ska låna pappas och sen har ju Kim en skoter. Längesen man åkte nu !

Men nuska ja iaf gå och kolla brödet :) Hade bra ! puss på er !

See you later !

I bilen..

Sitter i bilen nu påväg till mamma & pappa. Jag fick ledigt i morgon också så de tackar vi jätte mycke för :))

Vi kommer vara framme ungefär vid fyra inatt kanske.. vi kommer nog stanna lite så ch får sova en stund också, är jätte rädd att han ska somna ! Och är jätte rädd att vi ska krocka. vi har ju lyckats gjort de varje gång vi åkt dit.. inte våra fel dock och de har vart mindre krockan, men en gång höll de på gå illa.. men vi lever ju som tur är :)

Han sitter och lyssnar på skit dålig musik, funderar på om ja ska pluppa in hörlurarna i datan och lyssna... och så var det gjort. haha.  ch hade sina hörlurar i bilen.

Han lyssnar på sån jätte gammal musik från typ 60-talet.. Ni vet när dom står med sånna smalam mickar, höga frisyrer stora runda vita platta örhängen och bakgrundssångarna är mörka...  aja.. de låter ungefär så här..

"ooooh I remember the night ! "
och
"Raindrops falling om my head, they ceep faaaallliing"

aja.. kul..

ja har inget att skriva.. heh.

See you later !




hej då


just ja..

Brittany Murphy har ju dött nu också. Jätte tråkigt eftersom hon var en av mina favvorit skådespeleskor. Gillade henne verkligen !! :(


godmorgon

Klev precis upp.. så har inte hunnit gjort mycke idag, bara pratat med ch :)

Idag ska ja städa massa här hemma, gjorde ju en stoorstädinig för nån dag sen bara och nu ser de ut som kriget igen, har lyckat hålla jätte fint hur länge som helst nu men sen blev de att vi började laga mat och orkade inte diska.. de räcker med att man inte orkar diska EN gång så orkar man inte resten efter heller så sen så ligger de där i en stor flottig hög, haha. Men ska ta reda på allt idag.

Vi åker ju till mamma och pappa imorgon nån gång under dagen, ch ska förska jobba längre idag så kanske han slipper i morgon, hoppas han får göra det !

Ska packa idag också.. tur att man har ordning i sovrummet så man vet var man har kläderna iaf :P men vet inte vilka kläder ja ska ha med mig.. de är ju mega vinter där så de får ju bara bli varma kläder !


Nej nu ska ja kolla runt lite på internet innan ja sätter igång.. ja ska ju jobba idag också !

Aja.. puss på er !

See you later !

Kan inte sova..

Har legat vaken en timme nu och kan inte sova ! Blir så trött ! Hatar att ligga vaken fast ja är så trött. Jag ligger och tänker alldeles för mycke !

aja.. skriver väl ett inlägg så kanske jag kan somna om sen ?

Vad har hänt på senaste ? inte mycke.. I fredas va vi ju på Dai Loon och käkade, gott, sen åkte vi hem och kollade på Baksmällan, skiiiit bra film, hehe, hur rolig som helst ! Sen kollade vi på terminator.. inte alls lika bra. Ja trodde han Arnold svartsneger - elr hur sjutton de stavas - var god, men han va ju jätte ond och sköt ihäl alla. Trodde han skulle vara värsta heron !

Sen igår åkte vi till den där hallalbutiken igen och handla mer kött, vi köpte lammkött, ryggnånting och antécot. Så vi lagade egen potatisgratäng och stekte lite antécot och ryggnånting :P De va nog första gången vi gjorde egen potatisgratäng, har alltid köpt en färdig när vi gjort sån mat.
Sen så handlade vi lite mer.. kommer inte ihåg allt.

Vad som händer idag har ja ingen aning om.. möte vid fem iaf. Sen kanske ja börjar kolla över vad som ska med till Sandviken ! Vill åka hem nu.

Flytt börjar vi tänka på igen också.. har vi ju gjort många gånger. Men ch är sugen på att flytta hem till Järbo. Vi har hittat ett hus.. jätte billigt, men vi ska riva allt och bygga helt nytt, platser är sådär, men eftersom man inte behöver dra vatten och el och sånt så är de bra :) Ligger precis brevid mamma och pappa :P Dom som bor där just nu är så sunkiga. Tror han har varit skilld två ggr och sen dess har fruntimmrena kommit och gått, lika som barn. Dom skulle tydligen skaffa höns och ha i lekstugan som ja lekte i när ja va liten, haha. Men om de vart av vet ja inte.. Sen fick man inte se nånting innefrån huset, men de stog att allt va trasigt typ :P

Sen är Silvys hus till salu, hon som dog för ett tag sen som var en extramormor till mig. De ligger precis mittemot mamma och pappa också. Ch vart sugen.. men ja skulle aldrig kunna bo där, de skulle bara kännas somom man var och hälsade på Silvy hela tiden :P Har ju varit där jätte mycke som barn, nästan hela min uppväxt. Sen har ja drömt så mycke mardrömmar om det så ja vågar knappt gå in i ett rum och källaren ska vi inte tala om :P


Här är huset..

De har suttit sånna gråa fattilappar på det innan, men de tog han bort och de förklarar att de ser så full och slitet ut. Utbyggnaden har han gjort själv också.
Sen precis till vänster där bor mami & papi :)


Nej nu orkar ja inte skriva mer.. dock är ja inte tröttare :/ aja.. puss på er !

See you later !


Dai loon

Har precis varit och käkas på Dai loon med älsk. Jätte gott men älsk tog godare än mig ! Men ja snodde lite :)
Sen nu ska vi bara mysa och titta på Baksmällan, hoppas den är bra !

Ni får ha en trevlig fredagkväll. puss på er !

See you later !

åhh..

De blir inte järbo i morgon utan de blir på tisdag som de va planerat innan. Ch fick inte ledigt. Tråkigt, ja hade velat åka ju.. men aja, inte mycke att göra åt.. blir några dar till med bebisarna istället :) Dom har blivit så goa !

 

ikväll vet ja inte vad som händer, vi kanske åker och handlar något gott, sen får vi se vad vi hittar på för nåt roligt ! Ch sa att ja skulle planera kvällen men de har ja inte gjort :P

nu ska ja säga hej till ch, han kom hem för en stund sen :) puss på er !

 

See you later !


städa städa städa städa

har stadat hela morgonen, tillochmed att ja har damsugit vilken ja verkligen drar mig ifrån att göra, ja brukar gå med en sop i hela lägenheten men nu va de så smutsigt så ja va tvungen ! :P

Trodde Rose-Marie skulle komma hit idag men de verkar inte som de, hon kanske kommer senare. får se om hon hör av sig.

I morgon kanske vi åker till Sandviken, beror på om ch får ledigt nästa vecka, måndag och tisdag, annars åker vi onsdagkväll, sen beror de på om någon kan jobba för mig också, hoppas verkligen det !!

Ska strax åka och jobba, har lite extra idag som måste göras ! men först nu så ska ja äta frukost.. cola light och en chokladkaka, haha ! inte nyttigt !

nää vet inte vad ja ska skriva mera.. vi hörs. puss på er.

See you later !

Kristine <3

Min syster åkte in med ambulans till sjukhuset idag :( Hoppas allt går bra för henne.


--

Äntligen hemma !! SegJerry kan ju inte städa för fem öre så får ju gå efter han hela tiden ! ÅHHH !!
Haha, nej skoja bara. han är jätte duktig. Duktigast av oss alla tror ja :P

Varit en rätt seg dag iaf.. men gjort lite extra så de tog tid. Men nu är ja iaf hemma och har lagt mig i en varm säng !! Hatar när de är kallt.. är allergisk mot kylan ! Och snöat har de gjort idag med.. jag som hoppades att de inte skulle komma snö detta året och hemma i Järbo är de hur mycke som helst och vi ska dit nästa vecka !!!! usch.
Vill inte lämna katterna, nu när ja kom och satte mig vid dom så tittade dom upp och såg jätte söta ut.. elr så sov dom med öppna ögon för munnen va öppen och tungan hängde halft utanför :P

Men två veckor ska vi vara borta, kommer ju missa allt :(

Aja.. de får vara allt för inatt ! Ska sova nu. puss på er !

See you later !

--

Det snöar och jag har ont i magen och ska jobba elva timmar idag. usch !


Ska jobba inne i stan  hela dagen idag, tror detta blir tredje onsdagen irad, vilket är jätte bra, men tröttsamt !

Katterna börjar gå snart, igår när ja kom in till dom hade ena krypit utanför korgen och dom andra va på vift i lådan. Roligt. Men tråkigt att  vi åker bort i två veckor nu när dom blir som gulligast. Kan inte ta med dom heller för Jermina kan bli för orolig och om de värsta händer så dödar hon dom i skydd. Vilket ja inte direkt vill att  hon gör ! Hon kan bli allt för stressad om vi tar med dom. plus att mamma och pappa har ju två katter själv, och två hundar !

De är jätte mycke snö i Järbo sa mamma, så ja måste packa ner vinterkläder och vinterskor !! USCH för vintern, tycker inte alls om de. Bräda är nästan inte alls lika roligt längre. En hel dag kan ja inte åka, bara nån timme.. men de är för ja njuter så mycke när ja åker eftersom de tar tusen år att komma upp i backarna.. då vill ja bara inte swischa förbi också är man nere på två sekunder. Ja vill bara ta de lungt och njuuuta :D hehe. Nej nu ska ja göra med iordning. Vi hörs. puss på er !

See you later !

sticker iväg..

Nu sticker vi iväg på möte i två timmar !! Såklart har ja mina nya jätte rosa fina skor på mig som ja knappt kan gå i. haha.



See you later ! pusspuss


--

Ska bli spännande och se hur de ser ut på Bilia idag på golven och så.. han va där och polischa dom i lördags, så dom borde ju skina nu tycker man ! Blir ju lättare att hålla rent också ! Är ju bra det !

Nu ska ja gå och duscha och sen göra mig iordning för  jobbet, ska ner på torget och hämta sånna lappar man sätter på postlådan och dörren.. så dom ser att de är vi som ska ha posten.


Idag händer de annars inte mycke. Nu går ja. puss på er !

See you later !

Godmorgon

Elr kanske godeftermiddag de heter.. klockan är ju endå halv tre snart.

Sitter hemma hos svärföräldrarna nu och har precis blivit bjuden på mat. ch ska byta däck på våran och Karins bil innan vi sticker också.. har ju inte bytt till vinterdäck ännu :O :P

Måste sticka hem så fort dom är klara eftersom vi har tvättstugan idag.. så de ligger massa tvätt där som måste hängas.. och klockan fem är de möte ! Får se hur mycke man hinner.

Vet inte vad ja ska skriva, har inte hänt så mycke. Igår kom Mikael hem till oss och kollade på film käka godis och spelade lite kort.

Nått som ja tyckte om jätte mycke förr, som ja åt hela tiden, va lösgodis.. men nu kan ja knappt käka två bitar så mår ja jätte illa.. och förr kunde ja käka en påse om dan !!! Tur att de har blivit så annars kunde de gått illa... elr illare kanske man ska säga :P

Ja är gammal.. ja har fått rynkiga händer. haha

aja.. tråkigt inlägg.

See you later !

--

Tänkte lägga ut lite bilder på skorna ja fick hem från H&M. Först när ja såg dom så såg odm jätte röda ut.. Men ja har ändrat mig.. dom är jätte rosa. haha. Jag är ganska van med att gå i ca 11-12cm höga klackskor. Dom här är 13cm tror ja. Och vilken skillnad de är !! Dom va fakriskt lite svåra att gå i nu när ja testade dom i lähtn bara. Men ja tror de kommer gå iaf :) Får se om ja har dom till nyår till mig svarta klänning ja köpte för ett tag sen. Ja orkade inte springa runt och leta efter nån speciell klänning utan gick in på Gina Tricot och köpte en helt vanlig klänning som ja tror alla kommer ha, men aja, skit samma :P

Här är skorna iaf.. Dom ser inte jätte snygga ut på bild ser ja.. men IRL är dom grymma ;)


Sidan.



Klacken är sne.. dåligt.


Frammefrån.

Lite krånglig att ta på sig bara för dom är rätt stela, men de funkar.



Nej nu ska ja gå och duscha sen ska ja åka och jobba, klockan börjar närma sig. Men vi hörs säkert senare. Idag har ja liiiiiiite mer blogglust. haha. Puss på er !


En söt bild på mig & Andreas från Fridas studentfest. Lånad från popluggen

See you later !


--

Har precis käkat frukost med ch. bakade glutenfritt bröd i går och de va faktiskt jätte gott. Trodde inte alls de skulle smaka något, men nästan så de va godare än vanligt ! Lite konstig konsestens på det bara, men de funkade !!

Ska beställa tid hos läkaren och se om ja har gluten. vet inte om ja skrivit de innan.. men ja tog ju sånt celiacitest, och den visade på ett och ett halft sträck, vilket betyder att man har gluten. Men måste gå till läkaren för att få de konstaterat !

Iaf så har ja också passat på att beställa hem hårförlägning. Mitt är så jätte slitet nu så de behövs verkligen, ska ha de t nyår tänkte ja ! Sen köpte ja också ett läppglans.. som förstorar läpparna, haha. Men om de verkligen gör de vet ja inte, men vi får se :P Kommer ju ha mega läppar isfl ! :P tur att de inte blir något permanent :P

Fick hem mitt paket igår också med mina skooor :D Skit snygga. Också hade ju ja beställt en jätte gossig kofta och en likadan träningströja som ja redan har fast en grå. Skorna kan ja lägga ut bilder på sen när ja är lite piggare klocka är ju som sagt bara sex och ja har redan varit vaken typ en timme, så nu ska ja sova en stund till tills de är dags att gå upp och käka frukost igen :)


Har massa att göra på Bilia idag, dom kommer och ska polischa golvet så måste skura överallt typ ! Under alla grejer och sånt.

Nej.. nu ska ja sova en stund t innan ja kliver upp ! Hade så bra ! puss på er !

See you later !

--

orkar inte blogga !!!

Jobbade hela dagen igår elva timmar ! de ni..

Mitt paket från H&M har kommit, så nu får ja nog mina skor och ch jacka och lite grejer.

Vet inte riktigt vad ja ska skirva. ja ska iaf gå och duscha nu sen ska ja hem till ett par vänner och fika innan ja åker och jobba. Dom ringde precis och ville ja skulle komma ! och ja skulle vara där om en timme typ. så ja slänger in ett inlägg lite snabbt och säger hej :) .... hej :P haha

Nu ska ja gå iaf. hade bra. puss på er !

See you later !

Brännmärkt

Kan verkligen inte sluta läsa när ja väl börjar, ja kan sitta en hel dag med det ! Just nu läser ja en bok som heter Brännmärkt, Den handlar om ...

Glory tryckte ansiktet mot kudden för att dämpa ljudet av sin skam och förtvivlan. Hon mindes fortfarande första gången hon vaknat och upptäckt hennes mamma stog och såg på henne så där, men ansiktet närstan oigenkännligt av hat. Trots att hon inte mindres några detaljer kom hon ihåg hur hon hade kännts sig - ful, rädd och oehört ensam.

Utåt hade den vilda och egensinniga Glory St. Germaine alls: skönhet, rikedom och lycka. Men de enda hon någonsin önskade var att hennes mamma skulle älska henne. Vad var de för händelser i det förflutna som gjort att Hope St. Germaine tycktes oförmögen att känna kärlek ? När Glory träffar Victor Santos, som också han har fått sin beskärda del av motgångar, nystas om hemligheter upp som ingen av dem hade kunnar föreställa sig.

Först lät den inte jätte intressant, men ju mer ja började läsa ju mer spännande blev den.. Mamman, Hope, Vart gravid och ville ha en pojk som skulle ta över hela hotelletbranchen familjen ägde, som också gick i arv. Men när hon födde en flicka, vart hon helt förändrar, den mjuka och älskade Hope förvandlades till ett monster som inte visa något tecken på kärlek till sin dotter. Hennes förföutna förstörde henne. I Hopes generationer så va alla horor, men hon ville inte förknippas som någon av dom så hon rymde och bytte indenditet och sen skaffa en familj hon ljög för i åratal.

Och bara för hon hade varit med om de va hon säker på att Glory skulle växa om med mörkret inom sig eftersom hon va en av dom. Så hon började misshandla henne och säga vad som va rätt och fel. En kväll då Glory va 7 år gjorde hon en dum grej, som egentligen inte var en dum grej enligt oss..  bara nyfikna barn lixom. Men hennes mamma släpade in henne i badrummet, tog en nagelborste och skrubba hennes ben till hon blödde och inte längre hade någon känsel kvar i kroppen, tills hon va helt slut. Bara för hon skulle bli "ren".

Förstår inte hur en mamma kan bete sig så mot sin lilla flicka. Det är så så hemskt. Jag skulle aldrig kunna göra en flugaförnär om ja hade ett barn. :(


IAF så ska ja fortsätta läsa nu. Och just de ja. Vi åker hem till Sandviken snart också, den 22a åker vi. Sen när vi åker hem följer Andreas med oss hit. Ska bli kul ! Han stannar ungefär en vecka ! :)

Men nu ska ja fortsätta läsa. puss på er !

See you later !


--

Som vanligt har ja ingen blogglust, ja har inte ens lust att sitta vid datan egentligen, men de finns inget att göra.. de är städat i hela lägenheten så ja kan inte göra de heller :P Jo, kanske små plocka lite, men de är typ tre klädesplagg, haha. Jag ska iaf senare ta hant om tvätten och gå ner och se om de finns en tvättid ikväll.

Kattern har börjat öppna ögonen nu, alla förutom en, som de va igår iaf, hon kanske har de nu. Vi har kommit fram till att de är tre tjejer och en kille iaf. Killen vill ja så gärna behålla för han är så söt ! Om man håller i han och börjar klia han på magen, lägger han sig på rygg och bara åmar sig, haha jatte sött.. också har har ett riktigt babyface ! Ska bli kul när dom växer på sig lite så man kan ligga och gosa med dom utan att Jermina ska komma och hämta dom direkt !

Helgen har iaf varit hur underbar som helst ! I lördags fick ja inte va hemma på hela dagen utan va ju hos Tabita. Klockan fem ungefär hämtade ch mig och vi åkte hem.. Och när ja kommer in så ligger de rosenblad över hela lägenheten, in till sovrummet och över hela sängen, och sen in till badrummet där de va en massa ljus, också hade han tappat upp ett bad, och vattnet var knallrött med rosenblad i :D Skit fint ! Så vi tog ett bad och drack lite champagne, sen vart vi hungriga så vi gick upp och skulle äta.. ja visste inte vad han hade planerat.. Men när ja kommer t köket så har han varit på laxbutiken och köpt tre olika sorters laxbakelser och de kan ja talaom att de är såååå underbart gott !! ÄLSKAR det verkligen. Så när ni åker hit nån gång MÅSTE ni gå på laxbutiken !

Iaf sen så satt vi och käkade en stund, och han går och hämtar något, Kommer ni ihåg att ledtråden ja fick va sanning ??
Iaf så kommer han tillbaka med ett spel, Sanning &  Konsekvens :P Ja hade rätt när ja gissade första gången :P
Men de visade sig att de va för 3-10 spelade, så vi kunde inte spela de :P Men tar med de till sandviken iaf :D hahah

Sen så fick ja en massage, helt varm över ryggen vart ja, jätte skönt ! Också hade han köpt en sån grej man masserar ryggen med, vet inte vad dom heter.

Seeeen så fortsatte kvällen men ja tror vi avslutar här.. hahah. Men en jätte trevlig kväll va de iaf ! Och han kunde ha de jag gav han. Han fick ett armband med en bricka på lixom. Så vi ska ner och skicka in de så dom får gravera det sen ! :) Kul !!

Nu ska ja upp !! Men vi hörs ! puss på er !

See you later !

Slaggat hos Tabita

Som sagt slängde ch ut mig igår för han skulle upp tidigt idag och grejja de han ska göra för oss ikväll.. bröllopsdag i morgon ju. Så ja sov hemma hos Tabita. Åkte och handla lite räkor och baugetter och drack mosserande vin, så gott !! Sen fick vi för oss att dra till HK så vi gjorde det. Meeeen han den jätte dåliga DJn va där ikväll igen, han hade hoppat in för en annan kille, killen ja måste ha där när jag ska dansa !! :P Men de va roligt endån, skrattade mest åt alla som dansade galet :P Skar mig också på en liten glasskiva som satt fast i borden, tokblödde hela tiden fast de inte ens var ett stort sår !! Men ja fick ett plåster iaf :D


Sen nu sitter ja här och kollar på tv. Tabita är ute i tj så ja fick stanna här :) Har inte kollat på tv på månader !!
Har ju som sagt ingen tv med kanaler på hemma. vilket är ganska skönt eftersom de tar sååå mycke tid från oss. Så vi valde att ta bort den.

Men nu ska ja fortsätta kolla. vi hörs ! puss på er !

See you later !

--

Sitter och väntar på att Tabita ska sluta jobba så ja kan åka dit, äter en piggelin medans också, favoritglassen !

Längtar tills i morgon, höll nästan på se vad han hade köpt åt mig för ja hittade lappen där de står var de kommer ifrån och hur mycke de kostar, men så fort ja såg prisen så slängde ja den, haha. Vill inte förtöra för han :)

Tänkte iaf lägga ut lite bilder för en gångs skull :) Så här kommer dom ..


Samuel från pubbkvällen !


Lisa  & Christer. Lisa är Samuels flickvänn


Christer och en till kille som inte sa ett ord så han kommer ja inte ihåg namnet på.. förlåt. haha

Och nu till de bästa.. kissemissarna :D


SÖT !! :D


Ser ut som en liten rotta :)


Christers favorit.


:)


Just ja..

Ja har fått fyra jätte små kattungar ! I måndags kom dom ! en mörkbrun, två gråa med vitt i ansiktet och sen ljus med lite gråa ränder ! Någon som är sugen på en ??


I´M BACK !!

Heeeeeeej alla mina älsklingar, saknat mig !? så klaaaart ni har :D har ju nästan alla mina läsare kvar och ja har endån vart borta ett bra tag :D

Har haft massa problem med internet osv. Men nu är allt fixat ! :)

Vad har hänt under tiden ja har varit borta !? Inte jätte mycke, men lite har hänt iaf !:)
Vi va på pubbkväll här på uppegården, skit kul, bara massa folk som va mellan 70-100 år, haha, ett ungt par till va de och vi. Så vi hamnade med dom unga, dom bor också ovanför oss i samma trappuppgång så de va skit roligt ! Men där vart de iaf massa livemusik och öl. 15 spänn för en starköl, de är rätt bra ! :P Sen efter de skulle vi egentligen bara hem och sova, men vi gick vidare med dom andra till HK och hade skit kul där. Dock va de världens sämsta DJ !!! Aldrig vart med om värre !! Han spelade typ Abba utan remixer, så de va typ ingen som dansade ! Då de kom en bra låt så va ja så klart där på en gång ;) hah.

Ikväll blir ja utkickad från mitt eget hem !!! Tänka sig, de gick ett år sen vart man utslängd !! haha nej då. inte så farligt är de ! Men vi har nämligen bröllopsdag på söndag, ett år. Och älsklingen har fixat ihop något som ja inte får veta !! Så ja får inte sova hemma ikväll, så ja hamnar hos Tabita där vi ska dricka gott vin och äta god mat !:) ska bli skoj, va jätte länge sen man träffade henne !

Men iaf så ligger de ett stort paket i garderoben !!! Snacka om att ja är nyfiken på att ruska på den ! Har öppnat dörren och bara stått och kollat på de hur länge som helst och försökt kommit på va de kan vara !! Men går inte !! Fick en leedtråd på vad de kunde vara, och de va "Sanning". Den ledtråden gjorde saken INTE bättre. haha.
Men ja har faktiskt också köpt något åt han som han nog inte har räknat med, men hoppas han tycker om de iaf, och kan ha de :) Hade tänk köpa de då vi gifte oss, men hade inte pengarna till de då, så de fick bli nu istället :)

AJA, nu ska ja se avsnittena ja har missat av The Hills ! Spännande !!! Puss på er och ha en bra dag !! Love yha !



ett år med älsklingen. Älskar dig !


RSS 2.0