!!

Besöksrekord !! WOW !

jaja..

Sitter och halvsover i soffar, bara jag och ch uppe, dom andra har lagt sig, men ja funderar starkt på att lägga mig snart ja med.. men vill se klart 40 days and 40 night, länge sen man såg den och ch har aldrig sett den !! :O trodde alla hade gjort de !?

Har iaf varit inne i Halmstad idag, men allt stängde två.. och vi kom dit två :P tänkte inte på att de va sån halloweengrejdag, så de vart in och handla lite naturgodis cola och lite annat sen sticka hem igen ! Sen har vi spelat lite kort, ja vann såklart ;) haha fick typ 200 mer än de man behövde vilket va 500 medans dom andra låg på typ 200, MOAHAHHA ! vem er beeeeeeeeeeeeest !? MOI ! :D haha

Nej nu ska ja fortsätta kolla på filmen. Någon mer som ser den ??

puss på er !

See you later !

Länk..

Kolla --- >  Andreas  :)


I bilen..

Sitter i bilen nu på väg till Knäred, mår jätte illa och har jätte ont i magen.. har precis käkat mcdonalds, usch så onyttigt ! Tog en bigmacmeny + en cheesburgare...... och en glass, haha. uschusch !

Går bara dålig musik på radion och vi har inga bra skivor utbräda heller, ch gjorde en men han tog bara sina låtar han tycker är bra sen kan ja inte lyssna på datan heller för sladden ligger i Mazdan så de är just nu bara 50minuter kvar innan datorn stängs av så måste ta vara på batteriet :)

Nu stannade vi en stund så ch får sova lite, han är jätte trött efter att ha jobbar hela dagen och sen nästan direkt ålte vi, han hann bara duscha så va de ut i bilen + att han var ut på Tjörn efter jobbet också. Han har fullt upp !


Nej nu måste ja hinna kollar runt lite innan datorn stängs av. puss på er !

Vad gör ni en fredagkväll som denna ?!

See you later !

I bilen..

Sitter i bilen nu på väg till Knäred, mår jätte illa och har jätte ont i magen.. har precis käkat mcdonalds, usch så onyttigt ! Tog en bigmacmeny + en cheesburgare...... och en glass, haha. uschusch !

Går bara dålig musik på radion och vi har inga bra skivor utbräda heller, ch gjorde en men han tog bara sina låtar han tycker är bra sen kan ja inte lyssna på datan heller för sladden ligger i Mazdan så de är just nu bara 50minuter kvar innan datorn stängs av så måste ta vara på batteriet :)

Nu stannade vi en stund så ch får sova lite, han är jätte trött efter att ha jobbar hela dagen och sen nästan direkt ålte vi, han hann bara duscha så va de ut i bilen + att han var ut på Tjörn efter jobbet också. Han har fullt upp !


Nej nu måste ja hinna kollar runt lite innan datorn stängs av. puss på er !

Vad gör ni en fredagkväll som denna ?!

See you later !

Knäred..

Ska strax åka till Knäred till käre sis ! Ch har inte kommit hem än men kommer om typ 20 minuter och då ska han bara duscha och sen så sticker vi :) Blir nog inget jobb på taket där den här helgen eftersom de skulle regna jätte mycke, men han lägger på mer pressäning iaf så de inte regnar in ! Kan ju va skönt för älsk att bara komma och hälsa på ibland också.. och att inte bara jobba varenda gång han ska åker bort till någon !

Idag har ja kännt mig jätte stressad, först jobbade vi sista dagen på bageriet, och när man lämnar över en städning så, så vill man ju att de ska vara i ett någorlunnda skick, så vi städade lite nogrannare och gjorde båda städskrubbarna jätte fina, min blev ju finaste iaf ;) Höhö. Torkade alla hyllor och skrapade bort gammal smuts som legat i hörn och sånt. Blev jätte fint :) Tyvärr så får man ju aldrig mer se de :(

Men men ja är inte jätte ledsen för de eftersom ja får mer till till att göra inget och ja kommer fortfarande tjäna typ samma pengar ;P Häärligt !
Men kommer ha massa dötid över så de kommer kanske bli tråkigt i längden.. ?

Aja.  nu ska ja inte skriva mer.. blir så tråkgt med bara massa text. Men kanske kommer lite bilder sen efter helgen, ska försöka knäppa lite :) puss på er !!!

See you later !

Cupcakes..

Älsk kom hem med sushi åt mig.. men de va dock inte den sushin ja egentligen ville ha, utan de va ris och kyckling, ja sa sist vi va där att nästa gång skulle ja ta samma sak för de va gott, och då tänkte han va snäll och köpa de åt mig nu :)

Sen så blev ja jätte sugen på att göra cupcakes igen ! Så ja gjorde de ! men är jätte trött nu så ja somnar snart. Men vi ska iaf till Kicki och Macke i morgon och tänkte ta med lite cupcakes åt barnen, dom är ju kanske lite rolig att äta när man är lite mindre också eftersom dom är färggladda :) Ska göra lite mer i morgon eftersom de inte blev så många nu, med de blev en  massa glasyr över !


 


Dags att..

åka till jobbet. Orkar verkligen inte, har sån huvudvärk, men måste vara där en stund idag eftersom de bara vart typ en timme igår, men dock mår ja ju dålig så.. :/


Woho nu sticker ja !


See you later !


Blev jätte sugen på..

Sushi helt plötsligt !! Ska fråga älsk om han vill köpa med hem lite efter jobbet :) dock tror ja inte han gör de :P

Ska kolla om vi har alla ingridienser till att göra något gott bröd, vet inte om ja hinner göra de idag bara eftersom de är möte senare.. och i morgon hinner ja inte för då ska vi åka till syrran så fort ch kommer hem ! kul de ska bli ! Willebanan har tagit hela två steg själv nu :D också har han och Rasmus börjat på dagis också, stora pojkarna är ! :)


Nu ska ja klä på mig och fixa mig innan ja åker och gör Bilia. puss på er !

See you later !

--

Ja vet inte vad som är verklighet längre.. ja kan inte skillja på mina drömmar och vad som verkligen har hänt..

Sover ja nu ? Elr är detta på riktigt ... ?


vinn priser..

http://se.limbino.com/c04/link/bkbvx :) Om ni går med kan ja vinna ett PS3slim, och om ni går med kan ni också vinna, och om ni vinner, vinner jag :)

Haha, ja har aldrig gjort nåt sånt här förr, men ja tänkte "äääh" testar väl en gång då :P

Är hemma från jobbet idag också. Mådde inte alls bra igår och känner mig helt tung i huvudet idag ! Ja får vara kvar längre i morgon istället. De är ju sista dagen så de gör ju inget :)

Tråkigt och jobba sista dagen i morgon, men samtidigt ska de bli skönt. Sovmorgon varje morgon är ju faktiskt inte helt fel !:P

Men ska iaf förska komma iväg på möte. Ska säga till idag att vi ska byta församling ! Vi hoppas ju över till södra nu.

Igår åkte vi till Jeanette och Roland, bastade och käkade jätte godkvällsfika, nybakta mackor !:) Ska nog göra något sånt ja med nu när vi fick lön idag ! JUST JA ! Har helt glömt bort att betala Jea sofforna ! De får vi ju göra nu också !



VILKA GICK PÅ MICHAEL JACKSON BION IGÅR !? HUR VAR DEN ???




trött..

ja usch idag är ja trött., migrän har ja fått också, har jätte ont i huvudet och mår illa och har stora gula fläckar framför ögonen.. när jag gick och städa så togtorka ja golvet för ja trodde de va gula kaffefläckar, men sen såg ja ju att när ja flyttade blicken så följde den med :P Men kanske därför ja inte mått så bra på några dagar ? Tråkigt om de bryter ut precis när man ska bort också :(

Men klev upp halv sex, och sedan dess har de varit full rulle.. jobbade på bageriet till klockan två idag, gjorde lite extra, ska göra de i morgon med, denna gången i köket ! Gjorde massa i köket idag med för de va så skitit, men ska göra lite mer sen !! :)

Sen direkt efter bageriet va de bara hem och snabbduscha sen iväg till Bilia, så nu har ja kommit därifrån precis !

Nu orkar ja inte skriva mer.. har för ont i huvet. hejsvejs !

See you later !

Godmorgon..

Tjoo.. Börjar dagen med en jätte god frukost, samma som igår fast med mindre socker i tet :P och sen .... GODIS !!! haha :D Så häär tidigt brukar ja inte käka de, men ja hade ju en påse sen igår så ja kunde inte låta bli. plus att ja ska sitta här vaken i en timme till så då måste ja ha lite socker i mig, va ingen stor ide att ta mindre socker i tet då ju.... ? haha aja !

Idag är de massa extra på bageriet, elr inte en massa.. ska göra övervåringen som består av tre kontor och ett kök, tar ungefär en timme !

Senare idag vet ja inte alls vad som händer. Ch ville ut och åka lite bil så vi kanske far till Jeanette & Roland elr Synnöve !

Sitter och tröstar mig med MJ, kan ju inte gå på bion ikväll och inte i morn heller eftersom de inte fanns platser kvar.. elr de fanns, men de va utsprítt och ja vill ju sitta brevid ch ! Så de får bli nästa vecka istället. Ja tänkte ta de på lördag, men då är vi hemma hos syrran så då vill ja vara där. Men hade så gärna gått ikväll !!:(

Men dom säger att de inte är MJ som spelar utan att de är statister !? :O Hoppas verkligen de är han hela tiden. Skulle kunna tänka mig isfl om de är statiskter som spelar han.. så gör dom några scener med han och lite är med han själv ? Men hoppas de är han HELA tiden !


Aja, nu tänkte ja kolllar lite bloggar innan ja börjar klä på mig :) puss på er !

See you later !

Godnatt

Godnatt på er. Nu orkar ja inte vara uppe längre ! Älskligen har redan lagt sig för längesen så nu göra ja de med. så tråkigt att sitta uppe själv. puss på er !

See you later !

Nu är jag..

Nu är ja inte nyttig längre, haha, tog en sväng till Ica och köpte en cola och godis, men måste ju passa på nu när man inte får äta sen :D Dock har Jerry dåligt inflytande på mig !! haha


Cola light ÄR ja egentligen jätte emot eftersom de är farligt ! Men vi hade en cola light hemma i söndags och ja blev så sugen så ja tog den, och den va jätte god !!! haha. Ja tycker inte om när de är jätte mycke colsyra i colan, brukar alltid skaka en liten cola innan ja öppnar den så de mesta åker ur :P men denna va helt perfekt. Men jag ska inte dricka för mycke. Farligt farligt !!


:(

Jag får ångest, ja kan inte gå på This is it i morgon !! :( ja har inga biljetter och vi får inte pengar fören på torsdag !!!! BAJS !! de här känns inte bra.. ja får verkligen ångest !



Will you be there


Godmorgon

Sitter hemma och njuter av en asgod frukost. varför har ja inte ätit sånt här innan !? De har ju funnits framför mig i nästan två år, och nu när de är tre dagar kvar på begeriet, DÅ börjar ja äta det.  åh .


Det är ett jätte grovtmörkt bröd, med två skivor tomater som ni ser, sen lite salt på de och sen en kopp te ! Jätte gott !:)


Men mitt te är inte de nyttigaste, haha, har ju mängder med socker i de ! men de är ju en bra början iaf ! Men kommer nog ta bort sockret helt, eftersom de gjorde ja förr när ja skulle sluta med socker och de funkade faktiskt hur bra som helst, men sen började ja med de igen för tet på bageriet är så äckligt utan. Elr så blir de att ja byter ut de till någon nyttig jouce kanske ?

Jag ska ju börja träna nu nästa vecka, hoppas ja på de blir ! Fick reda på att vi har ett GRATIS gym alldeles neranför oss i en annan trappuppgång bara ! Bra ! elr hur !? Vi tänkte köpte kort på sundahallen, 1000kr st för ett år elr nåt sånt, inte dyrt, men gratis är ju bättre, haha. Men sen vet man ju inte hur gymmet ser ut heller, de kanske är jätte slitet och de inte finns nåt för de ja behöver träna, elr ch ? Men vi får se :)

Har suttit och kollat lite på internet efter nyttig mat man kan göra. Ja tänkte ju köra på fruktdieten, men om ja ska göra den OCH träna, då kommer ja rasa i vikt, och de vill ja inte ! Pinnsmal vill ja inte bli. Ja vill vara smal med lagomt mycke muskler på kroppen :)

Ch säger att dom två första månaderna är jobbigast, så man får väl försöka hålla ut. Ska efter att ja har kommit igång lite, börja med vattengympa. Tror nog de blir bra för min rygg med. Det är ryggen ja måste börja träna först eftersom ja har sån fruktansvärt dålig hållning !

Önska oss lycka till och hoppas vi håller i oss i detta nu ! :D



;)


--


Ska du vaccinera dig ?


--


--


--

nu ska ja lägga mig och sova tills ja vaknar, och då ska ja sova ännu mer. puss på er.


gårdagen

tjao, har precis klivit upp.. har världens huvudvärk och mår inte alls bra.

Hade ju Nanett & Jerry hos oss igår, och vi hade jätte trevligt, lagade mat och sen sjöng vi lite singstar och spelade lite Buzz. Sen gick vi ut till HK och dansade och hade skit roligt, ja kan verkligen inte hålla mig från dansgolvet ! också mötte ja en kille från Bilia, och sånt tycker ja är jätte pinsamt, för när man har lite i sig så vågar man så mycke mer, så ja gick fram och sa att de är ju du som jobbar på Bilia :P haha.

Sen spårade allt ut, tyvärr. Jag och Jerry skulle gå och dansa och jag va ganska extas typ, så råkar ja putta till en tjej, inte mycke utan bara dudda typ och hon blir flyförbannad och börjar knuffas och skrikas och knuffar in mig i en trappa  så nu är halva min fot uppsväld ! gör skit ont ! och sen kommer de en till tjej och försöker sära på oss, men då kommer vakterna och tar MIG, två stycken som bär ut mig därifrån, ja kan ju säga att ja kände mig ganska kriminell, haha !!! men tjejerna som började bråket de va de inge fel på, de fick stanna kvar. och ja får inte komma in heller för dom säger att de va ja som började allt, och de va de INTE !!

Sen vakten hade ju inte alla hästar hemm i stallet, han hade tydligen haft koll på mig heela kvällen, bara för ja tog ner en jacka från en galje och skulle hänga upp min, ok, inte jätte snällt. men ja ville inte ha min jacka på golvet :P och han sa ja va typ helt urspårad och massa bajs.

meeeen synd för dom att fom förlorar bra kunder och bara har massa skitfolk som startar bråk kvar.


Men iaf nästa gång så får de bli mindre alkohol, kanske inget ? ja har börjat tröttnat nu iaf. Börjar ja bli gammal tro ? haha. Men vi ska ha roligare nästa gång !! :)

Nej nu snart kommer älsklingen med glass till mig, de passar alltid bra för dagen efter :D
Hade så bra ! puss på er !!

See you later !

åh

Jag har hittat den finaste tjejen ja sett på denna jord, okaj, ja är inte laggd åt de håller nu men, haha, man kan väl säga att en tjej är snygg för de !? för de är hon verkligen !?:)


http://www.nattstad.se/helenl Hoppas de va ok att låna bilden ?

perfekt lixom.


ZzZz

Jag kunde ha legat i min jätte varma säng med ett varmt täcke och bara soovit ! Men nejnej. Kvart över fem gick ja upp. Men ja käkade ju med ch så de va ju värt de, men sen när han åker är de ju en en timme och en kvart innnan ja kan åka !! Ja kunde ju ha gått och lagt mig och sovit en timma till, men då hade ja varit fruuuuktansvärt trött när ja ska kliva upp ! Ja gjorde så i måndags tror ja de va elr nåt, ja va trött hela dagen då ! och de va jätte jobbigt.

Så nu har ja suttit här och halvsovit framför datorn istället. Kollat massa bloggar och trökat. Men snart blir de att klä på sig och sen sticka till jobbet. åh, ja va får världens skavsår på innelåren av mina nya jobbarbyxor ! och de gör såå  ooont !! funderar nästan på att ta mjukisar idag alltså.


Idag blir de annars att bara städa, imorn ska ch åka och göra en litet jobb på förmiddan, sen kanske vi åker till Synnöve och hämtar tackkorten och om vi lånar hennes playstation och sjunger singstar elr spelar Buzz elr nåt sånt, själv tycker ja Bazz är skittråkigt eftersom man inte kan nåt :P

Sen i morgon kommer Jerry & Nannet hit, ska bli jätte roligt ! Käka god mat och sen ut :) Länge sen man hittade på något med vettigt folk känns de som ! Så det ser vi fram emot !

Sen söndag händer de väl inte jätte mycke, möte fem, sen hem och sova och sen upp till en ny jobb dag ! :(
Men jaja. Nu ska ja klä på mig. puss på er !!

See you later !

Otrogen

HAHAHAA ni måste bara kolla ! så rolig !


Lånad av Foki


--

Fy va ja är trött idag !!! Vi jobbade 15 timmar igår !  från halv åtta till klockan tio på kvällen, snacka om ja va helt slut när ja kom hem !?

Orkar inte blogga nu heller. tappat lusten som vanligt ! Men iaf så kommer helgen bli skitkul ! ÄNTLIGEN händer de något !!:) Trött på att bara sitta hemma och glo på film efter film efter film !


Men nu ska ja iaf SOVA !! Ska sova till halvfyra, 3ochenhalvtimme, haha, sen ska ja upp och jobba igen !

Hade så bra ! puss på er !!

See you later !


Jobba !

Hejhej. kommer inte skriva på  hela dagen, ska jobba inne istan. Så jobbar ungefär från 07.30 till 22.00. men de blir pengar !:)

men ni får ha de så bra, kanske att ja skriver ett inlägg ikväll !

puss på er !

See you later !


--

Bläddra bland kontakterna på din mobil.
- Stanna slumpvis.
- Ta namnet och sätt som svar.
- FUSKA INTE!


Hej, jag heter Jerker
Jag är jättekär i Jonas Lindgren
men jag tycker att Jennifer är snyggast.
Den fulaste på hela jorden är Tabita
fast Annica N är nästan ännu fulare.
Jag tycker att Elinor är helknäpp,
men jerker är nog den mest korkade person jag vet.
Hetast i universum är Nathalie
och Charlotte kommer gå längst i livet.
Hejdå, nu ska jag gå hem till Elinor


Hahah ja va bara tvungen :D


--

Detta är Andreas. Min kusin.



Han är söt.
Wrooom.


Godjättetidigmorgon !

Tjao ! Klockan är 06.10. Ja har nog inte klivit upp så här tidigt på en måndag nån gång förr !!! Inte på väldigt länge iaf ! Men ja gjorde de frivilligt, och tro de elr ej, ja kom upp på en gång klockan ringde, kände mig inte ens trött ! ( gick upp 05.20 ) Man blir nog tröttare av att sova längre, sen går de nog lättare att komma upp om de är någon man vill göra !

Iaf så gick ja upp för ja ville äta frukost med min man. Har läst så många bloggar där dom säger att dom går upp när de fortfarande är kolsvart ute och tänder ljus och äter frukost tillsammans, så ja kände att ja också lära göra de !:P Och jätte mysigt  va de ! De blir nog samma visa i morgon ! Tänk om de blir något man göra varje morgon tillsammans i 40 år !? Häftigt skulle de vara. Ska ja försöka med de ? Ja skriver här i bloggen om 40 år om ja fortfarande går upp och äter frukost med min man:P haha, vilka kommer läsa !?:D

Idag ska vi åka och kolla på en bil. En Audi 100 nånting -95 combi. En jätte fin bil faktiskt, både jag och ch blev helt till oss när vi såg den, jätte lite rost på backluckan bara sen va de inte mycke mer ! Röd är den, vilket ja egentligen inte vill ha eftersom vi har haft två röda bilar sen innan, menmen, den är en Audi så de spelar ingen roll, ÄLSKAR Audi !! :D 

Men så klart när de är en billig snygg bil i fint skick så ska de ju va nå lurt med de också ! De är någon i Hisingen som säljer den, en turk då alltså ( Inget emot er ) och vi kollade upp regnr på den och då stog de att den tillhörde en bilfirma och va avställd. Och den här killen utgavsig att vara ägaren till den och han sa inget om i annonsen elr i telefonen att den va avställd. Så vi fick ringa upp han igen och fråga hur allt låg till, och han sa att han hade köpt den av en firma för att ha den till sig egen firma som han hade och att han skulle ställa på den om vi köpte den. Men HUR vet man om han gör de ?? Han kan ju inte direkt göra de på plats ?

Så vi får se hur de blir med den, hoppas verkligen att vi får den, vi skulle verkligen behöva de ! Våran blir de ju körförbud på, och den går absolut inte genom en bisiktning :P Så den blir de till att skrota !! Elr någon som vill ha en bil att plocka delar ifrån ?:P

Nej nu ska ja börja göra mig iordning ! Måste åka och tanka moppen också ! Men vi hörs !! puss på er !!

See you later !




                                 
                                            Audi 100 -95. Jag tycker den är heeelt ok !?


Shoppat !

Tjoo på er ! allt bra ?:)

Ja kom precis hem från torget, har  varit och handlat lite på Willys och sen åkte vi till Bokia och köpte en sån schoppinglist man sätter på kylskåpet, sen hade vi kvar ett presentkort kvar från bröllopspresenterna, på Hemtex, så vi stack dit och handla lite :)

Nu blir de mat och sen blir de möte ! puss på er !

See you later !


Barnvakt

Hejhej ! Nu har ja suttit barnvakt i ungefär två timmar, jätte roligt. Har aldrig varit de själv så förr så de va jätte roligt. Ja är bästa barnvakten, hon fick  massa godis och glass och fick välja vilka filmer hon ville se, vi har ju massa barnfilmer så de va ju bra :)

Snart ska vi iväg och  käka sushi, sen vet ja inte riktigt vad vi ska göra, ja är lite sugen på att åka till badhuset, men vi får se ! Ikväll blir de iaf mys, räkor, friterade bläckfiskringar och vin :)

Men nu får ni hade så bra och hoppas ni får en trevlig lördag !

Puss på er !


Mathilda


Hon visar att hon börjar få sina två framtänder :P


--


In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tribulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart.



Fear and lothing in lasvegas

Kom precis hem, har varit inne i gbg och lämnat av soffan sen åkte vi och handla lite mat och köpte fyra filmer, AJAJ, fy oss !! Så sart blir de lax, potatiosmos och hollandesås och senare Fear and lothing in Lasvegas ! Gott gott !!



Har varit en rätt tung dag, fick reda på igår att de skulle komma hälsogubbar och kolla bageriet, och då ska ALLT vara tipptopp ! Så de va bara att börja grovstäda ! Va klar vid ungeför halv två, men de gick bra, dom sa att de såg bra ut så de blev inga klagomål tror ja ! HOPPAS ja !:P
Och sen va de iväg till kontoret och prata med chefen och sen iväg till Bilia, så lite stress har de varit idag så nu vill ja bara ta de lungt och äta godmat och se en bra film !

Köpte också en film med Michael Jackson, om hans liv och hur de va att vara popkungen !! :D kolt.

Vad gör ni ikväll ??

Nu ska ja fixa med maten. puss på er !!

See you later !

This is it


<3


Shake your body !

Går runt och städar och lyssnar på the Jacksons ! Är så taggad inför bion ! Måste beställa biljetter juu !! :)

Snart ska ja sticka och jobba.. Måste ladda Mp3n, MJ får följa med mig :)


Hade bra ! puss


Såå sexiga kläder ! haha


Godmorgon på er !

Hejhej ! jag har nästan precis vaknat, sov inte alls bra för ja drömde om att jag och ch bråkade och han va jätte full !:/ Ja drömmer jämt så konstiga saker ! Igår när ja låg och vila drömde ja om Mig, Malin & Ida att vi va ute och cykla och Ida ramla, och ja  blev jätte orolig och värsta ståhej ! haha.

Men har iaf hunnit med att hämta tvätten nere i tvättstugan och ätit frukost :)
Jobbar inte något idag, Jerry fick göra det eftersom vi hade maassa tvätt hemma ! Men de är fixat nu !:) Nu är de bara städning som gäller resten av dagen.. sen har ja ju Bilia också såklart ! De är ju varje dag !

Jag kommer få jobba jätte bra nu framöver från och med november ! Vi blir ju av med bageriet eftersom dom fick för sig att dom skulle byta städbolag, så då skulle ja bara ha Bilia och Tankclean ! MEN ! Pratade med jea i går och hon sa att ja kunde jobba typ varannan onsdag inne i stan elr så ! Och de blir ju jätte bra eftersom där blir de många timmar ! Så då tjänar ja nästan intill de ja tjänar nu ! :) Så de blev ja glad över !

Nej nu ska ja fortsätta på min frulle.. den blir ju kall annars.

Hade så braaa !!

puss på er !

See you later !

Visste ni att..

JAG SKA PÅ TVÅ KENT KONSERTER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOOOOOOOOOOHOOOOOO !!!!!! fy så glad ja är :D en på torsdag och en på fredag :D hihi !!!! DE NI !!



puss


-4grader

usch, de är ruggigt kallt ute nu, imorse va de -4 grader, hela min moppe va täckt av massa frost, oc handuken i luckan va jätte frusen eftersom den har varit blöt, så fick nästan inte ens loss den :P Vill inte att de ska vara så här kallt, ja hatar vintern, får så ont i hela kroppen och blir helt stel. Synd att man inte kan göra som björnarna och gå i ide ! Jag får ligga i ett het bad hela dagarna istället :) skönt det med.


Kom precis hem, har gått fort och bra på bageriet idag, men en kille trilla, och de såg ut att göra så ont !! Ja tror han gjorde illa handen elr nåt, såg ut som så ! De är farligt att gå där när man håller på och städar ochde är blöt, deg och vatten går inte ihop direkt. Har själv hållt på trilla ett x antal ggr. Otäckt.

Vi skulle säja våran soffa föresten, den svarta hörnsoffan som vi hade i gamla lägenheten, men vi har inte vetat vilken vi skulle sälja den till, men då la vi ut den på blocket, och de tog en timme sen fick vi den såld :D Så på fredag ska vi åka och lämna den, 3300 fick vi för den, kunde fått mer eftersom de är en jätte fin soffa som de knappt inte är några skavanker på alls, plus att den har kostar 12.000kr.


MJ konserten är inte den 30:de, utan den 28:de, så de blir att gå då istället ! ännu bättre ! Kollade på hur många platser de fanns kvar, och de va inte jätte många, på nån salong fanns de rätt många kvar, så hoppas de inte är het fullsatt, för ja får inte pengar fören den 25:de :/ Pengarna för soffan går tyvärr till räkningar :(

Aja, men ni får hade så bra !! puss på er !

See you later !

Ingen blogglust

Ne.. ingen blogglust alls just nu.. igen.. tänk va de där går upp och ner hela tiden ! Ena dagen skriver ja värsta mycke sen andra dagen orkar ja inte ens skriva hej.. vad kan de bero på tro.. ?

Kom iaf precis hem från jobbet och ska käka lite sen åka iväg och jobba igen..

Igårnatt vaknade ja av att garderobsdörren stog och slog mot något, då när ja kollade upp så ser ja Jermina ( min katt ) som står och balanserar på dörren !? haha hur sjutton kom hon upp där !? och den dörren är jätte smal så fattar inte hur hon kunde stå kvar utan att ramla !?
Min katt är rolig ibland, men inte när hon klättrar i våra nya fina gardiner :(


nu får ni hade så bra, får se om ja skriver mer sen !

BTW !! MJs nya låt !!! ÅH !!! <3 !! elr nya och ny, han gjorde den tilms med Anka -1983, men de man fick höra av den iaf så va den såå bra !! This is it heter den ju också ! Sen den 30 oktober kommer ju hans, som skulle ha blivit hans tista konsert, ut på bio ! Gissa vem som ska se den ;D

AJA ! bye på er !


Biljetterna..

Fick dom inte !!:(



SKOOOOOOOOOOOOOOOOOOJJAAAAAA !!! KLART JA FICK !!! hahahah är så glaad. men du andreas !? Ja kan tyvärr inte ringa för min telefon är sepe, men om du ser de här så vet du iaf att ja fått biljetterna !! :D:D Va nära på att inte få dom för internet krångla och ja hamna i kön så de tog aslång tid innnan ja fick bestsälla !

Och min stress till datan gjort så ja nästan bröt mitt pekfinger, ja skulle ta tag i en vagn och drog inte med handen när ja skulle vidare, haha, så ja fastna med fi ngret och gjort illa mig jete myke :(


Nu ska ja äta glass för ja är så glad !:)

puss på er !


BILJETTSLÄPP !!!!!!!!!!!!

om sex minuter är de biljettsläpp till kent !! ja dör så nervös är ja !!! Tänk om ja inte får några !? Vad gör ja då !? ÅÅÅÅHH !!! MÅSTE HA !

MIN TELEFON FUNKAR INTE HELLER !!!! BAJS ! vet inte vad som har hänt med den men de gr inte att ringa från abbonemnaget säger dom !?

ÅH ! Nej nu måste ja va beredd !! IH !!!

puss på er !


Godmorgon på er !

Nu är ja vaken och har träningsvärk i hela benen och värre lär de ju bli ! Dansade nog i tre timmar i sträck igår ! Men de va hur kul som helst !


Nu ska ja vila en stund till !! puss på er !

See you later !


UTGÅNG !

jaaapp de blev fest iaf !! Käraste Nathalie ringde och ville ja skulle med ut på Hk ! och sjääääälvklart !!
Äntligen ! Har längtat hur mycke som helst på att få gå ut !

Men ni får ha de så bra så ses vi sen ! Puss på er !

See you later !

Lugn dag

Blir nog lugnt idag, ch har bara satt upp lite tapeter sen inte gjort så mycke mer, golvet blir nog inte gjort idag. Kanske i morgon !

Har precis käkat så ja är jätte mätt, sitter i fotöljen nu och dricker ett glass vitt vin. Inte jätte gott, men de går ner :) Ch spelar nog världens dåligaste musik just nu, piano i bakgrunden och sen trance där dom sjunger samma sak heela tiden ! asdåligt !

Är lite fest sugen idag, men har inga pengar till att gå ut alls. Jätte tråkigt ! Får bli en annan gång hoppas ja på !

Vad gör ni ikväll då ? fest elr ?

nu ska ja kolla runt lite. Hade bra allesammans. pusspuss

See you later !





Godmorgon !

Hejhej ! Klev upp för en stundsen och fixa lite fika och sånt och sen väkte ja älsklingen så fikade vi ihop, kul när man kan göra så. Så skönt att kunna fika tillsammans utan att de ska vara massa grejer ivägen och trångt. Det här är så mycke bättre !


Va skönt de är att ha en man som får saker gjorda ! När man bodde hemma och hade börjat på något så vart de nästan alltid halvfärdigt, ( Inget illa menat mamma :P ) Ch är väldigt bra på att få allt gjort ganska så snabbt, han tycker inte om när man har börjat på en grej så och sen låter de va hur länge som helst, kan ju bero lite på att han har ett sånt jobb där allt måste vara gjort, och att han tycker om att greja ! :)

Ja vet inte riktigt vad ja ska göra. Han behöve inge hjälp med tapetseringen så ja har gått och plockat lite bara ! Vill kunna sätta upp hyllor, men de är ingen bra ide då vi inte vet riktigt än hur allt ska vara, då gör man ju bara onödiga hål i tapeten.


Mina cupcakes blev väldigt uppskattade iaf ! Jätte roligt ! Har bjudit Tabita, Simeon, Andreas & Jerry och dom tyckte dom va jätte goda ! Så nu måste jag göra mer :D Kanske med en annan färg på glasyren och strösslet, råkade ju ta samma färg på båda igår !
Men ja tycker verkligen ni ska prova och göra de för de är verkligen huur gott som helst ! Ja va lite skeptisk på philadelphian och potatismjölet, men de funkade galant ! Så prova !! :)
Ni får gärna säga t om ni gör de själva nångång om hur de blev ! :)

Höll på bli tokig i morse, ja skulle spela kent skivan Du & Jag Döden, men den är borta !!!! Jag kan inte hitta den ! Den ligger inte i fodralet och inte i något annat heller, så  ja måste köpa en ny :( Sen min B-sidor är borta också !! Fattar inte vart dom har tagit vägen !? Kan nån ha varit så dum och tagit dom !? :( Ge tillbaka !:(
Får köpa en ny sån också om ja inte hittar den, hoppas på att dom ligger i lägenheten ! Får lyssna på spotify så länge, men de är ju inte lika roligt som med egna skivor :(

Men nu är de bara två dagar kvar tills bijettsläppet, och de fattar 200kr !!! Måste låna av ch föräldrar ! Lära ta av dom pengarna till mat och läkaren igår !
Hoppas de löser sig !

Idag blir nog golvet klart också ! Är inte jätte mycke kvar att göra, men han lägger klart plattorna iaf, sen fogar han nog lite senare, han är ju dålig så han kan inte göra så mycke !

Nu måste ja greja lite ! Hade så bra !
See you later ! pusspuss


bakat klart för ikväll !

Såå nu har ja bakat klart, har hållt på i typ två timmar nu, känns de som iaf :P De tar på ryggen att baka, haha. Men de är såå kul !! ska nog göra något mer i morgon !

Resultatet för ikväll blev iaf...


Blev verkligen jätte goda !Kanske inte jätte fina men äntligen har ja lyckas med något gott!:)

Om ni vill ha reseptet så kommer de här !

MUFFINS:

100 g margarin
1 dl mjölk
1 1/2 dl socker
2 ägg
2 1/2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 1/2 msk potatismjöl
1 tsk vaniljsocker
2 msk kakao
100 g mörk blockchoklad

GLASYR:

1 pkt Philadelphia cream cheese ( Måste inte vara Philiadelphia )
50 g margarin
2 msk vaniljsocker
1 pkt florsocker
Röd karamellfärg
Strössel

(JA de ska vara ett helt paket florsocker :) )

MUFFINS:

1. Vispa ägg och socker med elvisp.
2. Smält smöret i mikrovågsugnen (eller på spisen). Häll i mjölken.
3. Blanda vetemjöl, bakpulver, potatismjöl, vaniljsocker och kakao.
4. Blanda ner smöret växelvis med mjölbladningen smeten.
5. Hacka chokladen i bitar och rör ner i smeten.
6. Sätt muffinsformarav papper i en muffinsform av alminium. Fyll upp med smet.
7. Grädda i ugnen på 225°C i ca 18 min (kanske kortare/längre).

GLASYR:

1. Smält smöret och låt svalna.
2. Blanda cream cheesen med vaniljsockret.
3. Rör ner smöret.
4. Tillsätt florsockret och rör till en jämn kräm.
5. Blanda ner karamellfärg och låt stå i kylen en stund.

Ta ut muffinsen ur alminiumformen och låt dem svalna. Blanda glasyren under tiden och låt stå i kylen en stund. Bred eller spritsa på glasyren på muffinsen och dekorera med strössel.

Kommer bli glasyr över om du bara gör en sats muffins, så gör dubbelt så många muffins eller halvera satsen med glasyren.




Så där, nu är de bara att baka på ! Lycka till :)

See you later ! pusspuss


Bakdag igeeeen !

Haha japp nu är ja igång igen, men denna gången blir de inga missluckade maränger utan chokladmuffins med glasyrtopping :D Blev så jätte sugen på de så ikväll tänkte ja göra de !! Får se hur de blir !

Idag va vi till läkaren för ch skulle kolla sin mage, och han sa att de va magmunnen som inte ville stänga sin riktigt, och därför får man sura uppstötningar och spyr ( elrsåkommerdeandravägen:P ) Så han fick något han skulle äta i 2-4 veckor och om de inte blev bra efter de så skulle han t mölndal och göra sån grej där man kör ner en slang i halsen och kollar i magen. så hoppas han blir bättre så slipper han de !!


Nu ska ja diska och grejja innan ja börjar baka :)

Hade så gott !!

See you later !! pusspuss


:)

Bakning :)



Gjorde som sagt Maränger igår, och idag med de blev ju inte lika bra :)



Inte jätte fina, men jätte goda, seg på utsidan och mjuk på insidan :D



Namnam :D Usch så onyttig man är egenligen ! Ska sluta med de här och börja träna, hoppas på 1 November nån gång.. Elr ja, iaf november. När vi inte har bageriet mera så kanske de går lite  lättare hoppas ja. Blir för mycke godsaker :)


I morgon är det jobba som vanligt, sen blir de nog att fixa lite i gamla lägenheten om älskligen är frisk och orkar göra något ! Annars blir nog bara att fixa lite här hemma i nya :)

Vad ska ni göra i helgen ? :)

Nu ska ja se klart filmen vi kollar på sen ska ja nog sova, klockn börjar bli mycke ! Men ni får ha de så bra, skriver mer i morgon !


Kul att besökarna börjar bli några fler, de tycker ja om, fortsätt så :) hehe

Godnatt på er !

See you later ! pusspuss


Bakdag igen

Älskar att ha ugn :D Hade ju inte de i gamla lägenheten så har inte kunnat gjort något, plus att de va ett sånt litet kök så man fick knappt plats med en bunke och en sked ! Men nu har ja ett stort kök och en ugn :D

Blir typ samma sak som igår, men ja skulle testa att ha i lite kolasås, men de gick inte alls, de blev massa rinnigt av allt, men hällde upp de i en liten skål i stället och ställde in de i ugnen, så vi får se hur de ser ut sen :)

Älsklingen har varit till läkaren idag och fått penecillin för bihålinflamation och sen ska ja han beställa tid inatt för magen, så nu får han de äntligen gjort ! Dom har nått nytt om att man kan beställa tid på internet, men man måste vänta tills tolv ikväll elr något för att få en tid ! Sen va de rätt billigt där också, 100kr för en undersökning, dom på andra stället brukar ta typ 300 spänn för en undersökning !
Hoppas han blir friskt från allt snart !

Nu ska ja se klart Robin Hood och sen får vi se hur bakningen gick :) Hade bra !!

See you later ! pusspuss


Orkar inte..

Orka inte hålla mig vaken längre, nu lägger jag mig och sover och hoppas att mobilen funkar in morgon så ja kommer upp :)

Fnatti !! pusspuss


Orkar inte..

Orka inte hålla mig vaken längre, nu lägger jag mig och sover och hoppas att mobilen funkar in morgon så ja kommer upp :)

Fnatti !! pusspuss


The tenant for Wildfell hall

Köpte den filmen på Hemmakväll i förrgår, och såg nu att de va en serie.. en seg serie.. Handlar om en tjej som gifte sig och blev missahandlad och grejer. Men kollar klart iaf, är inte mycke kvar ! Två och en halv timme är den på ! Så lång och seg :P

Vad gör ni då  ??

Skriver mer senare !!

puss på er !
See you later !


Bak dag

hejhej ! Kom precis hem från jobbet, har gjort lite extra idag :) känns bra. Men har inte gjort Bilia ännu, ska dit vid tre, sen har ja tvätttid vid fyra, Älsklingen får nog börja men de eftersom ja inte hinner med t de, elr så åker ja tidigare till jobbet eftersom han egentligen kom hem från jobbet för han är sjuk :( Stackarn*

Sen ska ja nog baka också, kände för de idag :) Blir nog maränger. Fick smaka de på jobbet idag och blev jätte sugen !! Så ska åka ochhandla lite efter jobbet !

Nu ska älsklingen ha datan. men vi hörs senare, slänger kanske in en bild också :))

puss på er !

See you later !


dags för möte

Nu sticker ja på möte.. har dock väska och allt i gamla lägenheten, men heyy, ja går ju på möte iaf :)
Hörs senare ikväll. puss på er !

See you later !  pusspuss




Hemma igen och tar de lungt en stund

Hej ! Nu är ja hemma igen efter tandläkaren, har varit en rätt stressig dag, kändes som ja inte fick mycke att göra på Bilia, va där en timme, men hann med att ta lite lister och sånt iaf. Får ta ett extra drag i morgon !

Äntligen är ja klar med tandläkaren, slipper att gå dit något mer iår ! Hoppas ja..
Har tecknat en sån försäkring också. 135 kr i månaden tror ja de va. Så slipper ja betala när ja väl går dit och eftersom ja har jätte dåliga tänder så kommer ja säkerligen gå dit snart igen känns de som !

Nu ska ja ta de lungt en stund, har precis duschat och ska snart på möte. Sju börjar de. Men går själv idag eftersom älsklingen har blivit sjuk, han är jätte förkyld och har feber ! Han va alldeles blek när ja mötte han utanför för en stund sen :( Hoppas han blir bättre snart <3


Längtar enormt mycket till kent konserten ! Har gått och tänkt dom senaste dagarna om dom inte skulle släppa nytt snart. Hade hört nånstan att dom skulle göra de, och att de skulle vara iår ! Och nu gör dom de äntligen :D
Ska beställa biljetter åt mig och Andreas på måndag, så datorn får följa med till jobbet :)

Nu ska ja läsa lite andra bloggar innan ja börjar gö mig klar :) Hade så bra !

See you later ! pusspuss


Kylskåpet piper !

När ja kom  upp i trappgången hör ja något som piper jätte högt ! Men bryr mig inte och tror att de är något på andra sidan av trapphuset, men sen när ja öppnar dörren in till oss så är de ifrån oss de låter !! Går in i köket och ser att de är fryser som piper. Vet inte hur länge de har stått öppet, men min glass va nästan smällt iaf ! Hoppas ja har gjort rätt så allt annat inte smälter !

Nu ska ja sticka iväg till jobbet !!

See you later !! pusspuss


Tusen och en natt

Ser den filmen och den är jätte lång !! ja mår illa av all godis och glass så ja spricker snart !

Aja, ska väl gå och fortsätta se på filmen ! En timma kvar ! Den va två tre timmar !

See you later ! puss på er !


Natten till idag

De ja skrev tidigare i inlägget om vem som tände lyset i sovrummet inatt, de va så att ja gick och la mig en halv timme efter Ch och ja släkte alla lampor, tillochmed den i sovrummet för ja lös med telefonen för att hitta till sängen och inte trampa på en massa saker. Och inatt vaknade ja helt plöstsligt av ett dåft ljud.. ni vet när man är halft vaken och sover samtidigt, min första tanke va att de va väckarklockan som ringde, men när ja väl kollar på den så är klockan bara typ halv ett.. sen märker ja att lyser i sovrummet är tänt ? Vem sjutton har tänt de !? Dörren står för långt borta så de kan inte va den som har stött i elr så, och ch har inte klivit upp något eftersom ja vaknar varje gång han går upp, och han säger själv att han inte varit upp något.. Och inte ja heller..

Så ja har legat skit rädd hela natten, har inte kunnat sovit nått ! haha, men visst är de läskligt när något sånt händer !? Ja får nästan panik av de !

Men nu iaf så ska jag och älsklingen titta på film.. Vi hörs i morgon :) Puss på er !


Köpte två boxar och en film och självklart måste man ha Ben & Jerrys och godis ;D


--

Hejhej !! har precis käkar två kyklingben och druckit min vanliga dagliga cola :) Ska åka och jobba nu igen och sen kolla om de finns tvätttid tills ikväll så vi får all tvätt tvättad !

På bilden ser ni hur tapeten i köket ser ut på fondväggen ! Snygg ?? Jag gillar den, passar bra in i köket :)

Nu ska ja sticka iväg, hade så bra så länge !

puss på er !

See you later !


En osminkad petra :)

Vem tände lampan i sovrummet inatt !? Scary !


GLAAAD !!!

SER NI !?!?!? KENT SLÄPPER NYTT ALBUM DEN 6 NOVEMBER ! RÖD heter albumet ! ja är så glad så ja vet inte vart ja ska ta vägen !! På måndag släpps biljetterna och ja har NOLL kroner !!!! GE MIG NÅGON !?!? Men ja SKA iaf ha en biljett !! Elr två !!

Detta har ja väntat länge på ! Fy Sjutton va roligt !! ÄNTLIGEN !!!





Lägger upp lite bilder iaf !

Lägger upp några bilder nu, men de på lägenheten kommer sen när ja har tagit bättre bilder och allt är klart :)


Stenungsbaden, Det var här mamma & pappa va på massagen



Rasmus leker med Jermina !


Wille i finkläderna inför middan, så söt ! :D


Kenta, Rasmus & Kentas tjej Alex i bakgrunden !


Pappa & Macke vid matbordet. Bordet ser grönt ut där men den är gult :)


Köpte nya skor också, fick 25% rabbat inne på Kappahl och hittade dom här, jätte snygga engligt mig iaf, och jätte sköna !! 149kr :)



Köpte också ett läppstift, ganska diskret vilket ja gillar :)


Där är lite bilder, iaf något än en massa tråkig text kanske :)
Hoppas ni har en bra söndagkväll !

See you later ! pusspuss


Flyttat in i lägenheten !

JAPP !! Nu är allt klart ! Elr inte klart så, de är lite tapetsering i köket som ska göra, men de är inte mycke, sen är de ju hallen och sovrummet vi ska ska tapetsenare lite, sen ska vi kakla lite och så där och golvet är inte heller klart riktigt än :P MEN ! Vi har flyttat in iaf ! :D JAY ! Men bor just nu uppe i en massa kartonger som Älsklingen inte ville egentligen, men så fick de bli :)

Har ju haft familjen här och de har varit jätte mysigt ! Tråkigt bara att ja har gått med världens huvudvärk i flera dagar nu ! Får kolla upp de där. Kanske får skaffa glasögon igen ? Men ett stort TACK till familjen iaf som har varit här och hjälp oss en massa !:) De är guld värd ! Älskar er ! I morgon är de jobb som vanligt, sen blir de nog hem och packa upp grejer och städa lite så de blir lite ordning här ! Ett nytt matbord har vi ju också köpt ! Ett begagnat då iaf, 750kr. Inte jätte snyggt med praktiskt ! Två st inläggnings skivor så de får plats runt 10st vid det och de är ju hur bra som helst ! Får lämna in de så dom får lacka om de bara för de är gult :P

Nu ska ja se på filmen med Ch. Ja lägger ut lite bilder senare, i morgon alltså !

puss på er !! See you later !


Gårdagen

Dom bästa är här !


Wille


Macke, Wille & Ch


--

Hittade en gammal bild på mig,. saknar den dör röda tröjan ! Försvann när ja flyttade från Sandviken !
´

Nu har mamma och pappa vart på massagen och ligger hemma och vilar medans vi är i nya lägenheten och fixar och donar tills senare då de blir mat och grejjer :)

Vad gör ni en dag som denna då ? De är ju lördag och allt !:)

See you later ! pusspuss


Mamma & Pappa 37 år i bröllopsdag

Har precis vaknat och sitter och planerar lite inför dagen som kommer.

Mamma och pappa har ju bröllopsdag om två veckor, 37 år, så grattis till dom :) Så nu när dom är här tänkte vi passa på att hitta på något för dom, men ssschy, säg inget till dom !! :D

Klockan halv elva ska vi säga till dom att vi ska åka och hämta ett bord som vi har köpt så vi måste ha lite hjälp. Men då åker vi till Stenungsbaden istället och där klockan elva ska först, mamma elr pappa, få en helkroppsmassage men lavastenar. Låter så mysigt så ja har funderat några gånger på att ta tiden själv, haha. Men sen klockan elva är de pappas tur, dom kunde tyvärr inte få samma tid. Lite tråkigt, men hoppas dom blir glada för de iaf :) Senare när dom kommer hem vid ett så är dom nog trötta så då får dom åka hem och vila en stund. Medans dom gör de så åker vi och hämtar bordet och ställer in de i lägenheten och förbereder lite inför kvällen.

Ungefär vid sex ska vi äta. Och då har Christers mamma gjort en smörgåstårta med lax och räkor ! Så de blir lite som en överraskning också ! :) Visst är vi snälla vi barn ;P


Men kom ihåg !! Ni som läser detta.. typ Krister Strand elr någon ;) SÄG INGET TILL DOM !!

Jag hoppas dom uppskattar detta ! :)

Älskar er mamma & pappa !! <3


Så härligt så ja vill nästan ta tiderna själv !:)


Dålig

Har inte alls mått nå bra idag heller.. gått och käkat tabletter så just nu känner ja inte mycke av de.. måste ju klara av dagarna som kommer :))

Sitter och kollar runt lite på internet efter roliga grejer, ni får se sen :)

Ska snart åka till gamla lägenheten eftersom mami och papi är där (L)
Ska börja packa ner alla tallrikar och köksredskap !

Tänkte bara slänga in ett inlägg lite snabbt, mer än så här blir de inte idag :) Kanske att ja skriver sen !


pusspuss på er sötnooosar ! tihi !

See you later !


RSS 2.0