Fika hos grannen sedan Gävle

Sitter och små kollar lite på Stargate som lillebrorsan har på.. fast han inte ens sitter  vid tvn, inget ovanligt men endån :P

Har hjälp älsklingen lite i badrummet, fick kakla lite platter också, och ta bort svart fog som hade kommit på det vita, så sedan ska ja väl foga om, och göra fint igen. Det är faktiskt roliga att hjälpa till, för då kan man  ju skryta med att man har hjälp till och gjort hela badrummet, haha.

Grannen Silvy ringde precis och ville att vi skulle komma in och ta en kopp kaffe, elr saft eftersom ingen av oss dricker kaffe, förutom mamma då. Så in till henne vid tre och fika lite, sen blir de brottom till bussen halv fyra där vi ska träffa min ena storebror Kentan. Är så nyfiken på hans tatuering, han har precis gjort en ny som min största brorsa har gjort, säkert skit snygg, för han målat helt otroligt snyggt. Han har kommit på ett nytt sätt att rita på säger dom, lite annorlunda, inget som nån annan ritar, men de är såå snyggt, han har även ritat på min gaderobsdörr när ja bodde hemma, så ja tror de sitter kvar :P Är också jätte sugen på att fråga om han vill rita något åt mig, men ja är så osäker på om man ska skaffa en tatuering elr inte. Vad tycker ni ?
Jag har ju funderat på det tidigare och har varit ganska nära på att göra det, då hade ja tänkt göra två elr tre liljor på sidan av ryggen lixom, men ja vet inte alltså.  Vi får se hur de blir med den saken :)

Något som nog alla har hört, men som  ni borde lyssna på igen är Michael Jackson - They don't care about us

Nu måste jag göra mig iordning om jag ska hinna vara klar till tre, måste duscha och greja, och ska fråga om han behöver något mer att göra i badrummet nu innan vi åker, kanske att ja hinner att foga lite :)

Ni får hade så bra så länge så skriver ja mera sen när ja kommer hem. Har ni någon gång ätiti på Church street saloon btw ??

See you later. pusspuss


Grillat

Mina kusiner åkte precis här ifrån, elr kusin och moster med man/pappa :) Jätte trevligt, länge sen ja satt vid matbordet efter maten och bara pratat i typ två timmar, har inte riktigt orkat de innan, kan inte sitta still så länge, men nu hade vi roligt och då gick ju tiden snabbt !

Vi grillade kött och åt med potatissallad och grönsakssallad. Jätte gott, synd att man blir så mätt.

Thomas, min kusins pappa har stukat foten ganska illa, så han hade bandage och va alldeles uppsväld. Stackarn har trillat ner från taket, tre meter. Han är sotare och när han skulle upp på steken så satt inte den fast riktigt, så han trilla ner och slog sig rejält så han fick åka in till sjukhuset. Jag skulle aldrig våga vara sotare !

I morgon blir de nog upp lite tidigare och käka frukost och sen göra sig iordning sen in till Gävle. Längtar verkligen, länge sen man va på den resturangen !

Älsklingen har fortfarande kvar att göra på badrummet, vet inte om de hinner klart tills vi åker hem heller. Lite synd, men får göra det han hinner iaf. Jag hjälpte till lite idag då jag tog bort sånt som inte ska sitta mellan alla kakelplattor och sen fogat igen lite där man har varit och gräft. Jag fick ett plus i kanten av älsklingen :))

Nu ska ja umgås lite med dom andra. Åker ju hem snart så man får ju passa på. plus att ja ska se lite på Grannfejden :))

See you later. pusspuss

Torsdag

Idag har de inte hänt mycke, älsklingen håller på i badrummet för fullt som vanligt med lillebrorsan, dom är inne på det sista nu så snart är de klart. Tycker så synd om honom, han fick en veckas semester av fyra, men då låg han mest sjuk hela den veckan och kunde iaf inte göra något, sen kom vi hit och då skulle ju han fixa mamma och pappas badrum. Och det håller han fortfarande på med, och på måndag börjar vi båda jobba igen, så han har verkligen varit duktig, väldigt mycke beröm ska han ha !

Vet inte riktigt vad som händer senare idag. Lite släkt kommer nog hit och grillar lite. Har inte blivit av tidigare pga av att alla legat sjuka, så får passa på nu innan vi åker hem iaf.

Var som sagt till Valbo igår med Jessika, hade ganska bråttom för hon fick reda på att hon skulle till Falun och åka sån enduro. Så vi fick snabba oss lite. Träffade också Johanna där som gick med oss en stund och som vi skjutsade hem.

Hittade de ja skulle ha och lite till. Köpte dom byxorna som lillebror har likadana, inge stuprör är de utan bara helt raka, ser egentligen helt vanliga ut, men ja älskar dom iaf ! :) Sen köpte ja två t-shirts, ja har fått fnatt i t-shirtar !! Köper nästan bara de nu tycker jag ! Men iaf en som va lite längre som tänkte halva rumpan, vilket ja tycker är rätt skönt, hatar sånna som man hela tiden får gå och dra ner för dom sätter sig ovanför magen:P Sen köpte ja nästan ett till likadant fast de va spätts och genomskinligt i bak i ryggen, rätt fint !

Va ju också in för nästan en vecka sen med Andreas och handla, då ja köpte en huvtröja som har blivit min bästa vän ! Va på väg att köpa en till fast en som var vit med en gult tryck i baki ryggen. Köpte också ett par skor och lite smink:)




Nu måste min mamma låna datorn. Men ni får ha de så bra så skriver ja mer senare ikväll kanske.

See you later. pusspuss

Valbo med Jessika senare mys med Malin

Sitter just nu och väntar på att få skjuts av min käre man in till Sandviken där ja ska träffa Jessika vid hennes jobb. Ska åka in till Valbo en sväng och handla lite. Testade lillebrorsans byxor och blev helt förälskad !! Jag måste åka in och köpa ett par likadana !! Sen ska ja också handla lite smink, min puderdosa har tagit slut och jag måste köpa en till kajalpenna. Ska också försöka hitta nått fint linne. Ja va in för några dagarn sen också, men de va såå mycke folk att de gick inte, ja höll på få panik inne i butikerna, ja börjar nog bli gammal för de har aaaaldrig hänt mig ! haha.  Så de blir ett nytt försök idag.

Kanske att ja lånar gubbens kamera och lägger ut bilder på de jag köpte. Elr lånar nog mammas kamera eftersom den är tio ggr bättre :)

Ikväll ska ja också åka hem till Malin, har köpt lite cider och sen ska vi handla mat och äta och dricka gott. Ska bli mysigt. Har ju inte träffats på hela min semester nu när ja har varit här nästan tre veckor. Dels för ja varit sjuk och hon har varit i Finland med sin man. Men får ta en kväll nu när vi båda är hemma och inte har något för oss :))

På fredag ska vi ha en liten familjekväll, Jag, älsklingen, mamma, pappa och min lillebror ska på världens fräckaste resturang. Church Street. Allt är i cowboystil, och hela golvet är fullt med skal från nötter som man får när man kommer dit. Men tyvärr finns de inte så man kan beställa bord, så klockan fem börjar dom, och halv sex-sex släpper dom ut folket så man får ta bord, så lite stressigt kanske, så hoppas vi får ett. Maten är verkligen jätte god, riktigt smälter i munnen !
Så det längta vi till jätte mycke !

Nu ska ja försöka få älsklingen från tv. Skriver mer senare !!

See you later ! pusspuss

Nya bloggen

Har äntligen skaffat en ny  blogg med mitt nya efternamn, och denna bloggen kommer vara öppen för alla. Ska försöka skriva så mycke som möjligt, de sa ja iofs med den andra också, men eftersom de är lösen på den och bara två som läser så känner ja mig inte så jätte inspirerad att skriva varje dag:) Men jag tänkte göra ett nytt försök med denna.

Tyvärr så har ja fortfarande ingen kamera som funkar, men jag ska försöka göra mitt bästa med att komma upp med lite bilder. Annars får ni ta det som de kommer :)

Ja har inte bestämt mig för vad ja kommer att skriva om ännu. Men de blir nog lite allt möjligt, vad som händer på vardagarna och vad ja är ute på för tokheter.

Jag ska också anlita Andreas som får fixa upp bloggen så den blir fin eftersom jag inte är den bästa på det ;)

Håll utsikt som Linda Rosing skriver i sin blogg, haha, efter nya inlägg :)

see you later. pusspuss

RSS 2.0