Lillebror och kusin

Hela fredagen jobbade jag inne i stan igen, gick fort och bra ! Började på Bilia klockan nio och slutade klockan sex inne i stan, trodde vi skulle komma hem vid nio tio tiden, skönt att vi inte gjorde det.

Så när ja kom hem så satt Älsklingen och Carlos ute och drack öl i solen, såg så gott ut men ja va inte alls på humör för något egentligen, bara ligga hemma och mysa med älsklingen. Men ja blev ju självklart lite taggad senare, så ja gick och duscha och fixade mig och allt annat, och va redo för att gå ut, inväntade tiden bara. Men... de vart lite tjaffs så jag och ch stannade hemma iaf och Carlos stack iväg med nå andra. Sen va den dagen slut.

Vaknde på lördagen och gick upp och städa lite eftersom min lillebror och kusinen skulle komma. Dom kom vid halv tolv ungefär. Stackrarna hade varit uppe hela natten och suttit på en tågstation och väntat på tåget som skulle åka från Jönköping klockan halv åtta på morgonen, och dom hade kommit dit vid tolv från gävle. Så dom va lite trötta när dom kom, men dom klarade iaf av kvällen, vi åkte hem t Carlos och grilla och hade jätte skoj resten av kvällen :D
De va en tjej som kom fram till lillebrorsan, hon kanske va runt 26 27 år, och sa att han va skit snygg, och han blev så nervös så han bara svara "jag vet". hahah. Så gulligt. Han såg så förvånad ut :P

Idag vet ja inte vad som händer.. Vi ska väl åka och bada var de tänkt och sedan ska vi gå på södras möte klockan fem.
Senare får vi se vad som händer, kanske lagat nått gott :)

På fredag nästa vecka så ska vi åka på en båt som heter Walona där ja har jobbat några ggr, riktigt skoj också. Men de är en massa räker och mussler och allt möjligt, hur gott som helst är det ! Tur att ja slipper jobba den kvällen :)

Nej nu vet ja inte vad ja ska skriva om längre.. Men ni får hade bra. Så hörs vi,

See you later. pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0