--

Har tvättstugan till tolv. Förstår inte varför ja inte tar en tid i veckan så ja slipper hålla på hela kvällarna !
Är jätte trött och vill gå och sova. Men det får jag inte. Det är nästan så jag måste ta ytterligare en tid för att få tvätten torr. Hatar verkligen att det bara finns en torktumlare. Torkskåpet är det ingen ide att använda för det är så litet.


Det blev ingen spruta för Robin idag heller. Dom ville inte ge honom eftersom han har feber. Ska ta tempen på han samma tid varje dag tills på fredag sen ska jag ringa till BVC och säga hur den har varit. Ikväll var den på 38.8 och han va ledsen och lite gnällig. Men han somnade efter en liten stund iaf. Så hemskt att se dom må dåligt ! Måste vara nå allergi han har med tanke på att han har utslag också. Hoppas dom kommer fram t vad det kan vara. Dom skickade ju ett urinprov på odling också, och de visade inget.

Nu måste ja tillbaka till tvättstugan. puss på er !


BVC

Ska strax göra mig iordning. Ska till BVC igen, troligen blir det ingen spruta eftersom han fortfarande har feber.. 1månad har han haft det nu, av och till hela tiden. Igår kväll låg den på 38.3 och han hade jätte mycke prickar. Har inte kollat någon temp idag, tänkte göra det innan jag klär på honom.

Hoppas dom kan hitta vad det kan vara. Visst att barn kan ha feber mycke, men 1 månad i sträck ? Det låter lite väl tycker jag.


Igår va vi till badhuset och köpte badkort, jag köpte ett friskiskort med bad och älsk köpte ett gymkort med bad. Så på onsdag blir det första passet, skulle ha gått torsdag också men då kommer älsk två syrror + respektive.
Sen om jag känner mig själv kommer ja ha fetaste träningsvärken och kommer förmodligen ligga hela dagen efter och vara stel som en pinne !!

Efter att vi hade varit och köpt det så gick vi iväg så ja fick sola lite, skönt. Solade bara 7minuter eftersom det var nya rör och ja har inte solat på ett år. Vill inte se ut som en kräfta när ja kommer ut därifrån. Dom har inte tagit bort solariumen på badhuset ännu, så jag kanske går dit istället så länge som finns kvar. Nu solade jag på Ultra sol som ligger nere vid Hemmakväll. Fina solarium faktiskt.

Sen bestämde vi oss för att gå och bada, vi går ju faktiskt gratis kom vi på :) Badade ungefär 45minuter. Lagomt för Robin också ! Tror han tyckte det var roligt elr iaf intressant med alla människor som man kunde kolla på, han såg ganska upptagen ut med det, annars visade han inte så mycke om han tyckte det var roligt elr inte. Men inget gnäll på han iaf ! :)

Lagade god man när vi kom hem. Jag hade köpt färska blåmusslor som ja kokade och drack lite vin till. Jätte gott ! Så länge sen ja åt det ! Många årsen ja åt färska !


ÅH ! Är sååå taggad för att börja träna nu.. Det gick iväg att boka in sig på en massa annat, som spinning och pilates och sånna grejer, roligt ! Tror ja ska testa på lite allt möjligt !
Kan ju inte simma direkt efter vattengympan nu  heller eftersom dom håller på och renoverar den simpassengen. Tråkigt.
Men här ska det iaf bort massa kilon, jag ska ta i så ja svettas !!! haha
Har faktiskt aldrig svettas nån gång, visst att man kan få lökringar men har aldrig svettas så det har runnit från ansiktet typ, så det ska det göra nu, haha. kul.

Nej nu ska jag klä på mig och fixa kläder t robin. Senare idag blir det tvättstugan. Funderar på om vi ska köpa en liten tvättmaskin ! Diskmaskin måste vi ha också !

Just det ! Jessika kom och fixade mitt hår, färgade utväxten och la i liten blonda slingor. Dom syns ju inte jätte mycke, men kanske när man använder silverschampoot att det kommer fram lite mer. Men nu är ja inte lika gulhårig längre iaf !:) Så tack för det Jessika !

Men vi hörs ! puss på er !


ONT

JAG HAR SÅ ONT I MAAAAGEN !!! HATA !! kill me..


KLOCKA

Denna klockan vill jag ha




TORSDAG

Det känns som det är fredag idag ! Men det är ju i morgon och då ska vi till Valbo, blev inget idag. Men gick på torget här i Sandviken istället. Hittade ett par finbyxor till Robin, har tre likadana nu, men dom är jätte fina och dom andra två är antingen för små elr så är dom för stora. Så nu köpte jag ett par som han kan ha ! Har väldigt mycke anvndning av dom !

Hittade även två typ pyamasdressar, elr de är väl inte direkt en pyamas, utan som man mer kan ha på kvällen. Det är som ett linne och ett par trosor som sitter ihop. Skit snygga faktiskt ! Dom tre grejerna fick ja för 80kr ungefär. Billigt och bra ! Älska halva rea priset :D

Handlade även lite på Dollarstore, men de fanns inte så mycke intressant där så de vart bara en sån som man har bröd i när man har gäster.. som det står "bröd" på :) Sen vart de schampoo och balsam. Inget mer tror jag ? JO, en flaska med vitt trägrejs runt om som jag tänkte ha vatten i !  

Sedan vart det Klädjätten, köpte t-shirtar för 15kr !! Jätte fina, ett jätte sött linne med Alfons Åberg. Först hatade ja Alfons, men nu älskar jag han, han är så söt :D hehe
Men fick med mig fyra t-shirtar och en pyamas. Det fanns inte mycket rea, mest tröjor då.

Sedan vart det Jysk. Där hittade jag en jätte snygg ljusgrej som man har på bordet, men lite stenar och sådär. Den fick hamna på köksbordet inne i den lilla delen i vardagsrummet. Även två elefanter vart det, dena ena får stå matbordet i v-rummet och den andra i det lilla fönstret som är alldeles brevid. Fint.
Har fått dille på elefanter :P

Allt detta gick på ungefär 400kr, tyckte ja var rätt så bra pris :)
Men i morgon blir det mer. Då blir de kläder till Älsk, han ska med och handla så då blir det lite lättare, slipper ja åka och byta om det inte skulle passa.
Men ska köpa en liten bok där jag skriver upp allt vi handlar under en månad. Så man har lite koll på var pengarna tar vägen, tror det skulle vara bra för oss. Ska även förska få med mig hem någon slags låda där ja kan ha alla räkningar som är både obetalda och betalda, så har man även lite ordning där !

Ska kolla efter en klocka som jag vill ha också, se om den kanske är på rean ;P



BTW ! Var ju och kollade på en vagn häromdagen, och jag köpte den ! Jätte fint och ja är rätt så nöjd !!
Den är lite tung bara och krånglig att ha in i bilen och sådär, men annars tycker jag om den ! :)
Den har även världens gung som ska göra att man kan vagga den bättre. Och världens stötdämpar har den ! Men de där gunget kan vara lite dåligt ibland då man måste lyfta på typ ena sidan bara, då är de bara själva sittsen som rör sig.. inte hjulen..
Och apropå hjulen !!! Idag när jag gick in på Gallerian så LOSSNA ena hjulet !!!!
Helt förvånad stog jag bara där, haha. Men hon som jobbar inne på B-young såg att jag tappade det och kom och hjälpte mig ! Jätte snällt ! Men hon fick inte riktigt fast de i början så då trodde ja att det hade gått sönder ! Därför hon sålde den säkert !! Men så var inte fallet, den va lite svår att haka på bara, så hon fixade det åt mig, var även två andra som stannade och hjälpte mig. Det finns snälla människor !:)
Men det var lite pinsamt. Och det där kan ju vara farligt !! Men eftersom de är hjul som man kan ta av och sätta på utifall man inte får plats med det i bilen så satt de väl inte riktigt på.

Nej nu ska jag kolla på tv. puss på er ! :)


....

Jag tror ja precis sålde min vagn.......

Haha, fick för mig att ja ville ha en ny vagn.. Vet inte om jag kanske har gjort något förhastat nu, vagnen som jag hade var så mysig och väldigt bra eftersom man kunde fälla ner suffletten helt, och han somnade ganska bra till det.
Men just nu har ja ingen vagn till Robin..
Jag ska kolla på en i morgon här i Sandviken. Kanske gjorde något förhastat där också då jag typ tog den första jag såg, haha. Ojojojoj, hur kommer detta gå !?
Men det var en jätte fin vagn iaf, och jag hoppas det går att fälla ner suffletten helt på den också, men de ser inte så ut ? Får kolla i morn, och kanske att vi kommer hem med den :) Liggdelen va jätte snygg, synd att han inte kan använda den, haha, kanske får ha där i nån vecka till bara för att, haha, ne de går nog inte, han är nog för lång för den. Får bli sittdelen, men får försöka göra den lite mysig också med fällen och sådär :)

Hoppas ja inte ångrar detta, haha. Skickar min vagn till Umeå nämligen. Modigt av henne att inte ens kolla på vagnen innan hon köper den ! Tror ja redan fått pengar för den !

Men här är iaf vagnen som ja ska kolla på i morgon..
Liggdelen


Sittdelen

Den är nästan helt ny, inte använd många gånger. 2000kr. Prutade lite på den,  hihi !
Hoppas verkligen att jag blir nöjd med den !


Annars idag har vi varit på BVC, mamma följde med mig dit eftersom han skulle få spruta och läkaren skulle kolla på honom. Sprutan fick han inte dock eftersom han hade lite feber. Läkarundersökningen gick bra och han tyckte han såg fin ut och var stark ! Så det var ju bra iaf :)
Eftersom han har haft feber i tre veckor nu så tyckte dom att dom skulle ta ett urinprov på honom utifall det skulle vara urinvägsinfektion, så han fick en liten påse fastklistrad som han skulle kissa i. Så vi stannade kvar på sjukhuset och väntade ett tag så slapp vi gå hem och sen tillbaka igen till hälsocentralen till labb.

När vi var där så tog dom även ett stick i fingret på honom, och han sa inte ett ord.. Ibland undrar man om det är något fel på honom eftersom han aldrig grinar, haha, men ja klagar inte, vill inte att han ska göra det heller så :)

Men vad sänkad visade så var det inget. Men dom skickar iaf iväg för odling, så om någon dag så ska vi får svar på om det är det elr inte. Annars vet ja inte alls vad det kan vara.
Men läkaren sa iaf att det skulle utredas så vi får hoppas att dom gör de då.

Han hade gått upp bra i vikt iaf, mer än vad han brukar göra sa hon. Men nu väger han iaf 8435g och är 70cm.
Stora killen min ♥


Vi har även fått våra filmer sånda på Tradera som vi har haft ute en vecka nu. Fick väl inte så mycke som vi ville, men det blev ungefär 1500:- för 154 filmer.
Sen har vi även kanske fått sålt våran sängstomme som vi har haft på blocket. Han kommer och ska kolla på den i morgon, så hoppas han köper den. Lite extra pengar sitter alltid fint :)

Nej nu ska ja se på tv, tv11 visar bra program faktiskt. puss på er !


SÖNDAG

Robin har precis somnat. Älsk fick lägga honom, om han inte somnar vid mig när han äter så somnar han alltid bäst hos sin pappa. Tror att det är att han är så varm.
Idag har han varit lite gnällig men skrattat emellan åt. Han hade feber nu på kvällen igen. Men i morgon har vi läkarbesök på BVC + vägning och vaccination, den andra sprutan. Hoppas det går bra med sprutan. Denna gången är inte älsk med utan det är jag och mamma. Känner att jag vill ha någon med mig när de är läkarbesök, Första gången han fick det på BB så grät han jätte mycket och skrek, fick så ont i magen och började storgrina själv för det var så otäckt. Men det är ju bara bra att dom kollar så det inte är något fel.

Hoppas även dom kan komma fram till varför han har feber hela tiden. Utslagen kom vi på att det kan vara för att jag inte tvättar nya kläder innan jag tar på honom dom. Har inte alls tänkt på att det kan vara gifter i kläderna som ger utslag. Var svärmor som sa att det kunde vara det. Så härdanefter tvättar jag nya kläderna innan ja tar på honom det så kanske utslagen försvinner.

På torsdag ska jag till Valbo med Kattis. Sa till Älsk att jag skulle köpa en ny uppsättning med kläder till honom. Han ser så slaffsig ut nu tycker ja, och går alltid i samma kläder känns de som ! Men hittade ett par skitsnygg byxor i Valbo som ja tänkte kolla lite mer på, dock var dom inge fin ner till benen så kanske att de blir ett par andra, men dom var skit snygg över rumpan med fickorna.. Älsk har bara lite pösiga byxor nu som typ hänger ovanför snorren, haha, inte snyggt. Han tycker bara om byxor som är lite större, men han är skit snygg i lite tajtare jeans !
Men han skrattade bara åt mig när ja sa att ja skulle göra det, och att han var tvungen att använda det för mig skull, haha. Men han gick med på det som tur var iaf ! :)
Det enda jag inte fick köpa var tunna koftor med knappar, dom tycker han inte om, vilket jag tycker är skit snyggt, men ja får väl försöka hålla mig ifrån dom då :) Har sett en vit tjocktröja på Dressman som ja vill att han ska ha, men då är de att han är så himla varm av sig så han använder de knappt. Men priset på den får avgöra om jag köper den elr inte :)

Nej nu ska ja fortsätta kolla på tv. puss på er !



FREDAG

Sitter och väntar på att mamma ska komma hit. Får se om vi kanske åker t min bror. Dom har precis köpt en assnyggt hus, så de ska bli spännande.

Robin hade inge feber när han vaknade nu på morgonen, 37.2 låg den på och de är ju helt normalt. Prickarna kanske var lite bättre än igår, verkar som dom kommer tillbaka mer när febern stiger..
Men han mår iaf bra och har suttit på golvet och lekt lite för sig själv medans ja har diskat och grejat.

Har varit helt slut dom senaste dagarna, har inte orkat gjort nånting, inte städat heller. Så de har sett ut som ett bombnedslag här i flera dagar, och ja blir ännu mer deprimerad av att det ser ut som det gör. Och sen blir de så mycke grejer överallt att ja inte orkar ta hant om det och då växer de bara mer och mer.
Men nu på morgonen har ja diskat lite iaf, är inte klar eftersom Robin ville ha mat och sen sova. Så nu sover han och jag sitter här :P

Men ska börja göra mig iordning nu iaf. puss på er !


:(

Robin har fått ännu mer prickar på kroppen och tempen ligger på 38.2. Han verkar inte sjuk eftersom han är glad hela tiden, han äter som han ska och gör allt som man ska. Jag har ingen aning om vad det kan vara. Men man blir ju väldigt orolig när han ser ut så. 3-dagars febern kan de ju inte vara eftersom han har haft feber varanan dag i två veckor nu.
Ska ringa till BVC imorgon igen och se om ja ska komma dit fast ja har läkarbesök på måndag elr om ja ska vänta. Dom sa ju på Hälsocentralen att ja skulle avvackta och de har jag ju gjort nu och de har inte blivit bättre.

Kan det vara något som jag äter ? Kan inte komma på något speciellt isfl..
Får se vad Anna säger i morgon.

:( min bebis


CHOKLAD I ANSIKTET

Just nu sitter jag med asiktsmask och ett glas vin. Ska kolla om det går någon bra film efter att jag har tagit bort ansiktsmasken. Gick och köpte tre st på KICKS här i Sandviken. Det var 3för2. 40kr gick det på !
Vinet heter FM, jätte gott vitt vin som ja verkligen rekomenderar !

Jag sitter just nu med Chocolat mud mask på mig och den luktar underbart !


Choklad i ansiktet och vin i glaset ♥


Idag har ja träffat Kattis och vi gick runt på torget en stund och små handla lite. Köpte en jätte fin tröja på Lindex för 75kr på rean. Som hittat ! Den var även i stl36 så ja är hur glad som helst, haha.
Sedan gick vi och käkade på Jensas, tog en kebabtallrik denna gången, fy så onyttigt ! Men börjar ju träna om en vecka så man får passa på att fetta innan :P

Robin fick även sitta i sin vagn och han ser så liten och söt ut, bara huvudet som sticker upp :) Men han tyckte om det, satt vaken nästa hela tiden !

Sötnöten !



Nu ska jag tvätta bort denna geggan och kolla lite på tv och krama på min son !
puss på er !


ONSDAG

Har lust att lägga mig i soffan och kolla på en film och bara mysa under en varm filt, de är ju inte så ofta man får göra det ! Kvällarna är enda tiden man får till att riktigt slappna av.
Men tyvärr så går de ingen bra film och vi har ingen hemma heller..
Samtidigt skulle det vara väldigt skönt att få gå och lägga sig och sova nu. Bort med all smink och göra sig fräsch ! :) Tror jag ska köpa en ansiktsmask i morgon så kan ja sitta och ta de lite lungt på kvällen, ÅH, men ett glas viiiin :) Va gott !

Idag har jag och mamma varit ute på torget och ränt lite, gick in på Lindex och hittade en BH för 49kr, har kostat 249kr innan så det var ju ett kap, dock så mycke ja sy in den som vanligt. Sen hittade mormor en overall som Robin ska ha när de börjar bli lite varmare, jätte fin, den köpte mormor åt honom. Sen ett par lackskor, tycker de är så himla sött ! Sedan fick han även en skjorta med en slips, de va mest slipsen som jag var ute efter, han letat efter en liten länge men har bara hittat sånna som sitter på skjortor redan, men nu när det var rea så köpte jag den :)
Köpte även en kavaj åt älsk på Dressman för 200 (!!!) kr. Skit snygg och han passar jätte bra i den ! Synd att byxor inte fanns till, ska kolla de en gång t i morn :)

Ska träffa kattis i morn, får se vad vi hittar på :) Ska till Ånya en sväng och se om dom har något intressant där !

Nej nu ska ja gå och lägga mig tror ja ! Så får man nån timmes extra sömn än när man går och lägger sig halv två :)
puss på er !






TISDAG

Robin har haft feber lite då och då och har utslag på kroppen. Igår fick vi komma t Hälsocentralen eftersom Anna på BVC var upptagen.
Dom på Hälsocentralen kollade på honom, sen sa han att han skulle hämta en till kille som skulle se vad det var. Enda jag fick till svart var att dom inte visste var det var. Sen fick vi gå hem.

Men han har feber och utslag !? NÅTT måste de ju vara ! Ok att han har feber, de kan dom ju ha pga tänder osv, men utslagen ?? Det måste ju vara något !
Febern är nere just nu.. Den låg på 37,8, men mer får den ju inte stiga.
Ska till BVC på måndag för den andre vaccinsprutan och läkarundersökning. Så får väl fråga då igen då. Antar att dom har lite mer koll på så små barn än vad dom på Hälsocentralen har, dom har ju hant om lite äldre barn och äldre.

Har börjat gett han gröt nu och han älskar det, han gapar stort efter mer, har gett han smakportioner nu i några dagar, så tänkte öka lite mer snart, för de syns att han vill ha mer den lille tjockisen :)
Ska bli kul när han är sex månader när man får börja med lite mer fruktgröt :)

Ska även hem till Järbo i morgon och hämta sittdelen till vagnen, Han vill vara med mycket mera nu, så jag tänkte testa och se om han kan sitta i den. Han är nästan för lång för liggvagnen också !
Skulle vilja köpa en ny vagn ! Är så sugen på det ! Men ja tror ja behåller den som ja har, den är rätt fin den också :)

Sittdelen


Imorgon ska jag och mamma gå och hälsa på en dam som bor här vid mig typ. Hon har precis blivit mormor till en liten flicka så vi ska gå och få se lite kort på henne :)


Nej nu ska ja se lite tv innan jag går och lägger mig :) puss på er !


LÖRDAG

Har tvättat sen klockan tre idag och har tid till klockan tolv, 20 minuter till alltså. Så dumt att man inte tvättar en gång i veckan istället för att man ska göra sig av med alla rena kläder och SEN tvätta. Torkskåpet här är så enormt stort så de går så fort att få alla kläder torra också.. NOT.. den är typ lika stor som en tändsticksask och kläderna blir lika torr som om man skulle ha tagit upp dom ur en hink vatten.
Tror vi får börja tvätta en gång i veckan elr så !

Har kollat priser på gymmet på badhuset, trodde inte de skulle vara så dyrt, 1800 per person, och vi är två st.. de blir alltså 3600 för oss + att jag ska ha ett kort för bad som kostar ytterligare 1200, det blir alltså 4800spänn.. och de är inget jag kan hosta upp nu, så det får bli badkort på badhuset men gymkort i Järbo.. Det är betydligt billigare där + att det finns familjekort och då kan även min lillebror hänga på om han vill ! Huvudsaken ja får träna och få min Jessica Biel kropp :P

Ikväll har mamma och pappa  varit här, käkade tacos, prata och kolla lite på tv. Mysigt ! Det är så kul att man bor så nära sina föräldrar igen ! ♥

Nu är tvätttiden slut, detta inlägget tog nästan 20 minuter att skriva :P kollar på tv samtidigt ! :) Men ska fixa klart sen ska jag sooooova !! skönt ! Godnatt allesammans !
puss på er !


VARNING - ÄCKLIG MAGE !!

Om nästan 2 veckor ska vi köpa ett gymkort på badhuset. De blir att gymma två ggr i veckan, ska förska med måndagar och onsdagar, blir som en grej som vi ska göra ihop jag och älsk. Ska även försöka hinna med lite vattengympa som sagt. Hoppas de finns barnvakt, men de tror jag :) Har även beställt en ny vattenflaska.. som är rosa :D Älsk får den gröna som man får med på köpet :)

Graviditets vecka runt 40


Detta är några dagar efter förlossningen


Magen efter 4½ månad. Nån som har något tips mot bristningar ?



Detta är mitt mål ! Jag har myyyyycket att jobba på ! haha


Kanske bra endån att man har ett mål på hur man vill se ut ! Det kommer säkert ta tid innan jag får den kroppen jag vill ha ! Men ja ska kämpa som ett djur !!

Nu ska vi se lets dance ! puss på er !


SJUK

Har legat hela dagen, inte orkat nånting. Som tur är har älsk varit hemma och tagit hant om Robin, han blir även hemma i morgon som tur är. Är lite piggare nu, men ja är jätte trött och varm. Vill bara bli frisk nu.

Älsk åkte iväg och handla och kom hem med en liten present åt mig.. chokladklubbor som man har i varm mjölk, älskar dom ! Dom kommer fårn "Cajsas skafferi"





Gottgott !! :) Tack älskling ! ♥

Nu ikväll när vi satt och kollade på tv så knäppte vi över t en kanal där de va ett litet barn på kanske knappt två år. Söt blond pojke med lockigt hår. Han satt i sin stol vid bordet och lekte med sin vattenflaska så snällt.. Så var det någon som gick förbi, man såg det bara snabbt. Men han sitter kvar i sin stol och de börjar bli mörkare och mörkare.. och senare zoomar dom ut och han börjar bli ledsen, och sen ser man hans mamma hänger i andra rummet brevid.. Hon har hängt sig.
Jag bröt ihop totalt !! Tänk att en mamma kan bara lämna sitt barn sådär ! Jag kunde verkligen inte sluta grina och kunde inte sluta tänka på det ! Man känner själv att man bara är jätte rädd för att ens barn ska göra illa sig lite och sen finns det dom som går och tar livet av sig och lämnar sina barn ensam ! Kan verkligen inte förstå !! Ens barn som är det bästa man har, som gör gör allt för ! 

Vet inte var det var för film, men ja hade inte velat se resten iaf ! Usch.. Har den där bilden framför mig hela tiden nu ! Va tvungen och gå och kolla på Robin när han sov för att få mig att må lite bättre, och han sov så sött :)

Nej nu måste ja sluta. puss på er ! 









Min underbara underbara uuuuunderbara älskling ! ♥ 


KOLIK

Ni som har barn som har kolik.. Jag beundrar er verkligen hur ni orkar och står ut !! :)

Inatt var de första natten som Robin har krånglat. Han har inte alls velat sovit och har mest bara varit grinig. Vet inte varför. Han låter som han är hungrig men han fick rätt så mycket mat iaf, och när han fick det somnade han, men när ja skulle lägga ner han i sin säng så så vaknade han och var klarvaken igen. Började bli grinig igen och så har varit mellan 1 till typ halv 6, han har sovit kort stunder därimellan. Så lite trött är man nu.

Har äntligen fått han att sova nu, men han ville inte. Han somnar men vaknar så fort ja ska lägga ner han. Hoppas han sover en stund nu så ja kan få hinna vila lite också. Igår sov han nästan två timmar, wiho :)

Ringde även till BVC idag för han har massa små prickar på kroppen. Han har haft det ett tag men ja har inte tänk på att de kan vara något annat än dom här hormonprickarna som kommer från mig eftersom ja ammar. Men de här är inte sånna, de är typ lite som en röd prick med lite skorv i.
När ja va liten hade ja mycke problem med typ av nå eksem, så han kanske ha fått något efter mig.
Men hon va inte där idag iaf och fick inte tag på någon annan. Men i morn kommer hon tillbaka så jag ringer i morn igen. Han har ju haft lite feber också, förra veckan, vet inte om de kan ha varit något med det elr om de är något som kommer nu då eftersom han inte vill sova.. Elr så har han väl bara en sån natt att han inte ville sova.

Men nu ska ja vila lite iaf. Ja har 37.8 i temp, så lite feber är de ju, så feberfri är ja inte. Men ja hoppas den går ner så ja kan åka bort ikväll :) Ska gå och kolla nu :) puss på er !


HM

Nu ska ja verkligen köpa kort på badhuset t gymmet och badet denna månad, kan inte ha de så här längre. Känner mig alldeles för stor.. Ja är inte så stor egentligen, men ja är inte van och trivs inte i denna kroppen. Jag vill kunna klä upp mig och fint och använda högklackade skor igen. Nu känner ja mig bara stor och otymblig när ja använder det och därför använder ja det väldigt sällan. tar på mig det men sen tar ja av de lika snabbt och tar på ett par platta skor igen. Platta skor använde ja aldrig förr ! Bara när ja gick ut på stan elr nåt. Men på möterna var de alltid minst 11cm klack. Så snyggt !

Men nu har ja iaf beställt en sporttopp och byxor som ja ska ha när ja gymmar.
Sporttoppen

Byxorna


PT 2

3000 spänn för 10ggr ! NÄÄÄ, de går ja inte med på. Får bli att ja släpar med älsk så får han försöka lära mig ! Kasst.


PT

En vecka sen ja skrev nu igen, händer som sagt inte mycke. Robin har haft lite feber.. vet inte om han kan ha haft de här 3-dagars febern för han har som utslag på bröst, mage och ben. Måste nog prata med BVC om det. Men ringer nog i morgon iaf för ja är sjuk. Har feber och hosta.. Än så länge är de lungt, ja är på benen iaf. Men de kan vara för ja har tagit en alvedon som ja känner mig lite bättre. Men de klias i halsen och hostan än inge vidare. Hoppas det går bättre. Jag som ville på tupperware party i morgon. Ska ta tempen igen och se hur den är. Men kanske inte ska gå om man har hosta ? kanske smittar.. Får se hur de ligger t i morgon. Hoppas ja är bättre.
Har blivit så här förr att ja bara har varit sjuk en dag och sen har de blivit bättre.

Jag vill verkligen börja träna snart, ja känner hur hela ja är full med bara celluliter och löst fett som bara dallrar. Jag har fått som en liten rumpa på magen också om ni vet hur de ser ut ? haha. Men de kommer ju från graviditeten så de kan ja ju inte rå för direkt.

Funderar på om ja ska kolla hur de funkar med en PT. Jag har ingen aning om hur ja ska träna och eftersom ja inte får lyfta tunga saker pga att ja fortfarande har besvär efter foglossningen så ja har ännu mindre koll på hur jag ska träna. Men tror först och främst att ja måste träna upp konditionen för den är på botten.
Sen ett schema på vad ja ska äta och vilka tider och sånt där hade varit skit bra. Är de någon som vet någon bra PT här i Sandviken ?

Är de någon som vet om man kan sola solarium när man ammar ? Är de farligt ?
Dom säger att man kan bleka bristningar med att sola solarium elr ute i solen, och eftersom de inte är så mycke sol ute nu så får ja nog ta solarium :P

Näää, här ska de snyggas till, till beach 2011 ! Ska inte va något som sitter löst !



Robin ligger och sover just nu. Lite småjobbigt är de att han inte kan sova längre än 15minuter åt gången, ibland sover han en halvtimme men de är sällan ! Man hinner inte få så mycke gjort. Sen börjar han bli sån att han inte nöjjer sig med att sitta i babysittern, han ska ju underhållas lite också :)
Men ja får väl vara glad att han inte kryper ännu :P
Men han växer och blir så stor iaf ! Det går så oehört fort. Han låg ju i min mage nyss !?
Han har blvit så mysig, på morgona när han ligger brevid mig så ligger han bara och kollar på mig och små pratar och skrattar och pillar lite i ansiktet. Det är verkligen helt underbart ! ♥

Mitt hjärta !





Han blir så stor !


3dagar gammal på väg hem från BB


Min lilla älskling ! ♥

Nu ska ja kolla upp en PT. hörs ! puss på er !


1 VECKA

Oj nästan 1 vecka sedan ja bloggade nu. Men har inte haft nån lust elr tid.

Tony och Sofia har åkt hem så de är lite tomt här nu. Hoppas dom kommer tillbaka snart.

Vad har mer hänt sen ja skrev sist ?

Jo.. Dom som vi hamnade brevid på BB var här och hälsade på, stannade en natt. Jätte kul ! Har en massa filmer och bilder på dom små liven. Men vet inte om ja ska lägga ut på Melwin.. Vet inte om dom vill att jag gör det. Men en bild på Robin kan ni få se sen iaf :)
Men vi lagade god mat och tog en promenad och visade dom hur Sandviken såg ut, inte mycket att se så de blev en snabb prommis sedan hem och laga ännu mer god mat.

sen efter det har de inte hänt så mycke mer tror ja. Ja har börjat måla stolarna och bordet nu iaf. Stolarna är grundmålade likaså bordet, har även börjat med första lagret med den andra riktiga färgen på bordskivan. Men tror att älsk får göra stolarna för de är så mycke småpill med dom ! Jag är inte så bra på sånt där !

Robin gör framsteg. Han är så duktig ! Att man kan älska ett barn så innerligt mycke. Ibland kan ja inte somna på kvällnara för ja vill bara ta upp och gosa med han ! Han är verkligen det bästa vi har !
Finns inga ord som kan beskriva hur mycke vi tycker om honom och att han är våran är helt underbart !
Men iaf... :) Han har rullat från rygg till mage och från mage till rygg en gång också. Har försökt flera ggr med han för att få de på film, men han har inte velat.. Men de kommer väl så småningom igen. Han är väldigt duktig med händerna, han grabbar tag i det mesta och om ja håller i han medans ja äter så sträcker han sig efter det och vill också ha.
Upptäckt att han har en napp har han gjort också. Så fort han får nappen i munnen så är han där och tar ut den. Idag satt han och tog ut och in den hela tiden och skrattade medans. Så söt ! Han tog även ut den en bit från munnen och sen satte han tillbaka den i munnen. Man blir helt varm i kroppen när man ser att dom gör något nytt !

Längtar tills han kan ha stl 74 på kläder, han har såå mycke fina kläder i den storleken. Bla en typ av onepiece (stavning?) som han har fått av sin farmor, skit snygg !


Nu har även min bror Tony gjort en grej åt mig. Så ni får se såsmåning om vad det är för något. Men de blir inte fören om någon månad elr så :) Kommer blir skiiiiit snyggt !

Nej nu ska ja kolla runt lite. Men ja lovade ju en bild på älsklingen :)

Tänka sig att mitt lilla hjärta redan är 4månader !


Så här ligger han varje morgon när ja kommer och ska ta han :)


Våran skatt !


RSS 2.0