:D

Ja gjorde de ja har sagt att ja ska göra hur länge som helst, och är så glad över att ja vågade göra !
Har nämligen tagit hål i naveln och är huur nöjd som helst !:)
Kul att ja äntligen fick de gjort !

Ikväll blir det bio iaf, Thor 3D, älsk som vill se den, ja är väl inte så jätte intresserad av den, men ja följer med iaf. Sen är de en massa andra som ska gå också :) Kul !
Sen blir de att käka lite och sen ut och ta en öl.

Nu ska ja fixa mig iaf, puss på er !


IMORGON

Imorgon börjar de hårda livet, massa träning. Tyvärr har ja fått väldigt ont i ryggen men de hoppas ja ska gå över. Ska försöka träna så mycke ja bara kan iaf ! Att sitta i bilen 8timmar isträck är ingen höjdare för ryggen heller, sitter snett hela tiden eftersom ja vill se vägen och ja sitter i baksätet. Inte bra.

Blir iaf att ut och gå i mornbitti med Malin, redan vid nio ska vi gå. Sen måste ja försöka handla lite, har ingenting hemma..

Jaja, har inte så mycke mer att skriva nu.. Vi hörs. puss på er !


SOL

Alltså man blir nästan som en ny människa när solen är framme ! De är helt underbart ! Har precis suttit ute med syrran och solat lite och de verkligen bränner på huden. Älskar det !

Nu har ja verkligen bestämt mig för att ja ska börja träna riktigt, ut och gå och även träna hemma. 10kg ska jag ner till sammankomsten, alltså 2 månader har ja på mig. Jag SKA verkligen göra detta. Blir besviken på mig själv om ja inte gör det ! De svåraste blir nog maten, ja har ingen aning om vad ja ska laga för mat.. sallad typ ? Enda ja vet som är nyttigt :P Ja har ju gått på den här nutrilettdieten ett tag nu, men ja känner med så himla trött av det, antagligen för ja inte får i mig tillräkligt. Men ska läsa massa kokböcket och sen ska ja börja laga riktig mat :) Är astaggad för detta. Promenader ska de även bli och det ska vara i rask takt då, det ska vara jobbigt !!
Det andra är också att ja måste försöka få barnvakt dom gångerna ja ska gå och träna. Tänkte börja träna på dagen då Älsk är på jobbet så kan han träna när han kommer hem, även han ska försöka träna mera :)
Jag hoppas verkligen ja klarar detta. Ja skulle egentligen behöva hjälp av någon, nån som kan pusha, men ja får klara mig själv !

Nej nu vaknade Robban, vi hörs. puss på er !


ÅHH

Blir så äcklig less ! Jag har visst glömt att betala statoilräkningen sen förra månaden. Ja är heelt säker på att jag har betalat den, ja väntade med den och en till räkning i två dagar för de skulle komma in mer pengar på kontot. Sen nu hade ja fått en påminnelse på den räkningen, men ja har inte ens sett att de har varit en påminnelse utan bara att de är en vanlig räkning som ja får varje månad lixom. Sen ser ja nu när ja sitter och går igenom allt att de är en påminnelse och den skulle ha varit betald senast idag !! ÅHH !! Och vi ska till Knäred i helgen och behäver bensinkortet. Hoppas dom inte spärrar det. JAJA.. Får ta de senare.

Robin är förmodligen mjölkallergiker. Ger han mjölkfri välling och gröt nu så får vi se om hans prickar försvinner. Testade att ge han riktigt mjölk i lördags och söndagen var han jätte hängig med jätte mycke utslag och lös i magen, kom även på senare att han spydde också vilket han inte brukar göra nu mera. Igår  gav ja honom krädde och han kräktes flera ggr under dagen. Så ja.. de är nog mjölkallergi han har.
Blir till att sluta att amma helt då också, känns inte som de är värt att ja också ska sluta med allt sånt när ja ammas så pass lite, de blir ju max två ggr på en dag och då är de inte länge.. De är iofs på morgonen som han vill ha lite för han somna om igen, men de ska han väl kunna avvänja sig vid.

Imorgon åker vi som sagt till Knäred och gör klart taket hos syrran. Skönt att få de gjort så slipper man gå och tänka på det !

Jaja.. Älsk jobbar fortfarande så ja ska bara sitta och vänta på honom ikväll. Vi hörs och ha en bra helg alla. puss på er !


--

Idag orkar ja inte mycke, har ont i huvet och ryggen och är jätte stel i hela kroppen, höften och allt efter foglossningen gör ont, ja har träningsvärk i ena benet och Robin är jätte otålig och vill ingenting och skriker så fort han inte får som han vill. Skulle bara vilja gå och lägga mig och sova och sova tills ja vaknar och är riktigt pigg, men de kan man inte. åh.. och älsk kommer säkert jobba över som vanligt. Vill inte att han ska göra det, inte idag iaf.  De ser ut som andra världskriget här igen, Jag stor städade hela lägenheten för bara nån dag sen. damsög och torkade golv, och nu ser de ännu värre ut igen, de är disk överallt och leksaker och muggar, sönderrivna tidningar som Robin har lekt med.

åååh, klaga !! Vill bara sova..


OOH

Kollade på Red ridning hood igårkväll och den va skit bra. Se den ! Den handlar om typ rödluvan.


TORSDAG

Ny dag men nya tag.. Men kan inte sluta tänka på att han har dött.. Tycker så synd om hans familj, nu är hon ensam med fyra barn. Man vill bara åka dit och krama om henne, tyvärr är ja den sämsta på att trösta, vet aldrig vad ja ska säga..

Idag blir de iaf träning, vattengympa, känns som de va länge sen ja va dit, men nu ska ja verkligen förska med två ggr i veckan, har oftast bara blivit en gång. Nästa vecka ska vi först köra core och sen ska vi på vattengympan, hoppas man klarar det, men de gör vi nog !
Sa ju även att jag inte ska gå efter hur mycke ja väger utan måttet istället. Så ja har skrivit ner hur hur det ser ut..

Byst: 101
Midja: 104
Mage: 95.5
Ben:
Höger: 54.5
Vänster: 58.5
Armar:
Höger: 30.5
Vänster28.8

Konstigt att de kan vara 4cm skillnad på benen, haha. Hur mycke ja vill minska i måttet vet ja inte, de får vi se, de blir tills ja är nöjd iaf.. Om man nu kan bli nöjd med hur man ser ut ? Men vi säger att om två månader skriver jag igen om hur måttena ser ut. Då måste de ju vara en liten skillnad :)

Nej nu ska ja se lite på tv. puss på er !


NEJ :(

Han som jag skrev om i inlägget innan.. Hans fru ringde precis och oj va glad ja vart ! Sen hör jag älsk säga "oh no.. im so sorry". Han är död... Men de hände innan allt de som har hänt i Japan, hon ville inte säga hur han dog, men som de lät så dog han visst när han va ute och flög elr nåt. Han flög mycket med jobbet eftersom han jobbade långt hemmifrån.. så för ungefär 1½år sen dog han..
Fy, är så himla ledsen ! En jätte skön människa verkligen, så generös och glad hela tiden ! 


Men nu ska vi planera en resa för att åka dit och hälsa på frun och barnen iaf.

Varför ska alla dö... :(


ÅH !

Kom på att han som vi bodde brevid i Stenungsund, den första lägenheten, han som kom från Italien som vi fick kontakt med. Vi uppbjuda på pizza och vin när han hade sin familj där, två döttrar som sprang runt och lekte med våra katter och pratade italienska, skit söta tejej.. Men iaf, kom på att sist vi träffade han åkte han till Japan och skulle jobba.. Ja hoppas INTE han är kvar där ! Vaknade inatt och kom bara och tänka på det ! Nu är ju de nästan två år sedan, men han brukade stanna länge på ett ställe och jobba, men ja hoppas han hann flytta så inget har hänt honom. Har iaf mailat så nu hoppas ja bara på att få ett svar !

Fy va läskigt om ja får tillbaka och han inte lever !
Vi skulle även få komma till deras hus i Italien och vara där med dom och dom skulle visa oss allt man kunde göra och alla vackra platser. Jätte snälla människor verkligen ! 


 åh nej, fick tillbaka meddelandet ! :( då har dom nog inte den mailadressen kvar ! Har deras mobilnr så får försöka där istället ! hoppashoppashoppas !

En av deras flickor


--

Nu har ja precis käkat min lunch.. En hunger control Nutrilett.. Mmm så got det var ! :P Nä men har börjat lite smått med dom eftersom älsk får det billigare för dom gör ett jobb åt en kund som säljer dom. Har några sånna man dricker och sånna kakor. Ska även käka ett mål mat om dagen för att få i mig lite mer, ja ammar ju trotsallt lite fortfarande så ja får inte bara käka dom som ja gjorde förr.. då drack ja bara sån dricka i 2veckor, sedan klarade ja inte mer för magen balla ur :P Gick ner 2kilo, tränade inget som ja gör nu, så får se hur mycke ja går ner. Men de är ju typ kilon man går upp på engång man börjat äta igen :P

Nu kom min kusin hem så ja ska vara lite social, puss på er !


IGÅR

var vi ju i Sundsvall på sammankomst, allt gick hur bra som helst, förutom att ja va jätte orolig att ja skulle få mjölkstockning eftersom ja hade haft barnvakt hela dagen innan på lördagen och bara ammat lite grann tidigt på morgonen och sen inget under dagen elr kvällen elr natten, försökte lite på morgonen igår, men han va inte itresserad av det så vi gick upp, sedan fick han gröt eftersom vi skulle åka och lämna honom hos min farbror och hans fru. Sen vart de inget på kvällen där heller för han var trött och fick välling och somnade. Igår morse åt han lite grann men inte mycke, sen fick han välligt och vi åkte. Sedan under hela dagen tokvägrade han amma, han bara skrek och vred sig hela tiden, så ja väntade tills han va riktigt hungrig oh då testade ja igen, och då tog han lite grann men inte mycke.. Men än så länge har ja inte fått nå ont, så hoppas de inte blir något får försöka lite mer idag kanske.
Men annars vart han jätte duktig hela tiden :) Så stolt !:)


Toklängtar tills vi får skattepengarna och när vi åker till Stenungsund, då blir det först att fira svärföräldrarnas 40åriga bröllopsdag och sen så åker vi till Ullared ! Ska bli så himla roligt ! Ska handla en maaaassa kläder till robin !  Min gofis ska få allt han vill !

Nu ska ja fortsätta att diska. puss på er !


Robin sover och ja har precis käkat min nutrilettkaka, dom är sååå goda ! Älskar dom, skulle kunna äta 100st, men de räknas ju som 100måltider då och de är ja inte så sugen på att få i mig på engång ;P
Älsk får hem lite sånt från jobbet ibland, dom gör ett jobb åt en tjej som säljer sånna, så ja ska köpa genom henne tror ja för älsk får ett bättre pris då :) Även köpa sånna dricker som är färdiga, men sugrör och grejer. Fast den ja drack idag smakade bara äckelpäckel.

Älsk kommer iaf hem snart och då ska vi åka och handla ett par finbyxor åt honom som han kan ha på söndag, sedan ska vi åka och handla så vi kan göra en sallad till dess också. Senare kommer Kim. Ska testa så barnstolen funkar i hans bil eftersom de är han vi kommer att åka med till Sundsvall. Vissa bilar har ju alldeles för korta bilbälten och funkar inte alls, hoppas inte så är fallet just nu för då blir de jobbigt !

Nej ja ska väl ta och göra mig iordning. Måste fixa och se vad ja ska ha för kläder på mig också. Har ingen aning. Kanske att ja tar nya skjortan.. elr om ja hittar något på torget :) PUSS på er !


BILDER

har lagt ut bilder på fejjan om de är någon som är intressera, orkar inte lägga ut här också :)


FÖRÄLDRARGRUPP

idag ska vi på föräldrargrupp, ska bli kul. Gick inte på någon sån här när ja va gravid, gjorde ju de i Stenungsund. Så ja känner ju typ ingen här som har barn. Lite tråkigt.

Mamma kommer också hit, hoooooppas ja hinner sova en liten stund :) Men inatt har han sovit bättre faktiskt, så nu ska ja inte klaga, han vaknade en gång halv 4 och sedan halv sex när älsk gick till jobbet men då somnade han om brevid mig. Ja fick iaf sova 5½ i sträck ;P

Kollade på the black swan igår, och ja.. den började konstigt och vart sen konstigare och suta konstigt :P 
har laddat ner little fockers som ja ska se nån gång också. Tvåan alltså. Idag hinns det nog inte för ja har vattengympa klockan åtta, kul att bada när fröken röd kom och hälsa på idag :P Men ja avbokar inte för det ! Ska även boka core, va fullbokat hela veckan såg ja så de får bli nästa vecka ! Ska försöka sola lite innan söndag så man är brun och fin när man åker till Sundsvall. Är iofs lite brun nu också, såg på bilderna vi knäppte i lördags, asbrun är ja, elr så är de bara kameran, men så brun har ja nog aldrig varit :P kulkul.

Ne nu ska ja vänta på att Robban vill sova en stund till. puss på er !


:(

Vägde mig igår när ja va på BVC, ja har gått upp typ 2kilo :( Deprimerad ja vart ! Nu blir det verkligen hårdträning, ska börja göra lite småövningar hemma också, ut och gå och sen framförallt ÄTA RÄTT. Ja kanske är lite bättre, men inemellan käkar ja skräp också, inge donken elr sån mat, men typ chips och dricka.. Jag som ALDRIG har ätit chips förr, tycker inte de är speciellt gott.. men älsk har kommit hem med pringles flera ggr nu och då blir de att man sitter och äter och äter och äter till man mår illa ! Varför ska ja göra de ? Kan ja ju lika gärna hoppa träningen och sitta hemma och fetta chips istället. åh..

Måste kanske börja käka lite vitaminer och sånt där så ja blir lite piggare, har börjat blivit så trött nu, innan har ja orkat rätt mycke endå, men de tär på en att vara vaken så mycke på nätterna. Nu är ja bara helt slut och orkar inget, de ser ut som kriget här och ja orkar inte städa... var har in ork tagit vägen ?

jaja, nog klagat. Robin ligger i babygymmet för första gången på  jätte länge, han gillar det men sliter bara av alla saker från de och stoppar i munnen. Men han börjar se lite trött ut så ja kanske ska ta och ge han lite mat så kanske han somnar, så får även jag ta gå och lägga mig också en stund till.

hade bra. puss på er !


GODNATT

Avbokade träningen, orkade inte, har så ont i höfterna och är så trött. Jag gör ett nytt försökt på onsdag !

Har kollat klart på "En unge i minuten" nu så ja ska gå och sova. Hoppas ja får sova lite längre inatt. Vi gjorde så som vi fick tipset att göra, älsk la Robin.. Gick väl sådär, han skrek en massa och ja satt inne i vardagsrummet och hade ont i magen för han var så ledsen, men han åt litegrann iaf, hoppas de räcker för att han ska sova nån timme längre. Han blev även trött lite tidgare idag, runt sju tiden, så vi la honom då, så hoppas han sover länge nu då, för i boken som ja läser "somna utan gråt" står de att de är bra att lägga barnet tidigt, ofta tror man att ju längre barnet är vaken ju längre sover det på morgonen, men de är visst tvärtom. Lägger du barnet tidigt så sover de lugnare och bättre och längre, om barnet lägger sig sent så kanske han är övertrött och grinig och kommer därför sova oroligt och kanske vakna mycket.
Hoppas det funkar.

Nu ska ja ta och sova ! Godnatt ! puss på er !


BUSEBUS

Uh, är så trött så ja vet inte var ja ska ta vägen. Somnade på soffan en stund och de va såå skönt, tills älsk ringde och väkte både mig och Robin, åh, sånt kan ja bli så irriterad på ! :)

Har varit på BVC idag och sen vart de att käka på Göranssonarena med Frida, älsk och hans två jobbarkompisar. Har ätiti godare mat faktiskt.

Gick bra på BVC iaf, idag vägde han 9820 och är 73,5lång. Inte konstigt att han växer ur alla sina kläder. Nu Blir de att köpa kläder i stl80, 74 är tillochmed för litet elr för kort ! Vf ska dom bli så stor för :( 
Hon sa även att de får nog bli älsk som får natta honom härdanefter. Eftersom vi försöker ge honom vällig på kvällarna för han inte ska vara vaken så mycke på nätterna och bara ligga och små tutta varje timme. Men han vägrar ta det, han har tagit det en kväll, och då var det älsk som gav  honom de medans ja stog i dörröppningen och kolla på. Sen efter de vägrar han och då är det jag som gett honom. Så det kanske är så att han känner antagligen lukten av mig och inte vill ta vällingen för han vill ha tutten. Så vi får förska med det iaf :) Hoppas de funkar !

Ikväll blir det iaf djupvatten på badhuset, man ska visst ha nån väst på sig och sen träna bena, man får inte nå bottnen på 45 minuter :P Haha, kommer nog bli roligt.

Jaja, nu ska ja väl göra annat, ser ut som andra världskriget här. puss på er !


--

Har blivit riktigt dålig på att blogga känner jag ! Men har ingen lust och känner att ja inte riktigt har tid längre, men ja slänger in ett inlägg lite då och då iag :)

Robin har varit hos mina kusiner idag, nästan hela dagen, från typ elva till sju, hade gått jätte bra och han hade varit glad hela tiden och fått potatismos och grejer ! De tyckte han visst om !

Igår hade vi tjejkväll här, har lite bilder som ja ska försöka få in i datan, men har ju tappat bort sladden så de vill sig inte riktigt, men älsk ska försöka fixa de åt mig. Så lägger ja ut lite senare.
Men vi hade de trevligt iaf, först satt vi här hos oss och drack lite vin och sedan gick vi till Living Room och käkade buffen, sedan vart de Lobby och dansade, shit va länge sen de var alltså. Men är mycke mer för att gå up på en pub elr nått nu bara, men de va riktigt kul igår faktiskt. Förutom att ja blev dålig och fick gå hem vid ett.

Men men, nu ska ja se på tv och sen ska ja sova ! BVC i morgon. puss på er !


RSS 2.0