Måndag

Hej på er. Nu sitter vi vid en varsin data, syrran spelar farmville och ja bloggar såklart :)
Har suttit och gjort fransk manekyr typ hela dagen.. har gjort båda mina händer med tippar, gele och grejer. Gjorde syrrans ena hand i går och ska fortsätta på den andra efter maten. Mina blev väl så där eftersom ja har så extremt korta naglar så den vita kanten som ska vara läng upp blev typ över hela nageln, men de ser ju fräschare ut nu än vad de gjorde innan iaf. Dom som vet hur mina naglar ser ut vet ju :P hehe.

Igår va vi på cirkus. Va faktiskt kul, men de är så obehagligt med som ska gå på liner och hänga högt upp i luften och snurra och greja, de blir ja jätte nervös över och nästan får en  hjärtattack varje gång :P
Sen skit söta små och stora pudlar som sprang genom ringar och lite sånt. Hästar och kameler va också med, och massa annat. Kamelerna tycker man lite synd om eftersom dom inte alls är vana med detta klimatet och inte hör hemma på en cirkus.

Sen fanns de typ fem sex killar som hette Black jambos, som dansade och gick under eld och grejer, gjorde värsta volterna och klättrna på varandra, och alla killarna va mörkhyade, så ja hade de verkligen trevigt när ja satt och kollade på dom. haha.

Senare när vi skulle ut och möta upp macke så hade han inte kommit än, och sklle inte komma fören om 20 minuter, så vi stog utanför cirkusen och väntade. Så ser vi att dom killarna står där borta och kollar, och emellan oss står ett litet barn, och då säger kicki att ja ska kolla dit för dom vinkar åt oss, men hon skoja bara för hon trodde att han vinkade åt barnet, men när hon kollar dit igen så vinkar han ingen och vinkar att vi ska komma dit till dom, men ja vågar inte kolla, haha. Sen kommer ena av killarna gåendes mot oss och ska prata med oss, men då springer jag därifrån så då vänder han och går tillbaka, haha. Ja blev skit rädd eftersom dom pratar engelska också. Så ja vs fort därifrån, ja är så feg, haha :D Sen när vi går längre bort och ska vänta så står ena killen och bara kollar, står där helt själv och ser på när vi bara står och pratar, sen efter typ en kvart går han därifrån och macke kommer och vi åker hem.

Sen på kvällen tar vi de bara lungt och äter pizza :)

Nu måste ja gå för vi lagar mat. puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0