Fredag

Tjena ! Läget med er denna fina fredagkväll ?
Vi har precis käkar skräpmat, kebabtallrik och älsk och Mikael jobbar på rummet, men dom är snart klara. Dom brukar inte jobba så länge än så här på kvällarna.
har inte gjort speciellt mycket idag, har jobbat sista dagen på jobbet, känns skönt men endån inte eftersom nu har ja inget jobb och måste springa fram och tillbaka till arbetsförmedlingen. Tröttsamt. Måste fixa lite papper från chefen också som ja ska ha med mig. tar de på måndag tror ja.
Svärföräldrarna är inte hemma ikväll så de är bara vi tre hemma. Dom bjöd oss på mat. De gjorde dom även i onsdags. Alla tjejer i familjen skulle gå till Harrys och äta tillsammans, men de va inte öppet så de fick bli Ti amo. Tog potatis med något kött, jätte gott va de ! Trevligt att gå ut så när man aldrig gör de, de brukar va lite svårt att få ihop alla tjejer, tyvärr va inte ena syrran med. Fick också träffa älsks systers nya dotter som är två månader gammal, skit söt ! De verkligen kliade i fingrarna på mig ! Nu vill ja att våran bebis ska komma :)
Nu ska ja hjälpa dom lite med rummet, sen är dom klara. Men vi hörs. Ha en trevlig kväll på er. Puss !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0