uttråkad

Jag är sjuk uttråkad idag, tittade precis på klocan och den är bara TOLV !!! Ja trodde den iaf va två elr tre ! Så nu får ja sitta här till klockan blir fem tills älsk kommer hem ! Ja vill ut på torget och fika !!! :( ja saknar de såååå mycke !! NANETT, BÖRJA TRÄNA PÅ ATT KÖRA BIL SNAAAAART !!! haha :D

Är jätte glad över att de finns nån rolig person som de finna att umgås med, dock så har inte ja något körkort och hon bor ute på tjörn och kan inte köra bil än :P Men hoppas hon blir bättre snart igen !! :)

Har hunnit med att vara hos sjukgymnasten, hon sa att ja måste gå med kryckorna hela tiden, kansek inte när ja är hemma men så fort ja går ut och och bara går lite grann så ska ja ha dom, så de inte blir så tung belastning på bäckenet, sen stödbältet ringer dom mig om, dom skickade en remiss elr nått till sjukhuset, samma sak med den elektriska grejer, så de ringer dom mig om snart. Har försökt hitta en bild på stödbältet men hittar bara dom smala som man kan få från BM, och sånt har ja ju redan men ska fy ett annat.

Sen efter de va de bara att dra hemmåt, så nu sitter ja här.. och de börjar bli stökigt, så ja får väl försöka städa upp lite, men ja orkar inte !!!

Aja.. pusss på er !! :)


Kommentarer
Postat av: Nanett

Hahah Ja jag ska försöka köra snart, måste bara bli av med denna förbannade förkylning först :S



hihi fatta va grymt sen när vi kommer på stan, två unga brudar med krykor, folk kommer vell börja tro de e de nya modet eller nått Haha KRAM

2010-04-21 @ 12:57:06
Postat av: petra

Ja, skynda dig bli av med den :P haha



haha ja man kan ju alltid hoppas att dom kommer tro de :D

2010-04-21 @ 17:04:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0