A new day

Har nästan precis klivit upp, ja fick inte sova längre för katten, hon är verkligen som en liten hund som väcker en på morgonen när hon är kissis och vill ut.. och hon ger inte upp heller fören man kliver upp. Hon är ingen katt som sitter och skrapar med tassarna på fönsterrutorna iaf :P

Idag blir det sjukgymnasten sen blir de t apoteket och köpa järntabletter som BM sa åt mig att ja skulle ha, så ja får väl gå och köpa de då :)

Annars vet ja inte vad som händer idag, HSBgubbarna kom aldrig igår så ja hoppas dom inte kommer idag när ja inte är hemma.. Dåligt att dom säger att dom ska komma och sen dyker dom aldrig upp, då ha rman suttit inne och trökat hela dagen i onödan. Men igår när älsk kom hem orkade ja inte vänta längre.. Vi åkte och tog ut pengar och skulle till Biltema men de va stängt, så vi åkte in till GBG och skulle gå in där, vi hann precis in och köpa de vi skulle innan dom stängde, och dom stängde sju.. vi kom fem i sju.

Sen åkte vi en tur till IKEA och gick till barnavdelningen och kollade runt lite, vi skulle inte köpa något så de vart inget heller. Sen gick vi ner och köpte en korv och glass med dricka, men min cola smakade mögel tyckte ja men älsk kände inget alls, så de va väl antagligen bara jag :)

Sen åkte vi hemmåt och älsk skulle tvätta bilen för andra ggn sen vi fick den, tror han tycker om den väldigt mycke :P vet inte hur länge han höll på och tvätta, säkert en 45 minuter iaf. Sen efter de åkte vi och kolla var sjukgymnasten ligger för ja har aldrig varit där tidigare, men de va ganska lätt och hitta, låg precis brevid vårdcentralen.

Ne, nu får ni ha en bra dag alla, skriver mera sen om de händer något :) puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0