Godmorgon

Sitter i sängen och kollar runt lite, har lite hemlängtan, har funderat på om ja ska sova hemma inatt, men vill inte vara ifrån älsk. Tycker de är jätte duktigt av han att han kan bygga så här, nu när han jobbar själv så måste han ju tänka på ALLT själv, annars så är dom ju flera och hjälper varandra. Han är verkligen duktig. Sen att se han i snickarbyxor och spänner muskler är inte helt fel heller ;) haha.
Jag älskar att få tillbaka på skatten, ja trodde ja hade slängt min lapp eftersom de tog sån tid innan ja fick den och älsk fick sin för typ två veckor sen. Men så fick ja den, och ja har hela tiden trott att ja bara skulle få tre fyra tusen, MAX fem tusen.. men de visade sig att vara lite mer, ungefär 15tusen till. haha. Ja bara stog och skrek i köket när ja öppnade och såg att de står 20papp !! Vad har ja gjort för att få så mycke ? haha. Tror de är för ja betalar lite i skatt men har dragit 33%, och ja tjänar inte så mycke i månaden så ja skulle behöva betala så mycket.
Så för dom här pengarna ska ja betala av nått lån och gå till frissan och blondera upp håret, nu SKA ja göra de, haha, har velat det så länge så nu ska ja sjutton göra de !:D Sen av älsk fick tillbaka han också som vi kommer betala av lite lån av, sen får vi spara tills bebis kommer :)
Nej nu ska ja göra annat, kolla på älsk alltså, haha. puss på er !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0