Ringar

De ska ju vara mycke ringar nu som syns och drar uppmärksamhet åt sig, helst svarta elr döskallar elr liknande. Men ja är inte alls för de, utan för de mer lite "eligantare", diamanter och liknande :P Har hittat på guldfynd ringar som ja vill ha, tex denna..



Tycker sånna är jätte fina, så ska ner på guldfynd sen när ja får pengar, eftersom de inte är äkta så är dom inte dyra heller, dom på bilden är inte dom ja har kollat utan de är bara två ringar för ungefär 150kr elr nåt :)
Hoppas man inte blir gröna av dom bara :P


Kan man inte lägga ut videos här på bloggen direkt från sin egen data elr måste man lägga ut dom på youtube för att få in dom här ?
Har lagt upp en bild på facebook där ja filmar magen och bebisen sparkar, så den som vill se kan ju kolla där :)

Nu ska ja se Tyas show, handlar om exorisism som utförs på homosexuella, skit läskigt, fattar inte hur man kan göra nåt sånt och säga sen att man är ren.
Som en kille som va 16 år sa när han hade gjort de.. att den onda anden hade försvunnit ur han, men han hade fortfarande tankesättet kvar och hade frestelser... och att Gud ska ta bort all tanke sätt så småningom.. men alltså... den här onda anden då ? vad gjorde den ? fattar inte de där och hur folk tänker ?

Aja.. nu ska ja se de iaf. puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0