vilat

kände mig inte alls nå bra, börja må illa och va jätte svimfärdig + att ja har så ont så ja vet inte vart ja ska ta vägen och uppepå allt de har ja fått träningsvärk sen igår när ja packade, i benen :P haha, snacka om att ja är klen.

La mig iaf och vilade en stund och vaknade för kanske en 20 minuter sen. känner mig lite bättre, har fått i mig lite mat också.

En kompis frågade om ja ville följa med till Göksäter, ja ville jätte gärna, dom har så mycke grejer där att kolla på, kan gå där en hel dag.. de är ungefär som en miniullared ! Men de är en bit dit och ja blir lätt åksjuk numera, så för att inte spy ner deras bil så blev de inget :P Tror inte hennes man skulle gilla de allt för mycke :P

Får se vad som vi hittar på ikväll då.. vi har inga planer så vi får se vad som händer. Längtar tills i morn iaf, äntligen kommer man ut en kväll, ska ja tjejkväll hos en kompis, ska bli jätte kul faktiskt. Först ska vi laga mat och sen se eurovisionsongcontest, elr hur de nu stavas, haha. Men hon Anna ska ju inte vara med !?!? Hallå ? De förstör ju typ allihopa ! De är väl klart att sverige måste vara med !! Hur ska vi annars kunna vinna ? Dom måste ju visa upp våran låt på nått sätt ? elr ?
Aja, ska bli kul iaf och se !

Nu ska ja bara slappa och inte göra nått. Som vanligt alltså :P puss på er !


Kommentarer
Postat av: Nanett

Hihi ja visste e de roligt att va på göksäter, du får ta med dig spypåse i bilen så åker vi :D

Ser oxå fram imot imorgon, ska bli tok mysigt! O håller med att de e tragiskt att sverige för första gången i historien inte e med i finalen..men men vi ska nog se till att de blir kul endå ;)

2010-05-28 @ 21:36:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0