NCIS

sitter och kollar på första boxen med NCIS som vi har lånat av grannen, de är ju gamla program och inte alla som är med i dom nya är med i dom här, men de funkar endån..
Sitter med Tensen på, men den vill inte funka riktigt, batteriet börjar ta slut så de kanske är de.. men ja sitter en halvtimme nu iaf.. älsk har fått masserat lite men de är inget som hjälper, de gör bara ondare. bajs..

Ska väl strax lägga mig tror ja.. orkar inte vara uppe längre. Men får ångest varje gång innan ja går och lägger mig.. ja vill inte sova.. ja hatar att sova.. Vet att ja kommer vakna var femte minut och ha ont, ja orkar inte de..
Varför skulle de bli så här med just mig ? Vf kunde inte ja va den som va pigg och hade så mycke ork och aldrig mådde dåligt under en  graviditet ? Ja ville ju ha de så..

Idag har vi suttit och skrivit in älsk på arbetsförmedlingen.. han har jobbat i åtta år.. de är rätt bra, enda sen han slutade skolan har han alltid haft ett jobb.. han är duktig !
Så nu ska vi bara skicka ut till olika jobb.. hoppas han får något snart så vi är härifrån om kanske två månder.. men med våran tur lär de väl inte hända..

Aja.. nu ska ja se på nått avsnitt till och sen sova. puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0