bebis

Ja har gjort iordning en låda åt bebisen, men alla kläder och allt som vi har köpt, kommer komma mycke mer eftersom vi får en massa saker också.



över vaggan tänkte vi hänga en tavla, med mig och älsk på, en som Malin ( www.Whatsername.blogg.se )
kommer att knäppa, hon knäpper skit fina kort. Hon har redan knäppt någta st på mig som ja är jätte nöjd med ! Men iaf så ska hon få knäppa ett sånt med magen och älsklingen, som vi ska hänga över och sen under den ska den där "lycka" hänga, tror de kommer bli jätte mysigt ! Vill ha en stor tavla på oss ! :)

Ska åka och hämta vaggan hemma hos älsks bror, som alla barnen i hans familj har haft. Sen ska vi få en spjälsäng av hans syster, sen ska vi också hämta vagnen som vi har paxat. En jätte snygg vagn verkligen, är jätte nöjd ! Den ska vi också köpa av hon som vi köpte våra första bebiskläder av, www.Janinajohansson.blogg.se och en hoppgunga ! Sån har ja tänkt länge på att man kan köpa, så de passa ju perfekt !:) Tycker att de är jätte snällt när man kan köpa av varandra så här !:)

Nu sitter ja bara och väntar på att älsk ska komma hem, vill göra något mysigt ikväll eftersom han kommer jobba hela helgen hemma hos sin mamma och pappa igen. Och nästa helg ska vi till syrran och fortsätta på deras tak, de är verkligen dags för de nu !! Tror vi kommer åka dit två helger irad elr om  han gör allt på en helg, ja vet inte ritkigt hur han vill göra det !

Vi har nästan full upp nu tills vi flyttar, elr inte fullt upp.. älsk har fullt upp :P Men nu ska ja till BM på tisdag , på torsdag är de föräldrargrupp, sen åker vi till kicki, när vi kommer hem igen sen är de föräldrargrupp på tisdag igen och på torsdag, helgen kanske vi åker till kicki igen om han inte gör allt på en helg, men de kan vara lite skönt att kunna ta de lite lungt också, sen när vi kommer hem händer de inget på nån tre dagar, jo, mer packande kanske, men sen på torsdagen är de föräldrargrupp igen, sen helgen vet ja inte, hoppas vi blir lediga, men vi kommer säkert åka till en i församlingen och göra klart taket i deras stuga, sen den 28:de  ska ja till BM och sen den sista åkver vi till Sandviken och sen Sundsvall dagen efter för sammankomst och blir borta i fyra dagar ! Sen när vi kommer hem är de inget att göra.. jo packa, haha. Då är de allt som ska packas ner, sen mitt i där ska ja till BM igen och sen kommer mamma och pappa <3 och hälper oss att flytta !

Så de här kommer nog gå snabbt känns de som ! 13 veckor kvar tills BF ! IIH ! de är inte långt alltså.. tänk när ja har som min kompis.. EN vecka kvar ! Alltså de är ingentingt, då kan den komma precis när som helst ! Nervööööst. Är jätte nervös för henne, haha. Men allt kommer nog gå jätte bra !

Nu ska ja se vad vi kan göra för mat tills ikväll ! puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0