Måndag

Var hemma hos mina svärföräldrar igår för älsk skulle jobba, så ja följde med.. för matens skull :P
Satt och kollade på lägenheter lite också, hittade en som ja ville ha, skit snygg ! Köket va helt svart vilket ja älskade.. MEN fettfläckar syns allt för väl på svart, och de skulle ja bli tokig på, speciellt om man får en liten bebis som så småningom kommer läga sig att krypa och kladda ner alla skåp !
Sen tror ja nog att man tröttnar på svart kök, de blir för dystert, köket spenderar man ju mest tid i och då vill man nog att de ska vara ljust och fint, iaf jag, luckorna va jätte fina, men dom skulle ha varit i vitt, så hade de nog varit klockrent.

Har kollat på lite andra lägenheter också, men hyres då, den andra va en insattslägenhet. Men iaf så finns de rätt mycke lediga, och om vi hyr lägenhet så blir de nog på västerled skulle ja tro.. de är nyarenoverade lägenheter där öch har en billig hyra. Men de är är inte så mycke treor, dom flesta ligger i typ Storvik och där vill ja INTE bo.

Vad händer idag då ? Ingen aning, städning kanke. Solen lyser och ja sitter inne ... som vanligt alltså. Älsk hade folk här i lördags efter att dom hade spelat frispeygolf, och dom har slängt nötter över hela golvet och de står glas överallt.. så de är ju självklart att de är jag som får ta reda på det. men men, älsk jobbar så mycke så ja gör de utan att klaga :)

De ligger en potatis på golvet.. vi lagade mat i fredas, potatis och kyckling. Och medans ja skar upp potatisarna så tappade ja en på golvet, men hade så ont så ja kunde inte böja mig ner utan bad älsk ta upp den åt mig, men han gjorde aldrig de, sen dess har den legat där, haha, ja har sagt till han tusen ggr om den och han säger att han ska, men han gör de inte, så ja tänker låta den ligga där tills han tar upp den om ja så måste torka golvet runt den :P

Aja, ja lär väl sätta igång så ja får något gjort. vi hörs. puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0