fredag

De är ju fredag idag !! Ja har hela tiden legat en dag efter, haha, trodde de va torsdag idag :P

Så vad händer denna fredag då ? Ja ska tvätta tänkte ja, städade upp sovrummet igår, ojojoj, de behövdes kan ja tala om ! stökigt ! Så ja har lite tvätt som ska tvättas och sen rensas, vad som ska vara kvär här i stenungsund tills juli och vad som ska slängas och vad som ska skicka t sandviken i slutet av juni.

Har plockat ner en massa småsaker och kläder, lampor och sånt packar ja ner lite senare, lite fint måste de se ut i fönstrena.

Ska bli så kul att få ny lägenhet också, speciellt i sandviken, för där finns de dollarstore, rusta och ÖB på typ samma ställe !! skit bra ! kan ja köpa en massa fina saker för  lite pengar ! Åh ja ska göra den lägenheten så fin ! Sätta upp hyllor och köpa sånna som man ställer böcker emellan så de inte rasar, har hittat jätte snygga sånna som ja vill ha !

Men när vi får lägenhet vet ja inte, de får vi se, men kanske att vi hinner spara lite pengar tills dess :) Får också se om de blir en två elr en trea.. vi vill ju helst ha en trea, men eftersom älsk kommer gå ner lite i lön så kanske de får räcka med en tvåa tills de blir hus :)

Är lite smått irriterad just nu också ! The hills funkar inte att kolla på !!! Ja har testat tusen ggr men de går inte :( åh, ja som ville se idag !
Aja, får testa senare igen och seom de funkar !!

Usch, känner mig svimfärdig.. hörs senare. puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0