--

Hej på er !

Idag försov vi oss så vi missade mötet.. ops :P Skulle ha gått på halv idag bara för vi skulle hjälpa älsks pappa med att täppa igen en stor grop, och han killen som skulle komma med sin traktor skulle komma vid tolv.. Men när vi kommer dit så har han gjort klart allt redan, så vi slapp :)

Har inte mått så bra idag så när vi kom hem igen gick ja och la mig och sov igen, känss som om ja är jätte bakis fast ja inte ens druckit något. Men sov iaf nästan två timmar så de va jätte skönt.

Nu ska sitter vi och väntar på att pizzan ska komma. Har ätit jätte mycke skräpmat nu senaste dagarna känns de som. Så i veckan får de bli skärpning.

Och vet ni vad..

På torsdag åker jag, älsk, svärföräldrarna och Jeanette och Roland båt till Tyskland. Ska bli jätte kul ! Har velat åka båt länge. Vi sticker och åker på båten på torsdag eftermiddag sen kommer vi hem på lördagmorgon. Så vi åker en sväng och handlar i Tyskland också. Ja va in på KICKS och kollade hur mycke min parfym - fast en annan lukt - kostade, så ska ja se på båten vad dom tar för den där, så kanske ja köper den. Luktar jääätte gott. De är den röda DKNY.

Nu ska ja kolla på när ch spelar hockey på XBOX. puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0