Dåligt humör

Idag känner ja mig lite på dåligt humör, är jätte trött och jätte skakig och har typ mensverk. Ska åka och jobba och måste egentligen ner till banken för att få fram ett kvitto på en räkning ja betalat för ett och ett halv år sen från min gamla bank som ja har tagit bort, har fått brev från inkasso om att ja inte har betalt den men de vet ja att ja har, men dom har tydligen haft massa krångel i sitt system elr va dom sa..

Sen när ni kommenterar.. jätte snällt, men skriv gärna erat NAMN om ni gör det, alla gör inte det.

Älsk fick löneförhöjning tillsammans med en till kille på företaget bara för dom har kämpt på byggen som ligger typ 400timmar efter i schemat och på ett annat där dom fick jobba över flera timmar på kvällar plus helger.. så de är inte pga att dom har årshöjning som nån påstod utan för att dom har presterat bra ! Ja ville gärna se det som en välsignelse även om de kanske inte är de, de kan man ju aldrig veta. Vf kunde ja bara inte få vad glad för det ?

Uhh..de märks att ja är gravid, haha, förlåt, ja är verkligen så irriterad. Ja ska äta lite och försöka komma på bättre tankar för just nu känns allt bara bajs.

Hej då


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0