Sol

Idag är de massa sol ute, jätte skönt, och snön är nästan borta, har hört att de har snöat lite överallt i landet, hoppas  INTE vi får mer snö nu när allt snart är borta, de är bara dom stora högarna med snö som ska bort nu. Helt underbart. Tänka sig vilken helt ny människa man bli när solen kommer fram. På vintern blir ja så deprimerad och tråkig, vill inte göra nått, bara ligga inne i sängen och sova. Men nu när solen är framme så blir man så lycklig och mår tio ggr bättre, ja älskar verkligen sommaren, den kan va lite för varmt här bara, sommaren för två år sen va de typ 30+ varje dag, förra sommaren va ju kass. Hoppas denna sommaren blir lagom varm så man slipper gå och toksvettas och pusta för allt man gör :P

Men ja vet inte om ja kommer våga gå ute i bikini bland folk.. för ja har verkligen fått hårig mage nu när ja blivit gravid, hahaha, äckligt ja vet, nästan så ja ser ut som älsk snart, haha, okaj nej inte riktigt så illa, men de är jäätte mycke fjun och hår typ, och de är inte direkt ljusa strån heller utan dom ska vara svarta också typ, haha. illa.
kanske får vaxa :P

Något som ja inte vill ha nu när ja är gravid, de är hormonsträng, tycker inte alls de är fint, sen såg ja en tjej som är gravid några veckor längre än mig, ingen aning om vem hon är, men hon hade världens äckligaste tjockaste bristningar på sin mage, visst de är inget man kan råför, ja kommer säkert också få det.. men hennes har verkligen förföljt mig i mina drömmar, haha, ja mår illa bara ja ser på dom !!
Jag ska köpa en sån kräm som gör att man inte får några bristningar, vet inte om de tar bort dom helt, men de hjälper nog lite iaf och de är ja tacksam för. Tittsen har fått en del på sig nu, haha. fresch !

Nej nu ska ja sticka iväg till jobbet, sen ska ja hem och städa lägenheten. Disken börjar lukta, haha.

Och älsk har glömt sin telefon hemma så ja kan inte ringa till han, plus att han kommer hem sent ikväll :(

Aja, ni får ha en jätte bra dag !! puss på er !


Kommentarer
Postat av: Janina

Jag körde ihärdigt med sån kräm... i vecka 33 kom brist ingarna... med råge... är alldeles randig på magen :( Är tydligen hormonellt.. hoppas du klarar dej från dom =)

2010-03-24 @ 13:11:52
URL: http://janinajohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0