Godmorgon lördag !

Har precis vaknat upp ensam i sängen :( Älsk åkte iväg tidigt i morse, han ska börja renovera hemma hos sin mamma och pappa idag och ska hålla på ett bra tag där plus sitt vanliga jobb.. hur ska han orka..

Fick ju som sagt inte komma t en kiropraktor, de är finns massa folk som har fått sex måders fängelse för att dom har gjort på gravida kvinnor, antagligen har dom fått missfall av det och anmält kiroptraktorerna. Så de är olagligt att göra det.
Men ja ringde till min BM iaf och förklarade hur läget var, och hon sa att de lät som om de skulle vara bäckenet som krånglar på mig. För när ja förklarade hur ont ja hade och i hur de va som värst i vissa lägen så sa hon det. Ja ska få komma dit på måndag halv elva och få ett sånt stödbälte, testa och se om de blir lite bättre, hoppas det. Tråkigt att de ska börja så här tidigt.

Sen så var vi upp till grannen igår, jätte trevligt och mysigt var det, han hade tändt massa ljus överallt och hade lite mysstämning sådär. Han bjöd på ris och kycklinggryta med persikobitar i.. i vanliga fall gillar ja inte persika, men de va faktiskt jätte gott i maten sådär. Så de lyckades han med, sen till efterrätt fick vi chokladpudding och grädde, gott !! :D
Sena gick vi ner till puben som är för dom som bor på uppegård. Satt och tjöta och drack öl, jag drack vatten så klart då, men ooooj så ja va sugen på öl ! Sen kom tanterna och ville att vi skulle spela plockepinn, så de gjorde vi, och fy vad att tanterna fuskade, hahah, dom tog flera pinnar hela tiden fast de rörde sig jätte mycke, men de va skit roligt för de blev mycke skratt, haha, och en av dom kom men en massa kommentarer hela tiden om att vi mobbade ut henne och sånt :P

Senare fick Samuel, våran granne då, ett sms och där dom frågade om vi ville komma på förfest och sen gå ut på krogen, så vi hängde på, och på vägen dit tar Samuel den smartaste vägen av alla, genom skogen och över en fotbollsplan, och de har regnat nu rätt mycke, så de va ju inte direkt torrt där, haha, så rätt som de var så trampa alla ner i världens dypöl och blev helt blöta om föttern, så de va bara hem och byta om, men eftersom ja inte kan ha några av mina byxor längre, och ja hade dom enda svarta tjocka strumpbyxorna på mig, fick de bli ett par vanliga genomskinliga strympbyxor till.. och ja hade en kort klänning på mig, kändes rääätt så naket, haha, men vi hade jätte bråttom och ja hade inga andra klänningar att ta på mig typ, så de va bara att gå ut så, obekvämt men jaja :P 
Sen är de inte jätte kul att sitta helt spiknykter bland folk så där som är jätte fulla, haha förfesten va väl så där, man blir visst jätte dryg när man är full, haha. Sen gick vi ner på Harrys, där va de mest äldre folk, men trevligt iaf, ja satt mest och kolla på tvn men endån, haha, de va massa musik som man kunde dansa med, och älsk ville ha upp mig men ja kan inte dansa sånt så bra eftersom de gör så ont då, så han fick upp alla andra tjejer som satt där och dansa, så denna gången var de jag som satt och tjöta och han som fick dansa, de brukar vara tvärtom :P

Träffade Nathalie också, jätte länge sen ja träffa henne, typ ett halvårsen tror ja nästan det var. Hennes syster är sjuk så de är lite jobbigt.

Sen vid ett snåret åkte vi hem, beställde en taxi hem, skönt att slippa gå :) Sen va de bara att sova eftersom ch skulle upp och jobba idag.

Idag vet ja inte vad som händer. Ja ska fråga Jessica om hon vill följa med mig t Gbg och köpa byxor, de börjar bli rätt mycke kris nu !

Men vi  hörs ! puss på er !


Kommentarer
Postat av: IdaBriitaÄppelkind

Jag fick foglossning i v 10, men ingen läkare brydde sig. "det är så få som får foglossning så tidigt. så du har inte foglossning nu" som om inte jag kunde vara en av de få?! BHA! hur som, så går det att lära sig att leva med ska du se. hoppas du får ett stödbälte! det är underbart! och sen får du leva som en "sjöjungfru", som min sjukgymnast sa, göra allt jämfota typ :P haha inga breda steg åt sidan elr för långa steg när du går, hålla ihop benen när du sätter dig upp ur sängen elr kliver in i en bil, alltså inte sära för mkt på benen i onödan, då får man inte lika ont!

2010-03-29 @ 09:21:07
URL: http://skoogarna.blogg.se/
Postat av: petra

precis, ja fick känningar av de redan i vecka 8 och ja ringde och frågade om de kunde vara de, men dom sa de också att de är så ovanligt så de va de nog inte de och sen vart de inget mer med de, sa till på sjukhuset också när ja låg där men dom gjorde inget då heller, va exakt samma sak då som de är nu, att de gör så fruktansvärt ont hela tiden.



Ja, man ska gå som om man har en snäv kjol på sig :P

2010-03-29 @ 17:43:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0