kväller

Nu har vi gjort kväller, ch sover redan för längesedan.. Ch mådde inge bra idag när han kom hem från jobbet så han va lite sur och vresig, ja fick absolut inte prata högt för han hade ont i huvudet :P Så vi blev hemma från mötet, försöker sattsa på torsdag istället så norra har sitt.
Men ja va iaf lite duktig och gick igenom bokstudiet :)

Nu tänkte ja bara kolla de ja brukar och sen ska ja också sova, frågade vad Jessica gjorde och dom va på väg till Ica och ja va själv precis på väg dit för ja kände att ja lära ut ur lägenheten, blir ju syrebrist här inne !! Så ja gick iaf dit med dom och sen hem till henne.. sen va ja där och gjorde inget tills ch kom hem.. tror ja aldrig gäspat så mycke som ja gjorde idag, hemskt att man kan vara så innerligt trött, hoppas de går över.

Vi satt ute på deras framsida och solade i solen, oj så vart de har varit idag, behövde inte ens ha jackan på utan de räckte med en lite tjockare tröja över bara, huuur underbart som helst, så skönt med sol och frisk luft,  man blir som en helt ny människa ! I sommar ska vi ha roligt :)

I morn ska ja också hem till Jessica, men då är dom inte hemma, utan ja går dit på förmiddagen och ska bara kolla på tv, är så sugen på de nu !! Sen tio över två ska ja ut med deras lilla hund Hampus och hämta Ludwig som slutar då.. sen blir de hem, får se om Jessica och Rose-Marie hunnit hem, annars ska ja göra hamburgare till honom :) Kommer bli trevligt !

Nej nu somnar ja snart ! Ni får hade bra allehopa :) puss på er !


Kommentarer
Postat av: Anonym

Är han också tyst när du har ont i huvudet :)

2010-03-09 @ 21:41:25
Postat av: Anonym

Varför hamnar min kommentar där uppe? det skall den väl inte göra.

2010-03-09 @ 22:01:03
Postat av: mor

2010-03-09 @ 22:01:58
Postat av: petra

Dom ska vara där mamma :)



Ja, men ch är alltid tyst, han pratar aldrig i onödan :P

2010-03-10 @ 10:09:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0