Tjao

Gick rätt så bra på jobbet tyckte ja, tog de mest lungt och stressade inte som ja brukar göra för att kunna hinna med allt som behövs.

Jessica ringde och frågade om ja ville följa med till Göksäter och de tackade jag ja till, de ligger ungefär 3 mil från Stenungsund tror ja.. är som typ ett miniullared, hittade massa saker ja ville ha men eftersom vi åker till Ullared på fredag så köper ja de mesta där. Men lite handlade ja med mig hem iaf. Vart två sånna som man ställer på bordet också har man varma kastruller mm på dom, en trimmer till älsk, en one zine bh/topp som är jätte skön, får så enormt ont när man har vanlig bh på sig :P Sen köpte ja ett par skor, ja va jätte nära på att köpa tre par skor :P två par för 70kr och ett par för 149kr, dom för 149kr va jätte fina vita skor som man kan ha till ett par snygga jeans elr liknande. Sen dom andra var ett par ja har kollat på på Din sko för typ 300 spänn och där kostade dom 70kr så ja la ner dom i korgen, men ångrade mig sen för ja har typ tusen liknande skor hemma som ja knappt använder, kan köpa nåt roligare på Ullared istället :)

Men kom hem med ett par skor iaf och så här såg dom ut...

Knallgula ! Jag tycker dom är skitfräck, men sen har ju ja lite annorlunda smak på saker och ting :P


Först valde ja ett par som va rosa i samma modell, men bytte ut till dom gula istället för dom va lite mer fräckare. 70 spänn lixom, skit billigt ! Blir nog snyggt till några bagey(stavning?)byxor och ett oversize linne som har nån liten gul detalj i sig ;)


Nu ska ja kolla lite på tv.. kanske ska se Hollywoodfruar, men ja vet inte, ja gör de isfl för Marias skull :P
Men ja tänkte på en grej.. sist ja kollade så skulle dom ha massa unga snygga killar som kom och skulle festa med dom osv.. Killarna kanske va runt 20-25 år.. Tänk om de hade varit tvärtom.. Tänk om de va 50-60åriga gubbar som bjöd dit tjejer mellan 20-25, de skulle lixom inte accepteras.. Men vf kan kvinnor som är över 50år göra de ? Vf ska de accepteras ? ... Ja tycker de är lite små äckligt..

Aja.. nu ska ja göra annat. puss på er !

Bebis rullar runt jätte mycke i magen <3 :)



Kommentarer
Postat av: Malin

Gult är gryyyyymt snyggt! ;)

2010-03-15 @ 22:15:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0