:)

Igår när vi hade lagt oss och ja har precis varit på toa och skulle lägga mig igen så la sig bebisen på sidan av magen, haha jäätte läskigt, den har legat lite på sidan förr, men igår tröck den verkligen upp sig på högra sidan av magen så de va en jätte hård bula där och på andra sidan inget alls, haha, sötbebis. Varför gör dom så egentligen ?

Ch håller på och lägger golvet just nu och de låter hur mycke som helst, ja tänkte ja skulle hjälpa han lite sen när han ska lägga det. Ja vill som sagt bli kakelsättare om ingen visste de ;P

2012 va faktiskt ganska bra, spännande ! Tänk om mayaindianerna har rätt och slutet kommer då ? Nej, de tror faktiskt inte eftersom dom har två kalendrar också :P Sen kommer de ju aldrig mer bli en sån stor översvämmning över hela jorden, sådeså ! Men annars va den bra !:P

Annars då.. Börjar jobba i morgon så hoppas de kommer gå bra ! Men har bara jobb till den 9:de april sen har ja inge mer för de finns inga jobb så blir uppsagt, tråkigt, men aja.. så kan de bli. Ska ringa Arbetsförmedlingen i morgon och fråga om dom har nå bidrag att ge om man har blivit av med jobbet. hoppashoppas.

Nu tror ja att ja har kommit på var huvudvärken kommer ifrån, ja läste bakpå Lergiganet om biverkningarna, och där står de att man kan få huvudvärk, iofs hade ja de innan ja åt de också så de kan ju vara gravidmigrän också, mamma hade de när hon gick med oss. Fortsätte läsa om vilka biverkningarna va och de vanligaste var muntorrhet vilket ja veeerkligen har sen läste ja på mindre vanliga biverkningarna och de va bla muntorrhet, huvudvärk, oro, darrningar och muskelförminskning elr va de heter. Och ja har allt det, och de stod att färre än 1 på 100 har de, ih !? hoppas de inte är farligt ... ?
Har jätte mycke sånt att händer och hela jag bara skakar hela tiden, en natt höll ja ju nästan på tuppa av för ja visste inte var ja skulle göra av kroppen för den var så orolig och hela jag bara skakade. och ja.. ja är rätt svag annars, haha, men ja har blivit vääldigt svag på senaste också, mycke mer än innan, så de har väl med muskelgrejen att göra, ja orkar inte ens lyft en stol lixom.


Idag är de iaf v.17, så om 4 veckor ska vi på ultraljud igen, och då är jag i vecka 21, så då är bebis jätte stor när vi ser, ska bli spännande :)

Aja, nu ska ja hjälpa älsk. puss på er !


Kommentarer
Postat av: mor

Ja men är inte det en bra ide att utbilda dig till kakelsättare. Det kan du ta tag i när bebis kommit.

2010-03-14 @ 20:08:45
Postat av: petra

ja jag har lite funderingar på det :)

2010-03-15 @ 10:13:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0