Svenska Hollywoodfruar

Vaknade halv nio, kan verkligen inte sova längre än så ! Blir irriterad på de för ja vill kunna sova typ till tolv nån gång ibland :P

Har kollat på nya avsnittet av Svenska Hollywoodfruar, haha, hon är ju allt för rolig hon Maria ! Hon gör ju hela serien värd att kolla på :P
Kollar på www.tv3play.se eftersom vi inte har några kanaler hemma, så får se de en dag senare än alla andra men de gör inte mig något :)

Nu tänkte ja att ja skulle kliva upp och äta något, lunch äter ja inte fören tolv halv ett, så de får bli något litet så länge.. Oboy blir de nog som vanligt :)

Vad som händer idag vet ja inte riktigt, Jessica ringer förmodligen och frågat om ja inte ska komma nån gång, haha, ja är verkligen där varje dag :P Men de är roligt att man har någon att umgås med isället för att sitta ensam i lägenheten, önskade bara att ja hade körkort så hade ja kunnat tagit mig  lite längre bort :)

Nu ska ja upp och dona lite, puss på er !:)


Kommentarer
Postat av: Janina

Min man glömde idag (IGEN) att skicka paketet till dej. Blir galen på honom :P Bara så du vet, och inte undrar vart det tagit vägen =)

2010-03-09 @ 13:31:58
URL: http://janinajohansson.blogg.se/
Postat av: petra

haha de är iiiingen bråtska, dom ska ju iaf inte användas på fem månader :D

2010-03-09 @ 19:58:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0