Besök

Tjenixen. Idag har de varit en rätt seg dag, åkte och jobba och sen vid fyra så skulle ja följa med älsk till uddevalla och byta firma bil och fixa lite grejer, bara för att vara lite sällskaplig. Men så hör en av mina kompisar hemmifrån sandviken av sig och frågar först vilken adress ja bor på och sen att han och hans pappa är i Ucklum, och de ligger ju inte långt från stenungsund.. så dom ville komma förbi.. Men ja sa att ja skulle t Uddevalla och att ja kunde höra av mig när ja va hemma igen så kundde han låna bilen och komma hit. Men ja följde aldrig med till Uddevalla utan stannade hemma och städade istället, haha, de behövdes kan ja tala om.

Två och en halv timme senare säger ja att han komma :P Så vid åtta kommer både älsk och han hit, Andy var det. Jätte trevlig, har saknat han och saknar alla andra väldigt mycke. Så de va väldigt uppskattande att han kom och hälsa på !:) Han hade  tagit med kladdkaka och vipsgrädde, gottgott !

Senare när vi satt i vardagasrummet så skulle ja släppa in katten som varit ute halva dagen, och när ja öppnar dörren ser ja nått ligga precis utanför dörren, men de är lite mörkt så ja ser inte så bra, men de låg inte där förrut iaf så ja öppnar mer så de kommer ljus på det.. och ja höll på dö !!! Jermina hade dödat en ekorre !!!! Fatta chock  jag fick !! Aldrig varit med om att nån av våra katter har tagit en ekorre !! En fågel släpade hon också in tidigare, men de är ju endån rätt vanligt med fåglar, men inte med ekorrar ! Usch, ja höll nästa på att börja grina när ja såg de, haha, och andy bara skratta som vanligt !:P

Tidigare idag fick min mammas katt kattungar, fyra st, men tyvärr så dog två st. Dom va nog redan döda när dom kom ut. Vet inte om hon kan få "bra" kattungar egentligen, för sist dog en också och nu va dom typ inte riktigt utvecklade.. så vet inte om de är nå fel på henne ? Men läskigt iaf, mamma ringde och va heltokig när hon höll på föda och dom kom ut döda :P Iofs skulle ja också varit de, läskigt.

Men nu är klockan mycke, och ja tänkte sova, älsk sover redan som en stock. Han gick och la sig efter nio nån gång ! och andy åkte hem efter halv tio tror ja. Så nu är de min tur att sova. Så ni får sova gott allehopa.
puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0