Frissan

nu har ja beställt en ny tid hos frissan igen, ska dit den 10:de nästa vecka, får se hur blond ja blir denna gången, just nu är de ju inge fint alls, blond i hårbottnen och orangebrun i övrigt, ingen vacker syn alltså, men ja är rätt van vid att ja flera olika färger i håret :P Men ska ja vara ärlig så saknar ja fakatiskt mitt svarta hår lite.. ja trivdes endån i det, men ja kände att de va dags för lite förnyelse igen, och svart blir de nog inte igen eftersom de är så jätte svårt att få bort den färgen.
Men hoppas att håret tar sig bra nu så de blir mycke ljusare, för nu är ju nästan all svart färg borta, de är lite små slingor kvar bara men dom syns knappt.
Sen när ja ska dit sista gången, tror nog att de blir en gång till att färga efter denna gången, men iaf sista gången ska ja klippa mig också, ja tycker inte alls om att de är så rakt i fram, de passade när ja hade de svarta håret, men nu trivs ja inte alls. Så hon ska få klippa page på mig igen, ja har haft det innan och trivs rätt bra idet + att ja får bort håret bak i nacken som lägger sig så fult pga av virvlarna. Så lite längre i fram och lite kortare i bak, som ja har nu fast tvärtom :)

Min bror kommer hit också, nästa vecka, han får sommarlov då så han får allt ta och pallra sig hit. Kan vi åka och sola hela dagarna och käka jordgubbar !:P Ska bli roligt att han kommer !

Imorgon är de föräldrargrupp, ja är faktiskt lite nervös över de, men ja tror de kommer bli bra. Vi är i grupp 10. Men nästa vecka kommer vi tyvärr inte komma kunna gå dit för älsk har bibelläsningen, och de skulle vara någon föreläsning på tre timmar, om hur käleken överlever småbarnsperioden elr nåt. Tråkigt att man missar de iaf, men ja ser fram emot älsks läsning mycke mer :)

Nu ska ja ta och käka lite glass med kola sås, hih ! puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0